Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Hovory X - Díl sedmý: 12_21

 


O sedmičce se tvrdí, že je to šťastné číslo, tak doufejme, při sedmém pokračování rozhovorů Hovory X, v pravdivost této zvěsti. A též si přejme, v době nouzového stavu, nechť v následujících řádcích nebude naopak nouze a zajímavé (snad) otázky a ještě zajímavější odpovědi mého dnešního hosta. Osobou, která přijala pozvání ku rozhovoru ze série Hovory X je bytost se zvláštní přezdívkou 12_21, jmenuje se Monika a v zodiaku jí přísluší střelec.


Začněme právě Tvou přezdívkou a počátky Tvého chatování na portálu XChat, což byl patrně Tvůj první chat. Tvojí úplně původní přezdívkou ovšem byl nick Povidalka, pokud si to správně pamatuji. Přezdívka 12_21 vznikla až následně, ovšem stala se Tvým hlavním nickem. Mnozí se vždy ptali, a zcela jistě i mé čtenáře bude zajímat, má li Tvá číselná přezdívka nějaký skrytý význam? Pověz nám tedy o svých začátcích na chatech a osvětli svůj zvláštní nick.


Můj úplně první nick, pod kterým mě můžou lidi znát, včetně Tebe, byl Povidalka98, ale už tehdy jsem se zbytečně dostávala do problémů a tak jsem nick raději změnila, kvůli svému bezpečí. Nick vznikl jaksi spontánně, prostě jsem tehdy naťukala čísla, která se mi líbila, ale čím rychleji se můj věk blíží číslu 22, tím jasněji si uvědomuji, že jsem na chat začala chodit, když mi bylo 12, pokud se mnou dobře počítáš, tady zajistíš, že jsem chodila na chat už před vznikem Povídalky, ale ne nijak pravidelně.

 
12_21 jsou zvláštní čísla a když to převedeme na léta, je to celkem dlouhá doba, kterou jsem věnovala, s pauzami, světu chatů a obecně sociálních sítí. Jak naznačuju, přemýšlím, že bych se výrazněji stáhla. Na rozmyšlenou nemám bohužel neomezený čas, jednadvacet mi nebude věčně a dvaadvacet v mé přezdívce není vidět.



V současné době, stejně jako podstatná část lidí kolem Xglos včetně mé veličkosti, se na klasických chatech už pohybuješ spíše výjimečně. V minulosti jsi byla ale například Stálou správkyní v místnosti Meditace na XChatu, těž jsi zastávala stejnou funkci v místnosti Hrabě X, a to jak na Chat.cz, tak i Chatujme, a dokonce i dnes správcuješ na franciho chatu v roomce Fajn pokec. Prošla jsi i dalšími chaty, jako je dnes již neexistující BezvaChat či stále ještě přežívající SuperPokec. Můžeš tedy jednotlivé portály nějak porovnat a třeba vypíchnout určité, pro Tebe stěžejní a nejzajímavější, etapy na chatovacích portálech?

Ano, bývala jsem správkyní v pár místnostech, ale nepřijde mi to jako nějaká velká část mojí životní, ani chatové, cesty. Na franciho chatu už nesprávcuji. Vzhledem k tomu, že tam dorazím stěží jednou za čtrnáct dní, jsme se s Freyou shodly, že bude lepší povolat aktivnější uživatele k boji proti prudičům. Já se stále občas pohybuji na Xchatu, chat.cz a lidé.cz, ostatní moc za zmínku nestojí, chat upadá, lidé na něj příliš nechodí, a když, tak do erotických místností, k čemuž poslední dobou tíhnu i já. Sama jsem začala navštěvovat server Amatéři.com a to hlavně kvůli galeriím a lidem, které znám z reálného života. Jinak, co se týče etap, já jsem na chat nejvíc chodila v době, kdy jsem měla chodit spíš na střední školu. Měla jsem neustále možnost se připojit přes mobil a bavilo mě nahánět na Xchatu Top hodiny. Dnes nad tím nechápavě kroutím hlavou, čím jsem marnila čas. Samozřejmě velkou část mojí aktivity, hlavně v pozdějších letech, jsi měl na svědomí ty, což pravděpodobně oba víme, včetně většiny čtenářů a tedy se k tomu více vracet nemusíme. Sama přemýšlím, kdy jsem na chat přestala chodit v pravidelnějším režimu. Pravděpodobně tahle moje etapa skončila, když jsem si ve společnosti našla své místo a začala trávit více času v reálu, s lidmi, se kterými toho máme společného více, než jen chatovací místnost.

 

Nyní přistupme, pro některé možná, k dosti kontroverznímu tématu, a tím jest skutečnost, že jsi k 1. květnu letošního roku přijala funkci Předsedy spolku ČEPEK. Řekněme si, že pedofilní komunita, která v podstatě po nějakých 10 let prakticky fungovala bez nějakého právního ukotvení pouze jako komunita internetová, tak právě letos na jaře přešla pod právní statut společnosti, tedy oficiálně Spolek ČEPEK. Pověz nám, jak se to přihodí, že mladá slečna stane v čele Československé pedofilní komunity?


Tuhle otázku jsem očekávala, jelikož jsi se, jako gentleman nejdříve zeptal, zda je vhodné se mě dotázat, přesto bude těžší na ni odpovědět. Já jsem na ČEPEK narazila shodou náhod a okolností zhruba ve svých 15 nebo 16 letech. Od 10 let jsem byla zneužívaná a bylo pro mě těžké ten fakt zpracovat, fungovat s těmi vzpomínkami a výčitkami vůči sobě. Na ČEPEKu mi hodně pomohli. Jednak pochopit, že já nejsem viníkem, že to nebyl vyrovnaný vztah, a že se s tím dá pracovat, žít. Poznala jsem tam několik opravdu skvělých lidí, kteří v průběhu dospívání nebo už v plné dospělosti zjistili, že je eroticky přitahují děti. Jsou to lidi, jako každý jiný. Dělníci, studenti, učitelé, prodavači, podnikatelé, ale mají v životě tento zádrhel. Pro někoho je to zádrhel větší, pro někoho menší, přesto většina z nich potřebuje minimálně psychickou podporu a vědomí, že je někdo s nimi, že jim někdo věří a bojuje za ně, aby se naučili se svou orientací, chcete-li parafilií žít. Cílem ČEPEKu není legalizace pohlavního styku s dětmi, ani posunutí hranice pohlavní zletilosti. Naším cílem je především osvěta, předáváme příchozím pedofilům kontakty a odborné texty, týkající se jejich orientace, vysvětlujeme jim, jaká jsou rizika, jakému kontaktu může být lepší se vyvarovat a hlavně jim poskytujeme zjištění, že nejsou na vše sami. Že se nemusí bát říct si o pomoc, a že nejsou zrůdy jen proto, co cítí. Člověk si sám nevybere, co cítí a co se mu líbí, ale může si vybrat, co udělá, jak se k situaci postaví. Vznik spolku byl plánovaný, z důvodu oficiální komunikace s úřady, spolkového bankovního účtu a byl založen k desátému výročí webu. Tedy důvodem založení spolku je ochrana identit našich uživatelů. Jako nepedofilní jedinec jsem neměla problém se k této věci propůjčit, přesto i já čelím výhružným mailům a vzkazům všude možně. Svojí volby však nelituji, i když je někdy těžké čelit mediálním masážím že stran bulváru.
 

 

12_21 Monika
12_21 © Xglosy

 

Přelaďme na hudební notu, již pravidelnou součást otázek v rozhovorech Hovory X. Já vím, a trochu mě to překvapovalo, že jsi dříve tíhla k poměrně starším hudebním záležitostem. Mimochodem, na chatech, když nastal čas 12:21, tak jsi psávala "Můj čas" a mělo to souvislost i s písničkou Hany Zagorové. Jakou roli v současnosti pro tebe hraje muzika a jaké žánry jsou v dnešní době tvým sluchům lahodné.

Ano, starší české hity stále poslouchám. Ono to nejspíš i souvisí s tím, s jakou věkovou kategorií trávím čas. Poslední dobou poslouchám hudbu jen jako podkres při nějaké činnosti. Například při vaření, při povídání si s bližší osobou, zkrátka pro navození atmosféry. A k tomu si pouštím hlavně jazz, případně záznamy z nějakých významnějších operních děl.


 

Nejde se asi nezeptat, v době nouzového stavu, jaký máš pohled obecně na to covidové šílenství, na to jak se u nás situace vyvinula, na opatření vlády, zákazy a omezování svobod, chování lidí etc.?

Já jsem, co se týká názoru na situaci, opatření, atp. spíše v neutrálním postoji. V pauze mezi první a druhou vlnou jsem opustila společně se zvířaty svůj pražský byt, dala výpověď v práci, a žiju teď blízko vesnice, kde jsem vyrostla, takže mám poměrně větší klid než při první vlně. Sama jsem nakažená nebyla, ale do styku s nakaženými jsem přišla. Na celé situaci mě mrzí spíše chování osob. Sami lidé jsou zmatení a nevědí, jak se k situaci postavit, ale rozhodně vědí, že jakákoliv rozhodnutí z vlády jsou špatná. Já těmhle krizovým situacím a jejich řešení nerozumím, tak mlčím a snažím se nezatěžovat systém.


 

Nu, a dostáváme se ku Tvému vlasovému porostu. Ty jsi mívala velmi a opravdu velmi dlouhé vlasy, které jsi svého času zkrátila, nechala opět značně povyrůst, poté zase zkrátila, až jsi nedávno přistoupila dokonce k tomu, že sis kompletně hlavu vyholila. Co tě k tomu přimělo, zbavit se vlasů úplně a absolutně? Předpokládám, že již v současné době, jak jsem někde zahlédl, opět nějakou vlasovou pokrývku hlavy máš?

Ano, správně píšeš, že jsem mívala dlouhé vlasy. Přesto jsem s nimi měla vždy takový nezdravý vztah, jistě si pamatuješ, že jsem se poprvé ostříhala poměrně krátce po ukončení vztahu zneužívaná- zneužívající. Dlouhou dobu jsem měla s vlasy problémy, stále jsem měnila účesy, barvila si je, stříhala, a následně toho litovala. Letos, už nevím, kdy přesně, ale tuším v květnu, jsem se rozhodla, že si vlasy úplně oholím. Velmi se mi nelíbily, přišly mi poničené a vůbec nepůsobily jako já. Slovo dalo slovo a týden na to mi hlavu oholila moje nejlepší kamarádka. Bylo to nejlepší rozhodnutí, co se mých vlasů týče, jaké jsem udělala. Pomohlo mi to jinak vnímat samu sebe, ale i rozlišovat reakce lidí kolem mě. Jak mi dorůstají vlasy, cítím, že je mám ráda, nechci je barvit, chci být prostě já. A musím říct, že mě neskutečně baví, co si na mě stále mé vlasy vymýšlí, každé ráno se chystají do světa jiným směrem a každé ráno, které procitnu v lůžku s někým jiným, se chystají obvykle několik směry najednou. Je legrační vidět pobavený výraz protějšku, když vidí, co mi přes noc na té kebuli vyrostlo. A ano, opět mi vlasy narostly. Rostou mi poměrně rychle, někdy až moc rychle, ale jsem ráda, spolu s nimi roste moje sebevědomí a sebedůvěra.


 

Úplně poslední otázka je vždy na volné téma. Tudíž pokud máš pocit, že bys bez mé jakékoliv otázky, bez jasného tématu, chtěla čtenářům Xglos něco sdělit či vzkázat, pak právě teď máš ten správný prostor.

Já jsem jenom chtěla říct, že oceňuji, že jsi výrazně změnil téma svých textů. Sám víš, jak jsem nenáviděla od prvopočátku tehdejší Azanoviny a vznik Xglos mě taky zrovna nepotěšil, dokud jsi prostřednictvím webu pral špinavé prádlo. Jsem ráda, když vidím, že postupuješ jinam.

 
A samozřejmě si hned udělám taky reklamu. V neděli jsem vydala svůj první pokus o podcast, ke kterému mě několik lidí, i když ne z těchto vod, přemlouvalo. Kdyby někoho zajímal, dala jsem mu název Narušená a lze ho najít pod názvem Vaše Narušená jak na YouTube, tak na instagramu.


Děkuji za rozhovor.

 

 

 Podcast "Vaše Narušená" - Epizoda: To jsem já. Vlastně my.



Všechny díly Hovory X (Speciál Naruby, Anketa X) najdete přehledně na jednom místě

 

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

 Čtěte na AzaNoviny.eu

 



Komentáře


  1. Rikala jsem si, ze uz nebudu tolik komentovat, ale musim...za me rozhodne (zatim) nejlepsi rozhovor. Clovek si rika "tohle vsechno vazne zazila/zaziva a pise 21leta holcina?" Ja jsem ve 21 letech mela vsechno a vsechny u zadku. Klobouk dolu a dekuji za super pocteni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Pampeliško. Děkuju za uznání, ale ono je mnohem zdravější mít všechno a všechny u zadku. Určitě si nic nezmeškala. :)

      Vymazat
    2. Ahoj Moniko. S velkým zájmem jsem si přečetla Tvůj rozhovor . Vidím, že jsi ve svém životě prožila něco hrozného a vidím, jak s tím bojuješ. Máš můj obdiv. Ale přesto mi to nedá.
      Píšeš tu o ČEPEK. O co vám jde. Píšeš, že Ti chodí i výhružky. Ty se tomu jistě ale nedivíš. Ono je to těžké, pomáhat někomu, kdo sám ublížil nebo ublížit může.
      Pomáhat a pochopit znamená i odpustit. Ale dá se pochopit, pomáhat a odpustit takovým stvůrám, které mučí, znásilňují a zabíjí ? Vem si, co je všude na světě sériových vrahů, některé popravili, někteří sedí do smrti ve vězení a dost jich ještě zůstalo neodhaleno. A nejsou to jen pedofilové.
      Snad se na mě Moniko za tento komentář nebudeš zlobit, ale napsala jsem to, jak to vidím a cítím já.
      Jinak , ten rozhovor je velmi hezký a držím Ti palce,aby jsi v životě poznala hlavně už lepší věci .

      Vymazat
    3. Ahoj. :)
      Já se na tebe nijak nezlobím. Tohle je běžná reakce lidí, kteří vlastně moc nechápou, o co jde, co se děje a o co se snažíme. Není možné to vysvětlit v jednom krátkém rozhovoru. I proto neřeším výhružné zprávy trestním oznámením. V drtivé většině případů jde jen o vyhrocené reakce lidí na situaci, na kterou nejsou zvyklí a připravení. Píšeš, že pomáhám někomu kdo ublížit může, že pomáhám stvůrám, které mučí, znásilňují a zabíjí, ale to není, díky bohu, pravda. On každý člověk může někomu ublížit. Každý muž může znásilnit ženu, každý puberťák může šikanovat spolužáka, každá dcera může týrat matku seniorku a každý senior může tyranizovat sousedy. Asi chápeš, kam tím mířím. Všichni můžeme ubližovat, ale neděláme to, protože nemáme důvod a máme svědomí. U pedofilů je velký problém, že jsou odsouzení v podstatě okamžitě, i když nikdy nikomu neublížili. Pak skončí nezletilý chlapec oběšený, protože se považuje za stvůru. Čím více budeme tyto "normální" lidi odsouvat na okraj společnosti, tím více se budou chovat jako lidi, kteří tam skutečně patří. Tím chci říct, že pedofil, který nikdy nikomu neublížil, ale celý život žije v domnění, že je špatný, svěří se ženě, se kterou má třeba děti a ona ho vyhodí a roznese tu informaci po všech známých, přijde o známosti, přátelé, ve vyhrocených situacích o práci, i když vlastně nic neudělal... Tak takový člověk se dostane lehce za hranici psychické stability a ztrácí motivaci k neubližování. Je to stejné jako u kohokoliv jiného. Jestliže člověku vezmeme vše, je nešťastný, zrazený a opuštěný, nemá co ztratit a tím pádem se často dopouští nejen morálně nevhodného chování, ale také se pravděpodobně brzy začne potýkat se zákonem. A ještě na závěr bych chtěla říct, že drtivá většina zneužitých dětí nebyla zneužita pedofilním jedincem. Většinou je to "obyčejný" deviant, který hledá nejslabší oběť. A mučení, zabíjení, atd, se také týká spíš jiných parafilií, například nezvládnutý sadismus, kanibalismus, nekrofilie. Parafilie, tedy úchylky, se mohou mezi sebou mixovat, člověk jich může mít více, každou jinak silně zastoupenou. Čím složitější model těch parafilií člověk má, tím hůře se mu s tím může pracovat, také v závislosti na ilegalitě dané parafilie. :) Fakt je, že legální parafilici nemají problém vyhledat pomoc se zvládáním svých choutek a fantazií. Nelegální parafilici, například pedofilové, se dnes ani nemůžou obrátit na každého psychologa a sexuologa, protože i v dnešní době existují sexuologové, kteří nevědí, jak si s takovým případem poradit. Naším cílem je osvěta. Tedy vnesení obecné vědomosti o pedofilii mezi lidi, aby věděli, kam se obrátit, pokud mají pochybnosti, aby věděli, co dělat, když se jim jejich dítě svěří, že jej přitahují děti. Aby každý věděl, že i to nejtabuizovanější téma je třeba někdy řešit. A že jsou možnosti. :)

      Vymazat
  2. ::::::: Ať seš punk.. na Arše X :::::::

    "Ať seš punk.." je můj nejnovější článek na blogu Archa X. Jde vlastně o takovou malou recenzi novinkové písně a videoklipu od Tří sester. Za sebe musím říci, že v dnešní coronavirové tragotaškařici velmi osvěžující a chytlavý song. Přečtěte si a poslechněte na Arše ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. === Na odlehčení :D ===

    Ale i s určitou informační hodnotou. Dnes máme 7. listopadu a tedy 103. výročí VŘSR (Velké říjnové socialistické revoluce). Mladším ročníkům by se mohlo zdát divné, proč je to revoluce říjnová, když její výročí připadá na listopad. Nu, protože dle juliánského kalendáře platného v té době v Rusku se vše odehrálo 25. října 1917.

    A jelikož jsem Anathemovi nepopřál k jeho nedávným narozeninám, tak mu dnes popřeji k uctění památky Říjnové revoluce. Možná ho to potěší i více. S pozdravem (pro jednou se překonám): "Práci čest!" :D

    Tak to jen taková naprosto mimotématická vložka na velmi ale opravdu velmi velké odlehčení :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. === K rozhovoru ===

    Ještě také informační upřesnění, v rozhovoru jsem zmiňoval skutečnost, kterou Monika opravila, tedy to, že již není SS ve Fajn pokecu. Já už mnohé věci zase až tak bedlivě jako v minulosti nesleduji, takže abych aspoň zpravodajsky doplnil, když Monika hovořila o tom, že to převzal někdo, kdo do místnosti chodí pravidelně, tak tou osobou tedy jest Medusa, která má v současné době nick Lesněnka. Tak to jen pro úplné upřesnění.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. = Stojí za připomenutí =

      V té souvislosti stojí za připomenutí událost, o které jsem zde informoval, tedy naprostý náhlý přemet právě Medusy, kdy mi rozhovor nejprve jasně přislíbila, aby následně nečekaně vše odvolala. Sic mi vysvětlovala nějaké důvody a že prý jí nikdo neovlivňoval, nu ale je zvláštní, že se ta doba shoduje právě s dobou, kdy nastoupila do funkce Stálé správkyně ve Freyině Fajn pokecu. Ale to už si vyhodnoťte, moji milí čtenářové, sami.

      A-A

      Vymazat
  5. A nakonec chci dodat. Chybí mi tu vyjádření mužů. Vážně by mě zajímalo, jak to vidí oni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Z téhle poznámky mi trochu plyne či cítím mezi řádky, jako by snad pedofilové měli být jen muži, což tomu tak rozhodně není, a Monika by to jistě jako znalkyně potvrdila. Já než nějaké své vyjádření, neb pro mě osobně to téma není nijak stěžejní, tedy do té míry, že bych vůbec nějak více o něm přemýšlel či se jím zabývat ve své hlavě chtěl, tak spíše položím ještě další otázku, která mě napadla, tudíž..

      @ Iška

      Měl bych ještě jednu otázku, a to k té nejkontroverznější části rozhovoru. Nebo to rozdělím na otázky dvě:

      1. Jak ty sama za sebe, tedy zajímá mě čistě osobní pohled, vnímáš dokumentární film "V síti"? Já jsem tu na Xglosách i na AzaNovinách o něm, víceméně zpravodajsky, v minulosti informoval.

      2. Právě proto, že jsem téma zmiňovaného dokumentu přeci jen trochu i později sledoval, tak vyšla na povrch informace související právě se Spolkem ČEPEK. Jak jsem se dozvěděl, tak ČEPEK byl původně jedním z podporovatelů tohoto projektu, tedy přispěl i nějak finančně. Každopádně tvůrci filmu nakonec finanční dar vrátili, zřejmě i proto, že nechtěli aby se ČEPEK objevil v závěrečných titulcích společně s dalšími, kteří na projekt přispěli. Jak se díváš na toto z hlediska vašeho Spolku? Děkuji.

      A-A

      Vymazat
    2. Tak já odpovím hezky v bodech.
      Nejprve na dotaz, zda existují i pedofilní ženy. Samozřejmě. Pedofilie se týká obou pohlaví a pedofilní jedinec nemusí být přitahován jen dítětem opačného pohlaví.

      1. Já jsem dokument viděla. Měla jsem z něho nejprve radost, je dobře zpracovaný, ale z morálního hlediska jsem zklamaná. Jednak proto, že vím nějaké osobní věci o některých herečkách, které se absolutně neshodují s jejich příběhem prezentovaným v dokumentu a druhak z toho důvodu, že se z "dokumentu" stala komerční záležitost. Když už nevydělává film, natiskneme mikiny, když už nevydělávají mikiny, napíšeme knihy, atd.

      2. Ano, my jsme skutečně, v té době ne jako spolek, nýbrž jako komunita, kontaktovali tvůrce s dotazem, zda je smíme finančně podpořit. Téma se nám zdálo blízké, chtěli jsme podpořit dobrou věc a zároveň jsme měli radost z toho, že název našeho webu bude na konci filmu mezi sponzory. Tedy, že lidé uvidí, že se snažíme, pomáháme a podporujeme smysluplné projekty. Po nějaké době nám přišla odpověď, že tedy ano. Darování proběhlo, všechno vypadalo dobře a na předpremiéře filmu jsme opravdu na konci byli zapsáni mezi sponzory. Jenže v tuto chvíli se již začaly vracet zisky z filmu. Někdy mezi předpremiérou a premiérou se nám ozvali zpět, že nám dar vrací, že s námi v podstatě nechtějí mít nic společného, a že nás z přehledu sponzorů odstraní. Všechny nás to zabolelo. Na jednu stranu chápu strach ze strany tvůrců. Na druhou stranu mi přijde jako podraz, že náš dar využili a vrátili nám jej ze zisku. Na lidi to nepůsobí dobře, vypadá to, že mají přeci důvod, proč od nás dar nechtějí. A na naše uživatele to mělo opravdu špatný dopad. Po radosti, kterou měli z toho, že mohli podpořit projekt, který nějakým způsobem bojuje s aktuálním problémem soc. síti, přišla rána do zad v podobě opětovného odvržení. Opět jsou za ty špatné. Navíc původně nám bylo sděleno, že s námi nechce spolupracovat jeden z koproducentů, ale do médií potom vypustili úplně jinou verzi. Tedy, že na našem webu nalezli nevhodný obsah, ale po dotazech, jaký tedy, jsme se odpovědi nedočkali. Tady nastává trochu zvrat, neb v minulosti již náš web byl kontrolován policií a my sami s policií spolupracujeme na několika úrovních, a dokonce aktuálně běží šetření, kvůli kterému já musím v úterý na výslech, ale nikdo na našich stránkách žádný nelegální obsah neobjevil.

      Vymazat
  6. === Postřehy z chatů (9. listopadu) ===

    XChat - Halucinační Kytka pokládá funkci SS

    Kontroverzní Stálá správkyně místnosti "16 let a více" HallucinationFlower chce v dohledné době položit funkci. Jelikož návrhy na osobu, která by funkci vykonávala místo ní, byly vedením zamítnuty, rozhodla se poptávku po novém SS inzerovat na fóru místnosti, na což se můžete podívat ZDE

    Že by se Haluška nechala inspirovat svojí kamarádkou 12_21 a po přečtení zdejšího rozhovoru přehodnotila i své hodnotové žebříčky? Anebo za tím stojí ještě něco úplně jiného? Čert ví.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Postřehy z chatů (10. listopadu) ===

      Popravdě bych vám rád přinesl zase pár postřehů, jenže na českých chatech se v podstatě neděje vůbec ale naprosto vůbec NIC. Každopádně čekat můžete glosu z prostředí Libimseti a jednoho konkrétního tématu. Nu nechte se ale překvapit o čem to bude. Nebudu ani naznačovat.

      A-A

      Vymazat
  7. ::::::: AN - Recepty a vaření: Drink Nšoči :::::::

    Recepty a vaření na AzaNovinách nejsou samozřejmě pouze o jídle, nýbrž mají i sekci NÁPOJE. A do ní přibyl první drink, jmenuje se Nšoči (zdravíme Pampelišku), a vy ho můžete vyzkoušet. Anebo se inspirujte u dalších nových receptů.

    Drink Nšoči naleznete ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. ::::::: AN - TIPY TRIKY VYCHYTÁVKY :::::::

    Je libo pár TIPŮ TRIKŮ VYCHYTÁVEK? Najdete je nově v naší kulinářské sekci Recepty a vaření na AzaNoviny.eu ZDE

    AN - Recepty a vaření

    OdpovědětVymazat
  9. === Postřehy z chatů (12. listopadu) ===

    Sice se na chatech naprosto nic neděje, a tak tu máme ranní postřeh, kde si řekneme, že na GymChatu na Fórech zaprudil a zasmrděl Mach. Ve dvou tématech hejtoval Jardu Křečka, nu a na fóru "Čarodějnictví, satanismus a černá magie", nu na to se podívejte na obrázku ZDE
    (zdroj: XChat.cz - Fórum)

    Jsem netušil, že Mach je svévolný dobrovolný reklamní agent Xglos. Ono na fóra GymChatu nikdo moc nekouká ale jako vylepšení SEO zpětným odkazem (neb odkaz z XCH Google počítá) dobré. Oni to ale admini brzy smáznou, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Postřehy z chatů (12. listopadu) II. - Mrvola Mach, Atakovo heslo Azazel ===

      Jak jsem předpokládal, všechny tři posty Macha byly smazány, tudíž stále to samé, Mach si nikde už ani neškrtne, všude ho mažou, banují, kopou, likvidují. Netřeba o tom dál psát, titulek k tomu by mohl znít: Mega giga smutný příběh litultovické mrtvoly.

      Na GymChatu ještě zůstaneme, Ataka má asi ve své hlavě tak zakořeněného Azazela, že si jeho přezdívku dal jako heslo ku svým zamčeným albům ve Fotoalbech. Já mám na vše důkazy, takže se podívejte jak jsem se dostal s heslem "azazel" do jednoho z nich ZDE. V současné době Ataka zřejmě vycítil cos, tak si všechna svá 4 alba skryl.
      (zdroj: Fotoalba.cz)

      A-A

      Vymazat
    2. Nyní si ukážeme chování SS Komouš výchova v roomce Pampeliškov, opakuji v místnosti Pampeliškov.

      Skrýn A
      Skrýn B

      Povšimněte si dvou věcí, jednak Ataka velmi dobře věděl kdo vlastní nick s mým civilním jménem (a ten jak vidíte nakonec vstoupil do místnosti), druhak si povšimněte přátelské přítomnosti Bogemana, tedy bývalého hlavního admina. Na neskutečné šílené sprosté odporné chování Ataky v místnosti Pampeliškov neupozorňuji, to každý vidí. Vítejte na GymChatu! Gym zachránil XChat, no jistě, a zůstalo mu tam tohle. Opravdu nechápu, a věřím že vy se mnou, moji milí čtenářové, na co je Gym tak hrdý? Na Ataku? No to snad ne!

      A-A

      Vymazat
    3. A ještě si ukážeme dokončení zběsilostí Ataky aspol. ZDE. Není moc co komentovat, jen je to utvrzení toho, že slušný a relativně normální člověk už na GymChat v dnešní době nepáchne, co by tam v tom hampejzu dělal, že.. ovšemže. Gyme gratuluji, opravdu jsi XChat zachránil a vylepšil, všechna čest!
      (zdroj: XChat.cz; Kategorie místností Volný čas a sport)

      A-A

      Vymazat
  10. ======= Pátek třináctého =======

    Pátek třináctého. Odkud se vynořila tato pověra? Je to opravdu nešťastný den nebo je jako každý jiný? V nejnovějším výtrusu na Arše X vám svůj pohled prozradí Anděl Azazel.
    Čtěte ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024