Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Diskutéři - Jak jsem se registroval etc.

 

Diskutéři CZ

 

Psal jsem v minulosti o mnohých diskuzních fórech. Dost často o Diskutnících, kteří už ovšem zanikli. Věnoval jsem se i portálu Diskutujme či diskuzím na serveru Chatujme. Nu, a konečně přišli na řadu i Diskutéři.  26. dubna byl publikován na AzaNovinách článek Diskutéři – Diskuzní fórum, tam si můžete přečíst vše podstatné a potřebné. My si tady na Xglosách ukážeme toto fórum trochu jinak, jiným úhlem a také malým srovnáním.

 

Peripetie při registraci.


Registraci jsem provedl na portál Diskutéři ve čtvrtek 8. dubna. Zadáte jen přezdívku, e-mail a heslo, toť vše. Okamžitě mi přišel aktivační odkaz do schránky. Ovšem tento odkaz nefungoval, psalo to "Byl zadán špatný ověřovací kód". Tak jsem zkusil druhou registraci, jen jsem vyměnil pozice Andel a Azazel v přezdívce, ale se stejným výsledkem.

 

E-mail Anděla Azazela - Registrační klíč Diskutéři
E-mail Anděla Azazela - Registrační klíč Diskutéři

 

Teprve o 4 dny později, tedy 12.4. mi přišel e-mail, kde mi bylo sděleno "Váš účet "Azazel-Andel" na Diskuteri.CZ byl schválen. Stejné to bylo u druhého nicku. Tudíž jak vidíme, na server Diskutéři se nelze registrovat jen tak automaticky, vyžaduje to nakonec schválení. Poté jsem tomu nevěnoval delší čas pozornost, ve chvíli kdy jsem se chystal psát článek pro AzaNoviny, tedy 26. dubna, jsem se normálně bez problému přihlásil.

Hodnosti


Zajímavostí na diskuzním fóru Diskutéři jest ta skutečnost, že uživatelé mají své hodnosti, ty vyjadřuje počet hvězd (od 1 do 3)

Standardní uživatel (1 hvězda)


Tuto hodnost získá uživatel automaticky po registraci.
Může diskutovat a chatovat. Nemůže zakládat témata a články. Nemůže do her.


Mistr (2 hvězdy)


Jak získat: 300,-  ($14,-)     nebo napsat 10 témat za 30 dní (o povolení lze požádat admina)
Může diskutovat, zakládat témata a chatovat. Nemůže psát články. Nemůže do her.


Velmistr (3 hvězdy)


Jak získat: 600,-  ($28,-)     nebo napsat 5 článků za 30 dní (o povolení lze požádat admina)
Nemá žádné omezení. Má přístup do hodnocení +/-

Vykoupení


Další zajímavostí je možnost vykoupení se z trestu. A jaké jsou ceny za takové odpustky?


    24 hodin čtenář = 50,-Kč ($2,-)
    24 hodin trestná lavice = 50,-Kč ($2,-)
    7 dní trestná lavice = 100,-Kč ($4,-)
    30 dní trestná lavice = 300,-Kč ($14,-)
    BAN na dobu neurčitou = 500,-Kč ($20,-)
    PermaBAN = 1000,-Kč ($40,-)


Visitor s Jonatanem se nechytli


Zatímco na diskuzích Chatujme (Bohujme) řádil Jonatan jak černá ruka (pamatujeme jak zakládal spousty diskuzí), zatímco Visitor měl na LuRyho stále nějaké požadavky a patrně nejen veřejně, tak na Diskutérech se s těmito dvěma, hlavně s Visitorem, moc nemazlili. Jen pár ukázek.

 

Diskutéři diskuze A

Diskutéři diskuze B

Diskutéři diskuze C

Diskutéři diskuze D
Zdroj: Diskuzní fórum Diskutéři


A jaký bude závěr dnešní glosy?


Stejně jako jsou různí lidé, jsou různá i diskuzní fóra. Diskutéři jsou vzhledově a systémem podobní diskuznímu fóru Diskutujme. Tím to ale také končí, život a pravidla probíhají trochu jinak. A existují i různé přístupy k různým uživatelům. Jak jsme si ukázali, zatímco LuRy na Chatujme často vyslyšel nářků Visitora a obecně pánbíčkářům lezl kamsi, pak na Diskutérech těmto pšenka nekvetla. Jaké si to uděláš, takové to máš, jaké si to provozovatelé udělají, takové to mají. A to je jen a pouze jejich věc. Já vám to tady mohu jen lehce přiblížit.




Anděl Azazel


✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

 Čtěte na AzaNoviny.eu

Twitter v Rusku vyhovuje požadavku na odstranění zakázaného obsahu. - AzaNoviny

Diskutéři – Diskuzní fórum - AzaNoviny

České chaty – Statistika AzaŽurnálu Jaro 2021. - AzaNoviny

 


A-A PROJEKTY - Vše na jednom místě

A-A Projekty



 


Recepty a vaření - Pinterest
Archa X

Komentáře

  1. ::::::: Jak Kozel k Astře přišel. :::::::

    Dnes jsem publikoval i článek psaný pro Archu X. Dal jsem mu název "Jak Kozel k Astře přišel. Aneb do prvního máje, Kozel očkován je." Myslím, že už z názvu je patrné, o čem to bude. Tak si to přečtěte, chcete li. Článek najdete ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. ::: Troglodyt :::

    Tak to je název spíše jen takové blbůstky, nejnovějšího článku na blogu Líbímseti. Krom jiného jsem tam popsal tři druhy Troglodyta: Troglodyt 1971 (Víťovití), Troglodyt Litul (Machovití) a Troglodyt 27 (Lunnovití). Článek si můžete přečíst ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. === Postřehy a zprávičky nejen z netu (4. května) ===

    :: Bill Gates se rozvádí ::

    Možná pro někoho překvapivá zpráva, se svou ženou Melindou byli 27 let. Oba toto své rozhodnutí souběžně oznámili včera na Twitteru. Nu, každopádně jak to při rozvodech bývá, bude se dělit i majetek, a ten tedy není ledajaký, že.. ovšemže.

    :: Discord a partnerství se Sony ::

    V posledním období se spekulovalo, že by Discord mohl odkoupit Mickrosoft. Discord ovšem jeho nabídku, kdy se hovořilo až o 10 miliardách dolarů, nedávno odmítl. Jelikož Discord nechtěl být jen dceřinou společností, tak se raději dohodl na něčem úplně jiném se Sony. Mělo by to být partnerství, a Sony má v plánu jako chatovací službu do svého PlayStationu zařadit právě Discord.

    :: Mach řádí na Libku ::

    Na rozpadajícím a umírajícím portálu Líbímseti se v posledním období objevuje prudič původně z XChatu (dnes se tam nechytá) Mach. V diskuzích řádí jak černá ruka, zakládá a maže své přezdívky, a vlastně je to pořád to samé co lidé z GymChatu znají. Píšu o tom jen proto, že není vůbec o čem z těch retro chatovacích portálů psát.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. === Postřehy a zprávičky nejen z netu (29. dubna) ===

    :: Pozor tramvaj! ::

    Tak to je nová mobilní aplikace, která by mohla zachránit životy nepozorným chodcům. Je to právě používání mobilních telefonů, které vede k nepozornosti a mnohým srážkám chodců s tramvají. Aplikace se testuje v Praze a v Brně a vyvíjí jí společnost Safe Public Transport.

    :: 1,4 milionu domén .CZ ::

    Dle správce české národní domény CZ.NIC byla překročena hranice 1,4 milionu zaregistrovaných domén s koncovkou .CZ. V době pandemie docházelo k ještě rychlejšímu nárustu nových domén než obvykle. Nu, Já vsázím na doménu .EU, jak víte, že.. ovšemže.

    :: Diskuze na Libku ::

    Posledně jsem vás informoval, že na nich řádí Mach. Patrně už dořádil a uložil se zase na čas do své rakve v naprosté zapomnění (a mohl by tam už zůstat na věky věkův). Zdatně mu tam sekundoval virtuální asociál Víťa. Nu k němu jsem napsal celkem dlouhý příspěvek nazvaný " MKR - Malé Konečné Resumé". Můžete si ho přečíst na jedné z diskuzí ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě