Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Musk zůstane dál ředitelem Twitteru, výsledek Ankety zvrátily korespondenční hlasy

 FIKTIVNÍ PŘÍBĚH

  

Musk zůstane dál ředitelem Twitteru, výsledek Ankety zvrátily korespondenční hlasy


Elon Musk dal na Twitteru hlasovat o tom, jestli má dál zůstat v pozici šéfa sociální sítě. Výsledky Ankety byly zřejmé - 57,5 % uživatelů této socky se vyslovilo pro odchod Muska z funkce generálního ředitele Twitteru. Následně ovšem Elon odhalil, že konečný výsledek voleb o jeho setrvání ve funkci je jiný, neboť miliony hlasovacích lístků zaslaných poštou vše nakonec zvrátily, a většina lidí se vyslovila pro jeho setrvání na pozici šéfa sociální sítě.


 

Konečný výsledek Ankety na Twitteru
Konečný výsledek Ankety na Twitteru - Zdroj: Twitter Elona Muska



"Zpočátku se zdálo, že Anketa naznačovala zcela zřejmou skutečnost, že většina uživatelů a robotů si přeje, abych odešel, ale to byl ve skutečnosti jen takový přelud, který úplně nevystihoval opravdovou vůli lidí," řekl Musk, když se vynořil z temné místnosti bez oken s hromadou hlasovacích lístků. "Vypadá to, že jsme přes noc dostali 2 miliony korespondenčních hlasů, které všechny říkají, že bych měl zůstal ve vedení Twitteru. Lidé rozhodli! Vox Populi Vox Dei!"

Hordy hlasovacích lístků údajně přišly poté, co si miliony lidí po celém světě uvědomily, že promeškaly Anketu na Twitteru, a v naprosté zoufalosti poslali tito lidé ručně psané výzvy prosící excentrického miliardáře aby Twitter dál ovládal z pozice ředitele. "Prosím, pane Musku, neodcházejte! Twitter je teď super, zábavný a svobodný! Moc prosím, zůstaňte!" stálo kupříkladu v jednom náhodně vybraném dopise. U ostatních korespondenčních lístků to bylo podobné.

 
tzv. Bidenova křivka
tzv. Bidenova křivka


Zdá se tedy, že Anketu o setrvání Muska v pozici ředitele sociální platformy ovlivnil jev známý jako "Bidenova křivka", kdy volby na Twitteru sice po celou dobu trvání Ankety naznačovaly výsledek ANO (odstoupit z funkce), ovšem haldy korespondenčních hlasů "čert ví kde se vzaly" konečný výsledek po noci temné tak, že by se dala krájet, překlopily na NE.

Úředníci FBI jsou prý údajně silně pobouřeni, že to byly právě korespondenční hlasy, které postačily k tomu, aby převrátily jejich úpornou snahu skrze velmi drahou čínskou farmu botů. A dožadují se přepočítání! Uživatelé sociální sítě Twitter jsou však vyzývání majitelem a dalšími činovníky sociální platformy, aby přijali výsledek těchto "svobodných, spravedlivých a zcela bezpečných" voleb, pokud nechtějí dostat ostudnou a zavrženíhodnou nálepku "Popírači voleb".


Anděl Azazel

 

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
    Čtěte na AzaNoviny.eu         
  
PornHub statistiky 2022 – Trendy, nejhledanější výrazy, země dle návštěvnosti
Zrušení pravidla o odkazech na konkurenci a Muskova anketa
Anonymní číslo ze služby Fragment jako přihlášení na Telegram - AzaNoviny

Makové rohlíčky - Recepty a vaření
Makové rohlíčky


AzaŽurnál - Blog AzaNovin
AzaŽurnál - Blog AzaNovin


Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?