Deváté výročí AzaNovin

 Deváté výročí AzaNovin - AzaNoviny Xmagazín A-A slaví 9. narozeniny


 

Čas pádí, čas letí a je to zvláštní svět, a tak AzaNoviny dospěly do krásných devíti let. Kdo by to byl 17. června léta páně 2015 řekl, že mnou založená a vymyšlená kravinka na jednom retro chatu tu bede i 17. června roku 2024. Já tedy ne. A že se z bulvárních omalovánek projekt posune k serioznímu a kultivovanému magazínu. Ale stalo se, a tak AzaNoviny ve své desáté sezóně slaví své deváté výročí vzniku. Nikdo to nečekal, nikdo tomu nevěřil, ani Já ne. Takže za mě dobrý.

 

V sudých letech AzaNoviny vydávají na svém webu Výroční zprávu, kde jako zakladatel vždy pronesu Úvodní slovo. V lichých letech vyjde článek na jiných místech, takové zhodnocení, kde k tomu též něco naplkám. Letos se to konalo na A-A Projektech. Článek s názvem Projekt AzaNoviny Xmagazín A-A slaví deváté narozeniny si můžete přečíst ZDE. Sem dám ty moje plky..

Slovo zakladatele Anděla Azazela

V poslední Výroční zprávě jsem v Úvodním slově jasně rozdělil projekt jehož jsem zakladatelem na „Staré AzaNoviny“ a „Nové AzaNoviny“. V tomto duchu se nesla i celá Výroční zpráva k 8 letům fungování projektu. Dnes je AzaNovinám devět let, ovšem těm dnešním, tedy AzaNovinám v současné podobě, je sedm. Přirovnal bych to k některým hudebním kapelám, které začínaly v garáži, ale v určité chvíli si řekly, že nechtějí napořád hrát jen v té garáži, že by rády naplnily i velké koncertní sály. A přesně tak bych viděl úvodní dva roky, defacto tři sezóny AzaNovin, byla to garážová doba.

Co se za poslední rok změnilo? V podstatě nic, což je ovšem dobrá zpráva, neboť se projekt ustálil a funguje bez nějakých zásadních otřesů. Dalo by se říci, že v posledním období AzaNoviny dospěly. Své působení na sociálních sítích rozšířily o tři nové. Stabilita se projevuje i nárustu tržeb, který je pozvolný ale trvale rostoucí.

AzaNoviny jedou již svou desátou sezónu, neb ta první byla v podstatě půlsezóna. Jsou tu nade mnou vypsány zásadní milníky projektu. A dalším takovým milníkem budou kulatiny, tedy desáté výročí. Čeká nás ovšem hlavně hodně práce, je dost věcí, které bude v následujícm roce nutné vylepšit, tak abychom se tu mohli za rok setkat a oslavit kulatiny ve velkém stylu.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří se na našem malém projektu podílejí a v minulosti podíleli, byť v mnoha případech externě. A také děkuji našim čtenářům, že si nás stále rádi najdou.

Vyrážíme kulatinám vstříc!

Anděl Azazel
Zakladatel projektu AzaNoviny Xmagazín A-A



A jaký bude závěr dnešní glosy?

Tady samozřejmě nemusím být tak formální. Nemohu nevzpomenout ty plky mnohých joudů, kteří vykřikovali hned na počátku, že AzaNoviny brzy skončí a neštěkne po nich ani pes. Stalo se to naprosto opačně, dnes neštěkne ani pes po oněch křiklounech, většina z nich v podstatě veřejně už ani neexistuje, propadli se do své nicoty, zatímco projekt AzaNoviny bude příští rok slavit desáté výročí, projekt, který si na sebe už pěkných pár let dokáže vydělat, takže ho nemusím dotovat. Ano, kde jsou všichni ti, co se AzaNovinám a mojí osobě smáli? Ono platí, že kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp. A ten kdo se dnes směje jsem Já Já Já a jenom Já. Vyhrál jsem!

Anděl Azazel

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

               Čtěte na AzaNoviny.eu                    

Koukání do mobilu před spaním nenarušuje spánek, tvrdí přehled studií - AzaNoviny
Generativní AI ve strategiích českých firem - AzaNoviny
Digimedia: Průměrná doba zpětného zhlédnutí TV stoupla na 23 minut - AzaNoviny


Grilované vepřové karé - Recepty a vaření
Grilované vepřové karé



AzaŽurnál - Blog AzaNovin
AzaŽurnál - Blog AzaNovin

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Srpen 2024

Kam se přesunou diskutníci z Diskutníků?

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Neuvěřitelné se stalo ještě neuvěřitelnějším

OČI PRO PLÁČ NEBO ÚSMĚV NA LÍCI?

Klasická internetová diskuzní fóra. Stále žijí.

Oči pro pláč nebo úsměv na líci II.

Google .. Bing, DuckDuckGo a Seznam.

Zabrání už konečně XChat zneužívání jeho portálu k hanebnostem na adresu lidí z Xglos?!