Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

3 návštěvy Pokecu a Temný nácek



Každý ví, že svou noru s názvem Hrabě X opouštím velmi zřídka a výjimečně. Příroděžel mé poslední nedávné 3 návštěvy místnosti Fajn Pokec nebyly zrovna z ranku návštěv této místnosti, které bych pojmenoval z hlediska FP za velmi ale velmi nepodařeně se prezentující. Bezdůvodný výkop Nstorma, bezdůvodné mute Nstorma (zde musím konstatovat, že jsem vše řešil přes SS Freya a ta přislíbila neopakování těchto věcí ze strany pošetilého Nstorma) a do třetice naprosto hulvátské drzé neomalené hovadoidní chování DS Angar ve spolupráci s dalším výtečníkem BHH ku hostu. Dalo by se říci, že tito dva se chovali jak zvířata, páč ke druhu homo sapiens sapiens je nelze přiřadit. Nevím, jak to chodí v místnosti FP (nechodím tam a ani jinam, jak už jsem zmiňoval a je známo) a budu pozitivně doufat, že takto se nechovají k hostů a návštěvníkům místnosti běžně a pravidelně. Účel mé návštěvy ve třetím případě byl ten, že ze strany Angara jako DS došlo k bezdůvodnému výkopu mé kolegyně z HX Monachielli a toto se jala Monika i řešit přes RA. Chování obou výtečníků Angara a BHH si můžeme ukázat na obrázcích.


Zdroj: Místnost Fajn pokec na Chat.cz



Nyní přejděme ale k daleko důležitější a závažnější věci, tedy k druhé části nadpisu této Xglosy, části ve které opět figuruje BHH, tentokrát se nejedná o jeho zběsilosti v chování, půjde o zběsilosti daleko horší. Již jsme si ukazovali, zjednodušeně řečeno, jeho propagaci nacismu a holocaustu v Xglose z 11. května s názvem  BHH - Propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka.
Propagace nacistické ideologie či antisemitismus není ovšem ojedinělým úletem, nýbrž se děje opakovaně a pravidelně. Alespoň to plyne ze skrýnů, které mi byly poskytnuty veřejně uživatelem Abyss i s jeho komentářem. A Já je uveřejním tak, jak mi byly veřejně postovány.



Zdroj: Místnost Přátelé Temnoty na Chat.cz


Myslím, že komentáře ke skrýnům netřeba. BHH je nejspíše přesvědčen o tom, že si na službě chat.cz může beztrestně porušovat zákony České republiky. Víte, tyhle záležitosti nemají rádi nikde. Já pocházím z Xchatu, to je též všeobecně známo, a tam byly dvě témata, po kterých se, lidově řečeno, šlo. Byla to pedofilie plus dětská pornografie a pak právě propagace nacismu. Domnívám se, že ani majitel a provozovatel serveru chat.cz Franci na svém chatu o tato nevhodná a nezákonná témata nestojí.


Anděl Azazel


A jaké Xglosy můžete očekávat dále? Mají pracovní názvy "Sex místnosti, admini a zájem nezájem" (to bude pravděpodobně změněno ještě). Další Xglosa se bude jmenovat "Medusa - Skandální odhalení." (V tomto případě již nejspíše bude použit tento velmi dobrý název).

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?