Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Další vlna zášti z Fajn pokecu aneb Hrabě X a Azazel kolosálním trnem v oku

Dnešního dne jsem byl zařazen na BL místnosti Fajn pokec, což bylo oznámeno na diskuzi této místnosti. K tomuto kroku Freyi a spol. jsem se vyjádřil na našem fóru a to takto:

Prohlášení k zařazení na BL místnosti Fajn pokec: Toto zazaření na blacklist FP považuji za svévolné a ničím, dle pravidel či pokynů RA, neodůvodněné. Neexistuje jakýkoliv důvod k tomu, aby mojí osobě byl zakazován vstup do jakékoliv místnosti na chatu, včetně FP. Místnost Hrabě X opouštím jen výjimečně a velmi zřídka, stejně výjimečné jsou i mé návštěvy FP, které budou přetrvávat, a pokud bude moje osoba z této místnosti okamžitě po vstupu odstraňována, pak si na toto chování správců FP budu stěžovat u RA JiH a budu požadovat nápravu a narovnání této vzniknuvší protipravidlové situace. Bude li to třeba, pak se obrátím i na tvůrce a majitele chat.cz Franciho. Předpokládám, že chat, který vytvořil a provozuje nekoncipoval jako Facebook s jeho Uzavřenými skupinami, kde o přítomnosti a vstupu do skupiny rozhodují její členové. Budu považovat za jakousi, řekněme, chatovou občanskou povinnost obeznámit Franciho s bezprecedentní nastalou situací a stylem fungování tohoto chatu.

Přímo k odůvodnění: 1) Můj soukromý blog stojí naprosto mimo prostor chat.cz a je pouze mojí záležitostí, co si na svůj osobní blog píši; 2) Na postování několika Xglos v místnosti FP jsem se předem dotázal, a žádal o povolení, které mi bylo dvěma SS a přítomností třetí SS dovoleno a nikdy v následujícím čase toto povolení nebylo odvoláno. 3) Freya a spol. se touto větou "Tímto daný uživatel velmi znepříjemňuje atmosféru celého chatu a přímo uráží jeho uživatele (potažmo jejich inteligenci)." staví do role celochatové soudkyně a mluvčí, která ji rozhodně nepřísluší, nehledě na fakt, že tento její osobní názor naprosto odmítám.


ZÁVAZNÝ POKYN RA JIH

Zdroj: Diskuze Chat.cz





 POVOLENÍ POSTOVÁNÍ XGLOS

Zdroj: Místnost Fajn pokec na Chat.cz



Je opravdu zajímavé, že k tomuto kroku bylo sáhnuto místností FP zrovna ve chvíli, kdy naše místnost, po veledlouhém uzamčení cca. 42 dnů se vrátila na "staré" pozice a v tuto chvíli je 2. místností dle návštěvnosti a nachatovaného času. Dalším zajímavým prvkem je ta skutečnost, že ještě 7. června Freya reagovala na mojí Xglosu ze dne předešlého, která pojednávala o bezdůvodných výkopech mojí osoby či mé kolegyně (tehdy ještě s nickem Monachielli) z FP.


Zdroj: Diskuze místnosti Fajn pokec na Chat.cz



Kde nastala ta náhlá změna v postoji SS Freya? Že by jí opět někdo radil? Ano, teď budu pouze fabulovat, ovšem záhy po tomto se z Řecka navrátil Anathema. A došlo k tajnému jednání G4 za zavřenými dveřmi místnosti Přátelé Temnoty za přítomnosti rodin Ježků a Lichů.

Zdroj. Seznam místností na Chat.cz


Též je prazvláštní, že o jakémsi dárečku mojí osobě od místností PT a FP mě informoval mnohonásobně zabanovaný uživatel JeffryM, a to dokonce pod nickem, který má v současné době též zabanovaný, ovšem chybou systému, jak jsem se informoval u RA JiH, ho může nadále, zatím nevysvětlitelně, používat. Na BL místnosti Přátelé Temnoty jsem se v době napsání této glosy zatím neocitl.


Závěrem této Xglosy bych chtěl říci, že toto celé jednání, jak jsem již před časem použil, Freyo-Anathemova bratrstva kočičí pracky, považuji jen za další pokračování útočných snah vůči místnosti HX a v tuto chvíli předně vůči mojí osobě. Dále toto považuji za totalitární přístup a snahu cenzorovat a umlčovat svobodné šíření informací a  jiných názorů.


Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Co měsíc dal - Březen 2024

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Únor 2024

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne