Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Výkop za barvu nicku, blokace, "multinicky" a jiné fajn pošetilosti.

V minulé glose jsem se zabýval zařazením mé osoby na Blacklist v místnosti Fajn Pokec. Vraťme se ještě do včerejšího dne a podívejme se na pár dalších událostí, které i s tímto souvisely. Nejdříve si ukážeme, za co je možné v místnosti Fajn pokec obdržet kick. Pravděpodobně vás to naprosto udiví ale je holou skutečností, že SS DarkHedgehog vyrazil nick Daisy pouze za to, že se mu nelíbila barva jejího nicku. Zde si přímo ukážeme výsek tohoto mnou popisovaného, celou situaci, na které si můžete povšimnout například nesouhlasných stanovisek se zařazením mé osoby na BL Pokecu od uživatelek Eludora Mindelia, weeika či již zmiňované Daisy si můžete zobrazit zde

Zdroj: Místnost Fajn pokec na Chat.cz

Jak vidíme na obrázku, tak SS DarkHedgehog vyzývá Daisy ke změně barvy nicku jen na základě toho, že se mu nelíbí. Pochopil bych, kdyby měl nick takovou barvu, že by byl nečitelný, pak by byla taková výzva namístě. Ovšem nick Daisy (anon uživatelky Existence, dříve Nocte) je zcela zřetelně čitelný, přesto, jen na základě nelibosti s barvou SS Ježek Daisy nakonec vykopává. Neuvěřitelné!



Nyní se přesuňme na diskuzi místnosti FP. Podívejme se, co se od doby zveřejnění zařazení mojí osoby na BL dalšího událo.

Zdroj: Diskuze místnosti Fajn pokec na Chat.cz

Známý to extrémista Nstorm, známý svými výkopy naprosto mimo pravidel, jen na základě nějakých vlastních pocitů a sympatii (již bylo zmiňováno např. mé bezdůvodné vykopnutí či mutování, o kterém hovořila i SS Freya), se dokonce jal mojí osobu navrhnout na Blokaci, a to všech mých nicků. Sekunduje mu SS Ježek, který je též v této záležitosti zřejmě mimo mísu, když se dovolává nějakého seznamu mých nicků. Opět nevycházím z údivu, neb mám nicky 2, Azazel Anděl (hlavní) a Xkozel (záložní). SS Ježek zřejmě nemá moc přehledu i o jiných věcech, např. navrhuje nicky Monachielli a Eludora na Blacklist, přitom se jedná o jednu osobu (Monachielli si před časem změnila přezdívku na Eludora Mindelia, o čemž informovala i prostřednictvím diskuze místnosti HX).

Takže si to shrňme. Neřízená střela Nstorm hovořící nesmyslně o multinicích a vyzývající k Banu mé osoby, též nesmyslně. SS Ježek, který je jednak evidentně v mnoha věcech mimo mísu, jak jsme si popsali, a druhak zneužívá své funkce k šikanování a následnému výkopu uživatelky na základě barvy nicku, která se mu jen nelíbí. Tohle je to "zdravé jádro chatu", abych si vypůjčil termín použitý svého času Medusou? Vážně tito?!


Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?