Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Strach obchází chatem aneb rudé praktiky.

Včerejšího dne otevřela svým příspěvkem "Závazné pokyny a jiné direktivy" vlákno diskuze Stálí spráci SS Pokecu Freya. Ovšem tak nějak objevuje Ameriku. Ono nejde o to, oprášit staré návrhy, pokud jsou opravdu staré. Podobný návrh jsem ovšem předkládal v Komlexním návrhu na řešení diskuzí 11. dubna, kdy jsem uveřejnil stručnou verzi na diskuzi Náměty a připomínky, plnou verzi pak na Xglosách zde.


Zdroj: Diskuze Náměty a připomínky na Chat.cz


Můžeme se jen domnívat, proč tak učinila, zda li je to souběžně pokus o zviditelnění svých rádobyaktivit s reakci na mojí poslední Xlosu, kterou ovšem dotyčná "přeci určitě nečte". Rádoby výzva k zapojení se dalších SS je úsměvná, neboť krom SS Pokecu 1 a Pokecu 2 (Přátelé Temnoty) se pravděpodobně nikdo nezapojí, Já zcela určitě ne, neboť má vyjádění nejsou jen pouhými plky do větru, pokud vyslovím, že nechci mít s určitými lidmi nic společného, pak to platí absolutně, pokud tito nezanechají svých totalitních hrůz.

Již v minulé Xglose jsme si mnohé nastínili, pojďme v tom pokračovat. Nyní si ukážeme, jakých praktik používají lidé z Pokecu a Temnoty. Na skrýnu si povšimněte vyjádření Šelmičky (Hagné) což je SS FP, fatal_error, Eludory a nebo uživatele Kingie.


Zdroj: Místnost Hrabě X na Chat.cz


A hned pro srovnání si ukážeme to, co jsem Já sděloval Hagné již 14. 6. v naší místnosti.



Zdroj: Místnost Hrabě X na Chat.cz



Tady můžete vidět zcela jasný rozdíl a přístup v chování a myšlení SS naší místnosti a SS FP a PT. Ještě bych doplnil, že před časem se nás SS v Hraběti ptala weeika (používající už přezdívku Monique) zda li si nemyslíme, že třeba donáší do Pokecu, když tam též chodí. Možná že právě v této místnosti se s nějakými podobnými řečmi setkala, u nás jí moje kolegyně Eludora zcela jasně sdělila, že nám je jedno kam návštěvníci naší místnosti též chodí a s kým se baví, Já jsem to poté musel jen Monique potvrdit. Jak ale vidíme na skrýnu, SS Pokecu Šelmička se bojí veřejně vyjadřovat k některým věcem a přiznala, že byl na ní činěn nátlak jak od samotných lidí z Pokecu, tak i od SS z Přátel Temnoty. Ano, toto jsou praktiky těchto místností, a je zcela evidentní, že jsou to právě tyto místnosti, které neustále vytahují válečné sekyry a které rozdělují tento chat a místnosti.

Na skrýnu si ještě nelze nepovšimnout hlášek Fatal a Eludory o lezení v anusový otvor RA JiH Freyou. Toto vše zapadá do taktik místností FP a PT. Minule jsme si ukazovali tajné jednání za zavřenými dveřmi rodin Ježků a Lichů. Posléze se ovšem toto jednání G4 rozrostlo na G4 + 1. Podívejme se opět na skrýn.


Zdroj: Seznam místností na Chat.cz


A nyní si znovu investigativně osvěžme výrok RA uveřejněný v minulé glose, který Firer svého času z diskuze FP s celým vláknem odstarnil (To by se asi na solidním a správně fungujícím chatu nestalo, aby správce diskuze mazal administrátora).


Zdroj: Diskuze místnosti Fajn pokec na Chat.cz

A povšimněme si na výroku RA, který směřoval ku hlavním představitelům FP a PT pasáže o zneužívání systémových diskuzí k útokům na jiné uživatele. Tento příspěvek má datum 4. dubna, a Já se táži, co se od té doby změnilo, že tento výrok již neplatí? Neboť krom mého vyjádření a zhnusení nad současnou situací na chatu za celé Hrabě X na naší diskuzi, jsou ostatní diskuze téměř jen a pouze o útocích, napadání a špinění HX, Azazela a mých kolegyň. Má poslední kritika směřovala na nesoulad zařazení mé osoby a mých kolegyň na BL FP a PT. Zmiňoval jsem, že RA zřejmě sám šel proti svému pokynu, a zde opět výrok RA neplatí? Neboť zmiňovaní si po pár měsících klidu opět dál vesele útočí na systémových diskuzích a Já Azazel, který se jediný řídí zde zveřejněným pokynem a odklonil svá vyjádření na soukromý blog, je snad dle některých hoden zablokování? Že vám to hlava nebere? Že jsou pak taková prohlášení, výroky či pokyny RA hodné tak ku zmuchlání a zahození do koše, když co chvíli už neplatí?

A na závěr jedna možná bomba, každopádně neuvěřitelnost. Již před změnami na blacklistech FP a PT jsem o tomto informoval předem v místnosti a zmínil se i v jedné z minulých Xglos. Sdělení o dárečku, resp. dárečcích a překvapení jsem obdržel, jak již jsem zmińoval, od mnohonásobně zabanovaného uživatele JeffryM. Nyní vám prozradím třetí sdělení tohoto uživatele, jeho hláška měla jasný smysl "nakonec si vždy znepřátelíš administrativu a skončíš zablokovaný". Zarážející není ani tak to, čím jsem si mohl RA tak znepřátelit, když se spolu ani jinak než oficiálně nebavíme (možná narozdíl od SS Pokecu a Temnoty nepěstuji, nikdy jsem nepěstoval a pěstovat nebudu anální alpinismus) ale těžko říci. Zarážející na tom celém je, že zprávu o mém možném zablokování mi sděluje mnohonásobně zabanovaný prudič. A jelikož jeho dvě sdělení se již naplnily, pak si pravděpodobně ani toto třetí jen nevymyslel. Nu, nechme se překvapit.


Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Čtyři roky na Twitteru

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?