Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Veřejná výzva

Je správné dělat správné věci, je správné se ke správným věcem přihlásit, je správné je správně hrdě zveřejnit.


Komentáře

  1. Připojuji se jednoznačně k této výzvě, neb chat.cz je ostudou všech zbylých chatů v ČR formou jak spravování (tedy nespravování, nevyhovující nástroje pro správu, naprosto neschopný admin JiH, který nedělá nic a místo, aby zasahoval proti prudičům, kteří mu spamují pod nosem a zakládají si fejk nicky, raději toká s přítomnými ženštinami a prudičům ještě naopak dává SS místností, to je skutečně neskutečné a zesměšňuje se tím skutečně před všemi, pokud na něco někde reaguje, je poznat, že ale vůbec ničemu nerozumí, sám nezná samotná pravidla chatu, kterému adminuje a neumí ani používat adminské nástroje ani nástroje správců, nezasahuje ani při registracích jasných fejků a prudičů a parodií na nicky příkladem dnes 27.2. https://chat.cz/p/LichMedusa , https://chat.cz/p/LichKingAnathema , https://chat.cz/p/ibalginekTrash , https://chat.cz/p/LihoMinaa , https://chat.cz/p/Amstre , https://chat.cz/p/Drally , https://chat.cz/p/V%C4%9B%C4%8Dn%C3%A1%20samotka , https://chat.cz/p/Kl%C3%A1raa a další nastřílené fejky prudiči během pul hodiny, tento pseudoadmin nezabanoval, i když byl přítomen JiH naposledy: úterý, 27. února 2018 6:52 a první, co by měl admin udělat po svém příchodu je zkontrolovat nové registrace, když už jednou je admin, a na kontrolu a schvalování registrací nemá tento paskvil chat jiné nástroje , tímto samozřejmě dávám najevo a distancuji se od těchto nových nicků LichMedusa a LichKingAnathema na chat.cz , jako prudičský fejk nestotožňující se s našimi osobami) , tak formou úpravy, vzhledu a osazenstva či jinými nástroji nenástroji. Osobně doporučuji buď tento paskvil vypnout, nebo minimálně přepracovat a naprogramovat pořádné nástroje na jeho správu, jako je tomu u jiných chatů viz. Xchat, Superpokec, Chatujme, Bezvachat atd. a rozhodně vyměnit nynějšího administrátora za někoho, kdo jej skutečně bude důsledně dělat a bude tam k něčemu k posledním zbytkům slušných uživatelů, pokud tam ještě vůbec nějací jsou.

    LichKingAnathema - administrátor Superpokecu - On-line pomoc, schvalování fotek, avatarů, smajlíků, motivů a vtipů

    OdpovědětVymazat
  2. http://jyxo.info/uploads/1E/1e15e035deaa0e8c15a3d8b208651a4dffbd58fe.png

    Toto je obrázek z dnešního dne, přesněji dopoledne. Vidíme na něm první 3 místnosti a řekl bych asi v současnosti 3 hlavní místnosti na Chat.cz, které jsou uzamčené. Jak to interpretovat? Myslím velmi jednoduše a jednoznačně. Je to ukázka selhání systému. Ono se vším, co je k vidění na Chat.cz, a co ukazujeme a o čem píšeme zde v glosách nebo na SuperBulváru, se dá již naprosto jasně konstatovat, že všechna ta jednotlivá selhání už dohromady zcela jasně dokazují, že franciho "sluníčkový" produkt, který nazývá "moderním chatem" totálně celkově selhal.

    Konkrétně tedy ještě k obrázku. Na žádném jiném chatu se ani stálé místnosti zamykat nedají, ono je to i proti smyslu chatu, který všude je chatem otevřených místností. Zamykají se místnosti nestálé (dočasné), kde to má též svojí jasnou logiku, jsou to místnosti sloužící účelům zakladatele, jak jsme si již stručně definovali, tam samozřejmě zámek patří. Ono totiž pro správu místností existují všude jinde nástroje. Ty jsou dvojího druhu a společně se doplňují, jednak jsou to smysluplné filtry (a tady je třeba říci, že každý chat to má trochu jinak nastavené) a druhak jsou to blacklisty či keylisty. Na Chat.cz není v podstatě ani jedno. BL vůbec na Chat.cz neexistuje a dá se říci že ani filtry, tedy smysluplné filtry na Chat.cz neexistují. Filtr na anonymy se počítat nedá, neb anony mají pouze na zmiňovaném chatu, tedy bavme se o filtrech pro registrované uživatele, a zde je pouze filtr na karmu. K němu si řekněme, že je to filtr naprosto k ničemu, naprosto zbytečný a nic neřešící filtr, koneckonců praxe to prokázala, neboť není vůbec využíván. Je to naprosto nesmyslný filtr, a kromě něj už není nic, pak už je jen zámek.

    Provozovatel Franci by se měl opravdu zamyslet nad tím, proč mu kolabuje a selhává prakticky systém a celkově jeho produkt "moderního chatu", s tím vším co tu již bylo ukázáno a napsáno, včetně věčí a komentářů v této glose. Franci by se měl zamyslet, jestli by nebylo vhodné chat koncipovat výrazně jinak, tedy řadu věcí pozměnit. A alternativní úvaha o vypnutí chatu samozřejmě též zůstává.

    OdpovědětVymazat
  3. http://jyxo.info/uploads/E1/e1ed002ab10a31d2f0ff492eaea9ea9a3278ab0e.png

    A nyní ještě naprosto čerstvý obrázek, i když ono tato místnost se nezjevuje úplně poprvé a již byla k vidění "Hera, Koka, Hasz, LSD". Tedy ještě k tomu všemu propagace drog, na každém jiném chatu by administrátoři takovou místnost, pokud by ji zjistili či byla nahlášena, okamžitě smazali a možná i s trestem pro zakladatele. Tady to nemá ani kdo rušit, protože jediný administrátor JiH se na chatu téměř nezjevuje. A je otázka, zda li by to vůbec rušil, i kdyby byl přítomen a bylo mu to hlášeno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hera, Koka, Hasz, LSD to bude asi ta jedna z nových slušných a solidních místností, co o nich plkala Freya, co? :-D Tuhle místnost založila další přivandrovalá fetka co si říká alabastr, všude jede svoje drogový žvásty, jako třeba tady v NCC https://imgur.com/a/98xh5

      Nespokojenost s tím chatem už je vidíitelná i uvnitř, od samotných uživatelů, kteří se ještě, čert ví proč, drží. https://imgur.com/a/DHtoC tohle je Mr.Meat, který před časem smazal účet, aby si později založil Madmena, hláška "Ti dva jsou fakt neschopní s tím chatem něco udělat" je všeříkající. K tomu jsem viděl na vlastní bulvy, jak dokonce prudič Jeff říká, když byla v místnosti mega spam tapetace, dočasný správce asi spal a stálý nikde, tak pravil "JiH by na to řek, prostě si toho nevšímejte", taky všeříkající.

      A další věci jsem hodil do novýho článku, tak číhněte, jestli se budete bavit nebo zvracet, to už je na vás https://superbulvar.blogspot.com/2018/03/amateri-fetky-atd.html

      Jan Bulva (r)
      jan.bulva333@gmail.com
      SuperBulvár

      Vymazat
    2. Také přidám jeden skvostný

      http://jyxo.info/uploads/D3/d32c399fdd4437dfcf12a30ea0ba03f19ae1809e.png

      Potřebuje to komentáře? Nepotřebuje.

      Vymazat
    3. A přidám ještě, tak nějak do komletace výčtu, další dnešní záležitost

      http://jyxo.info/uploads/1F/1f439ab17cbd4c9f48f54d0aeb16b0a0ddb3f739.png

      Jak vidíme, týká se to věci o které již hovořím a ukazoval jsem v jednom z komentářů viz. výše, tedy o zamykaní stálých místností, které jsou ve větším počtu i takto pod zámkem delší období v průbehu celého dne. Toto zde přiznává samotná Freya a vidí to jako velký problém, společně s všelijak (ne)fungujícím "mute". K mute už jsem toho napsal za celou dobu tolik, že snad nemá smysl se ani k tomuto opět polofunkčnímu nástroji vyjadřovat, zlaté staré dobré CLS, což opět mají všude jinde na ostatních chatech. Je to jen další v řadě ukázek selhávání systému, zde selhávání mute, či správy místností, vedoucí k zamykání mnoha stálých místností. Vše co si tu ukazujeme je již potvrzením totálního selhání francírkova produktu, měl by opravdu provozovatel silně zvážit přijmutí rázných změń a vylepšení svého produktu, anebo tento produkt Chat.cz zavřít.

      Vymazat
    4. Ještě další čerstvý a aktuální obrázek z dnešního dopoledne, tedy 4.března ohledně zamčených místností na Chat.cz

      http://jyxo.info/uploads/D1/d1bc8ab4b4802643d701d231683d064fc7e4b41e.png

      Tohle se dá už nazvat, neb se to děje opakovaně a pravidelně, jako chat pod zámkem. Toto asi nebyla představa provozovatele franciho, že? Mít chat plný zamčených stálých místností. Tedy stále dokola se ukazuje, že jeho filosofie a vize sluníčkového chatu bez řádných nástrojů nefunguje a totálně tento francírkův pokus, nejen po této stránce ale i ve věcech zde již v této glose a komentářích popisovaných, tedy celkově totálně kolabuje.

      Navíc jediný, jak jsem to nazval, ostrůvek jinakosti, tedy místnost LIFE IS ETERNAL, se po návratu Legendawna (Zress) na Xchat začal dle předpokladu propadat a nyní v tuto dobu má místnost pouze 21 nachatovaných hodin za 14 dnů. Tudíž asi konečný závěr, jsme svědky jednobarevného uzamčeného chatu, plného nekvality a bordelu, prudičů a odpadu, chatu který není ani řádně spravován, kde je anarchistický ruch ponechán sobě napospas.

      Vymazat
  4. Zamčeno je tam proto, aby tam lidi jako TY nemohli.

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych to tak nechal. Neměl bys pak o čem psát články. A pod ně několik komentářů o tom, jak hrozně tě pobuřuje nějaká stránka na internetu, že si ani nemůžeš udělat čas na něco důležitějšího, pokud něco takového existuje. Ale život není o radosti, ale práci. Tak hrdě do toho za lepší svět!
    A co by pak dělal ten chudák tapetář co si mění nicky, i když ho nikdo nekope, aby mohl spammovat místnosti kde nikdo není? Myslel si i na něj?
    Tvůj největší fanda prudič (ty) by pak taky musel trávit čas jinak. :')
    Narkotroska Salva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak. Já už jsem tu psal před drahným časem, že bych se chtěl věnovat více ostatním chatům atd. i úplně jiným oblastem komunitním a sociálně-sítním. A také by to tak bylo, nebýt všech těch událostí. Já se holt zabývám dlouhodobě celou chatovou scénou, sleduji a znám všechny chaty, mapuji to, vyhodnocuji, sleduji trendy apod. A pokud existuje nějaký produkt, na kterém se dějí pro mě podivuhodné věci, produkt ze kterého odcházejí slušnější, kvalitnější, zajímavější, osobitější a jinak lepší uživatelé, a lůza a prudičové jásají, pak mi to z profesionálních důvodů nedá to aspoň jedním okem sledovat, monitorovat a přinášet o tom informace. A pokládat si řadu otázek, mnohé z nich tu zazněly, na některé jsem našel odpovědi, u jiných mi zůstávají záhadou.

      Zakladatel projektu AzaNoviny Xmagazín A-A (2015-2018)

      Vymazat
  6. Tak sem přidám ještě k celé situaci a vývoji svůj další článek, který jsem nazval "Línej JiH atd." https://superbulvar.blogspot.com/2018/03/linej-jih-atd.html Číhněte na to, a třeba si taky položíte závěrečnou otázku článku.

    Jan Bulva (r)
    jan.bulva333@gmail.com
    SuperBulvár

    OdpovědětVymazat
  7. :DDD A co takhle sem dát nějakou "Vaší" práci. Udělal někdo z Vás dvou nějakou podobnej projekt? Napsal ho sám. Atd..? Tím nemyslím, nějakej CMS a další již předepsaný. Pokud NE. Držte tlamu a jděte raději něco dělat.

    OdpovědětVymazat
  8. Nu, a avizovaná a předpokládatelná katastrofa ohledně rozmanitosti na sebe nenechala dlouho čekat, koneckonců byla zahlédnuta Soxx včerejšího dne u JiHa v Praze. Ano, místnost Life is eternal již není stálou místností. Tak to je konec jakékoliv rozmanitosti na Chat.cz, to je další a konečný kvalitativní úpadek. To už je kolaps, i s tím vším co tu vidíme, včetně nového článku Honzy Bulvy, to už je klinická smrt toho portálu.

    OdpovědětVymazat
  9. Hele a co takhle se zaměřit na Badoo.com, Lide.cz, libimseti.cz atd....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V dobách 3 velkých chatových portálů Lidé, Xchat a Libimseti šlo Libko tak nějak mimo mě, neb jsem to považoval na největší odpad. Staré Lidé.cz bylo velmi dobré, Já byl však vždy Xchaťákem. Z Lidé udělali paskvilní napodobeninu právě zmiňovaného sračkoidního Badoo. Moje zájmy vedou úplně jiným směrem, tudíž nevím co jsi tu ve své omezenosti vyblinkal za hloupost, které rozumíš zřejmě jen ty. Překvapivě. Mimochodem Libko je vzhledem ku své zářné minulosti totální kolapsoidní masakr, o Lidé jsem se zmiňoval, tudíž zůstal jen starý dobrý Xchat. V pozdním jaru budou další statistická data o všech současných chatech, sám jsem na ně zvědav. Budou jako obvykle zveřejněna na AzaŽurnálu, tedy II. kanálu AzaNovin.

      Vymazat
    2. A koho ty sračky zajmaj, kolik lidí chodí tam a kolik tam? Asi jen ty stejně vymletý, co nic neumí, sedí doma s Invalidním důchodem a prudí na internetu. Co?

      Vymazat
    3. Ti co nic neumí, nic neznají, o nic se nezajímají atd. to jsou v dnešní době typičtí uživatelé Chat.cz. Byly doby, kdy na tomto chatovacím serveru byla i velmi dobrá kvalita, ta ovšem byla společně se slušností vyhnána. Jen jsem teď zauvažoval o tom, jestli by bylo vhodné, aby tento odpadní nekulturní bordel a břečka zanikl, protože ta svoloč a prudičové by se někam přesunuli. Tudíž by možná nejlepší bylo Chat.cz oplotit ostnatým drátem, aby tamní uživatelé nedělali bordel jinde. A tím bych tuto debatu asi uzavřel.

      Vymazat
  10. Jo, takže nelez na Chat.cz a zůstaň si u Xchat.cz, kde Tě velice rádi opět přijmou a nech Nás bejt.

    OdpovědětVymazat
  11. No nechceš si zajít třeba k MUDr. ? Že by ti napsal nějaký prášky na nervy a ták.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024