Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Hnus, špína, katastrofa

Máme tu začátek měsíce a je na čase, abych se přidala k nové vlně glos. Dlouho bylo tak nějak ticho a klid, žádná velká akce se nekonala, nebo pokud konala, tak unikla mým zrakům. Ale i přesto jsem nakonec něco málo vyčenichala a poskytnu vám malou ukázku, jak to zase v poslední době na chat.cz chodí. A to nejen těm, kteří naše glosy čtou, ale i těm, kteří tvrdí, že tyhle články nečtou a jsme jim pro smích.  (Narážku brzy pochopíte)


Na chat.cz se vážně neděje momentálně nic tak zásadního, aby stálo za to, se o tom nějak sáhodlouze zmiňovat, takže tento článek bude takový průvodce děním právě na koprochatu, které je už delší dobu neměnné, ale i tak stojí za to, si občas připomenout všechno to, co se tam dělo, děje a dít bude.

Spousta bývalých stálých uživatelů to buď vzdalo, nebo si založilo nějakou multiidentitu, takže je to  o té chamradi, která tam zůstala a o zbytku fejků. Nic z tohohle není příjemné potkat, nebo s tím vést dokonce nějakou konverzaci.

Když už je řeč o chamradi... Věčná prudička- 613happy, neboli PinQi se poslední dobou vyskytuje v zamknutých místnostech a raději nos nevystrkuje. Snad možná proto, "Aby za ní nikdo nelezl"







A máme tu dalšího "tupotragéda" Věčná samota.. Nerada bych se nějak vyjadřovala, zvláště, když všichni ví jak to celé je. No a právě z tohoto důvodu bych chtěla samotu slušně požádat, aby se o mně nikde nezmiňoval, ani nevyjadřoval, zvláště v situaci, kdy se pak vyhýbá samotné slovní konfrontaci, ačkoliv o to sám v podstatě žádal.  Budu přešťastná, když se bude věnovat kalhotkách Masožravé pampelišky a o mně nebude roznášet nepřesné informace.

Tímto děkuji a ještě pro upřesnění přidávám ukázku








Dále tu máme Angara, který z nějakého zcela nepochopitelného důvodu přitakává samotovi a pampelišce a vlastně tak nějak všem, kteří něco poví, ačkoliv se to občas rozchází s tím, co někomu přitakal minulý den. Inu, někdo chce být asi za dobře s každým,což je trochu uvažování pampelišky, tak že by na pány měla až takový vliv?


Vilda zase zvolil přístup k chatu "jak vy ke mně, tak já k vám". Občas prošmejdí místnosti na chatu, aby zjistil, co se kde píše, a nezapomene se sem tam vysmát i pampelišce, nebo PinQi, popřípadě sovákovi, jak je vidno na skrýnech výše.


Pak tu máme uživatele, který se nikterak netají tím, že je Tomak, ale tvrdí, že jsou to dvě odlišné bytosti, které spolu nemají pranic společného, kromě IP... Grandhaw je jeho nová identita a kdo se někdy setkal přímo s Tomakem, tak moc dobře ví, jak se tento člověk choval a opravdu to nebylo nic příjemného, řekla bych, že snad něco obdobného, jako je bender.. kdo ví, třeba je to opravdu on.




Kdo se skrývá za anonymem pes opravdu netuším, každopádně mi tohle příjde jako rozhovor dvou lidí z psychiatrické léčebny.


Když si tak pročítám ty debaty těchhle jedinců, tak mi zůstává rozum stát a nad čím zůstává úplně, je obsazení SS v místnosti Bolts Girls.

A je to konkrétně vyfejkovaný tahač za nos Wendigo, jehož vyjadření vám teď poskytnu.






Toto je jen střípek všeho, co tento jednoduchý jedinec vypustil na sklo. Ono psát to několikrát za sebou a podotýkat, jak námi pohrdá, je opravdu jen slabý výkřik do tmy a příjde mi to velice zábavné.

Ještě více mě ovšem pobavilo pokračování...

Takhle se SS opravdu chovat nemůže.



Tímto zdravím svůj "mančaft oslů" a doufám, že se pobavili stejně jako já.

A na vyloženě evidentní přání Wendigo, jsem si teda nemohla nechat ujít zmínit se o něm i v mém článku. Budu pevně věřit, že to tomuhle podivně jednoduchému člověku, který se jako SS opravdu předvedl, udělá radost.


On vlastně celý chat.cz je tak trochu jednodušší a to nejen, co se obsahu uživatelů týká. Jak už se zmiňovali kolegové, tak s Nějakým GDPR se Francírek absolutně neobtěžoval a tak vše zůstává při starém.
Malá ukázka, jak to normálně a běžně fungovalo, když se nepotvrdily nové smluvní podmínky.


A o tomhle to je. Co můžete čekat od portálu, který se už od samého základu naprosto liší od ostatních perspektivních a slušných chatů, kde neberou tyhle věci jako zbytečné.


Tak mě teď tak napadá, jen taková malá rada, až s tím bude Franci chtít opravdu seknout.... Zkus se optat Freyi, zda by po tobě tuhle funkci nepřevzala, když se hrdinně do všeho angažuje a vše ví nejlépe. Třeba by alespoň smluvní podmínky byly v pořádku.  (jen malá vsuvka z minulosti, kdy se tohle hodně probíralo) ...



 O jednoduchosti chat.cz se můžeme přesvědčit dnes a denně a já mám občas pocit, že ještě 5 minut po odchodu z místnosti se moje mozkové buňky vzpamatovávají z takového šoku.
Hnus, špína, katastrofa, to jsou tři slova, která naprosto přesně vystihují chat.cz i se svými uživateli a obsahem. Každou chvíli nějaký ostudný skandál, nová vzniklá nevraživost, popřípadě nová nečekaná přátelství, která jsou opět jen předzvěst ještě větší nevraživosti, skoro taková reality show, jen si vítěz na konci neodnese domů tučný šek, ale spíš doporučení k návštěvě u psychiatra.




Autor: Dominikkaa

Komentáře

  1. Ono i na příkladu Wendiga je jasně patrné, jak i kvalita Stálých správců, společně s dalšími kvalitami "kam se jen člověk podívá", výrazně poklesla od dob působení Temnoty, Hraběte a jiných místností a jejich osazenstev. A je to přesně tak, jak se zde píše i k dalším záležitostem, a zmínil jsem to teď i v komentáři mé poslední glosy v reakci na Nstorma, tedy že na jednoduchém a nesolidním chatu se dají očekávat zase jenom a pouze jednodušší a nesolidní uživatelé.

    A teď trochu odlehčeně k "mančaftu oslů". V mém případě jde o jiné zvíře, každý ví, že Já jsem kozel, dokonce Xkozel :D

    OdpovědětVymazat
  2. A ještě bych dodal jednu věc, kdy Xglosy údajně nikdo nečte. Ono je to jednak patrné z hovorů lidí v místnostech na Chat.cz, že je tomu naprosto jinak, je to patrné i nejen z tohoto článku. Navíc jsem, krom pár dalších menších úprav tohoto blogu, přidal do postranního panelu Počítadlo zobrazení stránky. A když už jsem u toho, tak provedu úplný výčet novinek, v postranním panelu je též sekce Napište nám, na hlavním panelu přibyla možnost Přihlásit se k odběru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš to, to je bezva nápad kozle ;) .

      Vymazat
    2. Jsem si říkal, že to asi nebude to francírkovo počítadlo návštěvnosti Toplist :-D Tak ok :-D

      Vymazat
  3. Prsknu sem jednu aktualitku https://imgur.com/a/3Jey5oN Že by konec lovískování mezi W+M? Co to přesně vyvolalo nemám zdání. Ale odhadovat se trochu dá :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Bych si jen dovolil oslovit kolegyni slečnu Dominikkuu, jestli by nepouvažovala o možnosti vyplodit nějaký třebas i brutálně bulvární článek, jako takový shrnující vyrovnání s koprožumpou? Pochopím, že tady přeci jen musí být korektnější, ale SuperBulvár snese všechno. Jenom chci naznačit, že dveře k nějaké bulvárnější spolupráci jsou z mý strany dokořán otevřený :-)

    @ Azazel : Nechci ti ji přetáhnout, jen cítím, že by mohla využít v plným rozsahu svůj potenciál. A to, že je jako novicka dobrá, víme oba :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I ty bulvárníku :D Každopádně Já nikomu nebráním v rozletu, naopak, pokud to tu Dominika nečetla sama, tak ji na to soukromě upozorním :)

      Vymazat
    2. @Jan Bulva: Kolego... mileráda se připojím i k té bulvárnické části, zůstanu věrná svému kolegovi Azazelovi, ale nemám problém se angažovat i u tebe ;) . Díky za nabídku

      Vymazat
    3. @ Dominikkaa: Kolegyně, jsem rád, že dnes už se vším všudy, že tě můžu uvítat mezi autory SuperBulváru. Takže pokud budeš mít dojem, že máš materiál, výplod, produkci u který by tě cokoliv svazovalo, odvaž se a SB je ti od této chvíle plně k dispozici :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě