Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Panther se vzdal funkce Stálého správce ve Fajn pokecu


Máme léto, a v těchto dnech opravdu vydatné, což je období označované jako okurková sezóna. Není tomu tak však na chatu Chat.cz. Po bulvárnějších záležitostech s odhalením falešného profilu s kradenými fotografiemi, po profilovém obrázku Altaosy, na němž bylo k vidění poprsí (pravost fotky byla údajně zpochybněna), přichází opravdová nefalšovaná bomba. Ano, významná osoba Fajn pokecu ale i celého chatu Panther se vzdal na vlastní žádost funkce SS.


Zdroj: Info o místnosti Fajn pokec na Chat.cz




Místnost má v současné době v podstatě jen 2 Stálé správce, Freyu a jejího manžela, neboť Upírka ani Vašek do místnosti a na chat téměř nechodí. A přestávají do ni chodit i někteří stálí či stálejší uživatelé, zde je na vině špína všech špín a největší prudička Xchatu všech dob Happy613, která na Chat.cz používá nick PinQi.


A závěr dnešní glosy? Vypadá to, že "do roka a do dne" po odchodu mnoha kvalitních místností a kvalitních lidí, které začalo v období podzimu loňského roku, bude z Chat.cz už jen kvalitativní břečka, s kvantitou je též dosti na štíru. Freyou avizovaný příchod nových slušných a solidních místností a lidí se nekoná, naopak to lepší (v různých směrech) odešlo a odchází, Chat.cz je již chatem bez osobností, a těch pár nových tváří, tak ti jsou od něčeho, co by se dalo charakterizovat jako kvalita, hodnota, zajímavost atd. na hony vzdáleni. Bují jen fejci, podvodníci a multinicky. Přiznám se, že takový brutální úpadek toho chatu jsem nečekal ani Já.



Anděl Azazel

Komentáře

  1. Tak se mrsknu další díl nový série HELE https://superbulvar.blogspot.com/2018/07/hele-kopr.html
    I o Panťovi jsem se zmínil, tak je to i tématický.

    Jan Bulva (r)
    jan.bulva333@gmail.com
    SuperBulvár

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ti pogratuloval ku skvělému tipu u tebe na SB :D A všímáš si, jak tam jsou hlavně červené nicky, teda ženské? Jde hlavně o ty ženské, takže tam se dá počítat i mužik Kingie (Petržel) a černá maska JiH :D Ježek sice ženská nebude ale zase je podpantofel, nu :D Jsem dneska v dobrém rozmaru, tak lehce vtipkuji, ovšem jak známo, nejvtipnější někdy bývá pravda.. že.. ovšemže.

      Vymazat
  2. Takže po odstoupení Panthera tu máme dvě nové SS, a to Lucindov a Draly. Nu, Lucindov se nedávno předvedla jako DS a přesně v tu chvíli Panther odstoupil. Jestli to byla poslední kapka, když viděl co za šílensti Lucindov provádí, to těžko říci. Každopádně ať už byl Panther jaký byl, správcovat přeci jen uměl, zvláště v něktrých věcech mu správcovské schopnosti nelze upřít. Tuto glosu jsem zakončil konstatováním, že takový brutální úpadek chatu jsem nečekal ani Já, i na tomto příkladu je ten úpaden naprosto patrný, tedy za kvalitního SS naprosto neschopná nýmandka, která již i na diskuzích všechny omámila neskutečnou tupostí a tím, že snad chat, myslím obecně, viděla do té chvíle maximálně z vrtulníku. Nu, což, břečkovatí to tam a břečkovatí čím dál více.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě bych dodal další informaci, která se ke mně dostala. Nstorm již není správce v rezervované místnosti Bez rozdílu věku, a to z jednduchého důvodu, neboť si smazal na Chat.cz profil. Ano, tento dlouholetý uživatel a zastánce Francírkova chatu již na tomto portálu nemá účet. Opět bych použil slovní obrat "ať už byl jaký chtěl" ani jemu nelze upřít určité kvality v některých oblastech. Úprk lidí, i dlouholetých a známých chaťáků ze žumpy Chat.cz trvá.

      Vymazat
  3. Bude to tím, že mám jiné věci na starosti.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024