Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Katolík Bogeman řádí na XChatu

Nejdříve chci předeslat, že vůbec nechápu, jak se tento jouda mohl stát hlavním administrátorem portálu XChat. Naprosto neschopný uživatel, který jako SS v místnosti BTMR (Bůh tě má rád) raději vysedával v minulosti EMO u uživatele Ebisek, aby při svém návratu zjistil, že mu v BTMR nastal naprostý, nebojím se to nazvat, prudičský bordel. S tímto prudičským nepořádkem si ovšem Vítek (Bogeman) nedokázal sám poradit, a tak žádal běžného uživatele v místnosti Čajovna, kterým byl Anathema (AnathematheBest) aby mu s prudiči pomohl.

Zdroj: XChat




Dále nechápu, jak je možné, že díky pouze a jen řiťolezectví, do těch správných hnědých otvorů, se může někdo státi hlavním administrátorem.

Nyní přejděme k aktuální situaci, kdy jsem byl jakýmsi bezvýznamným prudičem, který se dostal ku DS v místnosti 16 a více vyhozen a zaklíčován. Byl to jediný inteligentnější uživatel Legendawn, který moji osobu vyndal z klíčů (A to i přes to, že jsme se s Legendawnem nikdy nějak výsostně tzv. nemuseli, ale holt kvalita je kvalita). Křižák Hatikva samozřejmě nic neřešil, ten Hatikva (mimochodem před dávným časem jsme říkali "Hatikva blbej jak tykva"), kterého si jako katolickou klaku přitáhl právě křižák Bogeman, stejně jako v minulosti Team_Advisora, kterému nakonec změnili nick pouze na Advisor.

Zdroj: Vzkazní XChatu Anděla Azazela


Zdroj: Místnosti BTMR na XChat.cz





Pan Zálešák by si měl uvědomit, kdo mu spravuje jeho chatovací portál, a jakým směrem jeho portál směřuje, neb čísla jsou nekompromisní, pád XChatu je velmi výrazný. Udělá s tím pan Zálešák něco, nebo bude jen přihlížet úpadku svého chatu, vystačivší si s řiťolezeckými aktivitami Bugýsků a jiných? Možná již v příštích dnech najdeme na tyto otázky odpovědi.

Každopádně jsem na podporu XChatu a přímo panu Zálešákovi zaslal Stížnost.

Zdroj: e-mail Anděla Azazela


A závěr dnešní glosy? Jaké bude rozuzlení tohoto případu? Jaké si ponaučení odnese GymJWM, který po 3 letech nedovedl XChat ku světlým zítřkům? A můžeme se dočkat i překvapivých, možná nestoudných řešení. Uvidíme, budu vše dál sledovat a vás, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři informovat.




Anděl Azazel



Nejnovější články na AzaNovinách

http://azanoviny.wz.cz/2019/05/07/nokia-9-pro-konzervativce-jak-delana/


http://azanoviny.wz.cz/2019/05/03/mozilla-zprisnuje-pravidla-pro-rozsireni-stop-obfuskovanym-kodum/

http://azanoviny.wz.cz/2019/05/05/stane-se-uz-letos-huawei-svetovou-jednickou/














Fejetony na X-Fejtony

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/bogemanova-katolizace-xchatu.html


https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/umeni-vcas-odejit.html

Komentáře

  1. Ještě do komentářů dodám, že pro Bogemana, vymyslela tehdy uživatelka 12_21 (nu měli jsme spolu něco, o tom ale nebudeme šířit infa, neb jsem gentleman), tedy vymyslela název "jouma", což je prý jouda a ňouma zároveň. Nu, a tento "jouma" je jedním ze dvou hlavních administrátorů XChatu. Holky ho nikdy moc nemusely a ani se nechytal, i v mém případě lačnil po 12ce, kterou ale narozdíl ode mě, nemohl mít. A Já znovu opakuji to, co bude už předeslaně obsahem jednou z mých glos, chaty dojíždějí na to, že nejsou spravovány profesionály a těmi nejlepšími, nejschopnějšími a nejkvalitnějšími. Ano, funkce na chatech jsou propůjčovány naprostým nýmandům, ať již v jednom případě neumějí pomalu ani skrýn, v jiném případě jsou jen řiťolezeckým póvlem, v dalším jen sprostými kriminálníky, ve všech případech ovšem naprostými neschopy, kteří by v reálu nemohli zastávat ani funkci vrchního uklízecí čety. A to je právě na chatech velmi smutné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hlavně, že jsi teď tam ten XChat chválil jako nejlepší (smích) , byla jen otázka velmi krátkého času, kdy ti Námořníček ukáže, zač je toho u katolické klaky loket. Shazovat jsi ho ani nějakým lačněním nemusel (ostatně s 12_21 by to teda fakt vyhrál! (smích)). XChat je po Chat.cz naopak druhý nejhorší chat, co ještě je, a právě ti to bylo předvedeno....nespravované diskuze, řádící Jupitehans (LuRy ho na Chatujme alespoň v rámci mezí utnul na věcných diskuzích, po mé žádosti, jinde si ho srovnám buď sám, nebo se sám znemožní jinak a můžou si tam s karl1 a dvěma zapšklejma důchodkyněma mínusovat a notovat si, jak chtějí) ), svévolné klíčování a kopání bez trestu, kdo je vyvolený, kdykoliv problém s jakýmkoliv administrátorem, neb je to nyní jedna velká katolická inkviziční rodina, samozřejmě rovněž tím pádem nedodržování pravidel i jimi samými a naopak zlikvidování těch, kdo je chce ctít. Jako by jsi to už nevěděl. Nikdo ti v lepším případě ani neodepíše, nebo dostaneš BAN na rok a budeš mít zase o čem psát(smích) a to už vůbec neřeším to, jestli tě náhodou nekopli právem. No prostě jsi narušil jejich sluníčkářskou mši v místnosti(smích) . Bogeman bude už beztak alespoň částečným majitelem a technicky Gymovi "otestovává" různé věci, rozuměj, přez noc mu tam nahrává omylem windows 10, ani neví jak, sem tam mu někdo hackuje myš a vše testuje cracklým Avastem zadarmo, jako bys ho neznal(smích). Chatujme oproti tomu ještě možná....možná stojí dát za to šanci (možná ne)...XChatu nikoliv. To si myslím já! END!
      LichKingAnathema

      Vymazat
    2. @LichKingAnathema

      Také jsem ale v tom žebříčku psal, že je XChat "jednooký mezi slepci králem", ovšem jak vidno, tak to jedno oko má silný křižácký šedý zákal. Jde také o to, že o XChatu budu psát článek, kde budu hodnotit jeho vývoj od chvíle, kdy XChat koupila 42ideas s.r.o. po současnost. Po 3 letech už je vhodný čas vystavit účet Gymovo počinům. A i tato včerejší zkušenost se může hodit.

      Přírodě žel, můj osobní názor je takový, že naprosto všechny chaty jsou bez jakékoliv šance, pokud u některého z nich nedojde k nějaké výrazné změně a nepřijde s nějakým oživením. XChat prostřednictvím Gyma oznamoval letošního roku nový vzhled a zavedení i nových funkcí v místnostech. Počkejme si, zda li k tomu vůbec dojte a jak to bude vypadat. Každopádně chaty jsou v onom pověstném háji jak kvantitativně tak kvalitativně. A toto se týká opět všech, včetně Chatujme, kde to opravdu vypadá jak chat duchů a z těch mála uživatelů co tam zbylo, je hledání nějaké kvality srovnatelné s hledáním jehly v kupce sena. Nu..

      Vymazat
    3. Jinak Já sem můžu dát dlouhý skrýn ze včerejšího večera, kde je jasně vidět, že jsem se s Bogemanem ani bavit nechtěl a nebavil nakonec, popřál jsem mu dokonce hezký zbytek večera a psal už jen Chath. Nu, ale ten převrácený kříž, svoboda vyznání tedy na XChatu není zaručena, že.. ovšemže. A mimochodem si tam všimněte jedné systémovky v čase 19:59:34 kdy úřadoval i Hatikva též někoho někde killoval. Tudíž se s lehkou nadsázkou dá říci, že toto je ukázka pondělně večerní Svaté inkvizice v podání dua křižáků Bogeman - Hatikva.

      http://jyxo.info/uploads/A4/a47172beb5a5ac97a3d8f2d07adac3d36a75f1c0.png

      Vymazat
    4. Jen tak 2 dnešní večerní skrýny. V tom druhém u té místnosti nevím oč šlo, ač jsem tam vstoupil, nikdo se neozýval..

      http://jyxo.info/uploads/11/114728722abe382e9487d0c9361c8190ace384d0.png

      Nu a stejně se nikdo neozval s rakcí na mojí stížnost, která byla adresována jak na help help@xchat.cz tak Gymovi gymjwm@xchat.cz včerejšího dne, jak je tu zveřejněno v glose.

      A-A

      Vymazat
    5. A ještě dodám, že můj žebříček se týkal nejhorší správy chatu, k čemuž jistě patří i docházka administrátorů na ten který portál, že.. ovšemže.

      Docházka adminů na Chatujme je žalostná. Jak vidíme, většina byla na portálu naposledy před 19 - 21 dny

      http://jyxo.info/uploads/DD/dd996cb7190581ac9484029b6d416e3f7fc5a371.png

      A noví slibovaní admini stále ale stále nic a nikde. Nu..

      Vymazat
    6. ROZUZLENÍ
      Nu, v závěru glosy jsem se ptal "jaké že bude rozuzlení tohoto případu". Tak si to povězme, ani od Hatikvi či Gyma jsem se žádné reakce nedočkal. Nestalo se nic, ani mým dvěma nickům, tedy nějaká perzekuce. Jediné co se nakonec stalo, že si HardBoy vypůjčil obrázek mé Stížnosti uveřejněný v této glose a dal si ho na svém profilu do fotoalb.

      https://xchat.cz/HardBoy

      Nu, nechť si užije svých 5 minut slávy, že.. ovšemže :D

      A-A

      Vymazat
  2. Myslím, že je ten správný čas, abych učinil technickou poznámku. A učiňte si úsudek sami. Ti , kteří tu spamovali a tapetovali, si snad myslí, že jejich nicky, když zrovna náhle po prudičských akcích, napíší jakýsi relativně nezávadný příéspěvek (tedy rozuměj, po prudění si na chvilku budou hrát na hodné), pak si snad myslí, že jim tu poskytnu prostor. To je ovšem velký kolosální omyl, toto jim možná poskytnou na sluníčkářských chatech se sluníčkářsku správou, nikoliv na Xglosách. Ale vidíme, na co jsou tito zvyklí, tu ovšem narazí, zde tolerance k prudičům je na bodě nula a sluníčkářské přístupy tamtéž!

    Anděl Azazel
    Admoinistrátor Xglos (nesluníčkář!)

    OdpovědětVymazat
  3. A zde si zopakujme myslím nesmrtelnou hlášku Anathemy: "Je vidět, že veškeré chaty ovládli sluníčkáři a právě proto!!!!, je jim předpovězen zánik....opakuji...právě proto!!!!" Já k tomu dodám, že jak hraní si na boha, tak křižácko-katolické přístupy, jsou naprostou zhoubou chatů. Pokud se nechytnou za nos, pak osud všech chatů je zpečetěn. Tudíž položme si otázku, najde se alespoň jeden osvícený chatový monarcha? Vše opět prokáže čas, neb ten je jediným spravedlivým soudcem!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024