Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Lava je sotva pár dní adminem a už se totálně znemožnil!

POKRAČOVÁNÍ 22.05. 09:50

Řekněme si hned úvodem, že to znemožnění a ztrapnění má několik částí, chcete li úrovní. Pojďme si to říci pěkně postupně.

První neskutečná záležitost je vypsání Ankety na týdenní nebo měsíční limit místností. Toto je přeci naprosto jasný krok zpět. Neboť proč týdenní limit odporuje smyslu Stálé místnosti jsem již vysvětloval ve své glose "Limity Stálých místností na Chatujme" ze 14. 7. 2018. Tuto glosu, kterou se nechal inspirovat sám LuRy a začal pracovat na počítadle založeném na měsíčním limitu, si můžete připomenout zde.

Podívejme se, jak Lava na diskuzi Informace pro uživatele Anketu vypsal. A již teď si řekněme, že tento jeho "kousek" vejde do chatových dějin jako megatrapas a ostuda administrátora a celého chatu, v tomto případě tedy Chatujme.

Zdroj: Diskuze Chatujme.cz


Druhá neskutečná záležitost je právě vyvedení Ankety mimo portál Chatujme. Opět se na to podívejme.

Zdroj: Ankety Google



A třetí neskutečná záležitost, která souvisí s druhou, je fakt, že Ankety se může zúčastnit kdokoli kdo je připojen na internet a má k dispozici odkaz. A dámy a pánové, teď přijde to nejlepší (v případě Lavy to nejhorší), jakýkoliv člověk může hlasovat kolikrát chce. Ano, stačí mu k tomu jen maličkost, umět přehazovat IP. V takovém případě může člověk hlasovat 10 krát, 20 krát anebo třeba 1 000 krát. Sám jsem si to ověřil a několikráte do Ankety hlasoval.


Tedy si to shrňme, Anketa na téma, kdy by každý člověk s půlkou rozumu a půlkou logiky nemohl chtít návrat ku týdenním limitům, neboť to odporuje zdravému rozumu a smyslu stálých místností. Pojmutí systémové oficiální Ankety (protože to činí Administrátor) tak, že je tato Anketa vyvedena mimo prostory portálu Chatujme, kdy nemůže mít vůbec žádnou vypovídací hodnotu, neboť není založena na hlasování přímo registrovaných uživatelů na Chatujme.cz. Navíc Anketa, kde se dá velmi lehce hlasovat několikráte. Toto je naprosto neskutečné, jak se může nový Administrátor takto znemožnit a ztrapnit a tím znemožnit a ztrapnit celý portál Chatujme.cz, který musí být v tuto chvíli všem pouze a jen k smíchu.

Ještě si položme otázku, zda li toto vše konzultoval Lava s LuRym. Dá se předpokládat že ano. Neboť v průběhu dne byli viděni Firer, Lava a LuRy dlouhou dobu a několikráte v místnosti ANP pospolu. Tím by to bylo ještě neskutečnější zostuzení portálu Chatujme.cz, pokud by toto schvaloval sám LuRy. A položme si další otázku, není náhodou LuRy tak neschopný, že nebyl do této chvíle schopen naprogramovat funkční počítadlo, a proto by přivítal návrat zpět k počítadlu starému? Opravdu se nestačím divit, co se to na Chatujme odehrává.

Zdroj: Seznam místností v kategorii Pokec a zábava na Chatujme.cz


A závěr dnešní glosy? Firer se velmi vehementně stavěl proti dřívější Anketě, jak je možné, že nyní, když je vypuštěna tato ostudná trapnost vydávající se za oficiální Anketu, neprotestuje? Ale hlavním aktérem je tu Lava a mě se vybavila v této souvislosti jedna pěvecká soutěž. Zvláště proto, že se mi též vybavily slova Michelle, která o Lavovi říkala, že nechápe, kde bere tolik sebevědomí. Ano, známe to právě z pěveckých soutěží, kdy se tomu říka totální nedostatek sebereflexe. Divím se tomu, že LuRy nerozpoznal, že Lava není vhodný administrátor ale velmi silný adept na Hvězdnou pěchotu. Tudíž o ostudu se mohou pánové LuRy a Lava rozdělit společným dílem.


Anděl Azazel

======================================================================

BONUS 22:25

Nemohl jsem si neodpustit poslat gratulaci panu Lukáši Ryšánkovi (LuRymu)

Zdroj: E-mail Anděla Azazela

Anděl Azazel


========================================================================

POKRAČOVÁNÍ 22.05. 08:20

Jako správný novinář jsem se pokusil o dotazy a zjištění skutečností ohledně "blamáž Ankety" a "nejasností příčin komel ztráty vedení ANP v minulosti". (Poznámka: časy na skrýnech neodpovídají skutečnému času vložení, neb Firer má na svých webech zřejmě nastavené jiné časové pásmo)

Dotaz ohledně "Ankety" uveřejněný na Firer wallu https://firerwall.blogspot.com/


Zdroj: Komentáře na Firer wall



Dotaz ohledně nejasností s bývalým vedením ANP uveřejněný na webu ANP v příslušné sekci "Záznam" https://anpweb.blogspot.com/p/zaznam.html

Zdroj: Komentáře na webu ANP

Situaci kolem totální blamáže s "oficiální Anketou" budu dál sledovat a přinášet vám další poznatky a informace.

Anděl Aazel

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POKRAČOVÁNÍ 22.05. 09:50

Anketa na SuperPokecu

Když už se Chatujme, jak říká mistr Anathema "nechalo nakazit SP Rádiem", tak by se mohlo inspirovat i v oblasti Ankety. Na SuperPokecu je řádná oficiální Anketa a její výsledky jsou naprosto vypovídající. Tuto Anketu dokonce na SP nazývají v Nápovědě "Referendem". A ono to referendum opravdu je, kdy hlasují uživatelé toho portálu s tím, že každý může hlasovat jen se svým hlavním nickem. Podívejme se na Pravidla Superpokecu.

Zdroj: Nápověda Superpokec.cz


A zde vám ukáži v praxi takové hlasování. Neb nechci cokoliv na SP ovlivňovat, pak jsem hlasoval pro možnost "V této anketě nechci hlasovat".

Zdroj: Anketa na Superpokec.cz


A po odhlasování se objeví toto.

Zdroj: Anketa na Superpokec.cz

Ano, dámy a pánové, takto má vypadat vážná oficiální a prokazatelně vypovídající Anketa. Dokonce i mnou kdysi spravovaná ANKETA na Chatujme byla korektním referendem, dokonce nejen s předdefinovanými odpověďmi ale i možností se svobodně vyjádřit k tématu (jen nebyla oficiální). I zde bylo možné se ovšem inspirovat. Tuto ANKETU kritizoval dnešní admin Firer. A opravdu by mě zajímalo, jak se dívá na naprostý paskvil a blamáž Lava Ankety?


Anděl Azazel





 AZANOVINY - Nejnovější články

http://azanoviny.wz.cz/2019/05/17/zoxcall-nejmensi-mobil-na-svete/http://azanoviny.wz.cz/2019/05/21/co-bude-znamenat-stop-pro-huawey-od-googlu-a-dodavatelu-soucastek/






















Nejnovější X-Fejetony

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/blamaz-anketa-nikdo-se-neozve.html

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/a-neni-to-vlastne-jedno.html

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/super-chatujme-pokec-aneb-2-v-1.html


Komentáře

  1. Pokud v mém e-mailu vidíte maxi mega sarkasmus, pak ho tam, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři vidíte naprosto správně :D
    Já většinou takové věci nedělám, ovšem toto je tak neuvěřitelná věc, jak se může administrátor, majitel a celý portál Chatujme.cz znemožnit, že mi to opravdu nedalo. Děkuji za pochodení mých, možná nízkých, pohnutek :)

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  2. Anděli, nerad se vyjadřuju k tvým "blogům", ale tentokrát si dovolím.
    Nemohu si odpustit, ale jsi hovado. Bezkonkureční.
    Jen špiníš portály. Jak Xchat, libimseti, chat.cz, i chatujme a SuperPokec
    Proč to děláš? Jaký je tvůj záměr? Pověz mi, co se ti nelíbí?
    Čtu jen samý Hate ( narážky a urážky ) .


    Nevidím nic, jen urážky.
    Přemýšlel bych nad tim co děláš, protože to není v pořádku.
    Psychiatra bych ti minimálně doporučil, protože nejsi v pohodě.
    Vše ti vadí, ale co jsi ty udělal pro libovolný portál?
    Chceš to vědět? Nic :-)
    Tak se probuď z kómatu :-)

    Nemám k tobě slov. Sedíš za počítačem a jen sleduješ. jak fízl.
    Zajímalo by mě, co tě přimelo k tomu, být takový.

    Loket.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Petr Loket

      Já se jen vyjadřuji a referuji o chatovém dění. Pokud píši pro AzaNoviny, pak s naprostou korektností a snahou po objektivitě. Každý se o tom může na webu AN přesvědčit. Na Xglosách zařazuji i své subjektivní pohledy. Toliko obecně.

      A konkrétně ku této glose. Toto co zde presentuji je naprostá šílenost a totální autodehonestace Lavy a celého Chatujme. Toto opravdu není jen tak k vidění, i Johnys na svém BezvaChatu by udělal korektní a normální průzkum. Toto je opravu, jak jsem někde v něčem použil "Nevídané, neslýchané". Tomuto se opravdu všechny ostatní chaty musí z plna hrdla smát, to jsem opravdu ještě neviděl, co předvádí Lava. O tom nejde nereferovat. Nu

      Anděl Azazel

      Vymazat
    2. @Petr Loket

      A jen tak mezi námi, Já netuším kdo jsi ty, což nikdy není fér, protože kdo jsem Já je vždy a všem jasné. Tedy těm, kteří mě znají, což jsou zase skoro všichni, neb Já jsem Legenda. Ty asi toho infa nebudeš mít mnoho, čímž se též trochu devalvuješ, neboť každý kdo mě zná, tak mě oslovuje Azazel či zkráceně Aza. To je jen ukázka prosté dedukce. A Já toho vím spousty a řekl bych, že nebude větší znalec české chatové scény než jsem Já. Ty evidentně toho mnoho nevíš, protože jinak bys mojí osobu neoslovoval Anděl (takto mi opravdu nikdo neříká).

      A-A

      Vymazat
  3. K této totální blamáži s Anketou vznikne v dohledné době X-Fejeton, který bude uveřejněn, jak už jste zvyklí, zde na Xglosách v sekci X-Fejetony a přímo na webu X-Fejetony, kde jsou k dispozici i všechny dosavadní fejetony.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A slibovaný fejeton je tu. Nazval jsem ho "BLAMÁŽ Anketa! A nikdo se neozve?" a můžete si ho přečíst jako vždy zde na Xglosách v menu X-Fejetony, anebo přímo na blogu X-Fejetony, kde jsou prvotně mé počiny uveřejňovány.

      https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/blamaz-anketa-nikdo-se-neozve.html

      Anděl Azazel

      Vymazat
    2. Ve svém fejetonu jsem se zamýšlel nad tím, že se ještě nikdo neozval proti Blamáž Anketě. Nu, tak aspoň jeden nakonec ozval, a to Borek06

      http://jyxo.info/uploads/86/863a5ab13afe4b14db8b2f8f2b42fe4b6406e1d1.png

      Jedna vlaštovka ještě jaro nedělá ale třeba je to začátek debaty, která skončí tím, že se LuRy a spol. chytí pořádně ale pořádně za nos. I když, to bych chtěl asi možná moc :D

      A-A

      Vymazat
    3. A máme tu druhou vlaštovku. Anathema se naprosto vysmál Lava Anketě

      http://jyxo.info/uploads/19/195a10bf44bba298c03e0aff24a3a6e4bcc623a6.png

      Dokonce zmínil i mojí Anketu na Chatujme. Ovšem mě vlastně inspiroval k něčemu jinému, neb jsem si vzpomněl, že jsem svého času na starém webu HX ještě v dobách Chat.cz dělat také Ankety, byly to ovšem takové zábavné Ankety, nic vážného a nic "objektivního", neb v nich šlo též švindlovat. Tudíž díky za inspiraci pro další Xglosu. Název nebo spíš část názvu už mě napadá, bude to zřejmě "Sranda Ankety...." a něco k tomu možná, uvidíme.

      A-A

      Vymazat
    4. Nu, a máme tu 3. vlaštovku v podání Ssaxy. Ta krom kritiky Ankety zmiňuje, že ji vyhovují měsíční limity. Jak už jsem v glose psal, ono to má svojí logiku vzhledem ku smyslu stálých místností.

      http://jyxo.info/uploads/98/98723f3ef64ef9d461777e9c338644eb5c423a7e.png

      A jinak ještě musím dodat, že Administrátor nemá právo na pokus omyl, Administrátor má mít určitý respekt, určité penzum zkušeností, a hlavně rozvahu v tom, co za kroky činí, protože je nečiní jako běžný uživatel ale právě jako Administrátor. Já jsem už kolikrát kritizoval Bogemana z XChatu, ale mám za to, že takovéhle boty by se on nedopustil a přes všechny obrovské výhrady, které k němu mám, musím objektivně říci, že přeci jen stojí o pár levelů výš než Lava. Takhle to ovšem dopadá, když si majitelé odhánějí "profíky" a dosazují si nýmand blamážníky typu Lava, že.. Lury.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    5. A k Anketě se vyjádřil druhý nový Administrátor Firer. Neřekl vlastně nic, žádnou důležitou informaci, žádný svůj názor. A to své NIC rozepsal do spousty vět, jak bývá jeho zvykem. Nu, holt každý chat má takové adminy, které si zaslouží (to by mohlo být AzaMoudro).

      http://jyxo.info/uploads/CB/cbbbb777cc1c9162c2d6852bb91e7b10cb48a955.png

      A-A

      Vymazat
    6. K dalšímu vývoji debaty na diskuzi Nápady / Stížnosti / Připomínky k CHATU ohledně Ankety jen slovem. Anathema sjel příspěvek admina Firera podobně, jak jsem to učinil zde Já. A sebeprezentačně, tedy aby byl vidět, se zapojil do debaty Karl1, připojil se se nedá říci, jelikož svůj příspěvek dal jako nový aby byl nahoře a byl vidět, místo aby ho jako všichni přidal do vlákna. K obsahu jeho blábolu se snad nemá ani smysl vyjadřovat, protože nemít limity znamená chat o stále stoupajícím počtu místností, už před časem jsem jich napočítal 108. Vzhledem k tomu, že většina je jich prázdných a na chat chodí v denní době 40-50 lidí, což opravdu vypadá pak při pohledu jako chat duchů, tak nekorekce počtu místností může být nápadem pouze někoho typu Karl, který jako obvykle někde zapomněl mozek.

      A-A

      Vymazat
    7. A ještě bych vypíchnul jednu věc z příspěvku Anathemy, která se mi zdá ze všeho nejdůležitější, cituji: "navíc se o tom nejedná poprvé a upřímně jsem si třeba já myslel, proč se to zase znovu řeší, když už je to dávno a i s limitama rozhodnuté a nikdo neprotestoval..". Ano, k tomu není co dodat. Tudíž otevření tohoto tématu a ještě tak blamážní Anketou, tím jen Lava vytvořil zmatek a chaos, a druhý nový admin Firer to podtrhnul svým NIC molochem. Takže trocha sarkasmu na závěr, nechť se novým Administrátorům daří stejně skvěle, jak začali :D

      A-A

      Vymazat
    8. Opravdu nevěřím, že toto co je na skrýnu LuRy napsal.

      http://jyxo.info/uploads/D8/d80060a7b64c101b57639afba883631268ff9170.png

      Nestačím se divit čím dál tím více. Objektivnost Ankety má být pojištěna a zajištěna jejím tvůrcem, tak aby hlasující nemohli švindlovat. Toto se ještě objeví v nové řádné glose, protože tento výrok LuRyho je pro mne prostě neuvěřitelný!

      A-A

      Vymazat
    9. A dámy a pánové pozor! Admin Firer UMRAVŇUJE a defakto VYHROŽUJE Anathemovi! Takže to vypadá na zápletku a blamáž řešenou silou! Vypadá to na další skandál, tedy skandál na druhou, možná na třetí a možná čert ví na kolikátou!

      A-A

      Vymazat
    10. A rekce Anathemy?


      LichKingAnathema [Uživatel je online] (Karma: 281)
      | Předmět: RE: RE: RE: RE: Navrh na založení sekce ankety
      před minutou | #1372

      ve svém příspěvku jsi neřekl zhola nic a už vůbec nic podstatného a jestli si myslíš, že tím, že jsi získal admina si na mne budeš vyskakovat, tak mi dej BAN a udělej ze sebe to, co vždycky. Místo toho, aby jsi uznal to, že tvůj dlouhosáhlý příspěvek byl v podstatě naprosto o ničem, tak ještě nyní vybuchuješ, ale neboj, já ti to odpouštím, ty jsi prostě takový odjakživa cholerický a samozřejmě, že tímto se tvá omluva tvou klasickou nakrklou formou přijímá *809* END! Tak už nezlob, a příště mluv k věci a stručně. (Přesně tak by se měl totiž admin vyjadřovat *34678* )

      Nu, a Já k tomu jen dodám, čím dál tím lepší, pěkně se presentují noví Administrátoři, ovšem platí mé AzaMoudro "Každý chat má takové adminy, které si zaslouží". Jak tento veletrapas bude pokračovat dále, budu to sledovat a o všem důležitém referovat.

      Anděl Azazel

      Vymazat
    11. A je to tu, jak jsem správně předpokládal. LuRy není schopný rychle vyřešit problémy s počítadlem měsíčních limitů a tak by pro něj bylo jednodušší se vrátit k týdenním. Ale toto už jsem někde viděl, ano u Francírka, kdy aby místo toho, aby udělal věci pořádně, smysluplně a konstruktivně, tak pronášel právě výroky typu "pro mě je jednodušší to udělat takhle". Nu, opět musím konstatovat, to se opravdu LuRy dostává do dobré společnosti a k dobrým praktikám. LuRy v mých očích klesá opět výrazně převýrazně. :D

      A-A

      Vymazat
    12. Nakonec celé diskuzní vlákno smazal LuRy. To nejpodstatnější je ovšem zde zachyceno a referováno. Další cenzura a krytí svého admina Firera, který nezvládl situaci. Pěkné, pěkné, pěkné.

      A-A

      Vymazat
  4. A podíváme se také na Chat.cz. Můžete vidět na skrýnu, co je též možné mít na této francírkově žumpě za profilovku

    http://jyxo.info/uploads/CB/cb1b6b02094142582fc0b173497dcbfe37d1f6cd.png

    A pozvánky si tam lidé zasílají buď sami sobě a nebo mezi sebou, čímž je to chat, kde pár posledních odpadů má každý několik dalších mulťáků. Ale o tom moc není třeba referovat, ten chat už je jen mrtvá odpadní stoka. Každopádně je jasným příkladem toho, kam vedou "moderní" sluníčkářské přístupy. Pouze a jen do té žumpy, nu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A hned si ukážeme důkaz, pozvánka Sadhu od Enfantterrible. Na náhledovém obrázku z místnosti vidíme multiIP nicku Sadhu, právě Enfantterrible. Nu

      http://jyxo.info/uploads/7C/7cb642d4c39f12b73ae1a7add09c9eff2641026d.png

      A-A

      Vymazat
  5. Nu, dnešek zakončím tak, že Česko - Německo 5:1 a Naši jsou v semifinále, dvě třetiny to nebylo ono, ta třetí byla nakonec parádní. Nu, tolik k hokejovému Mistrovství světa.

    Jsme pod glosou o Lavovi. Přečetl jsem si chvalozpěv MRCH (nové SS v Brně), nu anální alpinismus bude její jednou z parádních disciplín, stejně jako mršství či falešnost. Z dobře informovaného zdroje jsem se dozvěděl, že neskutečně leze v anusový otvor panu Ryšánkovi, píše mu každičký den a LuRy už to ani nechce číst. Ale Já mám uložené i jiné postoje MRCH k LuRymu, pořád se mi do toho článku nechce, ale někdo MRCH říkal, že na to své intrikaření, falešnost a vůbec další odporné charakterové vlastnosti dojede. Jednou prý. Tak to holt budu muset napsat, asi proto, že "Zlo a faleš by neměli vyhrát jen proto, že dobří a féroví mlčí" Nu.. tak snad někdy

    A-A

    P.S. Když jsem byl SS v Brně, žádné zlobivé uživatele jsme tam neměli, páč jsem tam byl Já. Stejně jako v HX, kde se jednou jeden neodbytný objevil, a rychle jsem ho vyřešil dle pravidel. Na většinu věcí stačí schopný SS, administrátorů netřeba. Trochu se usmívám nad tím, že v místnosti, kterou jsem pomáhal velmi silně opětovně ustálit, se roztahuje mrcha, Denisa a neschopný Lava, který mi přijde, jako když chat viděl snad jen z vrtulníku. A trochu je mi líto velenaivní Sehrezady, nu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě jsem letmo nahlédl v administraci do statistik, a tam Zobrazení stránky za minulý měsíc 8 198. Už před časem jsem říkal, že očekávám pokles, ten se zatím nějak neděje. Samotnému je mi to divné. Nu

      A to už je pro dnešek opravdu konec. END psát nebudu, páč si mě pak s kdekým pletou :D

      A-A

      Vymazat
  6. Smyslem a motivem toho celeho projektu zde je prevazne za posledni dobu delat hate tvorbu na vsechno a na vsechny, kteri s tebou nesdileji stejny nazor nebo neciti nejake sympatie a do toho si vyrizujes vlastni ucty tam, kde jsi neporidil dobre, protoze si delal bordel a choval ses nepristojne, ted jen vedes vlastni boj, smyslem zde neni objektive o necem hovorit a informovat, to je ve vecech, kdy to neni seriozni a korektni tvorba, mluvi se tu o vecech, ktere jsou budto neuplne, nepravdive a nebo budto uplne smyslene, tvoris tu nejake konstrukce pribehu aniz by sis neco overil, ktere se meli podle tebe odehrat, to se mnohdy vymyka realite, prekrucujes, nerikas celou pravdu, hovoris zaujate, proste hazis spinu je to jeden pohled, jeden uhel.

    Vykladas o neuspesich o loserstvi, znemozneni devalvovani, ale co jsi dokazal ty? V te dobe, kdys mohl mit nejaky prinos, proc ses toho nedrzel, kam se vytratila nejaka tvorivost hodnot, hodnot, kterych by se dalo povazovat a vazit. Vydal ses na odchod z Chatujme a v te dobe jsi byl i zabanovan za nedisciplynu a porusovani pravidel, proto si pri tvem odchodu a konci praskl tak silne dvermi, tva filozofie a pojeti psani se uplne otocila ze smeru pro Chatujme na proti Chatujme, to z toho duvodu ze ti nevyhovovalo, jakym smerem se Chatujme ubira a ze proste nekteri, nedelali to, co si chtel zrovna ty, to je proste videt.

    Nelibi se ti na zadne podobne ukotvene a vytvorene sluzbe, na vsechno uz je pouze a jenom hate, co se z toho da odnest kdyz je vsechno vsude spatne dle tvych slov, jaky ma smysl psat o techto vecech, ktere si uz xkrat zminil, ale stale v tom jedes. To je proste na hlavu, cela tato tvorba. Odpovedet na to vyvstava sama, chces delat hate, protoze to je tva napl a zamereni.

    Onou tvoji naplni a disciplinou je v podstate ted uz jenom prokazatelne a evidentne tvorit hate na tomto usmolenem "fundovanem" blocku, proto si naplnuj a delej tento odpad dal, jak je tvym dobrym zvykem, sepis si to a vydavej to za lzivou pravdu, objektivitu a nestrannost. Ja se tim budu pochopitelne dal bavit. Je to hate je to pamflet, to ostatne vsichni, kteri maji kousek inteligence vidi a chapou. To je z me strany konecne pojmenovani tech veci a nema smysl nic uz dalsiho komentovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obecně:

      Projekt, který jsem v roce 2015 založil, se celým názvem jmenuje AzaNoviny X-Magazín Anděla Azazela. Xglosy jsou pouze jednou jeho součástí. Celé portfolium X-Magazínu A-A tvoří web AzaNoviny, web AzaŽurnál, diskuzní fórum X-Fórum, blog AzaNoviny a právě Xglosy jako osobní glosář mé osoby (pod Xglosy ještě spadají nově X-Fejetony).

      A k významů a obsahu slov, tedy k tomu co je Glosa a jak je to tedy v mém podání na Xgloscách, jsem se již vyjadřoval nejen pro LuRyho v komentářích pod glosou "Mega skandál: Grantik plnohodnotným adminem na Chatujme" Je to poměrně dlouhý text, takže to sem zkopíruji:

      Azazel Anděl 15. května 2019 10:19

      Já se přeci jen nakonec musím k tomuto vyjádřit, protože to není jen LuRy, který tu kdy hovořil o mé novinařině (byli to i ti, které už soustavně mažu, jelikož tu dělali spamerský a jiný nepořádek. A už jsem se vyjadřoval, že tu, na rozdíl od asi již většiny chatů ne li všech, neplatí sluníčkářské přístupy a k prudičům tu je tolerance nulová. Mimochodem, pod jedním z prudičo spamerů jsem rozpoznal známého chameleona a kriminálníka Bada.) Tedy nejen pro LuRyho, ono používat zde na Xglosách hlášky "nezaujatá novinařina a pod." je stejně hloupé jako si kousnout do jablka a říkat, že to má do chuti hrušky daleko. Ano, předaleko, protože jablko je jablko, protože to není hruška.

      Takže pro všechny (nejen pro LuRyho) si vysvětlíme pojmy, když už je sami neznáte. A postačí nám k tomu Wikipedie. Tudíž co znamená GLOSA? "Dnes je glosa rovněž novinářským literárním útvarem. Jedná se o útvar subjektivní, podobně jako fejeton nebo sloupek. Novinářská glosa je krátký polemický komentář s osobním pohledem, obvykle věnovaný jedinému základnímu tématu, naznačenému v titulku nebo na začátku textu. ... Žurnalistický žánr - Glosa je krátký postřeh a zamyšlení psaná slohovým postupem úvahovým. Od poznámky se liší nepřímým pojmenováním a užitím syžetu. Je obdobná sloupku (bezfabulový). Je zde přítomná ironie, pointování, sarkasmus, vyjádření svého vztahu k tématu. Oproti sloupku je to kratší připomínka k zásadnímu společenskému problému."

      Já se nedržím striktně na Xglosách formy "glosa" ale pojmenoval jsem to tu, a všechny své články jako glosu označuji, právě proto, abych měl svobodný prostor k vyjádření, tedy nebyl ničím svázán. Dámy a pánové, Já dokonce na rozdíl od striktního významu slova glosa, jsem v mnoha článcích naprosto novinářsky pouze informativní či velmi korektní, a to se snahou o co největší přiblížení se objektivitě. A právě proto, že jsem to tu na Xglosách pojal tak jak jsem to pojal, pak jsem dokonce cítil potřebu pro ještě svobodněnjší prostor k vyjádření, a tak nedávno vznikly X-Fejetony. Co znamená FEJETON jsem dokonce hned při založení na stránkách v samostatné záložce menu uvedl. Tak si to tam přečtěte.

      "Nezaujatá novinařina" se nachází na AzaNovinách či AzaŽurnálu, tam není místa pro jakékoliv subjektivní pohledy a také tam nikde nejsou. Takže dámy a pánové, je třeba znát pojmy a mít schopnost rozlišení jednotlivých žurnalistických forem a útvarů.

      A na závěr si neodpustím něco z filosofie, kterou jsem lehce ovlivněn. 2 hesla – (podvody) ukázněných moderních lidí schovaných za starou ctností: TOLERANCE – (za neschopnost jasného ano a ne); OBJEKTIVITA = nedostatek osobnosti, vůle, schopnosti k lásce.

      A-A

      Vymazat
    2. Konkrétně:

      @Firer

      1) Je sice hezké, že jsi se vyjádřil k Blamáž Anketě tvého kolegy Lava, jak jsem tě o to na tvém blogu žádal, tvé vyjádření si ovšem nikdo nemůže již přečíst, neboť na diskuzi Chatujme, kde jsi ho uvedl, jsi se pak následně jal umravňovat a vyhrožovat uživateli LichKingAnathema. Aby posléze celé vlákno, kde byla kritita uživatelů Borek06, LichKingAnathema či uživatelky Ssaxa, a kde jsi nezvládl opět své emoce, bylo celé vlákno nakonec smazáno. Ono ani LuRy se v tomto zmiňovaném vlákně příliš nevyznamenal, a asi proto, aby to již další uživatelé portálu Chatujme.cz nečetli, tak jste se jali provést CENZURU a vše smazali. Budu o tom ještě psát fejeton, zde se ovšem na Xglosách začátek ve skrýnové podobě a posléze mého slovního referování vaší taškařice zakončené Cenzorským smazáním uchovalo.

      2) Též jsem tě žádal o vyjádření k prapodivnostem kolem situace, kdy se místnost ANP ocitla bez vedení, místnost kde působil Lava. To je velká záhada a na toto jsi ještě neodpověděl a nevysvětlil.

      3) Rád bych tě požádal, abys jako administrátor Chatujme nevydával lživá prohlášení, a to ohledně mého BANu na tomto portálu. Začal jsi velmi správně, ano Já jsem již na Chatujme v podstatě vůbec nepůsobil, jen jsem si chodil občas vyřídit poštu do Vzkazníku. Žádného porušování pravidel na portálu Chatujme.cz jsem se nedopouštěl, byl jsem zaBANován jen a pouze za tu skutečnost, že si zde na svém osobním blogu Xglosy, který spadá pod X-Magazín A-A, něco píši. Tudíž opakuji, administrátore Chatujme, nelži!

      A-A

      Vymazat
    3. @Firer

      A ještě k tebou zmiňované "Tvorbě". A zde můžu navázat na oddíl "Obecně", ano Já Anděl Azazel již pátou sezónu tvořím a jsem v této tvorbě úspěšný. Vybudoval jsem celý projekt, který se skládá z výše jmenovaných částí a spadá do něj i tento můj osobní glosář. A jak zde uvádím, v současné době, i k mému překvapení, se zobrazování Xglos vždy v průběhu posledních 30 dní, tedy tak jak máte i vy nastavené počítadlo hodin místností na Chatujme (které ovšem LuRymu asi stále nefunguje a není schopen ho uvést do životaschopného stavu), tak tedy toto zobrazování se pohybuje kolem čísla 8 tisíc.

      Možná bys nám mohl sdělit, jak se vede tvému blogu Firer wall https://firerwall.blogspot.com/ , který mnozí označovali jen za opičení se po Azovi anebo padalo mnoho výroků a hlášek typu "nový Aza, mladý Aza a pod." Blogu, kterého by si, bez mnou podporované propagace, nikdo nevšiml. To, že ti to nějaký krátský čas fungovalo, za to vděčíš především mojí osobě. Ale dobré se prokáže vždy časem, a Já tu jsem na publikační scéně již 5. sezónu. A co ty, milý Firere? Odpovím si sám, jsi jen neúspěšný bloger, který s napodobeninou mých stránek dlouhodobě neuspěl. Nu

      A-A

      Vymazat
    4. FIRER JEDNOU HOT A PO DRUHÉ ČEHÝ! Tak takhle bych nazval v titulku chování administrátora Chatujme Firera. A vás odkázal na glosu "Bleskovka: Xglosy - jednou odvážné, pěkné, povedené, obdivuhodné a jindy zase na blekáč či na ban." z 6/28/2017

      https://xglosy.blogspot.com/2017/06/bleskovka-xglosy-jednou-odvazne-pekne.html

      .. kde mi Firer vyjadřuje obdiv, chválí mě atd. Přečtěte si tu glosu. A to je jen jedna taková ukázka, on Firer každou chvíli o Xglosách říká něco jiného, to co se mu zrovna hodí do krámu. Nu..

      A-A

      Vymazat
    5. Anebo se moji milí čtenářové podívejte na to, co Firer psal např. o mojí osobě nebo Anathemovi v jeho článku " Chat.cz - hopem, kolem dokola o všem důležitém - PARANORMÁLNÍ JEVY" z 27. dubna 2018. Nyní, poté co se stal Administrátorem na Chatujme.cz, tak jednoho umrvňuje a vyhrožuje mu na diskuzi portálu Chatujme, druhému píše nenávistný a hanící panflet, který vidíme viz. výše. Tak se na to podívejme, na slova Firera z jeho článku:

      LichKingAnathema

      Je to inteligentní, silná osobnost, vážím si ho hlavně jako bojovníka za právo a pořádek. Ve všem se vždycky neshodneme. Je to zdatný rétor a jako takový má moje uznání.


      Azazel Anděl

      Je to velice zajímavý člověk, inteligentní, silná osobnost, schopný rétor za to ho uznávám a do jisté míry manipulátor, který umí o věcech hovořit a prodat je, jak on potřebuje. V něčem s ním souhlasím a v něčem ne. V počátku se dá říct, že jsme neměli dobré vztahy a byli jsme spíše nepřáteli, ke konci však je paradox v tom, že právě on byl ten se kterým jsem si v některých věcech rozuměl nejvíce.

      (zdroj: http://firerwall.blogspot.com/2018/04/chatcz-hopem-kolem-dokola-o-vsem.html )

      A-A

      Vymazat
  7. .......... X-Fejetony ..........

    Vznikly hned dva fejetony z mého pera, které najdete oba zde na Xglosách v menu X-Fejetony

    a samozřejmě na samotných X-Fejetonech:

    To bych blil.
    https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/to-bych-blil.html

    Pějme ódy na Adminy, když samy neumíme nic.
    https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/pejme-ody-na-adminy-kdyz-samy-neumime.html

    kde můžete pod fejetony přidat i komentář.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A máme tu další Xfejeton. Jmenuje se "Funkcionáři všech úrovní, vyšpulte! Aneb Mrchořiťolezectví na druhou.". Nu, nějak jsem se to rozfejetonoval, ale chápejte, je to pro mne nová disciplína, tak se potřebuji vypsat :D. Můj nejnovější výplod najdete klasicky zde na Xglosách v sekci X-Fejetony anebo přímo na X-Fejetonech..

      https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/funkcionari-vsech-urovni-vyspulte-aneb.html

      Anděl Azazel

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024