Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

60 tisíc zobrazení Xglos!

Všechny statistiky jsou k datu 21. června.

Ano, včerejšího dne Xglosy dosáhly 60 000 zobrazení. Pokud bychom to brali úplně přesně ku konci včerejšího dne, pak by ten údaj (jak uvidíte níže) byl 60 104. A neboť X-Fejetony spadají pod Xglosy (nejnovější fejeton je na nich publikován v sekci X-Fejetony a všechny příspěvky pak jsou k nalezení na samostatném blogu X-Fejetony), jejich zobrazení se rovná číslu 2 119. Takže celkově docházíme k zobrazení 62 223.


Nejdříve si ukážeme graf, na kterém uvidíme to, co bylo již v psané podobě referováno, tedy že Xglosy v minulém období přesáhly v zobrazení za jeden měsíc hranici 8 tisíc.

Zdroj: Všechny zde úváděné obrázky pocházejí z Blogger Statistik




Na Xglosách bylo napsáno Příspěvků 126 a obsahují Komentářů 1088

X-Fejetony se mohou pochlubit zatím počtem Fejetonů 11




TOP 10 - Tady bude už velmi těžké aby se nějaká glosa probojovala do první desítky, neb jak vidíme, tak pro vstup do elitní skupiny článků je již potřeba více jak 390 zobrazení. A podíváme se i na na TOP 3 X-Fejetonů.

TOP 10 za celé období (Xglosy)



TOP 3 za celé období (X-Fejetony)




Nyní se tedy podívejme na statistiky Xglos a X-Fejetonů v numerické podobě.

Xglosy



X-Fejetony




A na závěr se podíváme na TOP 5 nejčtenějších článků Xglos za posledních 30 dnů.





A závěr dnešní statistické glosy? Xglosám se daří i nad má osobní očekávání. Jednak jsem nepočítal, že by v měsíčních statistikách někdy dosáhly hranice 8 tisíc a druhak jsem očekával, že následný pokles bude výraznější. Nu a on se moc nekoná, neboť si Xglosy drží měsíční zobrazovaní na čísle 7 781. Když k tomu připočteme měsíční zobrazení X-Fejetonů 1 280, tak se celkově dostáváme dokonce nad 9 tisíc. Mýlit se v odhadech je někdy velmi příjemné. A tady jsem se zmýlil rád.

Anděl Azazel



AZANOVINY - Nejnovější články


http://azanoviny.wz.cz/2019/06/21/bude-sailfish-os-alternativou-huawei-k-androidu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/21/100-tisic-aktivaci-za-prvnich-8-hodin/
http://azanoviny.wz.cz/2019/06/20/t-mobile-neomezene-datove-leto/

http://azanoviny.wz.cz/zprava-k-4-vyroci-projektu-azanoviny-x-magazin-andela-azazela/

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/15/s-andelem-azazelem-nejen-o-azanovinach/














X-FEJETONY - Nejnovější fejetony


https://xfejetony.blogspot.com/2019/06/chaty-janabrachismus-vlada-luzy.html

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/ceknu-ty-chaty.html

Komentáře

  1. Jak můžeš publikovat vůbec komentáře když si příspěvky komentuješ sám mnohdy i 20 komentáři ? Co to je za statistiku - Nehledě na denní návštěvu několika desítek "BOTů" vyhledávačů ... jak můžeš počítat toto zobrazení jako průkazné když minimálně polovinu si děláš sám při čtení komentů odpovídání na vlastní příspěvky + desítky možná stovky návštěv vyhledávacích BOTů ty statistiko ničeho :D

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby jsi ukázal graf pokud ho tedy máš bez svých komentářů , bez tvých přístupů + bez přístupu BOTů vyhledávaču pak by to byla nějaká statistika tohle je jen parodie na otevření + časy které daný člověk na stránce strávil to by jsi těžce pobrečel že na té stránce lidi bývají v průměru asi minutu že ... ovšemže to nezveřejníš ... pravděpodobně takové statistiky nemáš jen hostingové rádoby nástroje ... směšné :D

    OdpovědětVymazat
  3. dJestliže někdo na stránce zůstane déle jak 5 minut dá se říct že je zobrazená a né to tvoje počítání ... vychvaluješ tu nesmyslná čísla ke kterým přispíváš ty sám stejně jako ti co na to kliknou a zavřou ani s toho nic nečtou ... ukaž pravou statistiku a né to že si 50x denně + 20x ji odkliknou BOTi vyhledavačů odpískneš jako statistiku ... nenech se vysmát ... minimálně 30% z těch 60kk jsou vyhledavače za to období ... něco je tvůj znamý spam který šíříš kde se dá že ... ovšemže ... 20% jsi ty + tvoje komentáře protože komentáře ostatních tu máš za celou dobu ani né 10% no a to klikání kdy si člověk přečte jen nadpis a už je znechucený těch je tedy ten zbytek ... možná by jsi měl zapracovat na objektivní statistice ne na tomhle fejkovým výsměchu v podobě "statistiky" co si vůbec publikoval vždyť se tomu vysměje i 12 letej puberťák když uvidí ty tvoje statistiky ... asi by jsi měl začít být opravdu profesionál ... né dítě které si založilo web nehledě na tu prasotinu co vydáváš za solidní web ... i školák by vytvořil přehlednější a slušivé stránky než tuten humus. Zamysli se nad sebou ...

    OdpovědětVymazat
  4. Další komentáře nebudou pač si to pan mazazel komentuje sám což nechápu v uvádění do statistiky ... trošku asi přešlap ... jestli ty se považuješ za legendu tak s tebe blijí lidé jen jsem zavítají ... uveď pravé statistiky a né návštěvy a zobrazení ... to totiž dosáhne obyčejná stránka místnosti třeba web místnosti U prdlonky https://uprdlonky9.webnode.cz/ má větší zobrazení jak celý tvoje glosy i tvůj mazazel portál ... čekám kdy bude mazazeluv mazing :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Woby tvých místností raději nikdo vidět nechce protože nedokážeš vytvořit kvalitní a přehledný web ani tady natož v nějaké místnosti že ? ovšemže .... už se těším jak to vše smažeš a tvoji návštěvníci budou marně pátrat o tvých bludech ... tedy spíš o tvých komentářích svých příspěvků :D nechápu že je započíáváš do statistik když si to komentuješ sám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je opět snůška nesmyslných damagogických blábolů, která pramení jednak z evidentní neznalosti a druhak účeolových trollských výkřiků, i když sám Neznámý, který je ovšem velmi známý, sám ví jaká je skutečnost. Tedy pro své milé čtenářky a čtenáře, kteří nemusí býti v těchto věcech zběhlí, a Já to chápu, tak to osvětlím a uvedu věci na pravou míru.

      KOMENTÁŘE - Na zdejších Xglosách mají komentáře dvojí účel. Jednak ten klasický (mimochodem jsem už dávno zakázal komentáře anonymům, ač jsem si byl vědom snížení statistik, ovšem jak se v dlouhodobém horizontu ukázalo, byl to krok správný). A druhak, a to někdy hlavně, jsou komentáře využívány k rozšíření a pokračování samotné glosy, k aktualizacím, k informování čtenářů o mnohých rozličných počinech, k publikování aktuálního dění s glosou samotnou nesouvisejícího atd. Psát ke každé události novou glosu by nemělo pražádného smyslu. A to je i jeden z důvodů, který i kdosi zmiňoval například na diskuzích Chatujme, že lidé nakukují, jestli se neobjevilo něco nového. A ono se objevuje, v komentářích je mnoho zajímavých událostí i se skrýny. Tudíž toto je jeden aspekt vysoké návštěvnosti.

      BOTI VYHLEDÁVAČŮ - Toto je asi blábol ze všech největší, boti vyhledávačů (hlavně Googlu a Seznamu) nemají na statistiku zobrazování žádný vliv, jednak proto, že jsou velmi snadno rozpoznatelné (na svém diskuzním fóru X-Forum je samotné fórum lehce rozpozná a jako boty i veřejně vykazuje, Já v administraci pak vidím, o které konkrétní boty se jedná). A ukáži vám příklad z jednoho mého letitého blogu, který nese název Anděl Azazel (je též na Bloggeru), podívejte se, jak v těchto dnech vypadala návštěvnost, po dva dny to byla NULA.
      http://jyxo.info/uploads/B3/b38cb0ec3107f87743d523178cdac7efabee89e0.png

      MÁ ZOBRAZOVÁNÍ KOMENTÁŘŮ - Pro toto nemusím vůbec na blog, komentáře si mohu zkontrolovat v administraci, pan známý Neznámý zřejmě asi nemá tušení, jak to na Bloggeru chodí, Já mám Blogger tuším nějakých 7 let, pan známý Neznámý 3 roky, aniž by zřejmě provozoval vůbec kdy nějaký blog.

      Vymazat
    2. OFICIÁLNÍ STATISTIKY - Zveřejňuji statistiky takové, které mi Blogger Statistic nabízí. Pro blog je to naprosto dostačující. Pan známý Neznámý pravděpodobně nemá ani tušení jak tyto statistiky vypadají. Samozřejmě existují od stejné společnosti, tedy Googlu, statistiky jenž se nazývají Google Analytics (mimochodem ty jsem nasadil na webu AzaNovin a když už jsem byl v tom, tak i na diskuzním fóru X-Forum, i když tam jsou víceméně zbytečné. Ano, právě v těchto statistikách se objevují položky jako například "Míra okamžitého opuštění stránky" (to je na AzaNovinách v současné době asi 30%). V případě, že někdo zobrazí stránku a okamžitě do pár vteřin ji opustí, pak je to 100%, tudíž pokud web vykazuje například průměrné okamžité opuštění někde mezi 80 a 90%, pak je to strašné, čím je to procento nižší, tím déle zůstávají lidé na stránkách. Dále se v Google Analytics zobrazuje "Doba trvání relace", což značí průmer, po jakou dobu lidé stráví na stránkách (u AzaNovin je to v současné době 17 minut, což je slušné). A samozřejmě tam je ještě položka "Unikátní návštěvníci". Abych to polopaticky vysvětlil, ve vztahu právě k ZOBRAZENÍ. Unikátní návštěvník může zobratit stránku třeba 8x za den, jako Unikántí návštěvník je veden v počtu 1, Zobrazení je v počtu 8 (a to je přeci fajn, že se lidé vrací na stránky a potvrzuje to již zde řečené, že lidé prostě několikrát za den nakukují).

      WEBY MÍSTNOSTÍ - Tak předně Já žádný web místnosti neprovozuji, neb jsem v chatovém důchodu a nemám žádnou místnost, natož web (Svého času ovšem web k místnosti Hrabě X na Chat.cz byl monstrózní okázalou megalomanskou přehlídkou, jaké sotva nějaký jiný web dosáhne). O webech místností na chatech bude jedna část mé nové glosy, tady jen předestřu, že je to přežitek a weby místností mají návštěvnost pár lidí za týden a mnohdy jsou naprosto neaktuální a až směšné. Význam v současné době mají nicotný, proto nechápu, proč se právě na tomto tématu docela znemožnil mistr Anathema. Ale o tom více v připravované glose.

      SEO a ekosystém X-Magazínu - Já se domnívám, že je dobré vědět základní věci, ovšem všeho s Mírou. Ano, nic se nemá přehánět, a proto je vhodné dělat několit základních stěžejních věcí, tipnul bych to tak na 10 zásad a nijak více to neprožívat. A jelikož všechny složky X-Magazínu jsou propojené a řídím se tím, co jsem zde zmínil, tak moje stránky mají vyhledávače rády, minimálně je nemají nerady, a u Xglos to platí velmi.

      Věřím v inteligenci a dobrý úsudek mých milých čtenářek a milých čtenářů. Jistě teď již mají jasno, pokud porovnají "známého Neznámého" vs "Já Azazela".

      Anděl Azazel

      Vymazat
    3. Tedy, abych byl úplně přesný, jeden web místnosti přeci jen provozuji. Jedná se o putovní dočasnou místnost SNB - Svobodní Nezávislí Blogeři (oficiální název Sdružení Nezávislých Blogerů), kterou dle potřeb otevírám na chatech XCHAT, LIBIMSETI a SUPERPOKEC. Mimochodem do tohoto Sdružení spadají Dominikka, Jan Bulva a moje Veličkost.. a jako host Firer. Je to velmi prostý web, kde jsou hlavně presentovány články členů.

      https://snbsdruzeni.blogspot.com/

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024