Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Malý výlet po troskách českých chatů

V dnešní glose se prolétneme opět, jako už několikráte, po všech českých klasických chatech. A také si dáme malé hodnocení. Dnes to vezmeme v obráceném pořadí, tedy od toho nejmenšího k největšímu.


KecejChat

O Rederixově AJAXu jsem již dlouho nic nepsal, ono také není co. Ten chat slouží pro pár jedinců a Rederixe, návštěvnost se tedy pohybuje v řádu jednotek. Ale tak pro výčet jsem ho dnes alespoň po čase připomněl.


SuperPokec

S koncem starých Lidé.cz na jaře 2014 chatovalo v místnostech Grantikova chatu 110 lidí. Po pěti letech se návštěvnost pohybuje kolem 20, což je pokles o nějakých 80%. Díky poklesu návštěvnosti musel svého času Grantik zrušit i své SP Rádio, protože už ho nikdo neposlouchal. Nakonec ho nabídl LuRymu z Chatujme a uzavřeli spolu smlouvu o provozování rádia na dvou chatech. Zpočátku to přineslo SuperPokecu i nějaké navýšení návštěvnosti, a to i s ohledem na jiné děje. Postupně to ovšem opadlo a SP se potácí v těžké návštěvnostní krizi. V podstatě je to tam velmi mrtvé, žádná obnova a nově příchozí uživatelé se nedá očekávat.

Z aktuálního dění vám nenabídnu nic, protože v té SP mrtvolnosti se jednoduše nic něděje.


Chat.cz

Tento chat je v mnohých věcech jiný, než ostatní. Jednak jsou zde registrace pouze na pozvánky a druhak tu mohou chatovat i neregistrovaní uživatelé tzv. anoni. O návštěvnostech 50 až 60 lidí v roomech z před pár let si může dnes nechat Chat.cz jen zdát a hlavně to kvalitavní složení uživatelů je megabída. Tudíž po vzestupu a navýšení o více než 50% se Chat.cz propadl k podobným číslům jako na jaře 2014, kdy se v jeho místnostech nacházelo 24 nicků. Nutno zde opakovat, že se jedná o jediný chat, kde mohou působit i anonymové, tedy neregistrovaní uživatelé.

Pár ukázek z aktuálního dění, kdy pár bude znamenat opravdu dvě.


anebo

Zdroj: Úvodní strana a přehled místností na Chat.cz


Obrázek tohoto chatu je v podstatě pořád stejný, jde o téměř nespravovaný chat, kde jedinou veličinou je anarchie.


Chatujme

V roce 2014 bylo na tomto portálu přihlášeno 910 uživatelů, v současné době již nepřesahuje večerní návštěvnost hodnotu 200, většinou se pohybuje někde kolem 180, což je pád o 80%. Přímo v místnostech bývalo ve zmiňovaném roce 367 lidí, dnešní stav se pohybue kolem 80, což je opět pokles o nějakých 78%. I zde máme, oprati jiným chatům, jednu výjimku, pokud není uživatel přihlášen, pak nevidí uživatele v místnostech. Zde musím dodat, že to se opravdu jen tak nikde nevidí, tato pošetilost LuRyho.

A aktuální dění? Už jsme si ukazovali někde v komentářích, jak Karl1 zběsile zakládal mnoho a mnoho dočasných místností, ta hlavní a trvalá, která běží od 20. srpna se jmenuje Zpovědnice.


Zdroj: Kategorie Ostatní a Info o místnosti Zpovědnice na Chatujme.cz

Jak neslavně dopadla jiná místnost Karl1, kterou si nechal ustálit v kategorii Města a místa, to všichni víme. Karl1 je takovou typickou ukázkou Chatujme, stále se o něco jakoby snaží, ovšem nic nového netvoří, neboť žádní noví či stávající uživatelé jeho kroky nenásledují a nic dalšího nevzniká. Koneckonců, stejně jako u Víti se dá konstatovat, že Karl1 si vystačí se svými zběsilostmi, ať již na diskuzích nebo nově na chatu, sám.

Podívejme se ovšem ještě na důležitější věci, které ale, některé, už v Nápovědě mezi příspěvky z Facebooku nenajdete. Proč asi.

Zdroj: Nápověda a FCB příspěvky na Chatujme.cz

Stížnosti na to, že jsou problémy s aktivací účtu. Ono toto jsem zaznamenal i z ohlasů některých dalších, co se ku mně doneslo (že by na Chatujme zavedli registrace na schvalování adminy?). Další stížnosti na nemožnost posílat vzkazy, to už jsem též v minulosti zmiňoval. A musím říci, že příspěvek Standy mě lehce šokoval, pokud tomu tak je, a Já jsem nikdy nebyl tzv. šeptač, tudíž jsem si toho nikdy nevšiml, pak tedy pokud při šeptání se neodečítá čas a člověk je systémem posléze vykopnut z místnosti, čímž přijde v podstatě o veškerou komunikaci (krom posledních 2 minut), pak je to další neuvěřitelnost a narušení hladké komunikace. Zřejmě jsem LuRyho, po stránce systémovo-komunikační asi velmi ale opravdu velmi přecenil. Stává se, nu.



Libimseti

Tak tento kdysi velmi slavný server je totální katastrofou. Zde jakoby se zastavil čas a portál vypadá stále stejně jako v roce 2010, až se člověk diví, že bez jakéhokoliv vývoje, ještě vůbec drží pohromadě. Ono už je dosti rozklížený, zvláště ve večerních hodinách to mnohdy hlásí "Chybu autorizace" v místnostech, jindy při překliknutí na jinou službu je náhle uživatel nepřihlášen apod.

V roce 2014 bylo ještě na portálu přes 3 a půl tisíce lidí, v současnosti je to cca. 250. Tady ani nebudu uvádět procentuální pokles. V místnostech na chatu pobývalo 495 uživatelů, v dnešní době je to cca. uživatelů 65. To je pokles o téměř 87%. Pokud bych měl tipovat, který z chatovacích a komunitních portálů vyhasně jako první, můj tip by bylo právě Libimseti, které možná doklepe tuto dekádu, ovšem v příští se s tímto portálem možná už nesetkáme. Uvidíme jak můj tip bude či nebude správný.

K aktuálnímu dění není též moc co napsat, Libimseti plyne tak nějak sammospádem, občas někdo dorazí alespoň schválit fota, jinak je portál téměř nespravován. A tak se podívejme alespoň na můj počin, tedy před časem založenou diskuzi. Více vám z tohoto pohasínajícího portálu opravdu nabídnout nemohu. Snad jen konstatování, že megaspamer Kouba již pravděpodobně vody Libimseti opustil.

Zdroj: Diskuze Úpadek Libka na Libimseti.cz

Na celou diskuzi se můžete podívat ZDE


XChat

Dostáváme se k největšímu českému klasickému chatu současnosti. Největší, a daleko přede všemi je ovšem jen díky ohromné návštěvnosti lidí v sex kategoriích, ta činí něco kolem 90 procent. V roce 2014 byla návštěvnost portálu XChat přes 3,1 tisíc uživatelů, současný stav se pohybuje v průměru kolem 1 500 lidí v primetimu, což je lehce spočítatelné jako více než 50% pokles. V samotných místnostech bývalo toho roku 2 068 chatujících, nyní je jich něco přes 1,1 tisíc, čímž se dostáváme k poklesu kolem 47 procent. A stále nezapomínejme na fakt, že drtivá většina lidí se pohybuje v sex místnostech, v těch pokecových jich zůstává už jen kolem 160.

V roce 2016 se novým majitelem XChatu stala společnost 42ideas s.r.o., přestože měla velkohubá prohlášení o vyrvání XChatu z rukou korporace a holedbala se přísliby o novém velkém XChatu, nakonec zůstalo jen u oněch velkohubých proklamací. Opravdovou záchranou a pozvednutím XChatu by byl nástup tzv. krizového managera, který by učinil mnohé změny, některé i bolestné, ovšem to se jednoznačně neudálo, politika GymJWM, kdy hlásal, že lidé nemají rádi velké změny a podobná, dle mého názoru hloupá prohlášení, kdy si zařídil XChat jen jako svou hračku a hračku pro pár dalších jemu spřízněných duší a kamarádíčků, pokrytecky proklamujíc chat pro všechny a chat pro nejširší vrstvy, pak můžeme směle konstatovat, při vědomí toho, že byli ještě dva další zájemci o koupi XChatu, že Jan Zálešák XChat naprosto pohřbil a vše nasvědčuje tomu, že s jinými majiteli by to nemohlo dopadnout hůře.

Aktuálně bylo o XChatu zde na Xglosách v poslední době napsáno přehršle, tudíž se jen podíváme na diskuze, kde zanechal příslušník Chatujme Anathema svůj diskuzní příspěvek ve fóru založeném Jard01.

Zdroj: Diskuze na XChat.cz



A jaký bude závěr dnešní glosy? Celá česká klasická chatová scéna je v troskách, může za to samozřejmě objektivně doba a jiné sociální sítě, částěčně si za to ovšem mohou provozovatelé portálů sami, neboť na jejich styl provozování chatů a politiku preferování svých přátel na úkor všech uživatelů a samotných portálů, na úkor rozmanitosti a kvality, v dnešní době, kdy možnosti jsou nepřeberné, pak na toto co předvádějí provozovatelé, jednoduše "sere pes!". A jaký je váš tip na to, jaký z portálů vyhasne jako první?


Anděl Azazel


EXKLUZIVNÍ ČLÁNEK AZANOVIN

http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/tretina-xchatu-v-zastave-financniho-uradu/



  AZANOVINY - Nejnovější články


http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/huawei-p30-s-androidem-10-a-ve-dvou-novych-odstinech/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/avast-nedoporucuje-pouzivat-gps-lokator-pro-deti-pro-jeho-zranitelnost/




http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/na-facebooku-budete-moci-zakazat-sber-sdilenych-dat-tretich-stran/






http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/google-rusi-dalsi-funkci-youtube-zpravy-konci/

http://azanoviny.wz.cz/2019/08/18/stale-castejsi-vypadky-facebooku-a-instagramu/












http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/nove-logo-firefoxu-od-verze-70/









http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/huawei-mate-30-pro-bude-drive-tesne-po-iphonech/






http://azanoviny.wz.cz/2019/07/27/apple-nedostane-od-trumpa-celni-vyjimku-na-dily-k-mac-pro/http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/ceska-posta-vydala-varovani-pred-novym-podvodem/

Komentáře

  1. ::::::::::::: AzaNoviny - Exkluzivní článek :::::::::::::

    Rád bych Vás, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, i zde v komentářích upozornil na nový článek AzaNovin, který se jmenuje Třetina XChatu v zástavě Finančního úřadu.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  2. A podívejme se na statistiky před sobotním polednem.
    Legenda: Portál (Chat - Pokec room) % v sex room.

    === Sobota 7. září ===
    --- 11:15 ---

    XChat 1172 (827 - 87) 89,4%
    Libimseti 197 (44 - 16) 63,6%
    Chatujme 132 (46 - 41) 10,8%
    SuperPokec (18 - 18) 0%
    Chat.cz (2/2 reg. - 2) 0%

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Sobota 7. září ===
      --- 20:40 ---

      XChat 1352 (938 - 136) 85,5%
      Libimseti 240 (74- 33) 55,4%
      Chatujme 189 (89 - 73) 17,9%
      SuperPokec (17 - 17) 0%
      Chat.cz (17/16 reg. - 17) 0%


      === Neděle 8. září ===
      --- 11:00 ---

      XChat 1342 (1 012 - 95) 90,6%
      Libimseti 212 (56 - 8) 85,7%
      Chatujme 137 (43 - 32) 25,5%
      SuperPokec (15 - 15) 0%
      Chat.cz (10/9 reg. - 10) 0%

      A-A

      Vymazat
    2. === Neděle 8. září ===
      --- 17:30 ---

      XChat 1540 (1 101 - 115) 89,5%
      Libimseti 197 (47 - 12) 74,4%
      Chatujme 155 (61 - 53) 13,1%
      SuperPokec (19 - 19) 0%
      Chat.cz (3/1 reg. - 3) 0%


      --- 19:00 ---

      XChat 1516 (1 007 - 115) 88,5%
      Libimseti 206 (44 - 10) 77,2%
      Chatujme 177 (72 - 66) 8,33%
      SuperPokec (21 - 21) 0%
      Chat.cz (9/6 reg. - 9) 0%


      === Pondělí 9. září ===
      --- 10:00 ---

      XChat 1238 (961 - 75) 92,1%
      Libimseti 166 (33 - 5) 84,8%
      Chatujme 129 (36 - 27) 25,0%
      SuperPokec (23 - 23) 0%
      Chat.cz (6/5 reg. - 6) 0%


      A-A

      Vymazat
    3. Dnes už sem nebudu přidávat žádné statistiky návštěvnosti chatů, to zase až za čas, jen když jsem kontroloval v administraci komentáře, tak jsem narazil na jednu hlášku Pza a tak nějak téměř soubežně na jednu diskuzi na IDNES. Taková dvě vyjádření k současnému stavu XChatu.

      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Pez 2. září 2019

      Dřív tam hlavně člověk sbalil kost za půl hodiny, ale dneska už je to tam totálně jiný a je to tam samej fake.

      (zdroj: Komentáře Xglos)
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      (Diskutér na Idnes) 15. května 2019

      no jasný. tak před 15-20 rokama se dalo xchatem bavit i normálně. sem si založil třeba cimru oblíbený kapely a hned tam bylo deset podobně smýšlejících.

      časem přišel facebook a xchat killnul. zbyly tam úchylové, transky, privátérky shánějící kunšafty, půlka červených nicků (ženský znak) jsou převlečení chlapi. relativně normálních tam je už málo a pořád ti samí, takže tématické místnosti bez šance. ostrůvky posledních relativně normálních jsou místnosti "bezva flirtík" a "věkový rozdíl", přičemž ta druhá je ještě ftipnou sbírkou důchodců a důchodkyň doufajících, že právě oni budou tou starší složkou vznklejch vztahů s lolitami a koloušky, kteří tam ovšem žádní nejsou, tak starouši akorát prndají o ničem mezi sebou.

      jinak už se na xchatu zkrátka nezabavim, než legráckama z úchylů

      (zdroj: Diskuze na Idnes)
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      Nu..

      A-A

      Vymazat
  3. Nu, a podívejme se aktuálně na nejnovější počin známého neznámého multinicku v protekční místnosti Komouš výchova, tentokráte se presentuje nickem "namestek_Alzazeli". Toto není jen presentace onoho prudiče, oné místnosti, toto je presentace XChatu. Vítejte na GymChatu!
    Skrýn ZDE

    Mimochodem, na skrýnu viděný Acustic v Komouš výchově (Stálý správce v místnosti Bezva klábosení) je většinou souběžně k zahlédnutí v místnosti Cesta k rozkoši na Libimseti, tam má nick Acustikk. Co ovšem z celého plyne, že si Gym groupe zůstala na XChatu sama a činí věci jen sama pro sebe, ač se tváří, pokrytecky, že tak činí pro uživatele a celý XChat.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, a máme tu další a další a další novou podobu a nick "delegat_Alzazeli"
      skrýn ZDE
      Vítejte na GymChatu!

      a

      Úžasná nová hodnotná diskuze na Chatujme..
      skrýn ZDE

      A-A

      Vymazat
    2. A máme tu další mutaci, tentokrát nick "agent_Alzazeli". skrýn ZDE
      Nu, teď už asi jen zbývá založit nick azazelovo.ritni.otvor, jak tu o tom mluvila administrátorka XChatu OpiFka "Když budu chtít, můžu si založit nick azazelovo.ritni.otvor a může ti to být jedno." Tedy v tomto případě by ten nick asi vypadal "alzazeliho.ritni.otvor", že.. ovšemže. Zbývá tedy už jen konstatovat, to co mnohokráte, Vítejte na XChatu!

      Může se pak někdo divit, že jsou kategorie těch tzv. "slušných", tedy pokecových místností vylidněné? Mimochodem, jak jsem tak letmo prolétl Sbírku listin (to si můžete dohledat sami, v článku AzaNovin Třetina XChatu v zástavě Finančního úřadu. je přímo odkaz ), tak jestli jsem se v té letmé rychlosti nepřekoukl, tak dle účetních uzávěrek 42ideas poklesl v minulém roce zisk oproti dvěma předcházejícím rokům. Ale to jen tak na okraj. Každopádně je evientní, že to tam drží už jen ta záplava sexuchtivých uživatelů, až si říkám, že místo rozdávání modrých hvězdiček k novým CRT, by stálo za úvahu spíše rozdávat modrou pilulku. Nu, to jen tak abych to také někdy zakončil ve vtipnějším stylu, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    3. ::::::::::::: Aktuálně z CHAT.CZ :::::::::::::

      Kingie (Petržel) si veřejně postěžoval na tamní diskuzi Náměty a připomínky, což už musí být s francírkovým chatem dosti kruté, páč Kingie zrovna nijak moc aktivní v psaní na fóra, jakýchkoliv chatů, nikdy nebyl. Skrýn ZDE

      Jen Kingiemu (Petržel) asi ještě nedošlo, že na Chat.cz vládne už jen totální naprostá a absolutní anarchie, a prudiči (Sova, Jeff atd. atd. atd.). Tudíž odvolávat se za stavu, ve kterém se Chat.cz nachází, na pravidla, mi přijde dosti pošetilé. Nu..

      A-A

      Vymazat
    4. ::::::::::::: Aktuálně z CHATUJME :::::::::::::

      Na tomto portálu jsem nepostřehl v kategorii Ostatní místnost "Ztratila jsem dva klíčky" ID 30842. Je to místnost Karl1. Už jsem tu v komentářích informoval a ukazoval, jak například tento uživatel zběsile zakládal mnoho a mnoho dočasných místností. Jednou z nich byla stálejší dočasná room Zpovědnice. Nu, a nyní jeho hlavní stálá místnost Ztratila jsem dva klíčky na tomto chatu není. Za to je tam, již dříve ustálená místnost Policie ČR (to jen tak pro zajímavost).

      A-A

      Vymazat
    5. Doplnění k místnosti Ztratila jsem dva klíčky

      Tak tato místnost se nyní objevuje jako nestálá. Skrýn ZDE

      Jde tedy o jinou místnost, protože tato má ID 34326. A povšimněte si tam také toho popisku s převráceným písmem.

      Co to tam zase Karl nacvičuje je záhadou, každopádně s chaty je to už opravdu na pováženou, při těchto dějích, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    6. A nikoho již nepřekvapuje, že na XChatu v místnosti Komouš výchova je další mutace Alzazeli, tentokráte ten nick má podobu "gen.reditel_Alzazeli". Vypadá to, že na každý den jeden nový multiAlzazeli. Vítejte na XChatu!
      Skrýn ZDE

      Jinak si ještě povšimněte vyprázdněnosti celé sekce Volný čas a sport, což ale není žádnou novinkou, to je již dávno setrvalý stav.

      A-A

      Vymazat
    7. Máme tu další, další, další, další, další multinick, tentokráte "prisluhovac_Alzazeli" Skrýn ZDE. Otázkou také jest, kdo se ukrývá pod přezdívkou "HoubovnicekTygrovany", zvláště, když píše tento nick na osobni fórum Jarda, tudíž není vyloučeno, že krom IQšňůryna prádlo, je i toto mulťák Jarda. Je to jen tip, rozhodně ale je jasné, že v protekční místnosti Ataky Komouš výchova se to jen mulťáky hemží. A vzhledem k tomu, že sám Ataka měl v nedávné minulosti nick "Atakova zloba", pak je otázkou, zda li tento SS sám netvoří multinicky, které navyšují návštěvnost jeho protekční místnosti. Vítejte na XChatu - A co na to Bratříček?!!

      A-A

      Vymazat
  4. ::::::::::::: Fungl nový aktuální fejeton :::::::::::::

    Nejnovější fejeton z mého tvůrčího pera se jmenuje "G-Chat: Kříženec Komtotality a doby temna." Naleznete ho jako obvykle přímo zde na Xglosách v menu X-Fejetony, anebo na samostatné stránce X-Fejetonů, kde jsou k nalezení i všechny otatní mé počiny.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::: INFO XGLOS :::::::

    Vzhledem k tomu, že se oproti předpokladům velmi silně blíží 80 tisíc zobrazení Xglos, což jsem původně očekával až někdy ku konci září, pak pravděpodobně neudělám statistiku ke kulatému číslu, nýbrž až po konci měsíce. Čímž bude i velmi dobře vypovídající graf, který na rozdíl od průběžné statistiky za posledních 30 dnů se řídí opravdu jednotlivými měsíci. Ještě nad tím podumám.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  6. ::::::: ONDRASHEK končí jako Administrátor na XChatu :::::::

    K dnešnímu dni odchází z Admin týmu ONDRASHEK, funkci vykonával více jak 2 roky (25.07.2017 - 08.09.2019). Tím se počet adminů dostává k číslu 7. Pamatujeme doby, kdy i v Informacích pro uživatele a na blogu se hlásalo "Čím víc adminů, tím víc XChat". Nu, ovšem s velkým admin sborem je asi konec, ono také uživatelů dost výrazně ubylo, takže se stavy tak nějak navrací k tomu, co bylo před nástupem 42ideas, to bývalo adminů 6.

    Nebo, že by se hledali nějací adepti? Anebo přijde nějaký návrat a rovnou do žluté barvy, tak jako u OpiFky? (Dokonce i drak Giggo kdysi při návratu absolvoval zelenou cestu, nu). Ale to nikoho nepřekvapuje, že vedení nedodržuje ani své vlastní stanovené postupy. Další křižák asi nebude, to by se musela certifikovat Myšula (a to by nešlo, páč jak říkával Mach, je to přeci Pepa Horák :D). Takže uvidíme, spíše bych to viděl, že v dnešní době návštěvnostního úpadku bude 7 adminů dostačující (i když spíše 6, Prazdroj se zas tak moc už neobjevuje).

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když už jsem tu informoval o adminech, tak bych mohl někdy udělat opět tzv. srovnávačku, navázat dalším dílem. V tom minulém "Srovnání chatů (1): Úvodní strana (profily), Admini" jsem srovnával, jak plyne z názvu, vzhled úvodní stránky a profilů a právě docházku a počty administrátorů. Takže bych se mohl příště věnovat jiné oblasti a u těch adminů, tak nějak investigativně, protože proběhlo od té doby pár změn i na jiných serverech, bych mohl právě porovnat a aktualizovat, možná i pořadí, to uvidíme.

      A-A

      Vymazat
    2. A když byla řeč o tom, že OpiFka se stala žlutou adminou ihned "z běžného uživatele", tak se investigativně podívejme do dávné prehistorie "Takže tato vypečená trojice (GymJWM to zabalil - naštvalo ho že ostatní porušujou pravidla co sami schválili a udělali z běžného uživatele rovnou žlutou hvězdu) ....... " (zdroj: Nový AntiXChat). To byl tehdá GymJWM "jen" červeným adminem na XChatu, nyní je druhým největším spoluvlastníkem, a už mu to asi nevadí. Tak to jen taková malá perlička.

      A-A

      Vymazat
  7. ::::::::::::: INFO XGLOS ::::::::::::::

    Při letmém nahlédnutí do administrace a statistik jsem uzřel, že zobrazování stránky za poslední měsíc (za posledních 30 dnů) bylo 8 391, čímž se to navrátilo k nejvyšším číslům v historii z jara tohoto roku.

    Někdy v blízké době uvažuji, že bych mohl udělat glosu o aplikaci, která běží na mobilních telefonech a tak nějak se inspirovala právě chaty z 90. let. To že jsem oldskúl neznamená, že se nemohu zabývat tím, co je dnes moderní, a krapet to tu zpestřit, že.. ovšemže.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  8. ::::::::::::: AzaNoviny se "vrací" na Facebook :::::::::::::

    Po delší odmlce se AzaNoviny vrací na FCB a to v plné síle, tedy i s akvizicemi AzaŽurnál a X-Fórum. Jsme rádi, že jsme opět s Vámi, a Vy s Námi.

    AzaNoviny FCB

    Vaše Naše AzaNoviny

    Za X-Magazín A-A Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  9. ::::::::::::: Nejnovější fejeton s faktorem X :::::::::::::

    Ano, vytrousil jsem, myslím velmi dobrý fejeton, který jsem nazval "Bratříčku zavírej vrátka". Myslím, že například mistru Anathemovi se bude velmi líbit. Ale vůbec ne proto, že jako malého Anathemku, ho ovlivnil ku doom metalu pohřeb Leonida Iljice Brežněva :D, to vskutku nemá souvislost.

    Fejeton si můžete, jak jste zvyklí, přečíst zde na Xglosách v menu X-Fejetony, anebo přímo na stránce X-Fejetonů, kde najdete i mé další počiny.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::::::::: Další aktuální "fejeton" s faktorem X :::::::::::::

      Povšimněte si těch uvozovek, protože tento můj výtrus s fejetonem nemá zase až tak moc společného. Každopádně někde jsem se musel vyjádřit, a X-Fejetony se jevily jako nejvhodnější místo. Tento můj počin, kritizující Ataku, omezenost papouškovství, založeném na křižácké pokrytecké morálce, naleznete jako vždy zde na Xglosách v menu X-Fejetony, anebo na webu X-Fejetonů, kde si můžete přečíst i všechny mé další tvůrčí počiny.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024