Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

NÁVRAT Dominikkaa trochu jinak

 
Zdravím všechny své přátele i nepřátele, všechny čtenáře xglos a všechny, kteří se kdy podíleli na jejich vzniku.
To jen tak na úvod slušné pozdravy a můžeme začít, snad jsem nevypadla ze cviku....

V prvé řadě gratuluji Azazelovi a jeho glosám k takovému úspěchu, jaký dokázal.. 100 000 zobrazení to je úctyhodné číslo a doufám, že se bude jen zvyšovat, a já jako správná sekretářka ho v tom hodlám podporovat. Je až k nevíře, že se psaní můj kolega stále drží a jak jsem viděla, tak má i nové čtenáře, kteří jeho příspěvky obohatí konstruktivními komentáři a jeho nedávný článek dosáhl rekordního počtu zobrazení, takže je vidět, že to má zmáknuté velice dobře. Azazel sám tvrdí, že svého času jsem měla větší úspěch než on, a to mi velice lichotí, ale mistr je tady jen jeden. 

Tak teď zpátky ke mně. 

Dlouho jsem koketovala s myšlenkou, jestli začít psát, nebo tento svět navždy zavřít do šuplíku minulosti a už se sem nevracet. Moje touha byla ale vetší a tak jsem zpět. Rozhodně se ale tímto nevracím do starých kolejí a tak už nehodlám psát o portálu chat.cz.... teda ne přímo, takže se omlouvám těm, kteří třeba očekávali nové skandály a těm, kteří se obávali, že bych jim tím mohla znepříjemnit život. Nic takového nebude! 
 Přemýšlela jsem o čem vlastně můžu psát? Co je mi blízké, a jak to udělat tak, abych tím zase nevyvolala lavinu nevole a kritiky, ne že by mi to někdy nějak vadilo, nebo mě to přesvědčilo abych s tím přestala, ale už to není to, co by mě naplńovalo. Přece jen jsem už vypadla z dění na chatech,, nevím, co se kde stalo a už ani ty nové lidi neznám, a upřímně...ani po tom po zkušenostech z minula netoužím, a tak mě napadl nápad. Napadl mě v noci a téměř nepřipravenou, takže jsem se mu nemohla ani bránit a tak vám ho nyní můžu představit. 

Po předchozích zkušenostech mi došlo, jak nám všem nějaký chat zasáhl do života a to kolikrát v míře, kterou jsme si úplně nepředstavovali, a tak..proč o tom vlastně nenapsat příběh? Vždycky jsem v tom psaní byla trochu odlišná od mého kolegy Azazela, nebo od Honzy Bulvy a tak tomu bude i tentokrát. Azazel mi dal jako vždy naprosto volnou ruku, a tak jsem se rozhodla to celé pojmout zcela jinak, než na co jste byli doteď zvyklí. Žádné skreeny, žádné urážky, žádné šťourání se v ostatních. Toho už tu bylo dost. Stále je to ale blog o chatech a o dění na nich a tak to i zůstane, ale trochu netradičně .. trochu po mém...
Možná to Vás stálé čtenáře nezaujme, ale já pevně věřím tomu, že si to své "fandy" najde. 
A teď už konec kecání kolem, a seznámím vás s mým zbrusu novým konceptem. 

Chci vytvořit příběh, něco jako knihu ze světa internetu a chatu. O tom, jak se na těchto portálech potkávají různé osudy, někdy i stejné psychické poruchy a jak to může zatočit děním i v osobním životě. Někdy to budou příběhy smyšlené, jindy inspirované mnou, nebo příběhem, který je mi známý od někoho jiného, ale pokud se mi to podaří, tak realita od smyšlenky nepůjde rozeznat.
 Moje představa je zatím taková, že bych každý týden pokud možno ve stejné dny vydala jednu kapitolu. Sama mám v hlavě zatím pouze hrubý nástřel, doufám ale, že vás to bude bavit a přidáte mi sem váš názor. No... i kdyby vás to nebavilo, tak toho nenechám, ale možnost vyjádřit se má samozřejmě každý že... 

Tak co závěrem? 
Užívejte poslední den roku a já Dominikkaa se na vás budu v tom příštím těšit s novým, odlišným obsahem. 



Autor: Dominikkaa




Nejnovější články AzaNovin


http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/na-messenger-se-nove-bez-facebooku-neprihlasite/
 http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/zakladatel-an-se-pustil-do-podcastu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/aktualizace-pro-windows-7-naposledy-v-lednu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/slouceni-whatsapp-messengeru-a-instagramu-usa-nepovoli/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/huawei-je-jiz-plne-nezavisla-na-hadrwaru-z-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/12/07/diskutnici-konci/




http://azanoviny.wz.cz/2019/12/05/wt-social-spoluzakladatel-wikipedie-spustil-novou-socialni-sit/

Komentáře

  1. Takže milá kolegyně VÍTEJ ZPĚT :)

    Byl jsem v napnutém očekávání s čím přijdeš, s čím se vytasíš, a musím říci, že jsi nejen nezklamala, ale navíc mě svým novým nápadem, pojetím a konceptem velmi ale velmi potěšila. Budu držet palce, pěsti či třeba nos (nevím co je pro koho správné držet) aby si to našlo své čtenáře a třeba přilákalo i nové, úplně jinou skupinu lidí, která to tu dosud nečetla. Tudíž ZLOM VAZ!

    A celkově za Xglosy to opět vidím jako velký přínos, že se Xglosy zase někam posunou, do nějakého vyššího levelu a dostanou další rozměr. A to je jen a jen dobře.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Dominiko. Příjemná změna a snad se proto neurazí Aza. Ale je dobře, že tu bude psát i žena . Takže Ti přeji hodně úspěchů . K do toho roku s magickým číslem 2020 Ti přeji pracovní i mimopracovní úspěchy , zdraví a i štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Proč bych se měl jako urážet? A jistě, i tento rozměr a rozšíření to má, ženský faktor též vítám, to jsem opomněl, ono se to vše událo tak dosti narychlo.

      A-A

      Vymazat
  3. Děkuji Vám oběma. I Vám přeji vše nejlepší do nového roku 2020 :)

    OdpovědětVymazat
  4. ::::::::::::: První glosa v roce 2020 na obzoru :::::::::::::

    Nová, první glosa v roce 2020, se kvapíkem blíží. Bude se jmenovat "Jak na nový rok, tak na XChatu v Kávomilově úsměvný šok." a ponese se v úsměvném stylu a nebude jen o XChatu. Ono totiž při pohledu na to, co se na chatech odehrává, bude člověk buď plakat, anebo se smíchy popadat za břicho. Já osobně jsem si pro tentokráte vybral tu druhou možnost. Tak buďte v očekávání a těšte se.

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024