Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Chatujme se silným náboženským nádechem (2. - Otřesná ohavnost)



Proč se druhý díl jmenuje Otřesná ohavnost? Je to samozřejmě, jak u mne bývá zvykem mnohoznačné, Otřesná ohavnost je ovšem každopádně název již 15. náboženské diskuze, která byla založena nedávno, na diskuzním fóru Chatujme. Musím se přiznat, že samotný název, když jsem ho poprvé spatřil, mi nijak neevokoval alelujářskou diskuzi, to jsem zjistil až po odkliknutí. A přiznám se podruhé, že i tak jsem moc netušil o čem je vlastně řeč, tudíž jsem si to dohledal a pak už jsem měl více méně jasno, čeho se tato záležitost týká. Jasné je také to, moji milí čtenářové, že na Chatujme už vznikají fóra dokonce k jednotlivým úsekům, pasážím či citacím Bible. Šílené.

Já samozřejmě Bibli znám, řekl bych že ji znám více než většina křižáků, tedy těch, kterým o bohu a křesťanství vypráví pouze kazatel v kostele.

6. Čtěte Bibli. Ano, tu křesťanskou! Schopnost z ní citovat může být velmi užitečná a také v ní lze najít množství morbidních historek. Biblí se ostatně nechal inspirovat i John Milton při psaní svého Ztraceného ráje. Bible je jednou z prvních propagandistických knih západního světa a je třeba ji znát. (čerpáno z "Rady pokročilým satanistům")

Není to ovšem úplně nejnovější náboženská diskuze, tou je fórum "Co je to evangelium" vzniknuvší dnešního dne. Tím se již dostáváme k číslu 16 (Vidíte, jak jsem měl opět správnou předpověď, že se náboženské diskuze mohou vyšplhat až někam k číslu 20).

Od prvního dílu uplynul již nějaký čas, o aktuálním dění jste se mohli dočíst v komentářích pod mými dvěma posledními glosami. Pojďme si shrnout to nejdůležitejší a přidat pár dálších novějších informací.

(Mimochodem vznikne i k tomuto tématu nový fejeton, tak sledujte Xglosy, bude o tom informováno)

Kauza uchovávání informací smazaných uživatelů - Připomeňme si, že vyšlo najevo, při zobrazování ikonek v diskuzích, že i u smazaných uživatelů se zobrazovala jejich ikona, což jednoznačně znamená, že i smazaný profil a jeho ID bylo provázáno s obrázkem, který nahrál uživatel smazaného profilu. Tím vznikla samozřejmě otázka, co vše se dál uchovává, pokud si uživatel smaže účet. LuRy tuto situaci v nedávné době vyřešil tak, že se u smazaných uživatelů na diskuzích zobrazuje u všech jen "černá hlava", což ovšem nemusí znamenat, že si Chatujme dál o smazaných uživatelích neuchovává informace a data, pravděpodobně půjde jen o zastírací manévr LuRyho, který si přečetl Xglosy a čistě programátorsky jen upravil zobrazování u každého smazaného nicku právě zmiňované "černé neurčité hlavy", což ač nejsem programátor, bude asi velmi jednoduché vložit takovou podmínku, bude to zřejmě skriptík o pár řádcích.

Takto vypadá ikona u všech "smazaných nicků" (text pro informační nedůležitost rozostřen). Zdroj: Chatujme.cz - Diskuze


Kauza polonáboženského portálu - Pokud budeme vnímat portály tak, že na nich jsou dvě hlavní služby, tedy Chat a Diskuze (Já opravdu odmítám za důležitou a (plno)hodnotnou službu považovat např. Profily - Zeď, kam mohou umísťovat obrázky snad jen nesvéprávní lidé a totální infantilové). Tudíž jedna ze dvou hlavních složek portálu je totálně ovládnuta náboženskými diskutéry (mezi které řadím i ateistické tlachaly /více ve fejetonu/), což znamená, že Chatujme je polonáboženským portálem.

O víře, bohu, bibli atd. se nediskutuje jen na příslušných fórech v kategorii "Náboženství a filosofie", nýbrž už i v Nápadech a připomínkách (ohledně diskuzí), tedy na tzv. systémových diskuzích, kde je nejnověji probírána duplicita některých fór (asi LuRy opět četl Xglosy, že.. ovšemže), hádky jednotlivých skupin a návrhy na smazání těch fór, které ta či ona skupina nemá ráda. Též si připomeňme, jak Lukáš Ryšánek (LuRy) na systémové diskuzi pro křižáky uvedl velmi rozsáhlý tutorial ohledně vkládání a velikosti obrázků, něco takové a razsáhlého nebylo nikdy v historii Chatujme viděno.


A jaký bude závěr této glosy? Krom toho, že "Otřesná ohavnost" je předposlední založenou diskuzí na Chatujme, pak je otřesnou ohavností i to, co se na diskuzích Chatujme odehrává. Mistr Anathema má klasicky svůj zimní spánek, to známe i z minulých ročníků, možná až se "probudí", třeba zaujme nějaký postoj, přiznám se po třetí dnes, že by mě jeho názor a hodnocení současného otřesně ohavného stavu nejen diskuzí na Chatujme, velmi ale opravdu velmi zajímal.



Anděl Azazel



http://azanoviny.wz.cz/2020/01/18/technologickou-oblast-prvni-faze-dohody-usa-cina-neresi/





http://azanoviny.wz.cz/2020/01/14/usa-tlaci-na-brity-ohledne-huawei/
http://azanoviny.wz.cz/2020/01/14/dnes-konci-podpora-win-7/


http://azanoviny.wz.cz/2020/01/06/navrat-dominikkyy-na-xglosy/
http://azanoviny.wz.cz/2020/01/06/windows-10-nove-funkce-zrejme-budou-nezavisle-na-systemove-verzi/

http://azanoviny.wz.cz/2020/01/06/h1-fbi-edition-od-agm/
http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/na-messenger-se-nove-bez-facebooku-neprihlasite/
 http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/zakladatel-an-se-pustil-do-podcastu/

Komentáře

  1. ::::::::::::: Otřesná ohavnost - Nejnovější fejeton z mého pera :::::::::::::

    Nejnovější fejeton s mého břitkého nabroušeného pera nese název "Otřesná ohavnost", tedy název z jedné nověji založené diskuze na Chatujme.cz, není to úplně poslední diskuze, jak už víte z glosy, jen mě inspirovala. Můžete si můj nejnovější fejetonový počin přečíst na webu X-Fejetony či v sekci X-Fejetony zde na Xglosách. Já vám, moji čtenářové, vždy budu nabízet rozmanitost a možnosti, což je v příkrém protikladu filosoficky-náboženských diskuzí na Chatujme.cz.

    Přečtěte si můj nejnovější fejeton, ať už kdekoliv, a posuďte si sami, zda li se jedná v případě diskuzí Chatujme o Otřesnou ohavnost. Já Vám, na rozdíl od alelujářů a bible, nehodlám říkat, co si máte myslet, co smíte a nesmíte, jak si máte to či ono vykládat atd. Naopak Vás budu neustále podněcovat ku kritickému myšlení, pochybnostem a vlastním úsudkům. I kdyby Vaše úsudky byly v rozporu s mými. Ano, dámy a pánové, mojí snahou je ve Vás vzbudit přemýšlení a zamyšlení, a pochyby, a dávám Vám dokonce takový prostor, že je jen na Vás, zda li chcete pochybovat i o samotných Xglosách.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. ::::::::::::: Mini fejeton: Ano, Xglosy mají smysl :::::::::::::

    Ano, a lze to dokladovat na dvou současných příkladech.

    Chatujme.cz - Poukázal jsem tu na fakt, že po smazání účtu na Chatujme prokazatelně nedochází ku smazání veškerých dat spojených se smazaným účtem. Jako důkaz jsem presentoval zveřejnění uživatelem nahraného obrázku jako ikony do diskuzního fóra, která se zobrazovala i přes skutečnost, že uživatel již účet na Chatujme zrušil. A otázka, která musí napadnout každého uvažujícího člověka, co všechno si Chatujme po smazání účtu uchovává v databázi. Co následovalo? Lukáš Ryšánek (LuRy) opatřil u každého smazaného účtu ikonku "černé neurčité hlavy", čímž reagoval na mnou odhalené a zřejmě se snažil jen zamaskovat uváděný fakt.

    Upozorňoval jsem na duplicitu názvu diskuzí v kategorii "Náboženství a filosofie". Co následovalo? Lukáš Ryšánek (LuRy) otevřel diskuzi na Námětech a připomínkách ohledně duplicity některýcch fór.

    XChat - Upozornil jsem, že admin Giggo dal průchod trollprudiči Mach, nezjistil si potřebné informace a ve své línosti a nezájmu (mnozí si pamatujeme z minulosti, že nám např. s Anatahemou sděloval, že se zajímáme a řešíme blbosti, neb jeho samotného zajímají jen ty cca. tři místnosti do kterých chodí a nemá ani ponětí jaké všechny roomky se v té či oné kategorii nacházejí /to prosím Vás, napíše admin s kompetencí "Stálí správci a místnosti".. neuvěřitelné!/). Tedy opět, po té, co se o záležitosti nejen s diskuzí Pirátů, psalo zde na Xglosách, najednou admin Giggo maže Machovi příspěvek a blokuje jeho IP. Zajímavé, že.. ovšemže. Ještě bych k tomuto podotknul, že pokud se již další multinicky Macha v brzké době neobjeví, jakože se zatím neobjevují, pak to zřejmě bude svědčit o nýmandství Macha (o kterém všichni zainteresovaní víme), neb tedy nebude schopen obejít tento BAN.

    Ano, Xglosy mají smysl, jsou jakýmsi hlídacím psem, tedy možná přesněji HLÍDACÍM KOZLEM!

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po delší odmlce opět píšu. Je toho hodně co jsi zase napsal, Azo, tak se tím pomalu prokousávám. A koukám, ještě že Tě ten LuRy má a čte pečlivě Glosy. Ty mu radíš a pomáháš, jak má řídit diskuze . Tak nevím, mám se tomu smát nebo nad LuRyho bezmocností, neznalostí a ztraceností na jeho vlastním chatu brečet?

      Vymazat
  3. ::::::::::::: Statistiky Xglos :::::::::::::

    Blíží se nám konec ledna 2020, a tak si jen střaručně řekněme, neb rozsáhlé statistiky a statistické glosy budu uvádět jen k určitým stěžejním mezníkům a po delší době, že v tuto chvíli je zobrazováné číslo za tento měsíc 9432, což už v tuto chvíli překonalo nejúspěšnější měsíc v celé historii, tedy prosinec 2019, kde byl počet zobrazení 9024. Stále si myslím, že takto vysoká čtivost je dlouhodobě neudržitelná, i když v tomto jsem se již v minulosti mýlil.

    Každopádně Vám všem chci poděkovat, že uchováváte přízeň Xglosám, a to v číslech i moji osobu překvapující. Ještě jednou díky :)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si naopak myslím, že čtivost má velkou budoucnost . Protože ukazuješ chatový svět jak ho málokdo z nás zná. Zákulisí, intriky, pochybení... Jen tak dál Azo.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      To sice ano, asi nebude moc lidí, kteří by měli podobně široký rozhled o celém chatovém rybníku, ovšem je tu jedna podstatná věc, ten rybník velmi silně vysychá. Toto je již 6. sezóna AN, tedy projektu, který jsem založil a do něhož Xglosy spadají, tehdy jsem psal vlastně jen o jednom chatu a to o XChatu, v dnešní době už ovšem na všech 5 chatech dohromady je celkový počet uživatelů menší než byl tehdy na samotném XChatu. Tudíž potenciálních čtenářů velmi značně ubývá. Tedy aspoň těch přímo na chatech.

      A-A

      Vymazat
    3. Přirozený úbytek . Ale Glosy čtou a proto má čtivost budoucnost , i když lidí je méně. Píšeš o víc chatech, je to zajímavé, protože spousta z nás poznala víc chatů. I když třeba jen okrajově .

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Já chystám na toto téma samostatnou glosu, takže tam se podrobněji o tom rozepíši, o budoucnosti Xglos, o jejich podobě, směřování atd. Předpokládám, že tato glosa bude již velmi brzy.

      A-A

      Vymazat
  4. ::::::::::::: Křižácké diskuze - Nové diskuzní vlákno na Libimseti :::::::::::::

    Křižácké diskuze na Libimseti.cz

    Polokřižácký portál Chatujme.cz se šíří internetem, zasídlil i na portálu Libimseti.cz, uvidíme co případní diskutéři zaujmou za postoje. Domnívám se, že je vhodné nazývat věci pravými jmény, tím se řídím od vždy, od prvovzniku Azazela. I proto jsem zřejmě tolik nenáviděn. Zvěstování pravdy a nazývaní věcí pravými jmény je mým posláním. Nehodlám se od tohoto ani na stará kolena odchylovat.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::::::::: Bosochodci - nová diskuze na Chatujme :::::::::::::

    Založil ji dnes registrovaný uživatel Fanda91, vypadá nevinně, tedy je o chození naboso. Ovšem jsme na polonáboženském Chatujme, takže reakce na úvodní příspěvek byla od alelujářky, která vložila tento odkaz ZDE, tedy na web Bosé Karmelitky - Karmel sv. Josefa. Na profilové Zdi Fandu přivítala dlouholetá uživatelka Chatujme (2015) ZuRu, která nikdy nevstoupila na chat (0,00 hod.) a na profilu má napsáno mimojiné: Země: Venuše.Není žádné sbohem...je jen Láska ❤ * Věřím v Lásku - Láska je Bůh - Bůh je Láska ♥ ღ ♥

    Co se to na tom Chatujme v roce 2020 odehrává? Kulíte oči jako Já?

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dlouholetá uživatelka na Chatujme ZuRu- Zuzana :D Ta má tolik profilů , až to bolí :D. Věří v Lásku a Boha a blá blá blá. Ale opovaž se jí postavit a dočkáš se nejen sprostého nadávání, ale i přání smrti všem, které máš rád . To je pravá Láska ZuRu :D.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Vidím, že patrně uživatelku ZuRu velmi zdatně znáš. Já samozřejmě nemám vůbec tušení, pro mne je to nepopsaný list papíru, jen jsem čerpal z veřejných informací. Takže říkáš, že je to takový silný mulťák? Nu, helemese.

      A-A

      Vymazat
    3. Znám ji, tu ZuRu, protože i když nepíše nikde po místnostech, stačilo se jen podívat na její profil a už lidi zahlcovala vzkazy. Pořád mlela o lásce, úctě a byla strašně vlezlá, hned posílala obrázky a písničky na zeď. Když se jí začalo oponovat, začaly výhrůžky :D A když se jí podíváš do přátel, má tam svoje další profily , některé.Pak otravuje právě pod těmi profily, takže jiná cesta není než ji dát do ignorace. ZuRu, iva-52,ruze, zu-zan-ka, su-san-28. To je pár jejích profilů z toho množství :D

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Vida, to skoro vypadá, že vedle ní by byl i Víťa amatér :D Každopádně se mi teď do mysli přihnal Jedno Zwire, když mi říkal, a myslím že to psal i veřejně, jak na XChatu je to přefejkované a jak má každý mnoho dalších mulťáků, a podvodník vedle podvodníka, a jak na Chatujme je to jiné. Nu, Já jsem mu tehdá pravil, že ono to bude na všech chatech stejné. A ono to je stejné opravdu všude, jak vidíme z mých odkrytých mulťáků a podvodů zde na glosách či právě teď další důkazy mulťáctví a podvodů od Vás komentujících. Je to samozřejmě i na Libimseti, kde jsem nedávno odhalil opětovné vyfejkované fotky jedné fejk uživatelky, nu a o žumpě podvodníků a multifejkařů Chat.cz snad ani nemá smysl mluvit, tam to bylo vždy v poslední době extrémní. Mimochodem i tam jsem nedávno odhalil vyfejkované fotky u nicku, tuším Viktória.

      A-A

      Vymazat
    5. Víťa je oproti ZuRu opravdový amatér :D .Ten si udělal virtuální rodinku, kdežto ZuRu je sama za sebe , ještě tedy se svým manželem co ho má ve vztahu jako profil kokoska. On měl dřív profil Ruda, ale pak ho smazal. ZuRu mimo bláznění o bohu je i blázen do motorek, takže kdo jí sedne, toho poctí oslovením motobratře :D.
      Jedno zvíře je asi trošku naivní, když si myslí, že mulťáctví bujelo hlavně na XChatu, podle mě se tento jev velmi rychle rozbujel se vznikem chatů jako takových .
      Vyfejkované fotky , to znamená jako že ukradené fotky odněkud?

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Ano, kradené. Jen nechápu, ač to těm fajkům pořád říkám, že kradou fotky z míst, které jsou indexované, pak lze velmi snadno takovou fotku na netu dohledat.

      A-A

      Vymazat
    7. Tak asi za to nemají pořádný postih, jinak by je už nekradli a můžeš jim to říkat zlatě svatě .

      Vymazat
  6. Po čase si dáme statistiky návštěvnosti chatovacích portálů.
    Známá legenda - Portál (Chat celkem - Chat Pokec)

    == 18:00 ==

    XChat 1326 (910 - 87)
    Libimseti 215 (61 - 20)
    Chatujme 160 (53 - 42)
    SuperPokec (18 - 18)
    Chat.cz (13/10 reg - 13)

    == 20:30 ==

    XChat 1425 (969 - 126)
    Libimseti 257 (65 - 35)
    Chatujme 199 (85 - 78)
    SuperPokec (20 - 20)
    Chat.cz (23/19 reg - 23)

    == 22:00 ==

    XChat 1558 (1 125 - 118)
    Libimseti 224 (45 - 13)
    Chatujme 148 (58 - 50)
    SuperPokec (10 - 10)
    Chat.cz (9/5 reg - 9)

    == 23:00 ==

    XChat 1579 (1 035 - 103)
    Libimseti 203 (41 - 16)
    Chatujme 127 (51 - 28)
    SuperPokec (9 - 9)
    Chat.cz (13/9 reg - 13)

    Jak vidíme, prachbída trvá. Chatujme se sice v jednom čase v počtu lidí na portálu přiblížilo hranici 200, ovšem všechny ostatní časy jsou stále stejná megabída (a to tam mají enklávu alelujářů z Diskutníků). XChat se ve stejném segmentu nedostal dnes přes hranici 1 600, což je žalostné, stejně jako je žalostná návštěvnost v segmentu Chat - Pokec. Ostatní portály vidíte, též bída s nouzí. Stále si říkám, že někde musí existovat dno, dno české chatové scény, ovšem i k mému úžasu, zatím ještě portály a chatová scéna na toto dno nenarazily, stále se mají kam propadat. Nu..

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáme si první únorovou statistiku..
      Pro změnu zase z trochu jiných časů..

      == 11:00 ==

      XChat 1156 (817 - 57)
      Libimseti 127 (29 - 8)
      Chatujme 128 (48 - 38)
      SuperPokec (16 - 16)
      Chat.cz (4/2 reg - 4)

      == 13:00 ==

      XChat 1089 (782 - 65)
      Libimseti 176 (37 - 14)
      Chatujme 131 (42 - 32)
      SuperPokec (23 - 23)
      Chat.cz (9/8 reg - 9)

      == 15:00 ==

      XChat 1192 (868 - 74)
      Libimseti 186 (57 - 20)
      Chatujme 126 (33 - 24)
      SuperPokec (17 - 17)
      Chat.cz (12/9 reg - 12)

      == 17:00 ==

      XChat 1244 (888 - 92)
      Libimseti 168 (38 - 10)
      Chatujme 153 (59 - 46)
      SuperPokec (25 - 25)
      Chat.cz (17/13 reg - 17)

      Co k tomu dodat jiného, než říci "Vylidníno".

      A-A

      Vymazat
    2. Večerní statistiky chatovacích portálů 04.02.2020
      Legenda: Portál (Chat Celkem - Chat Pokec)

      == 21:30 ==

      XChat 1613 (1 156 - 144)
      Libimseti 231 (75 - 28)
      Chatujme 168 (81 - 68)
      SuperPokec (17 - 17)
      Chat.cz (28/22 reg - 28)

      == 22:30 ==

      XChat 1681 (1 163 - 126)
      Libimseti 197 (57 - 21)
      Chatujme 137 (56 - 43)
      SuperPokec (16 - 16)
      Chat.cz (25/16 reg - 25)

      == 23:30 ==

      XChat 1681 (1 163 - 126)
      Libimseti 182 (43 - 15)
      Chatujme 99 (39 - 24)
      SuperPokec (16 - 16)
      Chat.cz (16/12 reg - 16)

      Nu, jak vidíme, nic moc nového se pod měsícem neurodilo. Tudíž není dnes moc co komentovat.

      A-A

      Vymazat
  7. ::::::::::::: Mach z XChatu po zabanování IP Giggem na Libimseti :::::::::::::

    Ano, můžete se podívat sami, mega trollprudič Mach, který hrál nedávno hlavní roli v kauze kolem diskuzí Pirátů a Administrátorů na XChatu, tak založil na Libimseti diskuzní téma. Já jsem se tam k tomu též vyjádřil. Podívejte se na to ZDE


    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mach si klasicky, jak to známe z milion případů na XChatu, na Libku smazal nick. Prý brzy vznikne nějaký jeho rap. Nu, po zkušenostech z minulosti, pokud by se tak stalo a Já bych vás samozřejmě měl potřebu o tomto informovat, pak už nyní vydávám varování, že při poslechu Meškova "díla" bude hrozit dočasné ohluchnutí :D

      A-A

      Vymazat
    2. Ten Mach, to je tedy vážně exot , jak to tady sleduju . Pánbíčkáři rádi spínají ruce a volají k nebesům, Bože, do koho jsi to duši dal? :D

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Nu, Já bych byl snad nejraději, kdyby o Machovi zase nějaký ten "předlouhatánský pátek" nebylo ani vidu ani slechu. Hlavně tedy toho slechu se obávám, jak jsem naznačoval již :D

      A-A

      Vymazat
    4. To jsi mě docela navnadil . Jestli spáchá ten nějaký rap, asi si to poslechnu :D

      Vymazat
  8. ::::::::::::: Chrám svatého Lukáše aneb Boží království vaří :::::::::::::

    Tak to je název mého nejnovějšího počinu, takový hudební fejeton. Když jsem dostal nápad na tento článek, tak jsem dumal, kam Já ho vlastně umístím. Přeci jen mé fejetony jsou výhradně o textu, napadl mě též blog na Libku, nakonec jsem se rozhodl tak, že jsem přijal takový autokompromis, uveřejnil jsem ho jako obvykle na dvou místech, ale zde na Xglosách ho nehledejte v menu X-Fejetony, vyšel právě a pouze na webu X-Fejetonů a též tedy na Libkoblogu. Ano, tento můj počin je možná, někdo by řekl "hustý", ano, nekorektně jsem překvapil i sám sebe. Ale což, do prdele s korektností.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně vydařený Chrám svatého Víta. Dost jsem se u čtení a hlavně u těch videí zasmála :D:D:D.
      Neckáře znám z pohádky s Vondráčkovou.
      Boží království vaří- to je ale magor :D
      Mucha-Ježíš, to jsem tu už psala někde, že k tomu nemám slov :D:D.
      A ty dvě holky- překlad- Klitoris , Satanův zvoneček, tak jsem se chechtala, až se manžel vzbudil :D:D:D:D.

      Vymazat
    2. ::::::::::::: Prostor vesnického prodavače Ondřeje Tesárka. :::::::::::::

      Nu, a je tu záhy další můj počin, v podobném duchu a stylu jako předešlý, což vysvětluji i v úvodu mého nejnovějšího článku "Prostor vesnického prodavače Ondřeje Tesárka." A najdete ho též naprosto na stejných místech, jako ten předešlý, tedy na webu X-Fejetony a též na Libkoblogu.

      A-A

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Děkuji za ocenění :) Já se musím přiznat, že když jsem narazil na to video těch "dvou holek", tak jsem si ho musel pustit asi 3x dokola, mě máloco zaujme a pobaví, tohle mě vyloženě nadchlo :D, takže jsem se musel s vámi čtenáři, zvlášť když se mi to tak náramně hodilo do mého článku, podělit :D

      A-A

      Vymazat
  9. ::::::::::::: Perličky z chatů (Sobota 01.02.2020) :::::::::::::

    Líbímseti - Tady se po čase můžeme podívat na obrázek ZDE. Nazval bych ho "Víťův exil aneb LibkoClub Víti, co si tvoří svůj svět"
    (zdroj obrázku: Libimseti.cz - Chat - Hudba, lifestyle)

    Chatujme - Systémové diskuze již evidentně též ovládli alelujáři, nyní už na diskuzích chatujme nic jiného, než Alelujáře a LuRyho nespatříte.

    Superpokec; Chatujme - V Písničkách na přání Chat Rádia nic nového, Lovely a Domácí výroba. To už je nuda větší než v Brně.

    XChat - Mach asi opravdu není schopen obejít BAN IP. Poté, mu IP zablokoval admin Giggo, tak už se žádné Machovo trollování na diskuzích nekoná.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba si Alelujáři vybojují i nějaké to jejich Rádio , když už je chatujme skoro křižácké, mě už by to asi ani nepřekvapilo , snad jen to, kdyby jim tam dělal moderátora Anathema :D.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Ano, ani mě už patrně na současném Chatujme nemůže nic překvapit :D A Anathema jako moderátor rádia? Ten by těm alelujářům pouštěl takové kousky, že by jim zásoby krucifixů a svěcené vody nestačily :D a upadali by průbežně do mdlob :D Myslím, že ten jejich bůh by měl plné ruce práce je oživovat :D

      No to jen tak v odlehčeném rytmu, doufám, že ti alelujáři, když mi teď psal do redakčního e-mailu dokonce sám Jonatan, nebudou chtít pořádat nějakou křížovou výpravu, hon na čaroděje a nebudou mě chtít ukamenovat :D

      A-A

      Vymazat
    3. Anathema by jim pouštěl ty pecky co má on rád a Ty bys jim pouštěl ten styl těch dvou holek :D.
      To se neboj, že by Tě chtěli ukamenovat, to by z Tebe udělali mučedníka :D:D:D

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Tak Já stále čekám, zda li se zjeví Anathema a vydá k té situaci na Chatujme nějaké své prohlášení. Už jsem to tu někde psal, že by mě opravdu jeho názor velmi zajímal. Je ovšem i celkem možné, že po tom co shlédl je tak zhnusen, že rezignoval již celkově na chaty a nezjeví se nikdy, páč u něj vyprchaly i ty poslední zbytky nějaké naděje.

      A-A

      Vymazat
    5. On se Anathema ozve, jen co se dostane ze žaludečních potíží , jen aby se nám neublinkal :D

      Vymazat
  10. ::::::::::::: Odpověď uživateli Chatujme Jonatan :::::::::::::

    Do schránky veřejného redakčního e-mailu AzaNovin dorazila zpráva od uživatele Jonatan z Chatujme.cz ZDE. Samozřejmě rád na litery čtenáře Xglos zareaguji.

    Též, zdravím, Jonatane,

    některým věcem dosti nerozumím, Já nedělám nikomu ani reklamu, ani nikoho nechci ničit, jsem bloger, který píše a informuje o celé chatové scéně, o všech chatech a dějích na nich. Krom zpravodajských informací některé záležitosti glosuji, či je jiným i tvůrčím způsobem zpracovávám. Vlastně bych ti měl poděkovat za inspiraci k nejnovějšímu mému počinu "Chrám svatého Lukáše aneb Boží království vaří", neb to bylo přávé tebou postované video na diskuzích Chatujme, které mne na počátku inspirovalo k celému článku, který se, jak jsem tu četl, nejen dle mého názoru, vskutku vyvedl.

    "Slavný" už jsem, až je toho někdy na mě moc, nejsem typ člověka tzv. do záře reflektorů. A každý kdo mě zná, tak ví co naopak zcela jednoznačně nejsem, tedy komunistická ideologie je mi na hony vzdálená.

    Hovořím v množném čísle o kom? O vás? Já samozřejmě vnímám, že jste tam vyznavači různých křižáckých směrů, církví či komunit, včetně ateistů, ke kterým už jsem se někde vyjadřoval. Myslím, že v tom budu dále pokračovat, myslím že moji čtenářové dostatečně chápou koho těmi výrazy (např. alelujáři) myslím.

    Pokud znáš Bibli, pak bys měl vědět, že Azazela zmiňuje, ve Starém zákonu 3. kniha Mojžíšova (Leviticus), o dalších věcech si můžeš přečíst například ZDE, kde jsem to před lety stručně sepsal (a to ještě v dávnější době než je tento uváděný můj výklad jména Azazel). Pak už by ti mělo býti vše jasné.

    Děkuji že čteš Xglosy
    Anděl Azazel


    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle toho mailu, co Ti poslal Jonatán je evidentní, že je zmatený a neuvažuje logicky :D
      Oni si povídají na chatu? Té záplavě nudných diskuzí kde se jen napadají, uráží se, melou nesmysly, tomu Jonatán říká povídání?:D
      A přece nezničíš něco, co se samo dávno zničilo :D.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Ono ten Jonotan, jak jsem si celkově všiml, bude asi, no jak to říci co nejvíce diplomaticky, hodně zvláštní. A logiku bych u křižáků snad ani nehledal, co by u nich pohledávala :D

      Ano, pravda pravdoucí, pěkně se tam ti alelujáři mydlí mezi sebou, paradoxně ovšem hlásají lásku, jsou ztělesněním lásky, bůh je láska, milují bližního svého atd., že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    3. Miluj bližního svého jako sebe samého. Zatím k tomu bližnímu nedostali a ni se nedrží aby milovali i své nepřátele, holt se výkladem písma řídí podle svého , co taky čekat od pokrytců pánbíčkářů. Kdo do Tebe kamenem, Ty do něj chlebem, ale když na ten chleba se tak těžko vydělává, kdežto o kameny zakopáváš :D

      Vymazat
  11. ::::::::::::: Zřejmá Machovina na diskuzi Chatujme :::::::::::::

    Na portálu Chatujme v diskuzi "Kaple" se objevil tento příspěvek Obrázek ZDE. S největší pravděpodobností půjde o dílo známého trollprudiče MacCh. Podívejte se též, co MacCh předvedl na diskuzích Libimseti Obrázek ZDE.

    Nyní je tedy již pochopitelnější onen e-mail Jonatana, který skočil Machovi na špek.

    (Zdroje obrázků: Chatujme.cz. - Diskuze - Kaple a Libimseti.cz - Diskuze - Současné Libko je ...)

    A-A

    OdpovědětVymazat
  12. ::::::::::::: Postřehy z chatů (Pondělí 03.02.2020) :::::::::::::

    Nu, takže co se nám to na těch chatech v poslední době urodilo..

    Chatujme - Na diskuzích chatujme se objevil další nářek od místních, tentokrát v podání uživatelky Ange:

    tak nevím, co si mám myslet o tom co se tu v poslední době děje... ano, chat asi už tolik netáhne co dřív, ale založené diskuse na téma náboženství v takovem množství snad není normální... týká se to pár lidí cca deseti? co jsem tak koukala a je to tu zasrané zbytečnými tématy... tlachání o ničem

    A protože jsem "sebestředný pozér a narcis" tak další záležitost si ukážeme obrazově Obrázek ZDE. Je to z fóra Kaple, odkud jsme si již ukazovali onu Machovinu s odkazy na Xglosy. Z vlákna jsem dále nyní tedy vybral tyto novější hlášky.
    (zdroj textu i obrázku: Chatujme.cz - Diskuze)

    K Pavla119 - o této uživatelce jsem tu již informoval ve spojitosti s tím, že v minulosti s dalšími dělala potíže na mém diskuzním fóru X-Fórum. Tehdy jsme to tam řešili i týmově, tedy Já jako administrátor a tehdejší moderátoři Anathema a Fatal. Mimochodem na Diskutnících se nedávno chlubila, že na Chatujme už dávno je s jiným nickem, že i na Diskutnících měla víc nicků pro případ BANu apod. Kdo je tedy známá firma, to jistě víme. A z Lidé.cz mě jistě znát nemůže, tedy z diskuzí, protože na nich jsem se nikdy neúčastnil, chodil jsem tam pouze na chat (jinak jsem samozřejmě XChaťák).

    K Abuka - Na Diskutnících jsem v dávnější minulosti nějak působil, velmi lehce, byl jsem správcem tuším dvou diskuzních fór. Nick Abuka si opravdu naprosto nevybavuji. Ale tak hlavně, že si on stačil při tom málu, co jsem tam byl, všimnout mě.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::::::::: Postřehy z chatů 2. (Pondělí 03.02.2020) :::::::::::::


      XChat - Na fóru "Svědkové Jehovovi", které na XChatu založil Abuka, napostoval pseudoadmin "křižák" Bogeman i s textem jakýsi antikanál Fakta Jw na YouTube. Tedy příspěvek zaměřený proti SJ. Mimochodem Bogeman je tuším Baptista. Každopádně snad do tohoto by se administrátor neměl pouštět, to je ryzí neprofesionalita, protože jako admin se takto vymezovat proti jiné náboženské skupině je snad i skandální. Ale co byhom čekali od Bogemana, a koneckonců co bychom čekali od křižáků, kteří se (různé jinocírkevníky) nesnáší sami mezi sebou, vidíme to krásně právě na diskuzích Chatujme, kam se přesenula celá skupina alelujářů z Diskutníků.

      Záhy Bogemana podpořila jeho kamarádka Haluška (HallucinationFlower) tímto napostovaným videem zesměšňující Svědky Jehovovi ZDE. Popravdě takovéto napadání jakékoliv filosofie a náboženství přímo na fóru oné "náboženské skupiny" se mi zdá velmi nešťastné (a to říkám diplomaticky). Ovšem je třeba si uvědomit, že tady tak činí ONI a ONI si mohou dovolit vše.

      (zdroj: Na vše se můžete podívat na fóru XChat - Fórum - Filosofie a náboženství - Svědkové Jehovovi

      A-A

      Vymazat
    2. ::::::::::::: Postřehy z chatů 3. (Pondělí 03.02.2020) :::::::::::::

      Chatujme - Na diskuzích Chatujme spolumajitel portálu LuRy sděluje, že mu přijde bezpředmětné kdo a jakého vyznání založí jaké "náboženské" diskuzní fórum. Ono když se to vezme obecně, tak to spatřuji jako další nýmanský náror ohledně diskuzí (už jsem psal, že LuRy diskuzím naprosto nerozumí). To už mi přijde správnější názor admina XChatu Giggo, který sice bez znalosti a přehledu v uživatelské stránce, což můžeme zde pominout, vyslovil obecně názor, že je nevhodné zakládat fórum o určité "skupině" (tam se jednalo o politickou stranu) s tím, že již v základu je patrné, že je to spíše antifórum sloužící ke špinění oné "skupiny".

      XChat - Když už jsem tu zmínil admina Giggo, tak ten zase na XChatu sdělil, že vzhledem k tomu, že jsou fóra již mrtvá, tak je začal nedávno monitorovat a číst. Já se k tomu nebudu více zde vyjadřovat, toto i s dalšími věcmi se pokusím pojmout fejetonovou formou, tady je to přeci jen více o samotných informacích. Takže těšte se na můj nový výtrus, který bude snad brzy.

      A-A

      Vymazat
  13. Dovolil bych si doplnit informaci o nicku Abuka že chodí na Xchat do Komouš Výchovy a jeho velký kamarád tam je náš známý Ataka.:DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Šavlozubý křeček

      Já jsem tam tento nick (Abuka) nikdy nezahlédl, a jelikož má nachatováno 0,75 hodin, tak asi moc na chat nechodí. Takže by to chtělo upřesnit, s jakým nickem tam dochází případně nějak doložit, dát nějakou indicii. Aby to mohlo být bráno za věrohodné tvrzení a případně ověřitelné tvrzení. Děkuji.

      A-A

      Vymazat
    2. Jinak, pokud by to tak opravdu bylo (a Já nemohu bez ověření a důkazů nic brát za informaci ku sdělení, tedy zatím je to jen tvrzení), že má Abuka spojitost s Atakou a Komouš výchovou, tak to už by snad byla šílenost, tedy nekončící řada šíleností, které se v poslední době odehrávají. A páč ještě nemám název pro svůj nový avizovaný fejeton, tak ho možná nazvu "Co se to děje?!".

      A-A

      Vymazat
    3. Má Jarda křeček pravdu, já jsem ten profil Abuka viděla na BTMR , ale právě i na Komouších

      Vymazat
    4. @ Šavlozubý křeček; @ Nicnechapu

      Výborně. Takže teď je to již potvrzené tedy ze dvou na sobě nezávislých zdrojů. Takže díky Vám oběma. Já jsem si tohoto opravdu nevšiml, nu nemohu mít oči všude a vidět a vědět všechno. Takže tady platí Azamoudro: Víc hlav, víc očí - víc ví, víc vidí.

      A-A

      Vymazat
    5. To je jasné že nemůžeš být pořád nalepený u počítače, já si toho Abuka všimla právě na BTMR a pak za pár dní na Komouších .

      Vymazat
  14. Ted na foru Komouš Výchova vítal Ataka nového návštěvníka s nickem JohnSmith tak uvidíme co se z něj vyklube.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Šavlozubý křeček

      JohnSmith je dlouholetý uživatel Chatujme (2014) kde má nachatováno přes 2 220 hodin. Vzhledem k tomu, že má v přátelích Karl1, který už v Komoušově zakotvil natrvalo, je možné, že ho přetáhl z Chatujme na XChat. Na XChatu má profil teprve pár dní. Nu, a vzhledem k tomu co se na Chatujme na diskuzích děje, by se ani jeden nedivil, kdyby si někteří hledali jiné působiště. A co na to LuRy? Na úprky či přetahování uživatelů z Chatujme na XChat? Pravděpodobně ale asi má plné ruce práce, jak vylepšit alelujářům ještě více diskuze. Nu.

      Jinak díky za info, Jardo :)

      A-A

      Vymazat
    2. Zajímavé také na JohnSmith je to, že má ve fotogalerii skrýn z vyhrožováním od veleznámého Bada (sesazený bývalý admin). Podívejte se na to na..

      Obrázku ZDE
      anebo přímo ve fotogalerii Chatujme.cz - Fotogalerie - Vyhruzky

      A-A

      Vymazat
    3. A máme tu další hlášení Ataky o nové posile z Chatujme v Komoušově na XChatu, jedná se o uživatelku Mica585

      Profil Mica585 na portálu XChat.cz ZDE
      Profil Mica585 na portálu Chatujme.cz ZDE

      Tak to už nebude jen nějaká náhoda (koneckonců náhody neexistují), tady to spíše vypadá na "stěhování národů". A co na to Lukáš Ryšánek, že mu uživatelé prchají na jím nenáviděný XChat?

      A-A

      Vymazat
    4. Náhoda to není . Lidi se na chatujme nudí , tak jsou i jinde a nejlíp tam, kde bují pomluvy . A když má Karl 1 v přátelích toho John Smith a píše o něm, kámoš jezdec a má v přátelích i Mica o které píše že je to ženská na úrovni, nesmí mu tato elita chybět ani na Komouších nebo prostě na XChatu :D
      S tou mícou měl přece Karlík místnosti na chatujme. Navíc mica je taky multinik a tu její fotku si pamatuju i z Lidé. Je vidět, že ta ženská na úrovni vůbec nestárne :D.
      A že mu , LuRymu prchají na XChat? Třeba je tam naopak vysílá na sběr informací , však tam byl i Lava, jak jsi tu psal.

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Ano, měli Míca a Kárl místnost, Klíčky, ty se rozpadly asi proto, že se tito dva rozkmotřili, páč pak už měli místnosti nestálé každý zvlášť. Co jsem si tak jen letmo všiml, tudíž to vydávám jen za svojí dedukci.

      Nu, ať už je to celé jak chce, to že se uživatelé Chatujme tak náhle a již ve větších počtech objevují na XChatu, jedna věc je stejná, přitahuje je hlavně místnost Komouš výchova. Tudíž tuto přitažlivou sílu musí někdo spouštět a ovládat.

      A-A

      Vymazat
    6. Asi u nich zavládla ponorka, ale co si taky pořád psát na zamčených místnostech :D To ani ženská na úrovni nezvládne .
      Podle mě to lidi z chatujme táhne na Komouš výchovu díky Tvým Glosám . Chtějí vidět jak to tam opravdu chodí, chtějí číst a rochnit se v napadání Tvé osoby, chlubit se tím, koho z nich jsi taky vymáchal ve svém inkoustu , hrát si na chudáčky ublížené nebo na hrdiny. Těch důvodů je jistě hodně a když se poslední dobou stal chatujme křižáckým chatem , tak proč se na něm nudit, když právě na XCatu je to pro ně v současné době zajímavější.

      Vymazat
  15. ::::::::::::: Další, již 17. náboženská diskuze na Chatujme "Duchovní diskuze" :::::::::::::

    Ano, dámy a pánové, rojení alelujářských diskuzí na Chatujme neustává, ve večerních hodinách 03.02.2020 byla založena diskuze "Duchovní diskuze", což je v pořadí již 17. alelujářská diskuze. Je vcelku možné, že konečný stav alelujářských diskuzí může překročit i mnou odhadovaný počet 20.

    Do toho, jak jsem zde informoval viz.výše, se proti tomu, co se děje na diskuzích Chatujme ohrazuje uživatelka Ange, Karl1 s posledním lednem přestal spamovat diskuzi "Slovní kopaná" a jeho "přítel" JohnSmith je vítán Atakou jako nový uživatel Komouš výchovy na XChatu.


    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do toho Alelujáři obsadili už i diskuzi "Staré písničky" a LuRy si tam s nimi butuje, tedy postuje 2 songy od Buty a Abuka mu tleská.

      Apokalypsa Chatujme? Vypůjčím si hlášku od trollprudiče všech chatů Jefa "Jdu blut!"

      A-A

      Vymazat
    2. Tak když s nimi LuRy vaří, hudba u toho nesmí chybět, ne? :D :D.

      Vymazat
    3. ::::::::::::: Další již 18. alelujářská diskuze na Chatujme "O Bohu a o životě s Bohem" :::::::::::::

      Již 18. v pořadí náboženská diskuze na portálu Chatujme nese název "O Bohu a o životě s Bohem" a založila ji známá uživatelka Pavla119. Vidíte jak se kvapíkem blížíme k mnou odhadovanému číslu 20. Mezi tím tedy byla LuRym přesunuta jedna alelujářská diskuze s názvem "Otřesná ohavnost" do Archivu a byla uzamčena. Právě tento název jsem použil ve svém druhém pokračování glosy "Chatujme se silným náboženským nádechem".

      A-A

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Ale tak Já mám, v jednom určitém úhlu pohledu, pro to jak LuRy alelujářům nadbíha seč mu síly stačí. Ten úhel pohledu se jmenuje "financování", ono je třeba si uvědomit, že opravdu žádný podobný projekt jako je chatovací a komunitní portál, není zadarmo, má nějaké svoje náklady. A právě diskuze jsou pro zobrazování reklam, jako zdroje příjmů, ideální, protože chat je z tohoto hlediska o ničem. Lidé si nalezou do chatovací místnosti, kde se někde v rohu krčí jedna textová reklama, a jako jedna je tam stále, aspoň myslím, že se nemění, refreshuje se jen samotné sklo v místnosti, takže chaťáci ač třeba dlouho pobývají v místnosti, tak zobrazí za tu dobu stále jen jednu (méně placenou) textovou reklamu. Zatím co na diskuzích je velká obrázková reklama, a když takový diskutér si chce přečíst reakce na svůj příspěvek, tak při obnovení je tam zase třeba reklama jiná a i počet zobrazení reklamy obecně narůstá. Tudíž z chatu LuRy finančně nic moc nemá, kdežto u diskuzí je to už jiná písnička. Tak jak říkám, z tohoto úhlu pohledu to chápu. Přeci jen platí, že o prachy jde vždy až na prvním místě.

      A-A

      Vymazat
    5. A je tu samozřejmě další aspekt, a to přímé platby (např. za navýšení počtu smajlů), zaznamenal jsem takové dotazy od alelujářských nováčků. A zatím co v minulosti LuRy reagoval v některých případech na podněty a náměty s odstupem i několika či mnoha dnů (anebo si vzpomeňme, jak na žádost o přidělení zakladatelství u diskuze MRCH dělal dlouho tzv. fóry, a vyslechl tuto žádost až napotřetí), tak tady v případě smajlů a plateb přichvátal rychlostí světla aby briskně sdělil a vyjmenoval všechny způsoby plateb a připojil i odkaz. Nu, jak říkám v předešlém, o prachy jde přeci vždy až na prvním místě. A tady si je LuRy správně vědom, že na alelujářích může rejžovat. Nu.

      A-A

      Vymazat
    6. Podívejme se na večerní statistiky 5. února 2020

      == 20:30 ==

      XChat 1559 (1 011‬ - 119)
      Libimseti 219 (67 - 28)
      Chatujme 180 (84 - 67)
      SuperPokec (21 - 21)
      Chat.cz (34/25 reg - 34)

      == 21:30 ==

      XChat 1557 (1 076 - 124)
      Libimseti 239 (69 - 33)
      Chatujme 168 (93 - 70)
      SuperPokec (19 - 19)
      Chat.cz (27/23 reg - 27)

      == 22:30 ==

      XChat 1585 (1 070 - 95)
      Libimseti 221 (69 - 35)
      Chatujme 136 (66 - 45)
      SuperPokec (15 - 15)
      Chat.cz (22/18 reg - 22)

      == 24:00 ==

      XChat 1413 (864 - 95)
      Libimseti 160 (31 - 13)
      Chatujme 79 (32 - 17)
      SuperPokec (9 - 9)
      Chat.cz (20/16 reg - 20)

      Pořád stejná bída a utrpení, že.. ovšemže. Když jsme pod glosou o Chatujme, tak si dejme návštěvnost tohoto portálu, což je slabota, do souvislosti s tím, že se na Chatujme přesunuli lidé ze dvou končících portálů, a to BezvaChat a Diskutníci, takže to pak nám vychází dokonce mega maxi slabota. Ano, podívejte se na ta slabounká čísla u Chatujme, a to se tam nyní přesunula početná skupina alelujářů z Diskutníků a z minulosti jsou tam lidé z ukončeného BezvaChatu, a tvoří i celkem podstatnou páteř Chatujme. Vždyť si uveďme pár příkladů, jako třeba Firer (Admin), Sahrazada (SS Brno), Petus, Thesit (SS Ostrava), Borek06 (SS ANP), Jirirepasi (SS Ortel). Takže si čistě představte, kdybyste si tyto dvě skupiny BCH a Diskutníky odmysleli, kdo by na tom portálu a jaká malinká skupinka jen zůstala. Nu, zajímavý pohled jsem vám nabídl, že.. jistěže.

      A-A

      Vymazat
    7. Jen letmo si přidáme ještě ranní a dopolední časy..
      6. únor 2020

      == 08:30 ==

      XChat 699 (483- 42)
      Libimseti 105 (19 - 5)
      Chatujme 104 (34 - 31)
      SuperPokec (18 - 18)
      Chat.cz (10/8 reg - 10)

      == 10:00 ==

      XChat 1005 (673 - 57)
      Libimseti 126 (23 - 3)
      Chatujme 119 (43 - 35)
      SuperPokec (15 - 15)
      Chat.cz (20/19 reg - 20)

      == 11:00 ==

      XChat 1068 (684 - 66)
      Libimseti 130 (13 - 2)
      Chatujme 120 (46 - 38)
      SuperPokec (19 - 19)
      Chat.cz (20/19 reg - 20)

      A-A

      Vymazat
    8. A dáme si dnešní (8.únor) statistiky. To už je masakr.

      == 11:00 ==

      XChat 1131 (795 - 57)
      Libimseti 154 (45 - 26)
      Chatujme 136 (29 - 27)
      SuperPokec (16 - 16)
      Chat.cz (17/13 reg - 17)

      == 13:00 ==

      XChat 1117 (739 - 57)
      Libimseti 136 (40 - 24)
      Chatujme 119 (33 - 29)
      SuperPokec (13 - 13)
      Chat.cz (15/10 reg - 15)

      == 16:30 ==

      XChat 1280 (879 - 91)
      Libimseti 134 (29 - 6)
      Chatujme 120 (33 - 30)
      SuperPokec (13 - 13)
      Chat.cz (11/8 reg - 11)

      == 19:00 ==

      XChat 1325 (885 - 114)
      Libimseti 176 (54 - 48)
      Chatujme 166 (33 - 30)
      SuperPokec (22 - 22)
      Chat.cz (26/19 reg - 26)

      Ano, jistě, je sobota a jsou to denní a předvečerní časy. I tak je to masakr.

      A-A

      Vymazat
    9. Oprava u času 19:00 a portálů Chatujme a Libimseti
      Správně je to tedy takto:
      Libimseti 176 (41 - 19)
      Chatujme 166 (64 - 57)

      A-A

      Vymazat
    10. A pokračujeme (8.únor) večerními časy. Myslíte, že se MASAKR zlepší? Podívejme se na to..

      == 21:15 ==

      XChat 1469 (1 069 - 157)
      Libimseti 222 (76 - 43)
      Chatujme 158 (61 - 50)
      SuperPokec (19 - 19)
      Chat.cz (36/28 reg - 36)

      == 22:30 ==

      XChat 1559 (1 161 - 139)
      Libimseti 249 (62 - 28)
      Chatujme 145 (62 - 40)
      SuperPokec (12 - 12)
      Chat.cz (43/32 reg - 43)

      == 23:30 ==

      XChat 1613 (1 130 - 125)
      Libimseti 223 (53 - 33)
      Chatujme 124 (44- 32)
      SuperPokec (13 - 13)
      Chat.cz (42/31 reg - 42)

      Ve večerních a nočních časech bývá vždy větší návštěvnost, tedy jak u koho. Ta čísla celé chatové scény jsou stále hrozná, každopádně masakr Chatujme trvá, počty uživatelů na tomto portálu jsou již hrozivě nízké, a když se podíváme půl hodiny před půlnoc, tak dokonce vidíme, že na na chatu je téměř stejně lidí, jako na žumpě Chat.cz, ač musíme brát v potaz, že tam část uživatelů tvoří anoni. Spřátelený grantíkův chat SuperPokec se po celý den, krom jednoho času, drží pod návštěvností chatu 20. Samozřejmě plně vypovídající statistiky přijdou až z jarním průzkomem návštěvnosti, který každý půlrok provádí AzaŽurnál. Ovšem myslím, že již dnes se dá celkem dobře tipovat, jak oficiální statistiky dopadnou.

      A-A

      Vymazat
  16. ::::::::::::: Xkozloviny - Divnokozlovina :::::::::::::

    Zbrusu nová kapitola Xkozlovin nese název "Divnokozlovina". Divná je v tom, že je proložena odbočnými hláškami tu k Masožravé pampelišce (a jejím "separé obdivovatelům", tu k LuRymu a jeho polonáboženskému portálu Chatujme, tu ke Grantíkovi.. Nu, poslechněte si to sami, chcete li, na platformách a aplikacích, které vám nejlépe vyhovují. Vše najdete ZDE 01

    Anděl Azazel
    Xkozloviny (podcast)

    OdpovědětVymazat
  17. :::::::::::: Další náboženská diskuze (již 19.) na Chatujme :::::::::::::

    Na Chatujme vznikla další alelujářská diskuze, kterou založil uživatel DalkoT. Nese název "Pravá tvář věřících/nevěřících diskutujících." Předmět diskuze: Příspěvky s vulgárním výrazem,nebo podtextem. I s reakcí - reakce prosím už bez vulgarity.

    Nu, je to taková zvláštní diskuze, asi jak si ti alelujáři vzájmeně mažou na těch svých fórech příspěvky a jak se mezi sebou mydlí, tak aby si mohl někdo znovu napostovat svůj příspěvek nebo upozornil na něco co se mu někde nelíbí, anebo čert ví k čemu to fórum má vlastně přesně sloužit. Rozhodně to fórum ale ještě podporuje a krásně poukazuje na to, jak se tam ti alelujáři hlásající lásku mydlý hlava nehlava.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však už se tam domydlili, admin Firer jim to zatrhnul :D
      Nakonec se tam budou mydlit všude a jediné co si vymodlí, tak blokování jejich diskuzí.To má ale čeládku na chatujme LuRy :D:D.

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024