Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Oči pro pláč nebo úsměv na líci? III.


Máme tu závěrečný díl trilogie "Oči pro pláč nebo úsměv na líci?" z pera Nicnechapu. Tentokráte je téměř výhradně o portálu Chatujme.cz. A padá v něm řada otázek. Toliko můj stručný úvodník a nyní se už začtěte do posledního dílu Očí pro pláč a třeba si podumejte nejen nad nadhozenými otázkami, od těch, pro které jsou určeny, odpovědi patrně neuslyšíte.



Ve své prvotině jsem popsala, jak jsem se dostala na Chatujme.cz a proč jsem z něj odešla.
Jak jsem i poznamenala, sledovala jsem dění na tomto chatu dál. Jen tak namátkou, ale když jsem narazila na Glosy Azazela, začínalo mě to opět zajímat víc.

A čím dál víc jsem byla udivená co se tam děje. Korunu tomu všemu nasadila aféra, kterou Aza výstižně nazval LuRyho kejklířství. Ještě bych možná pochopila, kdyby se LuRy snažil umlčet BANováním Azu , ale že se LuRy snížil k zaBANování i několika lidí, kteří se snažili docílit spravedlnosti, jen proto, že to byli, nebo jsou příznivci Azazela, to mě udivilo.
Jak jsem se na Glosách dočetla, nejdéle byl potrestaný Aza, ale pomohlo to? Aby byl zastavený v boji proti kejklířům, machinacím a podvodům ze strany LuRyho, toho LuRy nedocílil, naopak.

Dalo by se říci, že nakonec vše dobře dopadlo. Řádění admina Bada bylo zastaveno zásahem Azazela a Anathemy. LuRy nic jiného už nemohl udělat, než Bada sesadit.

Jak jsem se dále dočetla, byl sesazený admin Bad svého času ve vězení kvůli neplacení alimentů. Ne že bych se chtěla zastávat neplatičů,jsou daleko těžší zločiny, ale... Kdybych já měla volit do funkce admina, nikdy bych nevzala osobu , která vyšla z bran věznice. A to z jednoho prostého důvodu. Jako admin má přístup k mnoha citlivým věcem uživatelů, včetně jejich IP adres.

Že ve vězení není žádný med, to si umí představit každý z nás. A tím myslím hlavně to, že je člověk izolovaný od vnějšího světa. Vězení musí každého trochu změnit a jistě změnilo i Bada.


Dále bych se chtěla vyjádřit k Diskuzím na Chatujme.cz.

Diskuze tam nebyly podle mě nikdy až tak zajímavé, ale co se tam odehrává poslední dobou, to by si jeden zoufal. Azazel sice napsal, že na Diskuze už nebude chodit, ale podle mě to je škoda. Myslím si, že kdyby začal na diskuze psát a s ním i Anathema, Pez, Šavlozubý křeček, JeliMán a Pampeliška, bylo by to jen dobře. Protože koho zajímají slátaniny několika Křižáků?


Rádio.

Rádio, které se snaží na Chatujme provozovat Grantík budoucnost mělo, ale to by se musel Grantík opravdu snažit. Také jsem si všimla, že měl o moderování Rádia zájem Viťa 1971. Možná mě teď dost lidí ukamenuje, ale myslím si, ať je Vita jaký je, že jeho Rádio, nebo spíš pod Vitovým vedením , by Rádio prospívalo. Je jedno, jakého politického zaměření Vita je, ale na Rádiu by si dal jistě záležet.

A možná právě proto, že se Grantík a LuRy báli, že by Vita předvedl, jak má správné vysílání vypadat, tuto šanci mu nedali.

Poslední dobou jsem také viděla, že se LuRy hodně inspiruje Glosami. Čte je, posuzuje, bere si z nich rady, ponaučení, což je jistě dobře pro jeho chat. Jak Aza vtipně poznamenal, co je za dobráka, když i přesto, čím si musel na Chatujme projít, určitým stylem pomáhá LuRymu.
A tak se ptám. LuRy, co kdyby jsi aspoň jednou napsal na Glosy malé poděkování ? Upadly by Ti prsty, nebo máš strach, že by Tě za to zatratili Tvoji Křižáci? Sestup aspoň jednou ze svého Olympu a ukaž, že nejsi jen nafoukaný sebestředný kluk, ukaž, že máš i uznání a víš co je vděk.

Je těžká doba, naše země, stejně jako celý svět , se potýká s pandemií. Každý se snaží přežít, pomáhat, ukazují se charaktery, soudržnost. Samozřejmě i horší stránky našich povah.

A tak si říkám. LuRy, co kdyby jsi konečně zabral a snažil se přitáhnout na svůj chat nové lidi. Teď máš jedinečnou šanci, vzkřísit svůj chat, nepromarni ji.

Proč z Tvého chatu odchází lidi na SuperPokec ke Grantíkovi, to nevím. Možná to víš Ty, LuRy. Nevěřím tomu, že by ses dal tak do spojenectví s Grantíkem a napadlo vás dva, že tyto vaše dva chaty spojíte. Na to povahu nemáte ani jeden, každý chcete být svým pánem na svém . Ale zajímalo by mě, proč admin Lava má na všech chatech profil. To má tolik času a žádné starosti , povinnosti k Tvému chatu, LuRy?

Proto jsi udělal Lavu adminem, aby se toulal po chatech, místo aby Ti pomáhal zmodernizovat chat a přitáhnout nové lidi? Nepotřebuješ pomoc s diskuzemi, usměrnit je, udělat je tak, aby přitáhly lidi a diskutující a ne je nechat na pospat několika Křižákům?

Právě si říkám, že jsem tu položila hodně otázek, na které se asi odpovědí nedočkám, ale co kdyby?

Vyzkoušela jsem si, jaké to je, napsat také Glosu. A docela se mi to líbilo. Takže , i když jsem už v prvotině děkovala, poděkuji i v tomto posledním dílku.

Děkuji Azovi a všem, kteří mě čtou, děkuji všem, kteří na mě i reagovali, děkuji i Machovi, že jsem ho dokázala rozvášnit, i když za to rozvášnění bych měla spíš poděkovat sama sobě :D. Jo a MachoPakoRapere, máš už ten Koronavirus? Pořád na něj od Tebe čekáme.


Šárka.


Nejnovější články AzaNovin 
http://azanoviny.wz.cz/2020/03/25/postovni-zpravy-v-datovych-schrankach-zdarma/


http://azanoviny.wz.cz/2020/03/23/socialni-site-snizuji-kvalitu-kvuli-pretizeni/

http://azanoviny.wz.cz/2020/03/23/mobily-zdarma-a-jine-podfuky-kyberzlocincu/

http://azanoviny.wz.cz/2020/03/23/aukro-zmrazilo-docasne-svoje-provize-u-mobilu-notebooku-a-jine-elektroniky/


http://azanoviny.wz.cz/2020/03/20/novy-vzhled-facebooku-mate-ho-libi/





http://azanoviny.wz.cz/2020/03/18/meet-vpsfree-cz-bezpecna-videokonference-zdarma/
http://azanoviny.wz.cz/2020/03/10/dokument-dopamin-mobilni-zombie/
http://azanoviny.wz.cz/2020/03/08/eu-zvazuje-navrat-vymenitelnosti-baterii-v-mobilech/

http://azanoviny.wz.cz/2020/03/07/giggle-socialni-sit-jen-pro-zeny/

http://azanoviny.wz.cz/2020/03/07/facebooku-microsoftu-i-googlu-kazi-koronavirus-plany/


http://azanoviny.wz.cz/2020/02/28/google-chce-po-amaricke-vlade-obnoveni-spoluprace-s-huawei/


Komentáře

  1. ::::::::::::: Machova (snad) poslední řeč :::::::::::::

    Jelikož je Mach v článku zmiňován, pak zde uveřejním jeho mail, o kterém jsem již ani neinformoval, je ze 17. března, ač jsem o tom už nechtěl ani informovat, každopádně myslím, že nyní se to i vzhledem k článku hodí. Zřejmě pochopil, že je konec (s ním), že se nikde už nechytne, všude ho likvidují, a tak byl jakoby smířlivý. Nu přečtěte si to sami:

    Milé alzazeli moje poslední slovo

    Zdravím chatoveho důchodce Miroslava petrželku Azazela z xchatu

    Jak sis všiml tento rok se v jednom honu prožívá panika ohledně koronaviru

    Jako Bohem vyvoleny Já vám zdelim pravdu

    Je to biologická zbraň z Kanadske laboratoře, že jako nástroj NWO k vyhubeni většiny z lidské populace, Co se týče našich sporu z dob xchatu,. zakopavam válečnou sekeru, azazeli byla to sranda, užili jsme si, teď je všemu konec, ale omlouvám se, vím že konec světa je blízko

    Chci taky poděkovat jard01 že mě zkrotil a dal lepší vizi do života, ale covid 19 není sranda a jde vážně do tuhého s láskou Archanděl MacCh /

    Btw aziku v době vzniku mých rap songu 2018 byl Cely bezva flirtik nadšeným publikem a fanoušci jako Donlafontaine, worldwide nebo haluska, proste se jim to líbilo, se jich zeptej, milujou mě. A ty jsi jen azazel.

    Pro nicnechápu neznáš me, ale jsi na špatné ceste

    Azazel je illuminat.



    Nu, a Já budu doufat, že tímto už se konečně a jednou provždy naplní "Konec Macha nejen v Čechách ale i v celém vesmíru"

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To že jde o Biologickou zbran vím už dávno, taktéž vím i to že jde o plán jak nahradit původní domorodé obyvatelstvo, přistěhovalci z Afriky.

      Vymazat
    2. @ Šavlozubý křeček

      To jsou ovšem jen konspirační teorie a v tomto případě mi přijdou nepravděpodobné. Četl jsem dosti článků, kde se odborné autority vyjadřovaly k tomu, že Korona není vytvořena uměle. A vzhledem k tomu, jaký ten vir zvolil tedy zmutoval způsob přichycení se k buňkám, je i nepravděpodobné, že by právě tento způsob byl zvažován člověkem, jednoduše člověk by to řešil jinak. Ale jinak každý má právo pochybovat a konspirovat, to nikomu neupírám.

      A-A

      Vymazat
    3. --- Mach měl zřejmě jen slabou chvilku ---

      Dnešního dne dorazily do redakčního mailu po nějaké době opět 2 zprávy od Macha. Čistě z důvodu, aby bylo vše férové, abych tuto záležitost neutnul v bodě předešlého informačního sdělení, abych nic nezatajovat, pak jsem se rozhodl tyto maily zveřejnit. A tím ovšem zveřejňování podobných machospamů definitivně končí. Podívejte se na to ZDE. V posledním mailu měl Mach zřejmě jen slabší chvilku, že.. ovšemže.

      A ještě bych upozornil pana Macha, že by bylo v jeho zájmu dávat si tzv. bacha na ústa, tedy dávat si pozor na to, co píše. Protože nedávné vyhrožování, že někoho nakazí koronavirem, anebo dnešní sdělení "čím víc Čechů vymře tím líp" by pro něj mohlo znamenat právní následky.

      V té souvislosti sem dám odkaz na článek ze zpravodajského serveru Echo.24 ZDE. Podobných záležitostí jste jistě již postřehli, moje milé čtenářky a milí čtenáři, více.

      A-A

      Vymazat
    4. A tohle byl Álův kamos jo? No Álo :D

      Vymazat
  2. ::::: Postřehy z chatů (22. března) :::::

    CHATUJME - LuRy umístil baner s jakousi iniciativou "Buď doma, nos roušku" plus nějakými odkazy na výrobu roušek apod. Tento baner je naprosto na všech stránkách, tedy i na Profilu, v Diskuzích, Nápovědě, nu prostě všude. Můžete se na to podívat na hlavní stránce ZDE. Popravdě obecně se všude mluví a píše o koronaviru a nemoci Covid-19. Informovanost je v pořádku, ale i tady platí Všeho s Mírou, mě osobně už to pomalu začíná lézt krkem, tudíž ještě na zábavní a chatovací portál umísťovat nějaký baner o koronaviru mi zrovna nepřijde moc vhodné. Což je samozřejmě jen můj subjektivní pocit.

    CHAT.cz - Na tomto chatu se začala objevovat místnost "Onlinekostel", obrázek ZDE, když jsem tam byl nahlédnouti, pak plky v místnosti byly ne nepodobné tomu, co čteme na Chatujme. Kdo a co je zač zakladatel s nickem "jfpechar" netuším a ani jsem to nezjišťoval, jen mi přišlo, že pandemie koronaviru asi nebude pandemií jedinou :D Na protil jfpechar se můžete podívat ZDE.
    (Zdroj obrázku: Chat.cz - úvodní strana)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je LuRy, když něco, tak v množství velkém :D. Ale aspoň upravil přehled Diskuzí na panelu tak, jak jsem to tu jednou navrhla pro přehlednost : D.

      Vymazat
  3. ::::: Doplnění a upřesnění Postřehů z 22. března :::::

    Jde o toto: CHATUJME - Na úvodní straně v boxu Diskuzí přibyla další obměnitelná záložka, tedy Aktuální diskuze byly rozděleny na "Aktuální kategorie" a "Aktuální téma". Jelikož defaultně se zobrazuje Akt. kategorie, pak je to zřejmě snaha po tom, aby při prvním pohledu nevypadal tento box jako pouze a jen alelujářský s pouze a jen alelujářskými diskuzemi.

    Doplním to už jen tady, pod glosou o Chatujme, páč se to sem nejvíce hodí. Ono je to ještě tak, že, ano, defaultně je nastavená záložka "Aktuální kategorie", jenže pokud si to přepnete v nepřihlášeném stavu na "Aktuální téma", pak si to Chatujme pamatuje a příště vám zobrazí právě tuto záložku. A jak si to pamatuje? No přeci tím, že na vaše zařízení uloží cookies. Já bych to ještě chápal v případě přihlášeného nicku, ale ukládání tohoto u nepřihlášeného? Tedy proč LuRy ukládá do mého zařízení informaci o tom, jestli jsem si naposledy zobrazil tu či onu záložku jako anonym? To jen abyste věděli, že i jako nepřihlášený anonimní moc nejste a Chatujme o vás sbírá informace, které si dokonce ukládá na vaše zařízení, přitom je ovšem k fungování portálu a funkčnosti stránek zásadně nepotřebuje. Nu

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. ::::::::::::: Hranice 95 % "sexoušů" na XChatu překonána! :::::::::::::

    Dnes 23. března v čase 09:20 bylo na chatu XChat celkem 855 uživatelů, z toho 42 ve "slušných" místnostech a 813 v SEXu. Podíl "SEXoušů" tak činil 95,08 %, podíl uživatelů ve "slušných" roomech byl tedy pouhých 4,91 %.

    Má XChat ještě na víc?!

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplný rekord to ovšem zdaleka není, sobotního rána 21. 3. 8:00, tedy před dvěma dny, byl podíl "SEXživlů" dokonce 97,20 procent, jak plyne ze zde uveřejněné statistiky k tomuto dni, kde ta procenta nebyla jen dopočítána!

      A-A

      Vymazat
  5. === AzaŽurnál - Další pravidelné statistické šetření návštěvnosti chatů. ===

    Téměř půl roku uteklo jako voda a bude tu v brzké době jarní statistické šetření návštěvnosti chatovacích portálů. Bude probíhat v měsíci dubnu a bude mít určitá specifika. Tedy ne ten sběr dat samotný, spíše jeho výsledky v různých souvislostech, jako je koronavirová pandemie či přesun určité skupiny uživatelů z Diskutníků na Chatujme. A možná i přesuny z Chatujme na SuperPokec. Výsledky budou uveřejněny koncem dubna nebo začátkem května, nechme se překvapit jak vše dopadne. Bude to zase pád jako téměř vždycky?

    AN, AŽ

    OdpovědětVymazat
  6. === Pornhub Premium zdarma i v Česku ===

    Nedávno jsem zde informoval, že kvůli tomu aby lidé zůstali doma, tak v Itálii server Pornhub zpřístupnil prémiový obsah zdarma. Nu, a nyní se rozhodl to samé udělat v Česku, anebo i na Slovensku. Stačí jen vyplnit e-mail, přezdívku a heslo, a v mailu pak už jen potvrdit. Ještě tedy musíme před tím Pornhubu potvrdit, že se budete zdržovat co nejvíce doma či dodržovat hygienická doporučení.

    Více si přečtěte v článku na Letem světem Applem ZDE

    Nu, si tak říkám, že takhle se ani při koronavirové pandemii počty na klasických chatech nezvýší, páč toto je zdatná konkurence, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  7. ::::: Anathema na Chatujme velmi lehce rozčeřil vlnkami rybník alelujářů :::::

    Na alelujářskou diskuzi "Co je to Evangelium?" napostoval video s názvem Evangelium od kapely XIII. století ZDE

    Text této písně vložil na svou diskuzi Literatura. Uvidíme, jestli post na diskuzi "Co je to Evangelium?" vydrží, páč OT rozhodně není :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže odpověď na otázku, zda li post Anathemy na diskuzi "Evangelium" vydrží už známe. Příspěvek byl smazán, takže se na něj podívejme aspoň na obrázku ZDE, když už si nelze zobrazit z předešlého odkazu přímo na zmiňované diskuzi Chatujme. Cenzura? Svatá inkvizice? Název diskuze je "CO JE TO EVANGELIUM ?" s popiskem "Předmět diskuze: Prosím o slušnou a solidní komunikaci. Vulgarity budou mazány.". Já bych si na místě Anathemy snad i stěžoval, páč mi není jasné, čím ten příspěvek porušil pravidla diskuzí Chatujme. Ano, opakuji Chatujme, ne pravidla Diskutnici.cz. Nebo snad na Chatujme platí pravidla Diskutniků? To snad ne!

      A-A

      Vymazat
    2. Dnes (25. března) ve večerních hodinách napostoval Anathema na diskuzi "Evangelium", kde mu byl smazám post z videem, tentokráte text skupiny XIII. století - Svatá válka. Samotné video s tím songem vložil na svů Metal.

      Po předešlé zkušenosti nebudu dávat odkaz, ten najdete v úvodním příspěvku tohoto vlákna (též je zdrojem obrázku) OBRÁZEK ZDE. Co se stane s tímto příspěvkem asi všichni odhadneme, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    3. Anathemův příspěvek opět smazán - Ano, jak se dalo čekat, na diskuzi Evangelium už se Anathemův příspěvek opět nenachází, podívejte se na to na ZDE

      Po příchodu správkyně Kjara tento příspěvek byl smazán. Na profil uživatelky Kjara se podívejte přímo na Chatujme ZDE

      A-A

      Vymazat
    4. Na duchovní diskuzi ještě je, ale už tam žebrá visitor o smazání, že prý je to satanský text :D

      Vymazat
    5. @ LichKingAnathema

      Pravda, tam zůstaly oba ty texty, neprolézám všechny alelujářské diskuze, páč to se nedá číst :D Takže pro čtenáře odkaz na příslušné vlákno ZDE

      A-A

      Vymazat
    6. Inkviziční hlasy na fóru Duchovní diskuze pokračují. Po Visitorovi je to nick Son_of_Sparda (Registrace od: 25.03.2020 21:40). Že by něčí druhý nick? Každopádně na jmenované diskuzi se objevil tento post:

      Son_of_Sparda | Předmět: Satanismus zde není vitan!

      Žádám Admina aby smazal příspěvek od Jakéhosi lichkinganthema, uráží mě to, a vypadá to jako Illuminatska propaganda..
      Tyhle zednarsti satanisti tu jsou jen proto aby prudili křestany, pak vás stejně skodolobie pomlouvaji na svém satanistickem rituálu. ať napíše kdo je pro aby byl i tento uživatel zablokován za propagaci nenávisti vůči kristovcum ať hlasuje.


      Nu, začíná přituhovat, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    7. K této věci se vyjádřil na diskuzi "Duchovní diskuze" administrátor Firer, který má právě diskuzní fóra přidružena k funkci profil admina. Na jeho vyjádření se můžete podívat na příslušné diskuzi v tomto příspěvku ZDE

      A-A

      Vymazat
    8. ===== Tak tohle je už síla! :D =====

      Nick Son_of_Sparda sděluje administrátorovi Firer, že pro něj není žádnou autoritou, naopak stojí pod ním a pod autoritou boží! Anathema dle pisatele nemá žádná práva! Dámy a pánové, vítejte ve středověku.


      Son_of_Sparda

      Nesouhlasím.. Každý kdo vyznává Satana Odpůrce Božího nemá práva, ale je v očích božích odsouzený, když je s námi Buh kdo je proti nám? Nějaký anathema prokletý už tím jak se jmenuje? Boha nezajímá demokracie lidske společnosti. To je myslím jasné všem, že jste admin neznamená že jste nade mnou, tak pokud nejste věřici, jste automaticky pod boží autoritou.. a boží následovniky musíte poslouchat. Je to zákon boží..na posledním soudu vám žádné argumenty zjevně stačit nebudou, ale nebudete mít výmluvu. Věděli jste že Budem soudit padlé anděly i vás hříšníky?


      Ať se raději modlí, abych nezměnil své rozhodnutí nezapojovat se do dění na diskuzích (i chatu). Hodně moc modlí :D

      A-A

      Vymazat
    9. To bude beztak MacCh nebo nějakej obdobnej troll...neb jeho nick...https://vignette.wikia.nocookie.net/the-demonic-paradise/images/d/d4/Sons_of_Sparda.jpg/revision/latest/scale-to-width-down/340?cb=20161122203819 a pí*ovský design hozený do japonský krávoviny je přesně jeho styl, apropo oba synové jsou synové temného rytíře a démona, což vylučuje blábolení těch canců výše, naopak to sedí přesně na MacCha nebo nějakýho obdobnýho trolla ... https://the-demonic-paradise.fandom.com/wiki/Sons_of_Sparda pro ty, kdo to nedají anglicky si to hoďte do překladače a bude vám to jasné, že jde na chatujme o trolling

      Vymazat
    10. Pěkně jsi je vyvedl z klidu , Anathemo :D. Chtěla bych je tajně vidět s Tebou někde na pivku, jestli by mleli takové bláboly jako na té Diskuzi :D:D:D.

      Vymazat
    11. Bych je proklel, zdoomoval, zesatanizoval, nalepil na ně nálepku SATANIZOVÁNO (zákrok odborně proveden proškolenými satanizátory!) a až by se obrátili v prach, tak bych je pokropil znesvěceným Ginem! ...to ne, toho by na ně byla škoda :D

      Vymazat
  8. Dáme si jedny z posledních statistik, neboť brzy začně oficiální šetření návštěvnosti chatovacích portálů a sbírání dat..

    -- 24. března --
    == 17:20 ==

    XChat 1467 (970 - 93)
    Libimseti 241 (65 - 18)
    Chatujme 173 (66 - 64)
    SuperPokec (25 - 25)
    Chat.cz (10/10 reg - 10)

    == 18:30 ==

    XChat 1410 (891 - 95)
    Libimseti 229 (61 - 24)
    Chatujme 195 (78 - 72)
    SuperPokec (24 - 24)
    Chat.cz (27/21 reg - 27)

    == 19:30 ==

    XChat 1417 (869 - 125)
    Libimseti 231 (56 - 23)
    Chatujme 195 (78 - 72)
    SuperPokec (26 - 26)
    Chat.cz (29/21 reg - 29)

    == 21:00 ==

    XChat 1598 (1 086 - 128)
    Libimseti 303 (90 - 38)
    Chatujme 159 (62 - 62)
    SuperPokec (22 - 22)
    Chat.cz (38/29 reg - 38)

    == 22:40 ==

    XChat 1703 (1 123 - 111)
    Libimseti 254 (82 - 23)
    Chatujme 125 (44 - 34)
    SuperPokec (11 - 11)
    Chat.cz (31/20 reg - 31)

    Na těchto statistikák z různých časů jsou lehce pozorovatelné vývoje a křivky návštěvnosti, ze kterých se dá mnohé usuzovat. Jak bylo psáno v úvodu, brzy začne sbírání dat do oficiálního šetření návštěvnosti chatů AzaŽurnálem.

    Co si ovšem k dnešním číslům můžeme říci? Je to stále stejná bída a fakt, že lidé jsou díky pandemii koranoviru více doma, na návštěstnosti, zdá se, nic moc zásadního nezměnil. Mimochodem, konkrétně si všimněte portálu Chatujme, ta dnešní čísla jsou velesmutná, vzhledem k určitému navýšení díky příchodu části Diskutníků. Jenže ono to vypadá, že Chatujme opět padá do předchozích čísel, ve stěžejní večerní čas kolem 21. hodiny bylo na portálu Chatujme pouhých 159 lidí, což je o téměř polovinu méně než na Libimseti, tam jich bylo přes 300. Nu, počkejme si s nějakými závěry na výsledny oficiální statistiky AzaŽurnálu, mám ovšem ale silný dojem, že LuRy to fatálně prokaučovává.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. ======= Zbrusu nový fejeton "Koronavirus mocně ovlivňuje celý svět, na klasické chaty ale nemá vliv žádný." =======

    Tento můj nejnovější výtrus, zabývající se souvislostmi ohledně zvýšeného provozu na internetu kvůli karanténním opatřením a pražádného navýšení návštěvnosti klasickcýh chatů si můžete přečíst, jak už jste zvyklí:

    - přímo na X-Fejetonech ZDE
    - na Xglosách v menu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z poradna chat online o Covid-19...jak vidno některé chaty ovlivňují svými výpadky lidi celkem zásadně :D https://imgur.com/a/7XgGXkl

      Vymazat
    2. COVID-19 zřejmě ovlivnil (rozuměj zastínil) i naší malou Grétu, která zřejmě propadla panice z nedostatku zájmu, a tak vypustila do světa, že prý asi možná zřejmě snad měla koronavirus a uzdravila se :D

      iDnes.cz - Zřejmě jsem měla koronavirus a uzdravila se, oznámila Greta Thunbergová

      Zřejmě ale opravdu zřejmě bez dalšího mého zřejmě komentáře :D

      A-A

      Vymazat
    3. Tak jsem si pročetla komentáře. Je pravda, že Macha Paka Rapera neznám osobně a ani bych ho poznat nechtěla :D . Stačí mi, co za výplody píše k Tobě na mail, Azo. V jednom mailu psal, že je začínající fotomodel a taky že ho taky ho milují za jeho rap . Která agentura ho asi vzala jako fotomodela? Jistě nějaká, kde jim nejde o češtinu a mentální úroveň : D.
      Máš pravdu, měl by se krotit, jinak skončí ve vězení a tam by nebyl za fotomodela a nezajímala by je ani jeho vyjadřovací schopnost. Tam by asi dělal mamku :)

      Vymazat
    4. Ještě jsem se chtěla Azo zeptat, co to je Illuminat? To psal Pako Macho, že jsi .

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Doporučuji se obrátit pro odpověď na tetičku Wiki či strýčka Googla :D

      A-A

      Vymazat
    6. Případně to samozřejmě mouhou být též strýčkové Bing, Duck Duck Go či Seznam, to abych nepreferoval jen jednoho strýčka. Nechť si každý zvolí strýčka, který mu nejlépe vyhovuje, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    7. Historicky se název obvykle vztahuje na Bavorský Illuminati , tajnou společnost osvícenství založenou 1. května 1776 v Bavorsku , dnes části Německa . Cílem společnosti bylo postavit se proti pověrám , temnotě , náboženskému vlivu na veřejný život a zneužívání státní moci . „Řádem dne,“ psali ve svých obecných stanovách, „je ukončit machinace nositelů nespravedlnosti, ovládat je, aniž by jim dominovali. ,,

      Ten článek je strašně dlouhý, ale podle tohoto jsem usoudila, že Ti Pako Macho lichotí .
      Na konci článku se píše, že Illuminati už zřejmě nejsou,ale já si myslím, že pořád jsou . Když nepočítám Tebe :)

      Vymazat
  10. Satanžel i mne potkal home office středu a čtvrtek, takžemne stojí vnitřní Ginová desinfekce(zatím je tedy dostupná, stále více peněz, plus je, že jsem začal opět psát své povídky a básně, na které jsem neměl vůbec čas a opět jsem se opřel o zajímavých filmových horrorů je sledovat. Ohledně té krávy Gréty, kdy 3védi a Holanďani serou na koronavirus nejvíc v Evropě, tak doporučuji shlédnout v domácí karanténě, pokud jí někdo má film Slunovrat!...https://www.csfd.cz/film/642698-slunovrat/prehled/ nebo https://www.csfd.cz/film/650151-tiche-misto-cast-ii/prehled/ nebo https://www.csfd.cz/film/326244-to-kapitola-2/prehled/ konešně první horror od Kinga a remake, což je neskutečné , je první horror od kinga, který je v tomto podáná nadprůměrný, neb od Kinga jsou filmové pecky zajisté, jen ne horrory, nu a samozřejmě jsem se opět a přiznám se, že jsem na to skoro rok neměl čas, opřel i do hudby a knih......no a do vlastného psaní.....po prvé po více než 20ti letech mám před dokéončením povídku satanisticky osvětlující (tomuto tématu jsem se povídkově vyhýbal dlouho, neb to není jednoduché k chápání nezasvěceným...a dokončím jí zítra....pak uvidím, kde jí publikovat.....nu a paralelně dokočivší jednoaktovku, jsem publikoval na chatujme pod názvem Okno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hledala jsem na té diskuzi písničku , co jsi tam poslal Alelujářům, ale asi ji smazali. To Evangelium od XIII století .
      Aza taky slíbil, že napíše povídku, to bude zajímavé.

      Vymazat
    2. Ano, smazali, už jsem o tom informoval viz. výše.

      A-A

      Vymazat
    3. Tak jsem to přehlédla. A ten Pornohub zdarma, aby tam neutekli taky z XChatu , to by pak Gym mohl XChat fakt zabalit :D.

      Vymazat
  11. Pro Nicnechapu: https://www.youtube.com/watch?v=yZOctnNDyJ0 a příště.....příště jim tam dám toto: https://www.youtube.com/watch?v=68ueB5TZ2ZY následuje 6 obrácených křížů a šest kouřících smajlíků

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Já se přidám aspoň sem, neboť XIII. století je původně HNF (Hrdinové Nové Fronty), ne nebude to jejich největší hit "To svět se posral", bude to též tématické, takže jejich "Černá mše za Adriana (Na mučidlech)" video ZDE

      Adrian vystoupil z času a počal syna ze smrtelné ženy.
      On svrhne mocné a jejich svatyně zpustoší.
      Spasí opovržené a bude rozsévat pomstu ve jménu upálených a umučených,
      aby pomstil bezpráví, které na jeho neochvějných následovnících spáchali vyznavači Boha.


      A-A

      Vymazat
  12. Jakýsi jonatán mi hned začal histericky něco blít a fnukat do vzkazníku..připoměl mi dost svými infantilními hihňajícími smajlíky karl1....trapné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ LichKingAnathema

      Mně dokonce psal Jonatan nějaký mail co si tu našel adresu veřejného mailu AN. To bude také dobrý pošuk. A spojení pošuk a křižák je už naprosto děsivé :D

      A-A

      Vymazat
  13. ::::::::::::: Postřehy z chatů (26. března) :::::::::::::

    Dnes to bude zatím jen jediný postřeh. Ono se toho totiž na těch chatech moc neděje obecně..

    SUPERPOKEC - Tady moc nestálých místností neuvidíte, dnes se překvapivě zrodily v kategorii Ostatní hned 2 dočasné roomky, a to Druhá šance a Černí andělé. Podívejte se na OBRÁZEK ZDE.
    (Zdroj obrázku: SuperPokec.cz - kategorie Ostatní)

    A povšimněte si na levé straně seznamu "Nejnovější uživatelé". Ano, Pampeliska66 je zdejší diskutérka na Xglosách, jinde používající nick masozrava_pampeliska. Na SP je taková zvláštnost v registracích, schvalují jí tam totiž admini, což chvíli trvá, v případě Pampelišky to bylo asi 50 minut a toto schválení registrace obstaral buď Grantik či Agata (nikdo jiný nebyl v tu dobu přítomen)

    A na závěr jen perlička, na SP byl v minulosti jako administrátor Anathema, než se nějak nepohodl s Grantikem, ale to nebudeme rozmazávat :D že.. ovšemže

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::::::::: Nová diskuze na Chatujme a výzva k přesunu z Diskutníků :::::::::::::

      V kategorii diskuzních fór na Chatujme Ostatní vznikla diskuze "Angličtina", založil ji uživatel "soucet". A napostoval příspěvek tohoto znění:

      soucet| Předmět: Angličtina

      Zdravím všechny diskutníky, po zrušení Diskutníků bychom se mohli přesunout sem, if you're OK with it :)


      Diskutníci trvale skončí na Apríla, což je za pár dní. Uvidíme, kolik dalších lidí se ještě na Chatujme přesune, krom těch stávajících. Zvláštní ovšem je, že i přes tyto přesuny se nijak výrazně toto neodráží v návštěvnosti portálu. Samozřejmě, zajíci se počítají vždy až po honu, takže se nechme překvapit, zda li dojde k nějakému viditelnému nárůstu, anebo se stane jen to, že ti Noví (Diskutníci) jen vytlačí ty Staré (Chatujmáky) a s návštěvností se nestane nic. Ukáže čas.

      A-A

      Vymazat
  14. ::::::::::::: Láva BOT na Chatujme zmizel z místnosti Absolutně nej pokec :::::::::::::

    Nejen, že se Láva BOT neobjevuje v místnosti ale není už ani veden jako SS. Z grafu je patrné, jaká je skutečná návštěvnost roomky, kdy ve dvou ze čtyř posledních dnů je uvedena nachatovaná nula. Nejen jako admin ale zdá se i při své soukromé aktivitě s BOTkou se jeví, že nakonec vše u Lávy Bombase dopadne stejně, tedy bombastickou blamáží!

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom, že Lava Bombas svého BOTa zřejmě již odepsal, by svědčila skutečnost, že v místnosti ANP je opět snížený limit na polovinu, tedy z klasickcých 90 pro tuto sekci na 45 díky webu.

      A-A

      Vymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Důvod: Nevyžádané reklamní sdělení (SPAM)

      Administrátor Xglos

      Vymazat
  16. ::::::: Co se chystá :::::::

    31.03.2020

    V měsíci březnu bylo publikováno 8 glos. Článek o změnách ve způsobech indexace obsahu na netu Googlem, což se má udát v září, bude přesunuta na duben.

    V dubnu by též mohla vzniknout glosa o porovnání Pinterestu a Instagramu, možná i jako článek AzaNovin. Uvidíme.

    Jelikož by někdy v posldním týdnu dubna měla být na AzaŽurnálu publikována pravidelná půlroční statistika návštěvnosti chatovacích portálů, je možné, že ještě v konci dubna by následně vyšlo zde na Xglosách zhodnocení oněch čísel.

    Nicnechápu, po úspěšné publikaci své trilogie, nevylučuje napsání nějaké další své glosy.

    V případě nějakých aktuálních výrazných událostí samozřejmě může nová glosa vzniknout kdykoliv.

    Též by mohly v dubnu začít avizované rozhovory s osobnostmi chatů. To je zatím ale stále jen ve sféře úvah.

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024