Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Prskej, kašlej na bábu a dědka!


(Upozornění: Tato část článku je hoaxová parodie!)

Na sociálních sítích se šíří odporná nová "hra" v níž jsou lidé vyzývání aby záměrně kašlali do tváří starším neznámým lidem, natočili se u toho a video uveřejnili na internetu. Opravdu ohavný cynický hnus, že.. ovšemže. Podívejte se na to v jednom z mnoha článků například na Novinkách ZDE

V článku se proti tomu ohradili irští politici. V České republice se tím nechal inspirovat spolek Bilion blitek a za pomoci starých známých Marthy Pissové a Jirky Pádla rozjeli kampaň "Prskej, kašlej na bábu a dědka!"

Původní zdroj obrázku: YouTube;
Grafická parodická úprava (změna textu a rastrace): Azazel  



Dalším úderným motivem se stal slogan "Čím víc Korony, tím míň koblih!" následovaný "Svět patří mladým!", anebo "Se sluníčkáři na věčné časy a nikdy jinak"

(Upozornění: Zde končí haoxová parodie!)


BONUS - Jaký majitel takový chat.

Již dobře víte, že největším spolupodílníkem firmy 42ideas s.r.o., a tedy největším spolumajitelem XChatu, je Ondřej Tesárek, který si říká Bratříček.

Bratříček je velmi aktivní na sociální síti Twitter. Pojďme se podívat na pár ukázek jeho výroků v dnešní koronavirové krizi.

Začněme 8. března:

Bratricek
@bratricek
8. 3.
Existují dvě reality. V té virtuální je tu pár desítek nositelů konkrétního chřipkového viru a každý případ je převezen na infekční s televizním štábem následován tiskovkou ministra.
V té druhé žijeme my.


Bratricek
@bratricek
10. 3.
Už je panika povinná nebo si z toho ještě můžu dělat prdel?
Existují ještě lidé, co se ze všeho neposerou?





Takto se vyjádřil k prohlášení Jana Hrušínského:

Bratricek
@bratricek
12. 3.
První obětí koronaviru v ČR je psychické zdraví Jana Hrušínského.


Ke kauze, kdy na zemědělské univerzitě zahraniční studenti pořádali mejdan, napsal Bratříček toto:

Bratricek
@bratricek
19. 3.
Podvratne studentstvo se bez nahlaseni schazelo ve verejnych prostorach.
Četl někdo Strach nad Bobří řekou?
Jeste aby tam pili alkohol a libali se!


A pomalu se blížíme do ryzí současnosti:

Bratricek
@bratricek
22. 3.
Prymula byl dulezitej pro zavedeni karanteny - zruseni sportu, omezeni vychazeni.
Ted uz jsme pro nej jen petriho misa. Tenhle Hamackuv policejni stat moc dlouho respektovat nebudu.




Bratricek
@bratricek
26. 3.
Morální dilema planety:
Na kolik si můžeme dovolit chránit generaci, která už produktivní byla na úkor životní úrovně generace, která produktivní teprve bude.
My si teď natiskněme klidně miliardu miliard a dejme si tři měsíce u televize, ale...


Aby to zatím zakončil takto:

Bratricek
@bratricek
27. 3.
Jak jsem očekával. Jak vykoukne sluníčko, začnou mít všichni koronablbost u zadnice, vstanou od televize a půjdou žít. Jestli bude takhle hezky, tak dávám karanténě tejden, maximálně dva.


(Zdroj: Všechny obrazové i textové ukázky Twiiter.com/bratricek)



A jaký bude závěr této glosy? Mé veledávné AzaMoudro, kterým jsem se nechal inspirovat pro bonusový název, znělo "Jaký správce, taková místnost". Platí to samozřejmě na všech úrovních, tedy i na té nejvyšší. Ano, jaký majitel, takový chat. Když k tomu přidáme sluníčkářské přístupy dalšího majitele Gyma spojené s touhou vybudování své soukromé Gym párty "ONI", podtržené omezeností myslí křižáků Bogemana s Hatikvou a zastydle pubertální pistolnici OpiFka, můžeme se ještě něčemu divit? A můžeme se divit, že GymChat (XChat se tomu opravdu už říkat nedá) se postavil k odporně ohavným projevům, vycházejícím hlavně z Atakovské roomky Komouš výchova, tak jak se postavil?

Anděl Azazel



Komentáře

  1. Každopádně Češi jsou hraví v každé situaci, tak se podívejte na, myslím povedený vtipný kousek, který na YouTube nese název Hitler nakupuje v době koronavirové ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. A ještě by tým vědců pod vedením Ataky měl vymyslet lék na blbost, na jejich blbost, když už mají v popisu, že najdou lék na všechno :D:D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, vzhledem i k tomu, že teď v noci bylo oznámeno, že na Covid zemřela zdravotní sestřička z Thomayerovy nemocnice, kterou nelze zařadit ani do skupiny věkovitých nebo těžce nemocných (např. těžké stádium rakoviny), tak se snad ani o těch Atakoidech, u kterých víme co předváděli v minulosti ohledně postižených, snad ani nechci bavit. Myslím že tahle lidská svoloč by měla mít chatovou karantenu, nechť si v té své odporné prudičsko cynické místnosti dělají co chtějí, jen ať už nic nikam neventilují veřejně. Ovšem to, že se budou Ataka aspol. zviditelňovat na koronavirové krizi dál, o tom asi nikdo z nás nepochybuje.

      Nu, a ještě bych si přál, aby různí Bratříčkové již opravdu pochopili, že vykřikovat cosi o totalitě a omezování jejich svobod je vskutku stupidní. Myslím ale, že někteří k tomu nedojdou nikdy, příroděžel.

      A-A

      Vymazat
  3. ::::::: Co se chystá :::::::

    31.03.2020

    V měsíci březnu bylo publikováno 8 glos. Článek o změnách ve způsobech indexace obsahu na netu Googlem, což se má udát v září, bude přesunuta na duben.

    V dubnu by též mohla vzniknout glosa o porovnání Pinterestu a Instagramu, možná i jako článek AzaNovin. Uvidíme.

    Jelikož by někdy v posldním týdnu dubna měla být na AzaŽurnálu publikována pravidelná půlroční statistika návštěvnosti chatovacích portálů, je možné, že ještě v konci dubna by následně vyšlo zde na Xglosách zhodnocení oněch čísel.

    Nicnechápu, po úspěšné publikaci své trilogie, nevylučuje napsání nějaké další své glosy.

    V případě nějakých aktuálních výrazných událostí samozřejmě může nová glosa vzniknout kdykoliv.

    Též by mohly v dubnu začít avizované rozhovory s osobnostmi chatů. To je zatím ale stále jen ve sféře úvah.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. ----- Nový fejeton: Grantik může brzy zavírat svůj krám. -----

    Můj nejnovější fejetonový počin si můžete přečíst jak jste již zvyklí:

    - na webu X-Fejetony ZDE
    - na Xgloscách v menu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ===== AzaNoviny - Sloupek Anděla Azazela: Pohled druhý aneb pod vlivem koronaviru. =====

    Můj druhý příspěvek do mého Sloupku na AzaNovinách si můžete přečíst ZDE. Oproti všem mým zvyklostem jsem se ve svém Sloupku dopustil opakovaně použití vulgarismu. Přečtěte si to a pochopíte, možná, proč. Zde jen předešlu, že šlo o souvislost s největším spolumajitelem XChatu Ondřejem Tesárkem (Bratříček). Ovšem hlavním motivem bylo něco jiného, přečtěte si to.

    Anděl Azazel za AzaNoviny

    OdpovědětVymazat
  6. ::::::::::::: Já chráním tebe, Ty chráníš mě :::::::::::::

    Ač je to již v reklamě článků AzaNovin, tak i zde bych rád upozornil na skutečnost, kde jsme přispěli do světových dějin, po "robotu" Josefa Čapka, kontaktních čočkách Otto Wichterleho, i komunitní rouškovou ochranou. Čtěte na AzaNovinách v článku "#Masks4All – Češi dali světu slovo robot, kontaktní čočky a .. rouškovou komunitní ochranu." ZDE. Přiznám se, že jsem hrdý na to, jak se k pandemii koronaviru postavil český národ, bez ohledu na to, jaké jsou mé politické preference (to že nejsem obdivovatelem Andreje Babiše je v celku i známo, což ale na mnou řečeném nic nemění). Nebojte se vyjádřit, tady nikoho nekřižuji, jak pánbíčkáři na LuRyho Chatujme, jak Atakoidi z Bogemanem za zádí na XChatu a s největším spoluvlastníkem Ondřejem Tesárkem alias "kokotem" Bratříčkem apod.

    Držte se, držme se.. zvládneme to, zvládáme to.. my Češi, Moravané a Slezané nejsme žádná ořezávátka.. Máme na to, to zvládnout! Diverzanty pohrdejme!

    Váš nekompromisní a bezkompromisní glosátor Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě