Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

 

Certifikát Anděla Azazela z Digitální garáže

Co je to Digitální Garáž?


Je to celosvětový projekt, ve kterém chce Google vyškolit uživatele na odborníky v digitálním marketingu. Dalo by se říci, že chce pomoci v získání tzv. digitální gramotnosti. Cílem projektu Digitální garáž je tedy i Čechům, Moravanům a Slezanům pomoci získat lepší znalosti z digitálního prostředí. S projektem vyjel Google v České republice začátkem roku 2016. Více informací se dozvíte v podrobném článku Google Digitální Garáž - Kurz online marketingu na AzaNovinách.

Co vás čeká v kurzu Základy digitálního marketingu
Zdroj: Všechny obrázky Google Digitální garáž

 

Jak jsem zvládl Digitální Garáž Já "step by step"


Tak nejdříve je nutné se registrovat, jistěže. 

A kde? Na adrese learndigital.withgoogle.com/digitalnigaraz. Nejlépe účtem Google, když už jdete do kurzu od této společnosti, který je mimochodem zadarmo. Jméno, které zadáte do registračního formuláře, budete moci na konci kurzu změnit, tedy před vystavením Certifikátu, tato změna ovšem bude zaznamenána a evidována.

Registrace do Digitální garáže

 

V Digitální Garáži je mnoho různých kurzů a modulů, ten certifikovaný se nazývá Základy digitálního marketingu a je hned první a jasně označený. Obsahuje 26 modulů, které musíte všechny zvládnout, abyste se dostali k závěrečnému certifikovanému testu. Čas nutný k absolvování kurzu je dle mne značně nadsazen, Já jsem shlédl poctivě všechna výuková videa, absolvoval všechny kvízy a závěrečné zkoušky k jednotlivým modulům (což tedy je nutná podmínka, tedy ty závěrečné zkoušky k tématům) a doporučil bych vyčlenit si na celý kurz přibližně 15 až 20 hodin čistého času.

 

Kurz Základy digitálního marketingu

Všechny díly Hovory X (Speciál Naruby, Anketa X) najdete přehledně na jednom místě


Základy digitálního marketingu


Jednotlivá témata obsahují různý počet Lekcí. Téma zahájíte kliknutím na tlačítko "Zahájit výuku". Po shlédnutí výukového videa, na které se ale koukat nemusíte, vás čeká "Ověření znalostí". Po úspěšném absolvování všech lekcí se dostanete k závěrečné zkoušce z celého tématu. Můžete také přeskočit rovnou k testu z tématu, pokud se na téma cítíte silní, ovšem tuto možnost máte jedenkráte za celý kurz.

 

Začátek tématu v Digitální garáži

Výukové video a ověření znalostí v Digitální garáži

Všechna výuková videa jsou v češtině a slovenštině, tak nějak půl na půl. Pokud by mladší generaci dělala slovenština přeci jen trochu potíže, pak lze zapnout ve videu titulky. Též je možné si zobrazit přepis, tedy textovou formu videa.




 

Časový limit absolvování kurzu? Neexistuje. Je to jen na vás.


Celý kurz můžete absolvovat naprosto svým tempem, tak jak vám vyhovuje a kolik času mu chcete denně, týdně věnovat. Může to trvat měsíce či pár dnů. V tom máte absolutní svobodu. Jakých pokroků v kurzu jste dosáhli, tedy kolik už toho máte splněného, to vám přehledně ukazuje procentuální indikátor.

Procentuální indikátor pokroku v Digitální garáži

 

Odznaky


Za každý úspěšně dokončený modul získáte odznak. Celkem tedy musíte posbírat 26 odznaků. A jak jsem absolvoval celý kurz Já? Jak je vidět z obrázku, tak jsem mu věnoval celkem 7 dní, různých dnů kdy jsem měl zrovna čas, náladu a chuť na pár témat kurzu "Základy digitálního marketingu". Začal jsem 10. listopadu a celý kurz ukončil 23. listopadu. Vždy jsem si dal ten který den od 3 do 5 témat.

Odznaky Digitální garáže

 

Mohlo by vás zajímat:  Pinterest. Celosvětový katalog nápadů vs. Instagram selfíček.
 

 

Závěrečný test

Zvládnutí všech lekcí Digitální garáže a výzva k Certifikačnímu testu

Když úspěšně zvládnete projít celým kurzem, získáte všech 26 odznaků z modulů, tak na vás čeká závěrečná zkouška. Abyste získali Certifikát, pak musíte správně odpovědět na 80 % otázek. Já jsem byl úspěšný na 87 %.

Blahopřání k završení kurzu Digitální garáže

Certifikát za úspěšné složení zkoušky Základy digitálního marketingu

A jaký bude závěr dnešní glosy? Dříve byl rozdíl mezi gramotným a negramotným člověkem v tom, zda li uměl či neuměl psát a číst. Dnešní doba ovšem na gramotnost klade daleko větší nároky. Je třeba zvládat různé typy gramotnosti, například finanční gramotnost, anebo právě tu digitální, kterou jsme si tu, skrze kurz online marketingu, ukázali. A co vy, jak moc či málo jste gramotní?

 

UPDATE 08.07.23: Digitální garáž se stěhuje na výukovou platformu Skillshop



Anděl Azazel

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦




Komentáře

  1. === Digitální Garáž Google ===

    Digitální garáž není jen o zde presentovaném kurzu "Základy digitálního marketingu", je tam řada dalších kurzů a modulů. Jak uvidíte na obrázku, tak jsem si ještě dva takové dal, a neb jsem tam zahlédl ještě pár věcí, které by mě mohly zajímat, tak v čase několik dalších přidám zřejmě.

    OBRÁZEK

    Existuje na internetu samozřejmě celá řada najrůznějších online kurzů, od různých společností a firem, placené či zdarma. Rozhodně se tomuto tématu budu i v budoucnu věnovat, hlavně asi na AzaNovinách, ale kdo ví, jestli se někdy opět nepustím do nějakého většího kurzu, z kterého bych zase zde zprostředkoval své zkušenosti.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. ::: Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet :::

    Tak to je citát, který tak nějak charakterizuje tyto Xglosy. Někteří například neradi slyší, tedy tady spíše vidí, pravdu o GymChatu. Nu, pojďme si v pár postřezích ukázat pravou tvář tohoto portálu.

    Nejdříve zavítáme na fórum Stálí správci, kde si připomeneme post SS HallucinationFlower

    HallucinationFlower ... 23.11.2020 13:00:54 ... (2487/2491)
    Re (3): Hlášení o špatné SŠ HallucinationFlower
    Odpověď na příspěvek od Yakuza_Like_a_Dragon z 22.11.2020 11:06:16:

    Hele, Danieli, nebo Mešku? *20*, přestaň žvatlat, nebo do toho archivu fakt hrábnu *566* Přesně ten tvůj žvást ohledně rozesílání sprosťáren si na mě aplikoval před 5 lety, kdes měl strachem přetaženou předkožku, takže příště zvol něco, čím se nenapráskáš *2519* Měla jsem za to, že ten amatérismus si vyklepal z rukávu a jsme furt tam,kde kdysi dávno *42* Mach *2009*

    (Zdroj: Uživatelská fóra / XChat / Stálí Správci)

    Připomeňme si, že tehdy šlo o to, že HFlower vyhrožovala Machovi zveřejnením jeho fotografie přirození. Tomu se mimochodem říká sexting. Nu, nyní si ukážeme co Mach naspamoval do redakčního mailu AN..

    OBRÁZEK

    Nevím tedy jak do toho zapadám v bujné fantazii Macha Já, a havně nevím, proč si to řeší skrze AN mail. Každopádně aspoň k něčemu je to dobré, tedy jako ukázka, jak to na GymChatu vypadá a co se tam odehrává.

    Na fóru Stálí správci toho naleznete vícero, jak jste se z odkazu zdroje jistě přesvědčili, i admin Giggo se tam do toho zamíchal. My se podíváme ještě na jiné fórum, a to "Věkový rozdíl" ..

    Stálé místnosti / Sex a neřesti od 18 let / Věkový rozdíl

    .. nejen že v místnosti dlouho řádila největší prudička XChatu všech dob Happyna s nickem PinQi jako by se nechumelilo, pravda nedávno byla na pár dní zaBANována, veleúsměvné, tak ta místnost je vůbec dosti třeskutá, a jak vidíme na fóru, tak tam lítají též neskutečné filtry (zajímalo by mě, kdo tam tak vysoké filtry dává?), jedni si stěžují (Brrroukkk), druzí to schvalují (HardBoy) a do toho něco blábolí admin Giggo.

    Tak i taková je současná podoba portálu. Jak se vám líbí?

    Vítejte na GymChatu!

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě si ukážeme jeden obrázek z GymChatu..

      OBRÁZEK
      (Zdroj: XChat.cz
      - Kategorie místností Volný čas a sport (Mrkvička v lednici) a místnost EMO (Hudební styly a kapely))

      Jak vidíme, známý prudič a megamulťák z Komoušova zakládající další prudičskou místnost s mým jménem, sekundují mu SS Ataka a bývalý hlavní admin GymChatu Bogeman.

      Na spodním obrázku přichází na scénu opět Mach. Co tam vymýšlí Ataka za plány, a s kým vším je podniká, nu asi se tam vážně dost nudí, že.. ovšemže. Chápete to někdo? :D

      Takže opět.. Vítejte na GymChatu!

      A-A

      Vymazat
  3. === V Komoušově si Digitální Garáž nenechali ujít ===

    Ve známé prudičské místnosti na GymChatu evidentně Xglosy velmi dobře čtou a sledují, jako například poslední můj počin o Google Digitální Garáži. Jasně to plyne z nového popisku roomky..

    OBRÁZEK
    (Zdroj: XChat.cz - Chat - Kategorie místností Volný čas a sport)

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. To se to tady zase urodilo . Přečetla jsem si všechny Glosy, které tu přibyly. To je ale výkon !!!
    Diskuze na Chatujme Bohujme.
    Kdy tam budou mít toho admina jen na diskuze ? Podle mě asi nikdy, protože jak by tam někomu chtěl zatnout tipec, tak by mu ,, diskutující,, asi emigrovali . A to by už na Bohujme nezůstal snad nikdo.
    Podívala jsem se na diskuzi Malá samota, spousta příspěvků, ale o čem se tam diskutuje ? Vzájemné pozdravy a na hlavu postavené větičky . To je ale úroveň :D.

    Možná i proto i proto Dutch na vše rezignoval a prostě odešel , ani bych se tomu nedivila, protože co tam předvádí ten Lury a jeho spolek, to je k pláči.
    A co to Pako Macho ? On je na Bohujme, že se obul do Tebe Azíku, že má kvůli Tobě BAN ?
    To je pomatenec, jednou nadává na Tebe a na Glosy a všechny co tu píší, zastává se XChatu, pak zase nadává na XChat :D.

    A ten Vita1971, to jako psal o sobě, že je internetový delikvent a léčí se v Bohnicích ? Tomu bych se ani nedivila :D . Ale to by nikdy veřejně nepřiznal, takže ....... :D .

    Dřevěná noha a červotoč, ještě že už nežijeme v 18 století a jsou mnohem lepší protézy. Jen škoda, že se nedá vyměnit i mozek.
    Je to sranda, že díky Tvým Glosám Azíku se nenudí na Gymchatu , mají si o čem psát a čtou a čtou , i když to popírají. Co k tomu napsat ? :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Asi se jim nikdo na Fór Admina na Chatujme nehlásí, když musel Láva nedávno připomínat, že konkurz stále probíhá. A ano, souhlasím, úroveň těch nových diskuzí lidí z Lidé je tristní, ale dalo se to čekat, a vlastně jsem o tom už někde psal, oni tam prostě chatují, na diskuzích chatují. Příšerné. Diskuze a Chat jsou dvě rozdílné disciplíny, jsou o tom dokonce na netu diplomové, bakalářské a jiné práce, též se to objevuje v některých publikacích. To zase ti pánbíčkáři aspoň opravdu diskutují, tihle z nového Lidéčka opravdu jen chatují na diskuzích.

      K Machovi se ani nebudu vyjadřovat, on tam spamoval nějaké srance ohledně Xglos atd. na Chatujme, tak není divu, že ho tam tedy asi Firer zaBANoval. Koneckonců tak jak ho banují všude jinde. On už je oprvdu jen takový otrava, kterého všude hned likvidují.

      K Víťovi také nemá smysl nic dalšího psát, kdo to tu sleduje, anebo kdo ho zažil, ví své.

      Tak viděla jsi, a nejen ty, že jsem se na tu nechuťárnu vysmívající se lidem s postižením snažil reagovat vtipem, páč co jiného se s takovými ubožáky dá dělat, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    2. Jsem ráda za Tvoje Glosy, Azíku, protože když nemám čas, tak mi potom stačí dojít sem a vše co mi uteklo se dočtu tady. A to si myslím ocení dost lidí.
      Tak třeba se časem ty diskuze zlepší, když zanikne Lidé úplně, pak se na té jejich samotě objeví víc lidí z Lidé a po pozdravech a radosti nad tím, že se vidí jinde, začnou konečně diskutovat.

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      To si nemyslím, že začnou v Samotě diskutovat, oni ale sami cítí, že to na diskuzích není to pravé ořechové asi, ta jejich komunikace, takže si udělali místnost a zřejmě se jí pokusí ustálit, což nebude problém. Problém v místnostech na Chatujme ovšem je, a to je velká LuRyho chyba, to tam má prostě špatně, a tady snad nepřipouštím ani "věc názoru", tedy že nově příchozí vidí pouze 2 minuty konverzace v místnosti. To je megašpatně, nikde jinde to tak není, jsou chaty kde je vidět celé sklo, někde i celá historie, anebo jinde je k vidění posledních 15 minut. Tudíž to mají sice na různých chatech různě, ale všechno je to ok, neb nově příchozí může navázat na probíhající komunikaci, na Chatujme obvykle vidí jen prázdné sklo. Vysvětlit si to LuRy nenechá, páč on je posedlý bojem proti šmírování, tak mi to aspoň svého času vysvětloval. A Já do třetice opakuji, že je to špatný přístup a špatné nastavení místností chatu, které jde proti příjemné a snadné komunikaci. A o komunikaci přeci na chatu jde především.

      A-A

      Vymazat
    4. === Pro zpestření opět Víťa ===

      On tam Víťa v tom trollení šíleností pokračuje, kdo chce, může se podívat ZDE

      Jinak ale je to už obehraná písnička, jak tam též uvádím. Furt to samé dokola. Nu

      A-A

      Vymazat
    5. Nu, a na fóru XChatu přibyl příspěvek KGX_7160, na to se ale podívejte též sami ZDE
      Upozorňuji, že příspěvek je hrubě vulgární! Pojednává o HFlower a o tom, proč má protekci a jak se dostala ku správcování v Šestnáctkách. Více si přečtěte z odkazu. Takové příspěvky sem dávat nebudu ani na ukázku, Xglosy jsou slušný blog.

      A-A

      Vymazat
    6. Lury je posedlý bojem proti šmírování ? To je ten pravý, majitel portálu , který má takové možnosti a co nestihne, to mu vyšmírují jeho nohsledi .D

      Kretén Vita :D. To by se jeden serval smíchy :D :D :D.
      Z morálních důvodů a slibu mlčenlivosti nesmí poslat nikomu Tvoje fotky a videa. Ale vysmívat se Ti za Tvůj zdravotní stav , urážet všechny tělesně postižené a hrát si na velkého poldu , to může ?
      Navíc chudáček trpí stihomanem, že všichni jsou Aza .
      Pečlivě Tě všude sleduje, čte Glosy, poslouchá poscaty , kdo koho vlastně sleduje ? :D.
      Ale jak jsi dobře napsal, užil si zase po dlouhé době svou trapnou chvilku pochybné slávy. :D.

      A HFlower, kdyby někdo tak psal o mě, dávno bych utekla :D.
      Ale ona je asi to samé, co Vita spol. Nevadí co o mě kdo píše, jen když o mě píše :D .

      Vymazat
    7. @ Nicnechapu

      No to je :D A jeho antišmírovací a cenzorské touhy a choutky vzrostly ještě příchodem Grantika, což je superCenzor, každý kdo zná jak vypadá SP, tak ví. Koneckonců to co LuRy také zavedl, tedy že nepřihlášení nevidí uživatele v místnostech, vidí jen číslo o počtu návštěvníků, to je další velehrubá chyba. Už takhle to na Chatujme vypadá jak na chatu duchů, spousta prázdných místností, sem tam jeden visící člověk, sem tam nějaká malá skupinka a mezi tím pusto a prázdno. Bez nicků v místnostech to vypadá ještě děsivěji, koneckonců díky tomu taky pár lidí z Chatujme odešlo.

      K Víťovi jsem napsal své na Libku, tak to stačí :D

      A HFlower. Nu, Já mám dojem, že to psal zase Mach. Ale to je jedno, to že něco napíše Mach ještě neznamená, že to nemusí obsahovat částeěně pravdivé informace, a to že se HFlower tahá s adminem Slahy jsem zaslechl z vícero zdrojů, nu a to že je děvče veselejší v rozkroku, jak se říká, to asi taky není žádné tajemství. Tak tolik asi k tomu.

      A-A

      Vymazat
    8. === Ranní bleskový postřeh (30. listopadu) ===

      Na GymChatu administrátor Giggo okamžitě po svém příchodu smazal post nicku KGX_7160 na fóru Stálí správci a též předvedl Machovi, jak lže, když trvdil cosi o tom, že mu admin tým maže nicky, ukázal zcela jasně to, co my ostatní víme i bez adminských nástrojů, že si nicky maže sám. Každopádně jako důkazní ukázka to od admina Giggo bylo velmi vhodné, čímž Macha a jeho lži opět sestřelil - Zásah potopeno! Na vše se můžete podívat sami z odkazu viz. výše. Pokuk jste propásli velmi vulgární post Macha pod nickem KGX_7160, pak máte smůlu, ač mám samozřejmě tento příspěvek oskrýnován a archivován, tak ho sem dávat ani za této situace nebudu, na slušné Xglosy něco tak vulgárního opravdu nepatří, a to ani v případě, že by obrázek byl uložen na externím veřejném uložišti obrázků, tedy mimo blog.

      A-A

      Vymazat
    9. === Prosicové postřehy z chatů ===

      Chatujme

      Tady na fórech multišílenec založil další dvě diskuze dle pořád stejného mustru, a to Tereza Kerndlová a Celeste Buckingham. Tentokráte použil nick ZbynekBlazen. Celkem už tedy podobných diskuzí dle stejného mustru patrně od jednoho a téhož uživatele vzniklo cca. 34!
      A k tomu jedno jié fórum, s názvem "Pusikovaná", kde se spíš chatuje a oznamuje se, kdy jde člověk zrovna vyvečit psa. Úroveň diskuzí na Chatujme je čím dál famóznější.

      XChat

      Tu jen letmo a s úsměvem. Popisek místnosti Komouš výchova je momentálně "zásoba čerstvé mrkve je naskladněna". Také už začínáte mít dojem, že ten Ataka má snad i polštáře buď s potiskem, anebo výšivkou Azazel? A denně chroupe mrkvičku a zapíjí to mrkvovým džusem? A každou noc má pak vlahé mrkvové sny? :D

      A-A

      Vymazat
    10. === Postřehy z chatů (2. prosince) ===

      Chatujme

      Zde pokračuje pandemie v zakládání fór jedním uživatelem, myslím že mu můžeme říkat Zbyněk Blázen, páč má nejen takový nick, ale nyní při vytváření dalších fór používá další Zbyňky, tedy nicky jako Zbynek731, Zbynek0666 či ZbynekMagor. Pod těmito nicky založil dalších 7 diskuzí, kterými jsou Krok za krokem, Aleicia Keys, Zamilované písničky, Madonna, Nelly Furtado, Tina Turner a Lily Allen. Tím se dostal už na počet cca. 41 založených diskuzí. Nuuu

      XChat

      Tady na fóru Stálí správci reagovala na smazaný příspěvek Macha SS HFlower. Můžete si to přečíst z odkazu na fórum viz. výše. A jelikož si ve své namyšlenosti (nevím kde jí bere) a pokrytectví moc nevidí do pusinky a dokonce používá výhružky, pak si to bude zasluhovat X-Fejeton, ve kterém se vyjádřím jak to vidím Já. A nehodlám se s tím mazlit.

      A-A

      Vymazat
    11. Má 5ti minutová popůlroční návštěva Xchatu...bez komentáře......https://imgur.com/a/mtvWVui

      Vymazat
    12. @ LichKingAnathema

      Ano, a stejný důvod jako ty, proč chodit na GymChat, nenalézají dnes už úplně všichni, takže tam zůstali opravdu ale opravdu už jen "ONI". Ta šílená vyprázdněnost GymChatu, tedy té normální slušné části, to je opravdu otřesný pohled (na to nejsou třeba ani žádné statistiky), to už jsou jen paběrky a zbytky, jen pár "ONI" kamarádíčků z mokré čtvrti. A jak moc rád bych tu pravdu neměl (jsem rodilý XChaťák), jak rád bych viděl na XChatu zástupy spokojených a bavících se uživatelů, nejrozmanitější společenstva v různých pokecových nebo tématických místnostech. Ano, toto bych vše rád, to by ovšem XChat musel koupit někdo úplně jiný než Gym a jeho parta, starý dobrý XChat už dávno neexistuje, jen GymChat a Gym Párty pro pár zbytečků věrných. Hnus, flus, šlus..

      A-A

      Vymazat
  5. === Je fanatický Ataka nebezpečný? ===

    Podívejme se nejdříve na obrázek, který dorazil do schránky redakčního e-mailu AN.

    OBRÁZEK
    (Zdroj: Doručená pošta e-mailové schránky Azanoviny@gmail.com, původní zdroj: místnost EMO na XChat.cz)

    A teď si odpovíme na otázku. Já netuším co Ataka chystá a zda li to nejsou jen plané řeči pro své publikum. Ono nevím co moc chce zjišťovat a jakou přítrž má na mysli. Každopádně nebezpečný může být Ataka pro XChat, neb pokud by se na něm a prostřednictvím něho odehrávaly nějaké věci, které by šly mimo právní rámec, a nabyly určité závažosti kdy bych musel chránit svá občanská práva, pak samozřejmě zodpovědným za tyto věci učiním i portál XChat a jeho provozovatele 42ideas s.r.o., zvláště když jsem vlastníka portálu v minulosti na některé věci upozorňoval.

    Jinak už samotný text na obrázku značí evidentní stalking a "materiály, podklady, svědectví" to je jak příprava Trestního oznámení. A jelikož si je Ataka vědom, že ač nejsem uživatelem XChatu a nemám žádný nick, tak se ty jeho výkřiky k mojí osobě mohou dostat, pak by to možná mohlo i naplňovat skutek zvaný vyhrožování Trestním oznámením či jiné formy protiprávního nátlaku.

    Pro dobro XChatu doufejme, že jsou to jen fanatické plané bláboly, páč v opačném případě by si měl GymJWM svého uživatele s právy SS velmi rychle uklidnit. Zříci se odpovědnosti za chování a skutky svého uživatele v tomto případě nebude moci, neb jak jsem psal, byl na některé záležitosti upozorňován již v minulosti (a to je evidováno a archivováno). Takže aby nakonec Ataka svým šílenstvím a fanatičností neudělal XChatu službu medvědí.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Podivnosti na Facebooku ===

      Na Facebooku se kolem stránek AzaNovin začaly dít zvláštní věci, u stránek AzaŽurnál a X-Fórum někdo nahlásil opravu uvedené informace, tedy e-mailu, a vždy tak, že uvedený e-mail měl být nahrazen žádným e-mailem. Zvláštní, že se to stalo v krátkém sledu za sebou. Že.. ovšemže. V případě, že bych nezaregistroval upozornění FCB a tuto změnu neodmítl, pak by e-mailové adresy z obou stránek zmizely. Nu

      A-A

      Vymazat
  6. ::: Co se chystá :::

    01.12.2020

    Co Vás ještě čeká do konce roku a v roce příštím:

    Měl by vzniknout avizovný rozhovor ze série Hovory X s Bořkem, snad se to do konce roku povede.

    Budu psát glosu o Líbímseti, mohu prozradit, že to bude o tamních webkamerkách a konci Adobe Flashe.

    Stále čekám, jak se vyvrbí záležitost kolem Fór admina na Chatujme, pokud nějaký zvolený bude, přinesu o tom informace ve formě glosy.

    Koncem roku by mohla vzniknout nějaká rekapitulační a bilanční glosa. Na začátku příštího roku bude, to ale na AzaNovinách a za celý projekt, publikována Výroční zpráva o fungování celého projektu za 6 sezón.

    Neočekávaná aktuální glosa může samozřejmě vzniknout kdykoliv, dle dějů a událostí, či mých momentálních nápadů.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  7. ::: Z Blogu AN - Konec roku a tím konec 6. sezóny se blíží. :::

    Celá 6. sezóna, po té 5. konsolidační, byla ve znamení zkvalitňování a profesionalizování celého projektu. Již dnes, měsíc před koncem roku, můžeme prohlásit, že stanovené cíle a směřování celého projektu a jeho jednotlivých částí se podařilo naplnit.

    Každopádně a rozhodně nechceme usínat na vavřínech a už vůbec ne zimním spánkem. Do konce roku nás čeká pokračující optimalizace u hlavních dvou produktů Xmagazínu, tedy u AzaNovin a Xglos. Ke konci roku patrně bude ještě jedna novinka ohledně hlavního webu AN a na začátku roku příštího nás čeká zveřejnění Výroční zprávy celého projektu.

    AzaNoviny.eu - Kvalitní značka s kvalitním obsahem.

    AzaNoviny Xmagazín A-A - Již 6. sezón s Vámi :-)

    OdpovědětVymazat
  8. = Máme prosinec. Vláda Kozoroha a začátek pohanského kruhu roku se blíží. =

    To je můj nejnovější počin z Archy X. Vy, kdož jste ponořeni v křižáckém pojetí Vánoc či v jeho moderní konzumní podobě, to snad ani nečtěte. Ne vážně, neklikejte na to, jděte si raději přečíst Bibli, anebo si vystát frontu na vozík. Nebo si můžete přečíst blog o šminkách. Věřte, že to s vámi na Arše myslíme dobře :D

    Vy, kdož byste si rádi početli, tak můžete ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. === Hned dva nové X-Fejetony ===

    Slibované pokračování Třetí vlna migrace z Lidéčka (II. díl) najdete pod prvním dílen tady na Xglosách v sekci X-Feejetony ZDE
    - též si nejnovější fejeton můžete přečíst na publikačním blogu X-Fejetony ZDE

    Namyšlené halušky a výhrůžky morálních neautorit. - Tak to je další X-Fejeton, který ovšem najdete jen a pouze na publikačním blodu X-Fejetony ZDE. Má to dva důvody, jednak tady na Xglosách by se to tříštilo s těmi dvěma díly o Lidéčku, a druhak jsem to někomu slíbil, že to přímo na Xglosy nebudu dávat. A Já plním své sliby nejen o Vánocích, že.. ovšemže

    A-A

    OdpovědětVymazat
  10. === Postřehy z chatů (4. prosince) ==

    Líbímseti

    Tady trollspamersky zaprudil a zasmrděl Mach, jako vždy si nick zase smazal. Můžete se podívat na Diskuze

    ZDE A
    ZDE B
    ZDE C

    Příspěvky Macha poznáte podle obsahu, jistěže, ale jinak, když se smazal, tak jsou to posty "uživatel eliminován | 3. 12. 2020", že.. ovšemže

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chatujme

      Pandemie v zakládání megagiga množství fór v podání Zbyňdi Blázna neustává. Pod nicky ZbynekMagor, ZbynekBlazen či Stravberry založil dalších minimálně 17 fór! Jen pro příklad Tereza Pergnerová, Akta X, Samanta Fox, Chaer, Bon Jovi atd. atd. atd. Celkově tedy tento jeden člověk stihl v poslední době založit cca. 58 fór! Zatím. Kde to skončí? A co na to LuRy? Neuvěřitelné.

      A-A

      Vymazat
    2. = Pandemie pokračuje také na Diskuzích Chatujme =

      Od posledně přibylo na diskuzích portálu Chatujme minimálně jedno nové fórum v podání Zdeňka Blázna, jak jsme si tuto osobu mající megagiga množství nicků dle jednoho z nich nazvali. Píši minimálně jedno (a to Kim Wilde), kde je to evidentní, ale vzniklo ještě pár dalších, kde by se mohlo jednat o téhož magora. Každopádně zůstaňme u zcela evidentních fór založených na první pohled dle naprosto stejného mustru, takových už je tedy zatím celkově cca. 59. Ale jak říkám, patrně jich bude ještě více. I tak je to číslo kolem 60 nových diskuzí založených v krátké době jedním člověkem pod mnoha mulťáky naprosto katastrofální.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Co měsíc dal - Leden 2024