Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Sedmička je šťastné číslo. Xmagazín - 7. sezónu s vámi.

 

Sedmička

 

 

Sedmička je číslem úspěchu, vítězství i štěstí. Vyjadřuje dokonalost, úplnost a celistvost. Sedmička je prostě magické a šťastné číslo. Máme sedm dnů v týdnu, sedm divů světa, nu anebo Sněhurka měla sedm trpaslíků. A nemusí to být ani za sedmero horami a sedmero řekami, a nad hlavami nám nemusí létat sedmero krkavců, že.. ovšemže.


Záměrně nezmiňuji sedm smrtelných hříchů, páč to je spíš neštěstí. To si nechám jako samostatné filosofické téma na Archu X. Anebo si o tom mohou podiskutovat chlapci a děvčata na Chatujme - Bohujme.


AzaNoviny - 17. červen 2015


Je  to vskutku neuvěřitelné, zítra tomu již bude 6 let, kdy jsem založil a poprvé vypustil do světa AzaNoviny. A přitom to byla taková blbost a šílenost, nikdo nedoufal v nějaké delší trvání, natož v nějaký zájem a úspěch. Dokonce ani Já sám. Ano i mě překvapilo, kolik lidí bylo ochotno hltat ty mé "omalovánky". Nu a vidíte, letošní rok už AzaNoviny, které se značně rozrostly, jedou svojí 7. sezónu.


Šesté výročí - Sedmá sezóna


Pokud by AzaNoviny vycházely v původním formátu, pak by byly označeny letos jako 7. ročník. Ovšem 27. dubna 2017 vyšlo poslední číslo publikované starým způsobem. Hlavním publikačním kanálem se stal klasický web AzaNoviny, byl už v té  době založen i II. kanál AzaNovin AzaŽurnál. Postupně vzniklo i diskuzní fórum X-Fórum, Blog, či později právě tyto Xglosy a na ně navázané další produkty, jako X-Fejetony či podcast Xkozloviny.

 

Poslední číslo AzaNovin vydané starým způsobem
Poslední číslo AzaNovin vydané starým způsobem


Nebudu se tu o tom sálodlouze rozepisovat, koho by zajímaly všechny podrobnosti ohledně projektu, který nese oficiální název AzaNoviny Xmagazín Anděla Azazela, pak si může přečíst Výroční zprávu ZDE, kde po mém "úvodním slovu zakladatele" najde veškerá data a informace.

 

Zpráva k 6. výročí projektu AzaNoviny Xmagazín Anděla Azazela
Zpráva k 6. výročí projektu AzaNoviny Xmagazín Anděla Azazela


K šestému výročí projektu Xmagazínu A-A nebyla publikována jen zmiňovaná Výroční zpráva, nýbrž vyjde i velký rozhovor se samotným zakladatelem, tedy se mnou. To ovšem proběhne přímo v narozeninový den, tedy až zítra na AzaNovinách. Tudíž odkaz doplním do komentů.




A jaký bude závěr dnešní glosy?


Celý projekt je již značně jinde, než na úplném počátku. A ruku v ruce s tím procházejí proměnou i Xglosy. Já bych zde na tomto místě chtěl poděkovat všem čtenářům a lidem, kteří projevili v průběhu 7 sezón zájem o produkty pod hlavičkou Xmagazínu. Čtenářstvo se v průběhu času samozřejmě proměňovalo, stejně jako se proměňoval Xmagazín.

Když zůstanu čistě konkrétně u Xglos, naplnil se předpoklad, a vyplývá to i z analytických dat, že těch "chatových" čtenářů ubývá. Návštěvnost nahrazují jiné zdroje, a přesně takto jsem si to nalinkoval již na konci roku 2019. Proto to muselo být velmi pozvolné a postupné, ona změna, ovšem zcela nevyhnutelné. Nezlobte se na mě, ale Já jsem se již tehdy rozhodl, a vím že správně, že Xglosy neumřou s vámi "s chaty a s chaťáky". Lepší zůstanou.

Anděl Azazel



✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

 Čtěte na AzaNoviny.eu

Twitter Blue – Placený Twitter za 3 dolary měsíčně. - AzaNoviny
Seznam 35 sociálních sítí a aplikací 2021. Znáte je všechny? - AzaNoviny
Sportovní léto – Neomezená data zdarma. T-Mobile chce rozhýbat Česko. - AzaNoviny



 
Krémová kari polévka - Recepty a vaření
Krémová kari polévka

Komentáře

  1. ::::::: Rozhovor se zakladatelem AzaNovin k 6. výročí :::::::

    Rozhovor s mojí veličkostí pro AzaNoviny (po dvou letech) k jejich šestému výročí si můžete přečíst ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. === Postřehy a zprávičky nejen z netu (18. června) ===

    :: T-Mobile ode dneška rozdává neomezená data zdarma ::

    Již třetí rok po sobě mobilní operátor T-Mobile vyjíždí s akcí neomezených dat zdarma přes léto, tentokrát s názvem "Sportovní léto". AzaNoviny o tom informovali již 11. června v článku, který si můžete přečíst ZDE

    :: Google otevřel svůj první trvalý fyzický obchod ::

    Ano, stalo se tak včera 17. června v New Yorku. Google oficiálně otevřel Google Store NYC v historické budově Chelsea Market na Manhattanu. Kromě předvedení hardwarových produktů, jako jsou telefony Pixel, Nest gadgety, Fitbit či poskytování praktických rad zákazníkům, tak nový prostor také nabídne podporu pro zařízení a software, prostřednictvím kterého lidé budou moci nakupovat online a vyzvedávat své objednávky v obchodě.

    :: Info ze skomírajících českých klasických chatů ::

    = Chatujme =

    Zde se začíná potvrzovat má predikce, po půl 10 večer bylo dnes přihlášeno na portál 203 uživatelů, z toho přímo na chatu se nacházelo 76 lidí. Tudíž to se dostáváme už do těch starých bídných čísel, že.. ovšemže

    Lidé.cz - Tato místnost také značně skomírá, poté co nesplňovala limit 90 hodin za měsíc, tak byla zakladatelka nucena si za poplatek 500,- Kč místnost koupit a předplatit na rok, aby se objevovala mezi stálými místnostmi. Nu, k dnešnímu dni vykazuje místnost 55.83 hod./měs., tudíž z toho je patrné, jak prosperuje.

    = XChat (GymChat) =

    Atakovi se rozpadá KV
    Zřejmě chování samotného SS Ataka zapříčinilo, že místnost opustili někteří dřívější stálí uživatelé, jako "mulťák", který si otevírá dočasnou místnost, dále z Chatujme známý Karl1, anebo Nekro. V místnosti prudičů už zůstávají jem megazoufalci.

    Fontána na xtou
    Místnost "40 a více" je v troskách, o tom jsem již psal, nu a tak se DonLaFontaine, který pro tuto místnost používá hlavně svůj nick TOP, rozhodl trochu vizuálně o zvětšení. A tak se stalo to, na co se můžete podívat na obrázku ZDE. Je samozřejmě otázka, čí to byla vůbec práce, povšimněte si tam i Trashe. To už je opravdu marnost GymChatu (dříve XChat), že.. ovšemže

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024