Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

BeReal umožní sdílet skladby Spotify

 

BeReal Spotify

 

 

 O aplikaci BeReal jsem tu poprvé psal začátkem srpna minulého roku. Je to vlastně takový opak Instagramu. Sociální síť BeReal si zakládá na co největší autentičnosti a každého uživatele chce představit v jeho surové přirozenosti bez speciálních filtrů či dlouhých hereckých výkonů. Tato socka se stala rychle jednou z nejpopulárnějších aplikací roku 2022 a Apple ji dokonce označil za aplikaci roku pro iPhone. Teď BeReal chystá integrovat Spotify.

 

Každý boom ale jednou skončí, takže je třeba přicházet s novými věcmi, s novými vylepšeními, s novými funkcemi etc. BeReal se rozhodl na začátku roku 2023 spojit své úsilí s platformou pro steamování hudby Spotify a do vašich publikací zařadí novou funkci věnovanou právě sdílení muziky . Tato nová funkce umožní přidávat skladby Spotify ke všem fotografiím, jenž nahrajete na platformu.

Bude se jednat o volitelnou funkci, zatím to nešlo otestovat. Volitelné znamená, že můžete pokračovat v nahrávání obsahu bez hudby. Spotify propůjčí svojí rozsáhlou knihovnu, aby vaše oblíbené skladby mohly doprovázet vaše fotografie.

Tato volba týmu BeReal pramení z absence hudebního obsahu na jeho platformě. Jde o opak ostatních sociálních sítí, které standardně obsahují katalog skladeb. Zdá se, že by nemělo jít výhradně o nabídku hudby, nýbrž že si sami uživatelé mohou na této platformě synchronizovat svůj Spotify účet.

Kromě skladeb bude tedy nová funkce zahrnovat také podcasty dostupné na Spotify. Pokud uživatel poslouchá skladbu nebo podcast, pak aplikace automaticky detekuje obsah a přidá na něj odkaz. Příroděžel není jasné, kdy přesně bude tato funkce k dispozici veřejnosti, ale zdá se, že to nebude zas až tak dlouho trvat.

A jaký bude závěr dnešní glosy?

Jak to vypadá, tato socka nehodlá umřít. Posledně jsem psal o tom, že její budoucnost je nejistá. Snaha posouvat BeReal dál a přidávat nové možnosti a funkcionality, více jí zatraktivnit je ovšem jistá a zřetelná. Na rozdíl od českých retro chatů, které žijí stále na počátku milenia, s funkcemi počátku milenia, vzhledem z počátku milenia a uživateli z počátků milenia (takže skorodůchodci :D ). Proto jsou již značnou dobu v klinické smrti a vlastně vůbec nikoho nezajímají. Kdo, krom nějakých úchylů, dneska ještě zná XChat (GymChat).. že.. ovšemže.


Anděl Azazel

 

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
    Čtěte na AzaNoviny.eu           
Twitter propustil dalších deset procent zaměstnanců - AzaNoviny
Česká pošta se může koncem roku dostat do insolvence - AzaNoviny
Umělá inteligence jako ChatGPT bude brzy nahrazovat novináře - AzaNoviny
 

Mechová roláda se smetanovým krémem - Recepty a vaření
Mechová roláda se smetanovým krémem


AzaŽurnál - Blog AzaNovin
AzaŽurnál - Blog AzaNovin

 

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Čtyři roky na Twitteru

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kam se přesunou diskutníci z Diskutníků?