Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Vyvolená Prdloňka - 4x SS v rozporu s Pravidly

 POKRAČOVÁNÍ 09.06.  20:00

Na Chatujme.cz jsou jasně dána pravidla ohledně Stálých správců a počtech takových postů zastávaných jednou osobou. Stálý správce může být SS maximálně ve třech místnostech. My si teď ukážeme, že Denisa-speedy je SS ve 4 roomkách.

Zdroj: Info o místnostech na Chatujme.cz

Zdroj: Profily na Chatujme.cz

Ano, jedná se o místnosti U Prdloňky, Chachaři a Robky, Pivo a Ortel. Na tuto skutečnost, která je v rozporu s Pravidly portálu Chatujme, jsem se jal upozornit Chat Administrátora Lava

Zdroj: E-mail Anděla Azazele


Uvidíme, jaká bude jeho reakce či jak tuto protipravidlovou situaci vyřeší. Pojďme ještě k jiným záležitostem, a to k jakémusi zřejmě sportu na Chatujme, tedy mazání si účtů a jejich opětovné tvorby. V některých případech dokonce s naprosto stejným nickem (přezdívkou). Jistě jste si všimli už na prvním obrázku nicku s křížkem Raduska80, ten křížek značí, že nick se smazal. Když na tento nick kliknete, objeví se vám toto

Zdroj: Profily na Chatujme.cz

Raduska80 si nick smazala, ovšem aby si ho následně opět založila, předpokládejme že jde o tutéž osobu, nejen dle profilu a přátel.

Zdroj: Profily na Chatujme.cz

V minulosti tyto věci nebyly ničím neobvyklým, vzpomeňme Mlynářku Simi, která si smazala nick aby si pak vytvořila Mam-ráda-Chatujme, jenž si též smazala, následně si tentýž nick, tedy Mam-ráda-Chatujme opět založila.

Zdroj: Profily na Chatujme.cz

Anebo ještě pro příklad takový výtečník JupiteHans, který jistě v minulosti působil na Chatujme pod tímto nickem. Pak si ho pravděpodobně smazal aby vystupoval pod nickem jiným. Už bylo napsáno mnohé o tom, jak s tímto nickem ovládl několik diskuzí a na některých blokoval uživatele LichKingAnathema. Aby si takový nick opět smazal a založil si zase JupiteHanse.

Zdroj: Profily na Chatujme.cz

A z toho, co jsem se doslechl, může být toto jen špička ledovce. Zvláštní to věci, odehrávající se na Chatujme, a to se nijak do hloubky zatím nebudu pouštět do výčtu nicků takového Víti, který je mnohdy s několika svými nicky v místnotech (což mi sám potvrdil LuRy) a který své místnosti (asi po dosažení nějakého jím stanoveného času prochatování) buď zamkne viz. místnost Rádio anebo nasadí šílený limit viz. Modrá planeta.

A jaký bude závěr dnešní glosy? Začnu ho AzaMoudrem "Jenom idiot nemění názory". Je pravdou, že jsem v minulosti Chatujme chválil, ovšem byla to, a Já to veřejně přiznávám, jen moje nevědomost, neboť jsem v chatovém důchodu využíval tento portál a místnost Hrabě X k tomu, o čem jsem již mnohokráte psal, aniž bych se nějak více zajímal o fungování a řekněme vnitřnosti portálu Chatujme. Ve chvíli, kdy jsem začal do útrob a za oponu Chatujme pronikat, i s mnohými informacemi, které se ku mojí osobě dostaly (a které jsem dříve neměl), pak s tím vším a hlubším ponorem a všímáním si mnohých skutečností (tady bych mohl říci i neskutečností), pak musím konstatovat, že Lukáš Ryšánek sice rád presentuje svůj portál jako solidní, ovšem s tím vším, co jsem i v předešlých glosách presentoval (od kejklí nejen ohledně pravomocně odsouzeného Bada, který se stal i přes toto adminem až po neschopnost za celý rok naprogramovat funkční počítadlo hodin), je zřejmé, že LuRyho a Dutchovo (ten již zřejmě rezignoval, páč se již měsíc a půl ani na portálu neukázal) Chatujme je pouhá parodie na solidní chat. Je to jen vyvolávání optického klamu, stejně jako presentovaná velikost chatu (už o tom byla též mnohokrát řeč, že Chatujme je chatem duchů). Já nejsem člověk, který dělá unáhlené závěry a soudy, opravdu velmi dlouho se o věcech rozhoduji. Ovšem nyní s čistým svědomím mohu říci, že Chatujme je opravdu jen parodie a nesolidní bordel neschopného programátora, provozovatele a kejklíře LuRyho.

Anděl Azazel

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POKRAČOVÁNÍ 09.06.  20:00

K Hlavnímu tématu glosy

Po mém upozornění administrativy, že Denisa-speedy je v rozporu s pravidly Stálou správkyní ve více než 3 místnostech, tak v současné době už není SS v místnosti Ortel, čímž je vše opet v souladu s pravidly.

Nové téma - palcování nejen na diskuzi Mezilidské vztahy

Toto jsem načal již pod glosou, kde jsem ukazoval příslušný skrýn a dal to i do souvislosti se zde uváděnými osobami přímo v glose, tedy MRCH a JupiteHans. Ono totiž vše souvisí se vším. Takže si tu onen skrýn z komentářů ukážeme přímo v glose a přidáme pokračování vlákna.

Zdroj: Diskuze Mezilidské vztahy na Chatujme.cz

Jak jsem pod glosou psal, tak z příspěvku Jupiteho bylo patrné, že oním mínusovačem myslí Anathemu. Já si to osobně nemyslím, že by v tomto měl prsty Anathema, a jak vidím, nejsem jediný, kdo si to myslí. Ovšem povšimněte si, jak MRCH či Jupite jen tak naznačují a nejsou schopni ani napsat jméno, čemuž se při znalosti jejich charakterových a povahových vlastností nedivím. Koho odhaduje MRCH netuším, není to ani podstatné, on to může být v podstatě kdokoliv resp. ten okruh lidí může býti značně velký, neboť s tím, jak se MRCH chová, s jejím opravdu prohnilým a ohavným charakterem, se nemůžeme divit, že si svým chováním vytvořila velkou řadu nepřátel.

Též si povšimněte, jak MRCH oslovuje Jupiteho, tedy "Ahoj Jupíku", ono už bylo patrné dlouhou dobu, že si s tímto trollem známým snad ze všech diskuzí na netu, hlavně přidružených k nějakému chatu, notuje. Ono mají mnoho společného, právě třeba to, co bylo ukazováno v této glose, mazání - zakládání - mazání - zakládání si účtů a přezdívek.


Anděl Azazel (9.6. 20:00)




AZANOVINY - Nejnovější články

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/08/rusky-facebook-vkontakte-vk-com/

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/08/s-huawei-konci-i-facebook-nektere-to-potesi/
http://azanoviny.wz.cz/2019/06/05/kam-zmizeli-lide-z-lide/













XFEJETONY - Nejnovější fejetony

https://xfejetony.blogspot.com/2019/06/chaty-janabrachismus-vlada-luzy.html

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/ceknu-ty-chaty.html

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/pozdrav-nebo-uvidis.html

Komentáře

  1. Víte, ono samozřejmě toto se děje v mnoha jiných případech i jinde (zakládání - mazání - zakládání nicků), každopádně toto provádí většinou prudičové. A co je úplně nejhorší, že tito jsou na Chatujme vlastně takovými stavebními kameny, to je právě ta největší hrůza.

    A podívejme se, co se na Chatujme odehrává a v hlavní roli opět Mrcha a Jupite

    http://jyxo.info/uploads/68/6895e70487c96e367a3e1fb783aa95cfb9b12d75.png

    A zvláště z obsahu příspěvku Jupiteho je patrné, na koho poukazuje, zdá se že na Anathemu. To co je ovšem evidentní, to je skutečnost, že na portálu Chatujme je něco hodně ale hodně špatně.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celé dění na diskuzi Mezilidské vztahy uveřejněno jako aktualizace a pokračování přímo v glose.

      Anděl Azazel

      Vymazat
  2. Proč nepřiznáš že vše je od paní Mlynářky ta vždy vše hezky dekoruje nehledě na to že máš BAN a monitoruješ dění na chatu jako by jsi ho neměl ? On ti nikdo nedonáší ty se ptáš a všichni tvoji spammeři a další tebou naverbovaní lidé ti donáší ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš to tu číst pozorně, někde bylo určitě psáno, že Mlynářka naposílala tuny materiálu nejen mně ale i jiné osobě. Například v jednom fejetonu, kde píši toto: "Ono svého času skákala šipky stejně zdatně do mého anusu, a Já jí v chodbičkách, kde pokračuje tlusté střevo nechal usídlit. Ano, potřeboval jsem informace o Badovi a dalších, to mělo neskonale vyšší hodnotu,.....".

      https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/funkcionari-vsech-urovni-vyspulte-aneb.html

      A-A

      Vymazat
    2. Nebo další zdroj, kde píši o Mrše
      https://superbulvar.blogspot.com/2019/05/mrchy-mrchove.html

      A-A

      Vymazat
  3. Nehledě na to že byl opět smazán příspěvek který byl vůči tvojí osobě a to je proč jsi dostal ban na Xchatu za to že jsi měl multinicky ? předpokládám že to opět smažeš nevadí zametat za sebou by ti šlo ale čelit pravdě to ne :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je právě to, tady by bylo vhodné se bavit o tématech, ne o osobách. A proč jsem byl kdysi zabanován na Xchatu, o tom už bylo napsáno mnohé, byl jsem zabanován za AzaNoviny. Stejně jako na Chatujme, na kterém jsem už ani nepůsobil, jsem byl po mém odchodu zabanován za Xglosy. Je to stále stejné a stále stejně pro ty weby kontraproduktivní a naivní. Cenzorovat mohou pouze u sebe, pokud se domnívají, že BANem umlčí pravdu, pak jsou opravdu velenaivní a Já jejich počínání moc nechápu. A opakuji, bylo by fajn diskutovat o nastolených tématech, ne řešit lidi, a rozhodně ne moji osobu, o té je téměř všechno známo. Jen je dobré si to zjistit a nevykřikovat lži.

      A-A

      Vymazat
    2. A ještě poznámka, Já monitoruji celou chatovou scénu. Už spousty let. A pravděpodobně nikdo jiný nemá tolik informací z celého chatového prostoru jako Já.

      A-A

      Vymazat
    3. Momentálně přihlášených: 177 | Celkem chatuje uživatelů: 85 .. čas 21:10. To zde v tomto vlákně uvádím proto, že bys místo výkřiků nesmyslů, lží a snah o mojí dehonestaci měl raději svoji energii věnovat portálu Chatujme.cz, protože tyto čísla jsou již (a je tomu tak dlouhodobě) alarmující a zcela jasně svědčící o úpadku Chatujme.cz. Tedy přilož ruku k dílu a pomoz Chatujme, zde svými lživými a nesmyslnými výkřiky Chatujme nepomůžeš, zvláště, když jsem tě jako lháře a vykřikovatele nesmyslů usvědčil viz. níže!

      A-A

      Vymazat
  4. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM :::::::

    XChat - Tam se překvapivě i diskutuje, krom hravých fór také na Křesťanství a fóru ku stálé místnosti Bezva flirtík (1)

    Chat.cz - Na této francírkově žumpě nic nového než zase žumpa, vidíte sami (2)

    http://jyxo.info/uploads/6B/6bd8952ada0f9f6b93e6ba497434c00b61d8af25.png

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM :::::::

      XChat - Tam mě byl navštívit Anathema v místnosti SNB, hovořili jsme o tématu zdejšího vykřikovatele nesmyslů s nickem "Ten neznámý". Též se stavil Legendawn, nám oběma známá postava, a to jak z XChatu, tak i z žumpy Chat.cz, hlavně z doby, kdy ještě tento chat měl šanci a nezvrhnul se do současné podoby. Tudíž jsme prohodili pár slov.

      Na diskuzích žádná sláva, jen Deleatur, který své osobní fórum již léta pojímá jako sbůj blog.

      Chatujme - Zde vše podstatné bylo napsáno přímo v samotné glose jako POKRAČOVÁNÍ, tedy investigativně o vývoji v kauze 4x SS Denisy, kde je již vše v pořádku a též bylo pokračování věnováno Mrše a Jupitemu a palcování, diskuze Mezilidské vztahy je jediná aktivní diskuze na tomto portálu.

      Chat.cz - Tady jen taková perlička, nick "pochcaný Fírer", bude to asi nějaký prudič a dávný "obdivovatel" dnes admina Chatujme Firera.

      http://jyxo.info/uploads/1C/1ced4e7f453fc32714e69ece689429e07dbd6e3b.png

      SuperPokec - Tam je stále k vidění Grantíkův psík Karl1, z trojice Karl-Denisa-Bad už zbyl jediný. Denisa s Badem již na SP nechodí a plně se vrátili na Chatujme, o čemž jsem již informoval.

      A-A

      Vymazat
    2. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM :::::::

      Při pondělku se nikde nic moc neděje a tudíž si jen řekněme, že na Chatujme byla skryta diskuzní kategorie Chatujme, tedy pro nepřihlášené. A též to, že LuRy dal do některých kategorií limit už 2 hodiny, ovšem v některých kategoriích je to jen v některých místnostech, žádný klíč, dle kterého tak LuRy činí jsem nevysledoval. Takže nyní jsou limity trojí, tedy někde 2 h. jinde 1 h. a onde 0 h. Nějaký zásadní vliv na počty místností to nemá.

      Sic toto nijak nesouvisí asi, s nápadem na moji další glosu anebo možná fejeton (spíše to bude glosa, neboť tam bude i řada informativních údajů, nu možná to bude něco mezi ale počítám, že to bude publikováno jako glosa, uvidíme). Název zatím pracovní, mohlo by se to jmenovat "S Grantikem přišla cenzura" s podtitulem "Bude Grantik hrobařem Chatujme?" A oprášíme i Rádio AzaJerevan, tudíž to vypadá na tu glosu.

      A-A

      Vymazat
    3. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM :::::::

      13:25
      Chatujme - Momentálně přihlášených: 96 | Celkem chatuje uživatelů: 32
      Z toho je 13 v sexu, tudíž v pokecových místnostech je 19 lidí.
      Takže ještě jednou Chatujme 19; SuperPokec 15, Chat.cz 12. Ať srovnáváme hrušky s hruškama. Nu, to jsou panečku návštěvnosti a Chatujme se pomalu ale jistě začíná přibližovat malým komorním chatům SP a Chat.cz. I to číslo přihlášených na portál pod 100 je vypovídající. Nu..

      A-A

      Vymazat
    4. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM :::::::

      21:00 (což je v pásmu primetimu) /Prihlášení - Chatuje/

      XChat 1 502 - 1 087
      Chatujme 188 - 82
      Libimseti 249 - 73
      SuperPokec 21
      Chat.cz 23/21 reg.

      Nu, XChat je opravdu nade všemi, neb je na něm přihlášených 3x více a chatuje 5x více lidí, než na všech ostatních chatech dohromady. A jak už je tradičně v poslední době zvykem, oproti posledním průzkumům si pohoršuje a padá Chatujme, to už není náhoda, to je trend. Nu..

      A-A

      Vymazat
    5. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM :::::::

      A teď se podíváme do času čtvrt hodiny před půlnocí a na počty chatujících.

      XChat 1143
      Libimseti 55
      Chatujme 34
      Chat.cz 25/14 reg.
      SuperPokec 12

      Co z těchto čísel lze vyčíst? Protože toto je klasika. Například to, že chaty Chatujme a SuperPokec mají důchodcovské a neakční uživatelstvo, které chodí spát se slepicemi. Zatímco na některých chatech je pokles v tuto hodinu malý, či dokonce někde je navýšení uživatelů, tak Chatujme a SP jdou výrazně v tuto hodinu dolů. Nu..

      A-A

      Vymazat
  5. Já se ptám proč jsi byl zabanovaný za MULTINICKY na Xchatu ne na zbytek odpovíš mi ?

    OdpovědětVymazat
  6. Nebylo to kvůli Novinám ale měl jsi BAN Kvůli multinickům jak to obhajíš ?

    OdpovědětVymazat
  7. Vzhledem k tvojí osobě a o tom co o tobě vím tak o tobě nesmím diskutovat ? asi bych měl udělat stránku a zveřejnit o tobě screeny a vše co máš společné z bulvou ? chceš pokračuj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Ten neznámý

      Takže naposledy. Na XChatu jsem dostal roční BAN za AzaNoviny v roce 2015. O tom jsem již mnohokráte veřejně psal i s důkazním materiálem. Já tu opravdu nebudu číst vymyšlené bludy nějakého trolla. Pokud tu kdokoliv bude psát, že tráva je modrá, Země placatá a Azazel je Japonec, pak budu takové nesmysly mazat, protože zde nejde o vyjádření svobodného názoru ale plácání nesmyslů a pozor "Pomluv". A pomluva je trestný čin. Vysvětlíme si, ač jsem to tu již vysvětloval mnohokráte, co je Pomluva: "Pomluva je trestným činem, který spáchá ten, kdo o jiném uvede takový nepravdivý údaj, který může značně ohrozit jeho vážnost před druhými osobami. V českém právním řádu je pomluva upravena v § 184 trestního zákoníku. Trestnost pomluvy vyplývá ze snahy chránit čest a dobrou pověst člověka ve společnosti, a to ať už jde o jeho vztahy v zaměstnání, v rodině nebo kdekoli jinde." A Já jako vlastník a administrátor těchto stránek mám povinnost mazat příspěvky které jsou v rozporu se zákony ČR.

      A popravdě, jsi jen křikloun, který o mojí osobě zjevně neví mnoho. Každopádně, pro příště a pro všechny, pokud tu budete něco tvrdit, podložtě to nějakými důkazy, zdroji, čímkoliv, stejně jako to činím Já. Nesmyslné výkřiky do tmy, zvláště naplňují skutkovou podstatu trestného činu Pomluva, budu nekompromisně mazat. Mimochodem, to co tu předvádíš, jen svědčí o úrovni portálu ze kterého pocházíš. Moji čtenářové si to jistě sami vyhodnotí, předpokládám tak, že onomu portálu tu děláš jen a jen další a další ostudu. A prokazuješ tu i svoji hloupost, páč jak jinak by novinář přišel k informacím, než tím, že by je zjišťoval u lidí, tedy u jednoho se zdrojů informací, v některých případech jediného možného zdroje. Takovou ostudu si snad ani ten portál nezaslouží, co mu to děláš.

      Anděl Azazel

      Vymazat
    2. @ Ten neznámý

      Ale samozřejmě ti nic nebrání, když o tom zde píšeš, založit si svoji stránku, předpokládám nějaký sprostý svoločský hejt hnůj póvl web, něco jako toto:

      https://hrabe-x.weebly.com/

      Xglosy, stejně jako další weby spadající do portfolia projektu X-Magazínu A-A (2015 - 2019), tedy AzaNoviny, AzaŽurnál či X- Fórum, jsou SLUŠNÉ stránky a celý projekt již běží 5. sezónu. Jen letmo jsem nahlédl do statistik, a vidím tam, že Xglosy se stále pohybují někde kolem 7,6 tis. zobrazení plus X-Fejetony nad 1,3 tis., což dohromady (neb X-Fejetony spadají pod Xglosy) činí měsíční zobrazení kolem 9 tisíc.

      Anebo tvé stránky mohou vypadat takto:

      https://soviglosy.blogspot.com/

      což je podobná úroveň, k tomuto webu bylo vydáno i Tiskové prohlášení zde

      https://xglosy.blogspot.com/p/tiskova-prohlaseni.html

      Tento lživý odpadní humus, kde se presentovali megaprudiči Sova a největší prudička XChatu všech dob Happy613 (PinQi), skončil dříve než začal, a to při odhalení podvodných praktik mojí osobou. Jen škoda, že se do tohoto nechala namočit i uživatelka Freya, kdysi hlavní představitelka Chat.cz, čímž jen sama dokázala, že rozdíl na Chat.cz mezi slušnými uživateli a prudiči není vlastně téměř žádný a společně si tam dobře koexistují. Jak neslavně dopadl tento chat, který je již pouze nespravovanou žumpou už též víme.

      Já jsem byl inspiráterem pro mnohé, třeba i pro současného admina Chatujme Firer, který dle mého vzoru založil tento web:

      http://firerwall.blogspot.com/

      Firer wall už také je nečinný. Na rozdíl od předešlých je to alespoň slušně vedený blog.

      Tudíž jak vidíte, Já nemám problém s konkurencí a zveřejněním odkazů na podobné weby, problém je, že to vlastně ani žádná konkurence není, až na web Firera, bylo vše jen sprostým a lživým hampejzem svoloče a lůzy. Každopádně žijeme ve svobodné době, tak se každý může předvést se svým počinem. AN X-magazín A-A je tu již 5 sezón, je to trvalka. A je to hlavně SLUŠNÁ trvalka na ÚROVNI.

      Tudíž pane "Ten neznámý" BadGatewayi Ivane D. nebo co jsi vlastně zač, zakládej zakládej. Ono by též bylo dobré, kdyby ses nám sám představil a nevydával se za anonyma, což též o něčem svědčí, ať už jsi kdokoliv. Svědčí to o slušnosti, solidnosti a vypovídací hodnotě.

      Anděl Azazel
      X-Magazín A-A

      Vymazat
    3. No to snad ne, ty, zrovna ty tu budeš citovat paragraf ohledně pomluv ? To jako vážně ? Ty, kterej by jsi za něj musel sedět až do smrti ? :-))) No tak teď jsi mě pobavil :-))))))))

      Vymazat
  8. Tudíž, abych předešel dalším trollským nesmyslům, bludům, lžím a výkřikům do tmy, tak zveřejním to, co už sice někde bylo kdysi zveřejněno (ale chápu, že červenec 2015 je už dávná historie). Zde uvidíte vše co proběhlo kolem BANu mojí osoby s důvodem AzaNoviny (v podání banující adminy "Azazeloviny". A to ještě není tak úplně jasné, zda li BAN prováděla ona admina, neb jsem se později doslechl, že je to dílo ENVY ale vzala to na sebe právě Angel, to proto abych tolik nereptal.

    Zde BAN mých dvou nicků
    http://jyxo.info/uploads/2B/2b9418721728c37822c03bba93fd73ef7478b314.png

    Zde Můj dotaz žlutým administrátorům
    http://jyxo.info/uploads/6B/6b1b537a40bbb68ee3b2d15881403aed1bf530aa.png

    Zde odpověď Angel8lady (tady jen poznámka, trochu úsměvná odpověď ale to co jsem potřeboval vědět tam obsaženo bylo, to bylo hlavní)
    http://jyxo.info/uploads/51/5177c9e70b516327b589b6ef8365cdb03447d72c.png

    Zde moje ohrazení se ku nejvyšším červeným adminům
    http://jyxo.info/uploads/29/290a8c06c8f5e303e3ec1607b3d872d57f63c9f9.png


    A tímto zcela jasným a prokazatelným důkazním materiálem končím jakékoliv debaty o mém ročním BANu na portálu XChat. Byl jsem na rok zaBANovaný za AzaNoviny, a hlavně toto jsem sám veřejně presentoval. Stejně jsem byl BANován na Chatujme, v době kdy jsem na portálu už ani nepůsobil a jen si chodil vyřídit poštu do Vzkazníku, a to za Xglosy spadající do portfolia X-Magazínu A-A. A jak už jsem zde psal, trochu nechápu tyto kroky, zvláště u LuRyho, když musel vědět z minulosti, jako čtenář mých AzaNovin, že umlčet AzaPravdu a svobodné šíření informací nelze.

    ANO, JAK VIDÍTE, JÁ NEMÁM CO SKRÝVAT A VŠE DĚLÁM OPĚT JAKO VŽDY TRANSPARENTNĚ! Možná byste si z toho někteří mohli vzít příklad. Ano, Já jsem PAN ČISTÝ. Vaše bludné lživé a vymyšlené výkřiky na tom nemohou nic změnit, neb proti nim stojí jasné důkazy a fatka.


    Anděl Azazel
    X-Magazín A-A (AzaNoviny, AzaŽurnál, X-Fórum, Xglosy)

    P.S.: Tímto jsem jen ztratil čas, který jsem mohl věnovat smysluplnějším činnostem. Každopádně pro to, abych se k tomu již nikdy v budoucnosti nemusel vracet, při nějakých dalších nesmyslných výblitcích kohokoliv, bylo toto učinit třeba.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024