Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Protest proti urážlivému nicku vůči mé osobě a to za přítomnosti jednoho z hlavních administrátorů.

Když jsem se dnes podíval orientačně na XChat, tak jsem byl poměrně zděšen, co jsem tam uzřel. Zděšen, šokován a pobouřen. V místnosti Komouš výchova se nacházel nick známého neznámého multinickového uživatele, který si dal pro tentokráte přezdívku "komous_Azazel". Mě toto samozřejmě velmi uráží, býti nazván "komoušem". Ono by za normálních okolností šlo jen o nějaký projev prudiče a člověk by nad tím mávl rukou a okno prohlížeče zase zavřel. Jenže. Ano, je tu velmi silné jenže. Jenže k tomuto došlo pod dohledem jednoho ze dvou hlavních administrátorů Bogemana, který měl zrovna svůj záložní civilní nick Bogenan. V místnosti byl i SS Ataka a tento urážlivý nick měl dokonce přiděleno DS, a to, jak jsem se díval asi po hodině, trvalo stále.

Zdroj: Kategorie Volný čas a sport na XChat.cz


Proto jsem se jal napsat pobouřený e-mail adresovaný jak druhému hlavnímu administrátorovi Prazdrojovi, tak na Podporu a 42ideas.

Zdroj: E-mailová schránka AzaNovin

Jak vidítě, položil jsem zcela zásadní a stěžejní otázku, zda li se tímto způsobem chce 42ideas presentovat před veřejností.

A je opravdu napováženou, že administrátor XChatu Bogeman, dle mnohých výpovědí, a mé zkušenosti z minulosti, ochraňuje největší prudičku všech dob, a to nejen na XChatu, veleznámý to mor a rozvracečku spousty místností Happy613, klidně přihlíží zcela evidentně přítomnosti urážlivého nicku v místnosti svého kamaráda Ataky, že se na XChatu tolerují megamultinicky (což není v rozporu s pravidly ale řekl bych, že v rozporu s normálními dobrými chatovými mravy), recidivujícím prudičům je opětovně povoleno zakládat si další a další nicky (jak se vyjádřil sám největší spoluvlastník XChatu GymJWM) a čekat, až se s dalším a dalším nickem chatový recidivista dopustí nějakého prohřešku (XChat nezná jako porušení pravidel "obcházení BANu"?).

A jaký bude závěr dnešní glosy? Tímto způsobem budou sny Honzy Zálešáka o Novém velkém XChatu navždy jen snílkovským přáním.


Anděl Azazel

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 ROZUZLENÍ 23:50 02.09

Jak se k tomu 42ideas postavila? Různě. Tedy dva spoluvlastníci této firmy, a to Prazdroj a GymJWM. Prazdroj nick komous_Azazel zablokoval o čemž mě stručně e-mailem informoval. A když jsem si to ověřoval, tak tomu tak opravdu bylo, jak vidíte na skrýnu.

Zdroj: XChat.cz




Za to druhý podílník firmy 42ideas GymJWM se k tomu postavil úplně jinak. V e-mailu mě informoval o tom, že nick neporušuje pravidla služby XChat, která se vztahují pouze na její uživatele (Já jsem ale nikde netvrdil, že to pravidla XChatu porušuje). Opravdu zajímavé, že mi GymJWM v několika větách vysvětluje, jak si dokonce udělal rozbor a dle toho neporušuje žádné z případně možných pravidel.

V dalším textu mi GymJWM sděluje, že prý takový e-mail může napsat kde kdo a nedá se ověřit o koho se prý jedná. Adresa azanoviny@gmail.com je veřejně známou adresou AzaNovin a je uvedena na většině webů patřících do portfolia X-Magazínu A-A. Navíc, když jsem dělal na konci minulého roku rozhovor pro AzaNoviny s Gymem, tak to byla právě tato adresa azanoviny@gmail.com, přes kterou jsme komunikovali a na kterou mi Gym zasílal odpovědi na mé otázky.

Posouzení a závěr, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, už nechám na Vás.

Anděl Azazel


EXKLUZIVNÍ ČLÁNEK AZANOVIN
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/tretina-xchatu-v-zastave-financniho-uradu/



  AZANOVINY - Nejnovější články


http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/huawei-p30-s-androidem-10-a-ve-dvou-novych-odstinech/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/avast-nedoporucuje-pouzivat-gps-lokator-pro-deti-pro-jeho-zranitelnost/




http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/na-facebooku-budete-moci-zakazat-sber-sdilenych-dat-tretich-stran/






http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/google-rusi-dalsi-funkci-youtube-zpravy-konci/

http://azanoviny.wz.cz/2019/08/18/stale-castejsi-vypadky-facebooku-a-instagramu/


http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/nove-logo-firefoxu-od-verze-70/









http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/huawei-mate-30-pro-bude-drive-tesne-po-iphonech/


















http://azanoviny.wz.cz/2019/07/27/apple-nedostane-od-trumpa-celni-vyjimku-na-dily-k-mac-pro/http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/ceska-posta-vydala-varovani-pred-novym-podvodem/

Komentáře

  1. ::::::: INFO XGLOS - Kodex Xglos :::::::

    Já si uvědomuji, že jsem se tu mnohokráte zmiňoval a odkazoval na "Kodex Xglos", ovšem ten byl do této doby neveřejný, tudíž jsem se jal toto napravit a "Kodex Xglos" najdete přímo v menu. Jsou tam i nějaké zásady pro komentáře, tak myslím je dobré si to přečíst, i když jsem v minulosti těch několik málo zásad opakovaně zmiňoval a v podstatě se jimi většina komentujících v současné době řídí.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  2. ::::: Zpověď Zwířete (román) + 4 dílné vyjádření Azazela :::::

    Ještě bych rád svým čtenářům připomenul, že momentálně se nejvíce dějů odehrává na Xglosách v komentářích pod glosou PPP - Prázdninový perličkový přehled, kde Zwire již dopsal svůj zpovědný román a Já jsem se tam ve 4 dílném komentáři vyjádřil a dal některé věci do souvislostí. Doporučuji k přečtení.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  3. Ale na XChatu žádný Andel_azazel není zaregistrován.

    Když budu chtít, můžu si založit nick azazelovo.ritni.otvor a může ti to být jedno. Protože azazel je veřejně známá nadpřirozená bytost: https://cs.wikipedia.org/wiki/Azazel
    Že máš shodnou přezdívku na nějakým blogu, nikoho zajímat nemusí. Ta pravidla jsou v rámci XChatu a tam tento nick nic neporušuje. Platí to výslovně pro napodobení přezdívek NA XCHATU, ne napříč internetem.


    PS: Na to, jakou jsi ztropil scénu s odchodem, ti teda moc dlouho nevydržel :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @opiFka

      Vždyť jsem to sám psal v onom e-mailu, že již nemám nic se službou XChat společného. A naopak nikde v tom e-mailu neříkám, že to porušuje pravidla XChatu, pouze jsem na ně upozornil. Porušuje to pravidla slušného chování obecně, možná netiketu a vypovídá to o tom, jak to působí směrem k veřejnosti. 42ideas se chce presentovat tak, že se na jejím serveru mohou veřejně urážet lidé a její hlavní administrátor tomu přihlíží? Anebo to dokonce podporuje a XChat smí urážet některé lidi, které si určí? A tvůj přístup je naprosto neskutečný a jen to dokazuje, co jsi zač.

      Každopádně Já jsem se jal ptát na toto vlastníky XChatu (což je i Prazdroj), tedy 42ideas. Takže nevím, proč bych to tu měl řešit s nějakou "donašečkou jídla a občerstvení pro XChat Team", že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
  4. Aha, takže v důsledku věci jde opět jen o to obtěžovat slušný lidi, co se snaží pracovat. Chápu a od tvý osoby mě to ani vlastně nepřekvapuje.

    Když jsem se dnes podíval orientačně na XChat, tak jsem byl poměrně zděšen, co jsem tam uzřel. Zděšen, šokován a pobouřen. V místnosti Komouš výchova se nacházel nick známého neznámého multinickového uživatele, který si dal pro tentokráte přezdívku "komous_Azazel". Mě toto samozřejmě velmi uráží, býti nazván "komoušem". //

    V článku píšeš o sobě a v mejlu meleš o plošné xchatové etiketě? Nejvtipnější na tom je, že zrovna ty někoho poučuješ o slušným chování.
    Na Xchatu existují mnohem drsnější přezdívky, třeba v sexu je jich víc, než dost. To tě ale moc nežere, že ano? :D

    Měl bys vážně zvážit návštěvu psychiatra. Uleví se nejen tobě, ale i lidem, který otravuješ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem:

      10:40:20 System->opiFka: Info2: (Azazel_Andel) , naposledy: 1.9.2019 00:33:23, prochatoval: 00:00:00, založen: 01.09.2019 0:33

      Už jsi zpět? Nebo stále používáš guesta?

      Vymazat
    2. Nic proti, ale to fakt nejde nastavit systém tak, aby jednou zrušený nick už nebylo možno znovu registrovat???

      Vymazat
    3. @opiFka

      Ty tvé šílené myšlenkové pochody. Odpověděla sis vlastně sama tou citací. Mě to prostě uráželo, a nejde o ten nick samotný, jak jsem psal, to prudiči dělají 20 let, že si zakládají urážlivé nicky, jde o to že na to čučí Bogeman, bylo to v protekční místnosti Ataky, což je jeho kamarád atd. Takže tím vším to nabývá právě toho nebanálního rozměru, o který mi šlo.

      A co se týče toho samotného nicku komous_Azazel, tak ten na XChatu, dle datumu registrace, působil nějaký krátký čas už v době, kdy jsem tam pobýval. A z mnoha indicií bylo jasné, že byl založen právě s úmyslem "poškodit původní nick". Takže Prazdroj ho BANoval správně, vlastně tak nějak zpětně (v době kdy opravdu porušoval pravidla XChatu ho jen nikdo nenahlásil).

      Jinak je zajímavé, to co jsem psal v pokračování glosy, jak se k tomu oba spolumajitelé (ze 4 spolupodílníků 42ideas: poznámka Xglos) postavili. Musím říci, že Gym opět nezklamal, obhajováním sajrajtu, koneckonců to není nic nového, po převzetí XChatu si mnozí pamatujeme neuvěřitelné hlášky jeho manželky (nick kotatkoz), kdy vrcholnou perličkou bylo konstatování, že prudiči jsou občas i vtipní a vlastně jsou celkem fajn. Nu, a k tomu tu ty píšeš, že by sis mohla klidně založit nick azazelovo.ritni.otvor a bylo by to OK. To asi nevysíláte dobré signály. To, že tudy cesta nevede, to prokazují výsledky XChatu, a ty jsou tristní (budu teď psát glosu, teda už ji mám krapet rozepsanou, o všech chatech s malým hodnocením). Takže byste měli vy naopak přemýšlet, proč se XChat tak propadl, když 42ideas deklarovala, že chce úpadek XChatu zastavit, což se ji ovšem evidentně nepovedlo. Těch 6, jak Já říkám pokecových kategorií, tedy od Měst a míst po Seznámení a flirt jsou vylidněné, kdysi stěžejní místnost Bezva flirtík je v troskách, zato v "sexu" se pohybuje 90% návštěvníků. To je doslova brutální. Takže děláte asi něco špatně. A opět je tu hypotetická otázka, jak by to dopadlo s XChatem, pokud by ho koupil někdo jiný (byli další 2 zájemci)?

      A-A

      Vymazat
    4. Vida, tak si někdo velmi rychle založil nick s mojí přezdívkou (Naposledy: 3.9.2019 00:30:31 Založen: 31.08.2019 Nachatoval: 16.31 hodin) a dokonce už stihl nachatovat 16 hodin. Nějak nechápu, k čemu mu takový nick bude. A velmi dobrá otázka Pza. V některých případech, jasně vymezených, by určitě bylo dobré, pokud by si určité přezdívky již nikdo nemohl založit.

      A-A

      Vymazat
    5. @opiFka

      Měla bys být pozornější, můj nick vždy používal pomlčku, ne podtržítko.

      https://www.xchat.cz/whoiswho/profile.php?nick=azazel-andel

      A-A

      Vymazat
    6. Já měl BAN někdy předloni. Jakási osoba, tuším zhruba kdo, si založil nick posIusny_pez a pod ním posílal náctiletým děvčatům úchylný zprávy. Nevím už kdo, ale nějakej admin si vůbec nešiml, že v tom nicku je moje L nahrazeno Íčkem a suverénně dal BAN mně. Měl jsem fakt dost co dělat, abych svůj nick očistil... Kdybych to tehdy chtěl hnát vejš, tak to podle mě klidně mohlo být na trestní oznámení na autora toho fake nicku, protože tohle je vyloženě internetová kriminalita..

      Vymazat
    7. Ještě jste zapomněli, že Bogeman má jeden záložní nick (smích), teda von to bude jeho PRAVÝ nick!!! https://imgur.com/a/gIZ2uqi

      Vymazat
    8. Právě proto jsem měl vždy nastavené patkové písmo, protože tam je to okamžitě vidět, ta záměna velkého I za malé l (koneckonců stejně jako tady), tudíž to pak šlo rychle selektovat, že.. ovšemže. A co kdo bude provádět pod nickem Azazel-Andel mi je asi celkem jedno, Já na XChatu už nejsem a jen ten co nemá všech pět pohromadě by mě mohl s tím účtem spojovat. A pokud by mi tam ten prudič, páč kdo jiný si takhle rychle založí účet někoho, kdo požádal o smazání kompletních dat, bude dělat negatiovní reklamu, tak pokud nebude páchat věci mimo zákon, pak je mi to opravdu fuk, pokud bych se o něčem takovém dozvěděl, pak bych to třeba dle závažnosti řešil, to jistě.

      A-A

      Vymazat
    9. A ještě k tomu co koho uráží, když tu vidím skrýn z BTMR, tak svého času se nesmělo (měli to Bukv.. pardon Bogeman, Advisor a Hatikva v Podmínkách pro vstup), říkat slovo "pánbíčkář" a všechny jeho odvozeniny. Nu, chudák Karel Havlíček Borovský a další, ti by hned byli pánbíčkáři sejmuti. Tady na Xglosách se samozřejmě smí říkat vše, tady je absolutní názorová i náboženská svoboda. To jsem uvedl jen jako takový paradox, kdy Gym (v jehož anusovém otvoru dlí Bogeman) či OpiFka (kamarádka Bogemana) tu či v mailu trousí svá moudra o tom, co je či není urážlivé. Nu.

      A-A

      Vymazat
    10. @LichKingAnathema

      Jen bych tě upozornil, jako uživatele XChatu, že vyvedením obsahu mimo servery a služby Provozovatele, tedy na veřejné uložiště obrázků Imgur, jsi porušil bod 9 článku 8 Všeobecných smluvních podmínek 42ideas. To jen aby pak naše pistolnice O neměla třeba vyleštěnou a nabitou svou bambitku, anebo svůj bonz blok, ze kterého posílá svodky bratru B, a ten třeba neměl vyleštěné své kladivo na čaroděje :D

      A-A

      Vymazat
    11. Nu, a po tom, co jsem tu včera uváděl, že si někdo bleskurychle založil účet Azazel-Andel, tak ho dal ku smazání, to jen aby to zůstalo zachováno a evidováno.
      Skrýn ZDE

      A-A

      Vymazat
    12. A co se nick Azazel-Andel v noci smazal, tak si ho v brzkých ranních hodinách opět někdo založil. Nu, co k tomu dodat, snad jen.. Vítejte na XChatu!

      https://xchat.cz/Azazel-Andel
      Skrýn ZDE

      A-A

      Vymazat
    13. Nu, a podívejme se aktuálně na nejnovější počin známého neznámého multinicku v protekční místnosti Komouš výchova, tentokráte se presentuje nickem "namestek_Alzazeli". Toto není jen presentace onoho prudiče, oné místnosti, toto je presentace XChatu. Vítejte na GymChatu!
      Skrýn ZDE

      Mimochodem, na skrýnu viděný Acustic v Komouš výchově (Stálý správce v místnosti Bezva klábosení) je většinou souběžně k zahlédnutí v místnosti Cesta k rozkoši na Libimseti, tam má nick Acustikk. Co ovšem z celého plyne, že si Gym groupe zůstala na XChatu sama a činí věci jen sama pro sebe, ač se tváří, pokrytecky, že tak činí pro uživatele a celý XChat.

      A-A

      Vymazat
  5. :::::::::: karl1 na Chatujme vyvádí psí kusy ::::::::::

    Abychom se také věnovali aktuálním věcem z jiných chatů, tak se podíváme na Chatujme, tam můžeme spatřit, jak opět zakládá nové místnosti, už jednou si pamatujeme, jak jeho další místnost dopadla. Ovšem nyní není žádný troškař, v kategorii Ostatní, kde má svou (zamčenou) místnost "Ztratila jsem dva klíčky" se jal založit mnoho nestálých místností, podívejte se na skrýn ZDE

    Všechny ty zamčené místnosti založil Karl1, k tomu místnost "mura z klíčků" jeho souputnice Mica585. Co k tomu dodat. Asi jen to, že si na základě nejen tohoto můžeme představit skutečnou návštěvnost na chatu, při vědomí toho, jak se návštěvnost na Chatujme počítá (už jsem to tu několikrát vysvětloval), když připočteme multiVíťu, kolikrát rozlezlého se svými nicky po 3 místnostech, Ilonuolexovou a kdo ví ještě jaké mulťáky, tak je vše jasné.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další věci ze všech chatů budou k vidění v připravované glose, která ponese název "Malý výlet po troskách českých chatů". Ten název je asi dosti napovídající a už jsem tu někde psal, že bude i jakési malé hodnocení chatů a chatové scény.

      A-A

      Vymazat
  6. ::::::: Prázdniny skončily - Limity začínají :::::::

    Na některých chatech, kde mají limity pro místnosti či stálé správce, tak skončila prázdninami tzv. amnestie na limity.

    SuperPokec již toto připomenul svým uživatelům, stálá místnost má měsíční limit 100 nachatovaných hodin a SS 60 hodin.

    Na Chatujme by vlastně již též mělo být limitní období, tam mají počítadlo ovšem nastavené tak, že odstaluje místnosti při nesplnění měsíčního limitu, tudíž ten měsíc nejprve musí proběhnout, jelikož se to sleduje denně, tedy vždy za posledních 30 dní. Tudíž 1. října by měly býti limity natvrdo spuštěny. Ale to se ještě nechme překvapit,vzhledem k tomu jak víme z minulosti, že LuRy nebyl schopen po celý předešlý rok počítadlo dodělat a limity spustit.

    Na XChatu žádné limity pro místnost nemají, mají limity pro SS, ty jsou 60 hodin, ovšem dobře víme z minulosti, že se na to moc nehledí. Na XChatu od převzetí 42ideas vznikly vlastně jen 3 nové místnosti, protekční Kynologie (která zeje prázdnotou), Olympiáda (naprosto zbytečná místnost pro OH konající se jednou za 2 roky, kdy se střídají letní a zimní - která zeje prázdnotou) a nejnověji další protekční místnost Komouš výchova. Zkostnatělost XChatu je v tomto velmi známá a nové místnosti mohou vzniknout tak jen patrně pro známé.

    Libimseti, tam se snad již nesleduje nic, sice nějaké limity jsou stále stanovené, ovšem na to nikdo nedbá.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, prázdniny nám skončily, tudíž si dáme po čase statistiky, již tedy poprázdninové.
      Legenda: Portál (chat - pokec room) % lidí v sex room.

      --- 18:00 ---

      XChat 1259 - (901 - 95) 89,4%
      Libimseti 208 - (29 - 6) 79,3%
      Chatujme 142 - (50 - 38) 24,0%
      SuperPokec (23 - 23) 0%
      Chat.cz (13/10 reg. - 13) 0%


      --- 20:40 ---

      XChat 1408 - (964 - 144) 85,0%
      Libimseti 239 - (58- 18) 68,9%
      Chatujme 177 - (60 - 52) 13,3%
      SuperPokec (25 - 25) 0%
      Chat.cz (17/13 reg. - 17) 0%


      --- 22:00 ---

      XChat 1678 - (1 179 - 151) 87,1%
      Libimseti 245 - (65 - 21) 67,6%
      Chatujme 140 - (59 - 41) 30,5%
      SuperPokec (20 - 20) 0%
      Chat.cz (19/12 reg. - 19) 0%

      Nic se oproti prázdninám nemění, je to stále stejná bída s nouzí. Když si uvědomíme, že na všech českých chatech je v pokecových místnostech dohromady pouhých 252 lidí kolem 9 hodiny večerní, tak je to již dosti velká katastrofa. Příroděžel. Krutá realita české klasické chatové scény.

      A-A

      Vymazat
    2. A dáme si i páteční statistiky, zase z trochu jiných časů.

      === Pátek 6.září ===
      --- 12:00 ---

      XChat 1199 - (755 - 76) 89,9%
      Libimseti 183 - (49 - 9) 81,6%
      Chatujme 102 - (29 - 25) 13,7%
      SuperPokec (16 - 16) 0%
      Chat.cz (7/5 reg. - 7) 0%


      --- 13:00 ---

      XChat 1214 - (778 - 71) 90,8%
      Libimseti 178 - (46 - 9) 80,4%
      Chatujme 112 - (39 - 28) 28,2%
      SuperPokec (17 - 17) 0%
      Chat.cz (13/11 reg. - 13) 0%


      --- 16:15 ---

      XChat 1262 - (836 - 73) 91,2%
      Libimseti 185 - (30 - 9) 70,0%
      Chatujme 106 - (35 - 28) 20,0%
      SuperPokec (16 - 16) 0%
      Chat.cz (10/9 reg. - 10) 0%


      --- 22:30 ---

      XChat 1554 - (1 132- 150) 86,7%
      Libimseti 253 - (67 - 23) 65,6%
      Chatujme 128 - (58 - 50) 13,7%
      SuperPokec (15 - 15) 0%
      Chat.cz (24/20 reg. - 23) 4,16%

      Jestli někdo čekal po prázdninách nárůst návštěvnosti, tak to čekal velmi špatně. Skoro se zdá, jako by nastal pravý opak. Ale nesuďme ze dvou dnů, to by nebylo korektní. Takže se nechme překvapit, jestli se v dalším období něco změní. To co se patrně nezmění v jakémkoliv období, to bude ten příšerný poměr na XChatu lidí v pokec a sex místnostech, tady to vypadá na trvalou oscilaci kolem 90 procent návštěvníků v sex kategoriích.

      A-A

      Vymazat
    3. A podívejme se na statistiky před sobotním polednem.
      Legenda: Portál (Chat - Pokec room) % v sex room.

      === Sobota 7. září ===
      --- 11:15 ---

      XChat 1172 (827 - 87) 89,4%
      Libimseti 197 (44 - 16) 63,6%
      Chatujme 132 (46 - 41) 10,8%
      SuperPokec (18 - 18) 0%
      Chat.cz (2/2 reg. - 2) 0%

      A-A

      Vymazat
  7. ::::::::::::: Soudruh Alzazeli :::::::::::::

    Když už známému neznámému prudiči a megamultinicku z Komouš výchovy na XChatu byl zaBANován Prazdrojem nick "komous_Azazel", tak si pravděpodobně tedy tentýž "uživatel" udělal nový nick "soudruh_Alzazeli". skrýn ZDE

    Nevím proč mi na mysl vytanul dávný článek tu z Xglos s názvem "Sláva prudičům (vítězům), čest slušným (poraženým) z 22.11.17 který byl z prostředí francírkova Chat.cz. Můžete se na něj podívat ZDE

    Já jsem si ho sám připomněl a pročetl, a uvědomil si, že ono kdyby se za některá jména dosadila jména jiná, tak by to pořád téměř sedělo, že.. ovšemže, koneckonců původním tvůrcem obou chatů je jedna stejná osoba a ty názvy Chat.cz a XChat.cz také jako by si z oka vypadly. A ke všemu i Happy613.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, a podívejme se aktuálně na nejnovější počin známého neznámého multinicku v protekční místnosti Komouš výchova, tentokráte se presentuje nickem "namestek_Alzazeli". Toto není jen presentace onoho prudiče, oné místnosti, toto je presentace XChatu. Vítejte na GymChatu!
      Skrýn ZDE

      Mimochodem, na skrýnu viděný Acustic v Komouš výchově (Stálý správce v místnosti Bezva klábosení) je většinou souběžně k zahlédnutí v místnosti Cesta k rozkoši na Libimseti, tam má nick Acustikk. Co ovšem z celého plyne, že si Gym groupe zůstala na XChatu sama a činí věci jen sama pro sebe, ač se tváří, pokrytecky, že tak činí pro uživatele a celý XChat.

      A-A

      Vymazat
  8. ::::::::::::: AzaNoviny - Exkluzivní článek :::::::::::::

    Rád bych Vás, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, i zde v komentářích upozornil na nový článek AzaNovin, který se jmenuje Třetina XChatu v zástavě Finančního úřadu.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024