Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Kondice Xglos: Výborná!



Po delším čase si dáme statistiky, neb Xglosy byly, jsou a vždy budou transparentní. Oproti minulosti neuvidíte určité segmenty, jako vývoj návštěvnosti Xglos za celé období či nejzobrazovanější glosy všech dob, neboť právě takové statistiky narušil a znehodnotil vtipálek, který v určitém minulém období nechával automaticky některé stránky a články refreshovat. V současnosti je již vše v pořádku, a tak si můžeme ukázat statitiky předně za poslední období.


Nejdříve si řekněme, že se blíží velké výročí, neb příští glosa bude dvoustá! Ano, dámy a pánové, je to až neuvěřitelné, Xglosy vám nabídly do této chvíle i s touto statistickou glosou již 199 článků.



Podíváme se nyní na to, jak si Xglosy vedly v posledních 30 dnech. Téměř 8,4 tisícem zobrazení si drží skvělý standard, za stejné období bylo napsáno téměř 260 komentářů.



A jak si vedly jednotlivé glosy? Ty nejlepší za poslední měsíce si ukážeme v TOP 7.


Jak vidíte, tak si skvěle vedou rozhovory Hovory X, a musím se přiznat, že pro mne je tu jedno velké překvapení, a to třetí místno glosy "Vyhonit ďábla (Podcast)". Ono totiž články mimo tu chatovou oblast mívají obvykle slabší návštěvnost, tady si to zřejmě našlo své čtenáře.


Přidám ještě jednu statistiku, zobrazování Xglos dle operačního systému a prohlížeče. Zde můžeme pozorovat též výraznou proměnu u segmentu prohlížečů, v minulosti byly téměř souběžně na prvních místech Firefox a Chrom, nyní jak vidíte, tak Chrom v přístupech na tento blog zcela jednoznačně panuje.





A jaký bude závěr této statistické glosy? Někteří čtenářové si zase řeknou, už při přečtení titulku glosy, že samochvála smrdí a podobné nesmysly. Nikoliv, nesmrdí, a proč by se člověk nepochválil, když je za co. A hlavně, ta pochvala je přeci i pro vás, čtenáře, pro přispěvatele do komentářů a vůbec všechny, kteří se kolem Xglos nějak motají. A Já bych všem těmto lidem chtěl poděkovat, za přízeň a některým i za přímou či nepřímou spolupráci.


Anděl Azazel


✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

AzaNoviny




✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦


Archa X




Komentáře

  1. === Moje prvotina na Arše ===

    Na webu Archa X jsem publikoval svůj první regulérní článek, dal jsem mu název " Kam mizí svobodný svět?" a pokud byste měli chuť se do něho začíst, pak ho najdete ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. === Podcast "Vyhonit ďábla" - Nejlepší autorský podcast roku 2020 ===

    Nu, už je asi jasné, proč i zde na Xglosách uspěl článek o podcastu Terézie Fejančekové a Zuzany Kašparové "Vyhonit ďábla", získal totiž ocenení jako nejlepší autorský podcast roku 2020. Protagonistky byly hosty DVTV s moderátorkou Emma Smetana. Můžete se na video podívat ZDE na Aktuálně.cz.

    Nejúspěšnějším dílem, to jistě potěší Análníka, Lorda Anála, Análthému (jak ho titulovali prudiči), díl o análním sexu :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když už jsme u podcastů, tak Xkozloviny jsou nově i na..

      Overcast

      Apple Podcasts

      Castro

      A prozradím vám ještě něco, po mnoha a mnoha měsících odmlky vznikne nová epizoda Xkozlovin. Budete včas informování.

      A-A

      Vymazat
    2. Tak samozřejmě, že mne to potěšilo, byť to tedy byl výtvor celkem dost ubohý, ale Anál je Anál!!! :D :D :D k pobavení pošlu jeden odkaz, kde jsem se skutečně nasmál tím "vyústěním" ,,,,njn..další "amatérka" , jak ty dvě podcastnice :D https://www.lifee.cz/laska-a-vztahy/andrea-29-chvilka-nepozornosti-pri-vasnivem-milovani-na-kterou-hned-tak-nezapomenu_123736.html

      Vymazat
  3. === Nový X-Fejeton: Chatujme - Návrat ke kořenům ===

    Tento můj nejnovější fejetonový výtrus si můžete přečíst jako vždy..

    - přímo tady na Xglosách v menu X-Fejetony ZDE
    - na webu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. === Co se chystá ===

    ... aneb co Vás čeká v druhé polovině prázdnin.

    I v srpnu se samozřejmě můžete těšit na rozhovory ze série Hovory X

    V plánu jsou dvě tématické glosy, jedna z prostředí Líbímseti, druhá představí slovenský portál Pokec.sk

    Archa X

    Jak se zdá, některé články by mohly být převedeny na mluvené slovo, prozatím se objeví na podcastu Xkozlovin, stejně jako možná někdy v budoucnu společný podcast Archivářky a Azazela.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. === Archa X na Xkozlovinách ===

    První, v podstatě zkušební, podcast z nové série Archa X v hlavní roli s Archivářkou a jejím článkem "Úskalí socializace a očekávání druhých". Poslechněte si na Anchoru či v těch svých aplikacích (Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts, Radio Public, Breaker, Pocket Casts, Overcast, Castro) ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Xkozloviny - Jinak byla upravena stránka v menu Xkozloviny, kde přibyly další platformy a aplikace, kde lze podcast Xkozloviny najít a poslouchat, je jich již v tuto chvíli 10.

      Nově bude vždy jako přehrávač zobrazena jedna aktuální epizoda Xkozlovin a jedna aktuální epizoda sekce Archa X, pod kterými najdete seznam dalích epizod.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024