Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Rok 2020 na klasických chatech a diskuzních fórech CZ/SK

 

Chaty 2020

 

 

Nejprve si přečtěte můj obsáhlý článek, který jsem napsal pro AzaNoviny s názvem Klasické Chaty a Fóra v roce 2020. Od toho se odpíchneme. Ano, jde o hodnocení uplynulého roku na českých chatovacích portálech a fórech. Plus jeden portál slovenský. Tady na Xglosách se ještě k některým věcem vyjádřím a rozšířím.

 



Jak je v článku na AzaNovinách psáno, tak v letošním roce zanikly dva významné a dá se říci legendární portály, tedy Lidé.cz a Diskutníci. Už tento samotný fakt se musí do závěrečného součtu promítnou obrovským mínusem, že.. ovšemže. Když bych odbočil od chatů a fór, tak v letošním roce skončila i legendární blogovací služba Blog.cz. To máme ale, panečku, umrtí českých legendárních portálů v jednom roce, což.


Mohlo by vás zajímat:  Pinterest. Celosvětový katalog nápadů vs. Instagram selfíček.

 

XChat


I v letošním roce pokračoval GymChat v nastoupeném trendu, kdy se již jasně ukazuje, že přišel o většinu uživatelů ze "slušných" kategorií, a krom enklávy sexoušů, která ještě provozně finančně drží GymChat nad vodou, tak si tam zůstali Gym a přátelé tzv. "ONI" sami. Například pohled do kategorie Volný čas a sport je vševystihující, několik adminů a pak už jen prudičská místnost Komoušov. 

  

Líbímseti


Celou dekádu nevyvíjený portál, kde ještě sem tam admini Pip a Baron schválí nějakou tu fotku. Na chatu pár přeživších a Víťa se svými multinicky v mnoha místnostech. Diskuze Libimseti jsou již naprosto katastrofální, vrátil se známý megagigaspamer Kouba, v současné době mu tam jeden další uživatel zkoušel lehce sekundovat. Podívejte se na obrázek.

Diskuze libimseti.cz
Zdroj: Diskuze Libimseti

Všechny díly Hovory X (Speciál Naruby, Anketa X) najdete přehledně na jednom místě



Chatujme


Kdysi mi LuRy říkal, že Dutch má strach, že mu chat ukradne. Nu, nevím jak se tito dva chlapci domluvili, ale v současné době již zakladatel Dutch Chatujme neprovozuje a jediným provozovatelem je právě Lury. Dá se tak říci, že LuRy vyměnil Dutche za Grantika, kterého si přitáhl ze SuperPokecu (ač byli kdysi rivalové a dokonce se dá říci nepřátelé). Jak Grantik přišel ku SuperPokecu, to už drahnou dobu také z Xglos víte. Ano, původně tam působil jen jako pomocný programátor, vlastníky chatu byli Čermák a jedna další osoba. Grantik chtěl polovinu od Čermáka koupit, ten ale nechtěl, tudíž to sehrál tak, že Čermák prodal svojí půlku druhému vlastníkovi, a ten celý chat následně Grantikovi. Nu, LuRy s Grantíkem se hledali až se našli, co říkáte?



SuperPokec


Důchoďák s návštěvností pod dvacet. Co k tomuto mrtvému chatu více říci, že.. ovšemže.



Chat.cz


Podivný chat, konstrukčně a systémem, s podivnými lidmi na palubě. Nic, co by mělo český internet zajímat.



A jaký bude závěr dnešní glosy?


Kdo si chce ještě v dnešní době klasicky zachatovat a třeba narazit na pár tématicky zpřízněných duší, ten musí na Slovensko na tamní Pokec.sk. Kdo má rád živé diskuze, tak by měl navštívit Diskutujme ONLINE, anebo pokud jste věřící, či se vzhlížíte v dřívějším životu za  socialismu, pak pro vás bude vhodné diskuzní fórum na Chatujme. Nu, a my ostatní jsme velmi rádi, že už na českých chatech a fórech dávno nepůsobíme, neb ty jsou už jen a pouze pro ostudu. Velikáni vědí, kdy je čas odejít, a proto už všichni velikáni dávno předávno odešli, na oněch ostudách zůstává už jen pár ostud.

 

Mohlo by vás zajímat:  Diskutujme ONLINE EU a COM
 

 

Anděl Azazel


✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

RCS nahradí klasické SMS. Google obešel operátory.

Pornhub smazal až 80 % obsahu. Kryptoměny novým platidlem. - AzaNoviny

Spotify – Novinka, test, výhled. - AzaNoviny


Komentáře

  1. === AzaPoet XVI. ===

    Šestnácté pokračování nekonečného příběhu AzaPoetu spatřilo světlo světa. Přěčtěte si, anebo poslechněte nejnovější říkanku v menu AzaPoet tady na Xglosách ZDE

    Pěkný kulturní zážitek Vám přeje Váš poeta
    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, jak vidíte či slyšíte, pojal jsem to částečně i v humorném stylu. A pokud byste se někteří chtěli dále pobavit, a vlastně dozvědět se, o čem to v úplném závěru rýmuji, tak se podívejte na jednu z diskuzí na portálu Libimseti.cz ZDE

      A-A

      Vymazat
    2. A když už jsme, při neděli, v humorném rytmu, tak si položme otázku Kam zmizel Mach? Ani na Chatujme, ani na Xku, ani na Libku nespamuje, nikde nic nezasírá, teď jsem se po čase díval do spamové složky v redakčním mailu AN a taky nic. Že by ho vážně už konečně zabásli? :D No Haluškooo.. :D

      A-A

      Vymazat
    3. Mach se vrátí a jestli ho zabásli mafiáni z řad policie české republiky otázkou jest. I já byl včera večer obtěžován těmito hulváty nebot romskému sousedovi se ztratil elektroměr jak mi bylo zděleno a snažili se z toho obvinit mou osobu, což sem odmítl. A ačkoliv sem dnes chtěl podat stížnost na hrubé slovní napadání a obecné ohrožení když bez povolení vnikli na můj soukromý pozemek a ohrožovali mě služebními pistolemi kterými na mě celou dobu mířili, tak mi paní na lince 158 ze strakonické kriminální policie do telefonu zdělila abych to moc nerozmazával že by se mi to prý mohlo vymstít, tak nevím co si o tom všem mám tedy myslet ??

      Vymazat
  2. === Recepty a vaření - Nový trojlístek receptů ===

    V přidružené sekci Recepty a vaření na AzaNovinách došlo k dalším přírůstkům, tenktokráte trojlístek nových receptů tvoří Netradiční hrachová polévka, Bramborový guláš s hlívou ústřičnou a Vejce v pikantní indické omáčce. Takže si přijdou na své i vegetariáni, neb jsou to vše bezmasé pokrmy. Najdete mezi nejnovějšími recepty ZDE

    Dobrou chuť Vám přejí
    Recepty a vaření na AzaNoviny.eu

    OdpovědětVymazat
  3. === Co Vás ještě čeká do konce roku ===

    Takže upřesním "Co se chystá" a nejprve sdělím, že rozhovor s Bořkem už se letos nestihne a ani by se to nehodilo už takhle ke konci roku, takže to přesouvám na příští rok. 28. prosince bude první výročí Xkozlovin, takže k tomu bych patrně udělal nějakou glosu. Přemýšlím o tom, že bych udělal i nějakou hodně odlehčenou silvestrovskou glosu, ale přiznám se, že konkrétní nápady zatím nemá, tak uvidíme. Možná bude ještě nějaká hodnotící shrnující tento rok glosa, nu a pokud se již nic aktuálního většího nikde nepřihodí, tak to bude pro tento rok asi vše.

    Vaše Xglosy - Vaše informace, Váš přehled a Vaše zábava z internetového světa

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. === Postřehy z chatů (20. prosince) ===

    ::: Spolumajitel XChatu o mega špatné investici při jeho koupi :::

    Bratříček (Ondřej Tesárek) zmínil ve svém podcstu v epizodě nazvané "Člověk proti bankrotu 1 - Od nuly" skutečnost, že ve svém životě provedl pár investic, které se nikdy nevrátí, mezi nimi zmínil i odkup XChatu s partou kamarádů od Economia a.s.. Podcast si můžete poslechnout ZDE a zmiňovaná pasáž začíná v čase cca. 5:20.

    Xglosy - A víte, co jste nevěděli!

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. U všech Vítů
    to je křiku.
    Šáša šašek šášula
    je jen ubohá nula.


    Šáša Vita 1971
    je naprosto prázdná bedna.
    Ohání se soudruhy a muslimy
    ten patriot ze Sudet .

    Když padl Sládek,
    kam se poděl šáši Víti jeho svět ?
    Po chatu se prohání
    všechny viní ze všeho .
    Kdo ho asi zachrání
    snad nějaký soudruh ze Sudet ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, aha.. tak takhle to je
      z prohry Republikánů vyšiluje
      byl to pro něj krutý šok
      málem umřel onen rok.

      Sládka navždy odvál čas
      Víťi psyché popad ďas
      smutně volá "Vrať se zpět"
      tvoří si svůj vlastní svět,

      imaginární rodinky chatu
      vyhrožujíc celičkému světu.

      A-A

      Vymazat
    2. Armed chválí šášu Víta
      Armed co dnes poprvé na Libko zavítal.
      A hned hurá na diskuzi
      proti Azovi brojí.

      Armed mafiánského původu,
      přidal se do šáši Víta průvodu.
      To je ale sestava
      jeden mafík, jeden šáša tatík.

      Milovníci násilí
      rasisti a ubožáci .
      Mají snad oni nějakou práci ?
      Vyhrožovat, vinit , špinit
      máme z nich jen legraci.

      Šášo šašku Víťane,
      tak mafián se tě nakonec zastane ?
      Mafián, muslim a sládkovec
      kde skončíš nakonec?

      Komu je přáno
      tomu je i dáno.
      Jak ty přeješ Azovi všechno nej
      až skončíš v pekle
      potom nezoufej .

      Vymazat
  6. Takže jsme se opravdu pobavili, já rozhodně ano. Kam až sahá zoufalství šaška Vita1971 . Nu, ale aspoň byl zase na chvilku středem pozornosti .

    Vánoce se kvapem blíží a i já chci všem popřát . I když podle té nedávné Ankety dost lidí Vánoce bere jako všední dny.
    Přesto přeji všem klidné prožití těchto svátků . A speciálně Tobě Azíku přeji klid a pohodu a hodně dalších článků .

    OdpovědětVymazat
  7. === Vánoční postřehy z chatů (24. prosince) ===

    XChat

    Ataka jako SS Komouš výchovy v příní k Vánocům přeje co nejvíce nových prudičů

    V přání k Vánocům uveřejněném na fóru místnsti Komouš výchova se uvádí například toto:
    Nezbývá abych popřál naší místnosti co nejvíc nových prudičů a aby naše místnost měla i nadále pevnou a stabilní návštěvnost jako dosud. Celý post si můžete přečíst viz. zdroj.
    (Zdroj: XChat.cz - Fórum - Komouš výchova)

    Chatujme

    Admina Cullinan a kamarádčofty? Zakladatelka "Achátového zámku" zbavena SS - otevírá si dočasnou roomku "Achátový zámeček"

    Na webu k místnosti "Achátový zámeček" na Chatujme si můžete přečíst, jaké hrůzné vztahy a praktiky panují na portálu Chatujme, kdy je zakladatelka místnosti COMMONSO dokonce připravena o svou roomku. Jen pro příklad malá ukázka:
    Otázka zní: Má tady cullinan skutečně na chatujme.cz nějakou vůbec vypovídající hodnotu? Víc škodí než slouží! Dílo zkázy započalo!!! Příznivci místnosti a fandové báječného povídání se vždycky sejdou, ať jim chce házet klacky pod nohy kdokoliv! Z vás, manipulátorů, závistivců a nepřejícníků, strach nemáme a budeme stále komunikovat, žertovat a i nadále se skvěle bavit. Vás skutečně nepotřebujeme!!! Toto je jen menší část, celý text naleznete na webu k místnosti "Achátový zámeček" viz. zdroj
    (Zdroj: Achátový zámeček)

    Opravdu stojí za přečtení! Jen pro silné nátury!

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. SENZÁCIA !!!! ŠPINA !!!! :D STOJÍ ZA PŘEČITANIE !!! :D
      Nie, nestojí....
      Opäť ukážková práca bulvárneho Azazelaa.. rozmazať pol roka starú záležitosť :D :D :D :D :D
      Akorát commons zabudla spomenúť že si nick zmazala a tým ju zakladatelství a SS zaniklo: D podľa podmienok Chatujme nikomu nevzniká žiadne duševné vlastníctvo na to čo si tam vytvára .. Tak komu čo ukradli?
      A dôvod zmazanie? Asi to nebude len tak, že?
      Fakty fakty môj milý Azazel :)

      Vymazat
    2. @ Peťa N.

      Ne, díky přírodě, žádný bulvár se nekoná. A jak vidíš, a všichni ostatní, tak Já to nijak výrazně nekomentuji, tedy ve smyslu, že bych vynášel nějaké soudy. Spíše si kladu otázky a kroutím hlavou nad tím, co se to na tom Chatujme děje. Ano, není to úplně nejaktuálnější, tedy že by se to stalo včera. A dobrou otázku jsi položil ty sám "A dôvod zmazanie? Asi to nebude len tak, že?", to je vynikající otázka. Pod jakým tlakem tak učinila? Já to nevím, jen čtenářům ukazuji, co je napsáno na webu místnosti Achátový zámeček a opět si kladu otázku, proč si musí zakladatel místnosti udělat jinou místnost, kterou si pro sebe uloupili lidé, co s onou místností pravděpodobně nemají nic moc společného. Co tam třeba pohledává jako SS uživatelka Petus? Též dobrá otázka, že.. ovšemže. A nikdo netvrdí, že uživatelům vzniká jakýkoliv nárok na cokoliv, každopádně zakladatelé místnosti se vždy ctí, dokonce i na tom GymChatu to bylo zvykem, ač třeba zakladatel už dávno SS nevykonával, tak s ním i Admini jednali, nu.

      A-A

      Vymazat
    3. A ještě důležitý dovětek, ono v této kauze jde přeci i dosti podstatně o roli adminy Cullinan. Tedy adminy, kterou do té doby, než se stala adminou vůbec nikdo neznal, tedy asi krom místních sexoušů, ona se nikde veřejně neprojevovala, Já jsem se na ní pár lidí tehdy ptal, nikdo mi nebyl schopen cokoliv bližšího o ní říci, jen vím, že je z Lidéčka, kde údajně též chodila jen do sex místností. A obecně neznámou Cullinan najednou LuRy vytáhne z klobouku, ač před tím dělal veřejný nábor, a nyní ho opět dělá na funkci Fór Admina. Takže tam se ten kamaradčoft asi bude nabízet, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    4. Kdeže to čo opisuje sa odohráva až po jej zmazaní

      Vymazat
    5. @ Peťa N.

      Stěžejní je ale co se stalo před zánikem SS pro Commons, před jejím smazáním, proč k tomu došlo, co se stalo? A proč jsou na Chatujme dva Achátové zámky/zámečky? Ale to nám asi nepovíš, sic se tváříš jako znalý situace. Není to překvapivé.

      Stejně jako se nikdy nedozvíme, co se tehdy přihodilo v místnosti ANP, kterou založil Láva. O SS zakladatel Láva přišel, posléze tam LuRy nainstaloval Firera. Firer je ok, ač asi patrně ví co se stalo nikdy mi to nesdělil, ač jsem se ptal. A nejen jeho jsem se ptal. Opět stěžejní je, jak došlo k tomu, že Láva přestal být SS, když byl zakladatelem místnosti? K čemu tam došlo, jakým způsobem se to stalo, jaký byl důvod? To se již nikdy nedozvíme, neb LuRyho kejkle, maskování, netransparentnost, mlžení, zametání věcí pod koberec etc. jsou veleznámé.

      Stejně se patrně nedozvíme, kdo jsi vlastně ty, Peťa N.? Co jsi zač? Jelikož se vyjadřuješ předně ku věcem kolem Chatujme, pak se dá odhadovat, že právě s tímto portálem máš cosi společného. Ale nečekám odpověď, neb přesně patříš do toho "jiného" světa, světa kejklí, machinací, upravování údajů, antidatování, mlžení etc., tedy do světa, se kterým tady my na Xglosách nechceme mít nic společného, který se nám hnusí, páč máme náš čistý a transparentní svět. Rád žiji v tomto "našem" světě, tuze rád :)

      A-A

      Vymazat
  8. === Podcast Xkozloviny na dalších dvou platformách ===

    Objevil jsem podcast Xkozloviny na dalších dvou místech, a to na platformách..

    Podcast Republic ZDE

    PodBean ZDE

    Můžete se na to podívat a případně si poslechnout z odkazů. Samozřejmě jsem doplnil banery obou služeb do přehledu na stránce Xkozloviny "KDE POSLOUCHAT", tam vám jsou společně s dalšími trvale k dispozici.

    A na kolika místech Xkozloviny že to už jsou? To si spočítejte a berte jako kvízovou otázku.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. === Další trojlístek receptů ===

    Recepty a vaření na AzaNoviny.eu ani o svátcích nespí a přináší Vám další klasický trojlístek receptů - Švestkové víno, Hráškové placičky a Treska se šunkou, sýrem a brokolicí. Dobrou chuť a dnes i na zdraví!

    Najdete v "Nejnovější recepty" na Recepty a vaření

    Recepty a vaření
    AzaNoviny.eu

    OdpovědětVymazat
  10. ::::::: Nový X-Fejeton je tu! :::::::

    Co má společného Chatujme - s Líbímseti - se SuperPokecem? Koubu a Grantika.

    Ano, toto je název mého nejnovějšího X-Fejetonu, kde jsem podrobil celou chatovou scénu a její některé jednotlivé segmenty a děje ostré kritice. Přečíst si můj nejnovější počin můžete, jak jste již zvyklí..

    - tady na Xglosách v menu X-Fejetony ZDE

    - na půblikačním webu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024