Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

X-Bleskovka: JiH rozdává SS svým kamarádům

Rozšíření a aktualizace 24. 02.  12:00

Velmi náhle a z ničeho nic se v místnosti "30 a více" stal SS Nstorm, jak už víme, šipkový a kulečníkový kamarád RA JiHa. Společně s ním jsou SS této místnosti Draly a Hela77. Co stojí za tímto krokem, je to JiHův pokus jak zachránit Stálé místnosti? Každopádně přidělování SS svým kamarádům rychlostí světla není nic neobvyklého, vzpomeňme na Fatal, která dostala okamžitě SS tam, kde si řekla, tedy v Night Room a pak s Kejt v Absolutnu.

Zdroj: Info o místnosti 30 a více

Nstorm se nabízel už v Pokecu, toužil být SS, ovšem tam ho nechtěli. Nikdo se tomu moc nediví, je to takový pošuk, který nerespektuje pravidla a v podstatě nic, a jako DS občas způsobil svým výkonem i vrásky na čele samotné Freyi. Ještě si připomeňme, že Nstorm už v minulosti byl SS, a to v místnosti IT, která ovšem byla pro nízkou návštěvnost odstálena (Nstorm se o místnost nijak nestaral a chodil jinam). Draly -  registrace: 19. ledna 2018

Profil Nstorma na Xchatu zde 

A závěr dnešní X-Bleskovky? Toto asi nebudou ty nové solidní a slušné místnosti, že.. ovšemže. Místo solidních se pokouší JiH zachránit svůj Anarchistán nesolidním Nstormem. Nebo že by to dostal nejen z kamarádství ale i za odměnu, že Azovi, tedy mně, způsobil určité týdenní problémy? Kdo ví. Co je ovšem už naprosto jisté, JiH není adminem pro chat, je adminem pro své kamarády, případně pro své slečny. Ale to vlastně není ani žádná novinka ani žádné překvapení. Jen potvrzením smutného účinkování této atrapy admina.


Anděl Azazel



☓☓☓☓☓☓☓☓☓☓☓☓☓☓ 



Aktualizace 24. 02. 2018 12:00

Pro zajímavost

Přeci jen tato glosa byla taková rychlovka, tak nechť se ještě trochu nafoukne. Ukážeme si, jak by vypadal Chat.cz (dle posledního skrýnu seznamu místností z minulé glosy), pokud by jako všude jinde na klasických chatech byly nestálé místnosti pod čarou (a to při zachování řazení místností dle nachatovaného času, jinde je to řazení většinou abecední).

Zdroj: Upravený a seřazený seznam místností na Chat.cz dle typu místností



A ještě jedna malá ukázka. Obrázků z toho, jak to vypadá v místnostech na Chat.cz bylo na Xglosách i na SuperBulváru už uveřejněno celkem dost, tedy dosti viděného bordelu. Nyní tedy ještě pro doplnění si ukážeme i explicitně pornografický obsah, který byl postován mezi jakýmsi spamam v místnosti Na vlastní nebezpečí. Je to samozřejmě krutě mnou cenzorováno, pokud by někdo netušil přes onu cenzuru co se na obrázku z linku uživatele Xerxes nachází, tak je tam přes téměř celou plochu potetované mužské přirození.

Zdroj: Místnost Na vlastní nebezpečí na Chat.cz


Závěrem této aktualizace, asi se budu již opakovat, ale k tomu, jak to v dnešní době vypadá kompletně na chatu Chat.cz, se nic jiného říci nedá. Ano, Chat.cz je snad ve všech ohledech už totální žumpou, to co je k vidění, celkově i v konkrétních jednotlivých položkách, to opravdu nikde jinde, na žádném jiném chatu, k vidění není. I putika páté cenové skupiny je proti Chat.cz Alcronem.

Komentáře

  1. Jistě, nic novýho to není, jenom takové rozdělení jedné místnosti, 30 a více není nic jinýho než BÉČKO Pokecu.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, prostě tam teď je Pokec 1 a Pokec 2, takže zase jenom Pokec a nic, páč jiná místnost tam ani tak nějak nepřetržitě celo a dennodenně neexistuje. Tedy místnost jako místnost, ne místa kam si chodí nějací TheGrunkiové a pod. dávat své soukromé hovory s děvčaty. A ten Nstorm, to je až úsměvné, takovým lidem vůbec takové funkce jako SS do rukou nepatří. Si pamatuji, když jsem se začal usídlovat na Chat.cz a ještě jsem ani nepočítal s tím, že bych tam ustálil HX, tak utíkal hned za JiHem v hysterickém křiku ho informovat o tom, kdo se na tom chatu objevil. Též jsou známé jeho hlášky o tom, když se díky mně a novinám o tom chatu začalo vůbec vědět a hrnuly se tam zástupy z Xchatu (posléze to bylo období nejvyšších návštěvností), tak pošetile hulák aby se všichni vrátili zpátky, že je tam nikdo nechce (přitom sám je z Xchatu). Ovšem to se tak nějak postupně objevovali různí lidé z Xchatu, různé řekl bych sorty. Problém dnešního Chat.cz je ten, že to kvalitnější a lepší už odešlo a na Chat.cz zůstalo z lidí co přišli z Xchatu, nebo i v současnosti přicházejí, jen to nejhorší, ten největší odpad.

    OdpovědětVymazat
  3. Chci vidět, to proč mě vůbec uvádíš se Svým problémem ohledně toho že sem ti nějak poškodil ten tvůj email. Já chci důkaz, jinak je to jen pomluva. Vůbec nemáš žádné podklady ale pomlouvat to umíš.

    Nstorm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Co je úsměvně překvapující, že v době, kdy vycházela čísla AN tímto způsobem, nikdy žádný problém nebyl, až po téměř 3 letech od jejich zveřejnění. Prohlížel jsem ono jedno číslo, co by tam tak mohlo být, byl tam Xchatový profil Nstorma i s jeho fotografií. Že by odtud vítr vál." Toto je úryvek z glosy Moje peripetie s účtem Microsoft. Šlo o vyslovenou domněnku, a to nejen na základě zde psaného, ale i dalších indícií. Mimochodem nebyl jsem jediný, stejnou domněnku vyslovili minimáně další 2 lidé, se kterými jsem komunikoval (jména uvádět nebudu, třeba si je domyslete nebo tipněte). A nejen na Nstormovi panovala shoda, velmi podobně jsme viděli i to, že nejspíše šlo o skupinovou akci, tedy za podpory dalších lidí, například velmi silně zaznělo jméno Panther. U Panthera by to též nebylo žádným překvapením, zvláště když tu v jednom ze svých komentářů k mojí osobě pronesl až výhrůžně "dobře, tak na to půjdeme jinak." Jeho snaha o umčování názorů a čehokoliv, co mu nebylo po chuti, byla očividná. Stejně jak to prakticky předvedl v případě Firera na diskuzi Fajn pokecu a posléze se svojí snoubenkou, tedy raději uvedu přítelkyní (abych zase nebyl kvůli prkotině nařknut z toho, že si něco vymýšlím, páč netuším jestli jsou zasnoubeni /vlastně ani netuším, jestli to tihle dva z "moderního" chatu nepovažují za nemoderní/), takže tedy se svojí přítelkyní Fatal a nejen chatovou kamarádkou (chatovou v obou významech /chat, chata/) Freyou brutálně tlačili na JiHa ohledně umravňování některých osob, včetně mé veličkosti.

      A s těmi pomluvami bych byl opatrný, jednak už jsem zde na glosách uváděl přesný právní význam tohoto slova, a hlavně nejrůznějších "pomluv" je chat.cz plný. Jako například opět Panther notující si s Freyou cosi o tom, že dělám bordel a pak ho fotím a zveřejňuji. Freja ještě nezapomněla dodat cosi o mojí demenci. A přitom jsem posléze na žádost jednoho anonyma v komentářích SuperBulváru, který chtěl abych ukázal celý skrýn i se seznamem uživatelů, tak jsem této žádosti vyhověl a bylo zcela jasně vidět s jakým nickem jsem byl po celou dobu v místnosti. Takže opakuji, se slovem pomluva bych byl opatrný. Pomluvou bylo mé dávnější tvrzení na diskuzích chat.cz o jakýchsi intimnostech mezi Nstormem a Medusou. Už jsem zde vysvětloval, že jsem tuto informaci zveřejnil ve víře, že je pravdivá, neboť jsem ji měl od dvou na sobě nezávislých zdrojů, aniž bych se na to tázal a jednoho dalšího člověka, který na můj dotaz pronesl, že je to dost možné. Byla to tedy neúmyslná pomluva z mé strany, a Já využiji této příležitosti a panu Nstormovi se za tuto nepravdivou informaci chlapsky omlouvám.

      Vymazat
    2. By si se měl spíš nechat odstřelit ať ty pomluvy, urážky a další kecy nemusíme již dál číst. Nějaký tvoje kopírování a další je ubohost, protože nemáš vůbec žádnej podklad k tomu, aby jsi mne nějak podezříval z něčeho, dokud nemáš důkaz jedná se o pomluvu. Ta se vztahuje i třeba jako urážka na cti. Já bejt tebou nechám toho všeho, všechny ty kecy smažu, smažu sám sebe z povrchu země ať mají ostatní lidé již klid od těchto <|>.

      Vymazat
    3. Nebudeme se tu přeci handrkovat jak v mateřské školce, Já na vaše nesmysly, lži, scifi fantazie, urážky apod. také nejsem zvědavý, a musím je číst. A vzhledem k tvé osobě bych o "cti" též pomlčel. To mě teď dokonce pobavilo. Velmi. Tím bych to asi ukončil.

      Vymazat
    4. Ehm, je vidět, že jsi vážně tak vymletej, jak si člověk dokáže jen představit :D
      Já se bavim celou dobu. :DDDDD

      Vymazat
    5. Nstorme, ty jsi fakt ještě větší tapet looser, než alees15 . Jako by ti bylo těch max. 15 let. Bych blil! Radši poraď ty jeden IT (mimozemšťan) specialisto těm dvoum hlavounům na chatu.cz, jak z toho jejich bordelu nedělat větší ostudu všech chatů v ČR neb tak strašný už to není ani na starým Xku včetně osazenstva! Je mi z vás všech zle!!!

      LichKingAnathema- rize soukromě

      Vymazat
    6. Já sem ten nej tapetář.

      Vymazat
    7. Ten druhý pokus mne sfejkovat dole je lepší, ale zapomněl jsi, že se to pozná v rozdílu náhledu na uživatele, kde u tvých fejků je skrytý profil narozdíl od mého žabaři. Jsi jak děcko či labilní MacCh. Nudíš mne i ostatní.
      LichKingAnathema-rize soukromě

      Vymazat
    8. A navíc by to měl poznat i sám Azazel jako moder těchto glos podle neshodných IP, sice tohoto provozovatele neznám, ale tuším to tu někde psal již dříve, takže se dále neztrapňuj mne fejkovat.
      LichKingAnathema-rize soukromě

      Vymazat
    9. Nevidím v Bloggeru IP. Ano, dá se to poznat dle nestejné adresy profilu resp. čísla. Nu, opět vyčištěno.

      Vymazat
    10. Lich, táhni si na ten hnus co máš na starost. Z toho se mi chce blejt. Azoušek se hold stále jen nudí. Jen jako na okraj, nevymýšleli jste náhodou společně Globální Konspirační Teorii?? Mi to přijde, jako kdyby se USA bez Vašich novin normálně položilo. Chudáci v CIA, určitě musí řešit Vaše zapeklité šifry, aby nedošlo k dalším únikům z jejich už tak rozkradených tools. No řekl bych že tomu tak opravdu je.

      Vymazat
    11. Nstorm, jako správný pubescent, který právě dovršil dvanáctého roku věku (i když už mu k nevíře je kolem třiceti a není to vůbec poznat) a maminka mu povolila se dívat na večerní pořady v televizi, zjevně objevil kouzlo brakových amerických béčkových akčních hovadin a pořádně si to užívá, koplikované tajemné zkratky jako CIA, FBI a dokonce i USA, mu dalo jeho jediný rozhled, aniž by mu jakkoliv stejně rozuměl, ale zní to akčně!!! K tomu, kdo je tedy ve skutečnosti naprosto vymletý a čím a píše zde příspěvky jaké píše, nechám na posouzení ostatním, nemám k tomu co dále dodat snad jen to, co už jsem psal někde jinde a to, když si hraje Nstorm na toho "odborníka" v IT (mimozemšťana), kterým není ani náhodou, doporučoval bych mu se zaměřit například nad tím pomoci dát francimu ten jeho paskvilchat a udělat z něj něco alespoň trochu funkčního ku prospěchu třeba i jemu!!! A přestat koukat na Bruce Willise či Kriminálku v Las Vegas, neb ho to zjevně silně poznamenává.
      LichKingAnathema - ryze soukromě
      P.S. Přijde chlápek do patentního úřadua říká, že by chtěl zaregistrovat universální seriový adaptér s tím, že do něj bude moci být připojeno jakékoliv zařízení od klávesnic, myší, tiskáren, telefonů, prostě všeho a nahradí tím mraky výstupů od všech zařízení a sjednotí se v jeden standart. No to je výborné, na to chlápek s patentního úřadu. Tak to rádi vám zaregistrujeme, to ulehčí lidem práci. A jak byste ho chtěl zkratkou nějak pojmenovat, aby to nebylo tak dlouhé, a dobře se to pamatovalo. Nu tak je to universální seriový adapter, takže USA. No to nejde!! Na to chlápek v patentním úřadu. To je zkratka přece nejmocnějšího a nejlepšího a nej nej dalšího státu světa!!! No tak víte co, na to chlápek, co přinesl patent. Tak tomu pro mne za mne říkejte třeba USB !

      Vymazat
  4. No a? Tak jsem SS, kdybys věděl, co se před tím událo, mluvil bys jinak. Koukám, že tobě jde akorát tak cucat informace z prstu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem schopen takto rychle dešifrovat o kterou další SS kráčí, což je snad i jedno, neb obě jste pro mne tak trochu "mimo moje rozlišovací schopnosti", glosa byla předně o Nstormovi. Pokud někdo nerozumí mému termínu "mimo moje rozlišovací schopnosti", zvláště ti, kteří mě neznají dlouhou dobu, pak to používám k osobám, kterých jsem si pro jejich, pro mne, nevýznamnost, nestačil ještě všimnout. Tedy o slečně Draly se ke mně donesly jakési její neuvěřitelné historky, pravda, ale toť vše.

      Vymazat
    2. K těm informacím z prstu, Já si vše vždy ověřuji. Byl jsem informován o čerstvé registraci Draly na SuperPokecu, jak jsem nyní zjistil, tak tomu tak opravdu je, registrace: 25.02.2018 02:55:05 https://superpokec.cz/profil.php?kdo=Draly&op=home , na Chatujme je již registrovaná delší dobu, registrace 12.07.2016 20:58 https://profil.chatujme.cz/Draly#zakladni . K Hela77 žádných podobných informací nemám.

      Vymazat
    3. Co by tam tak asi bylo k vidění, to co skoro všude na tom chatu, "jihobordel". A jak vidím, žumpíci přenáší bordel i sem. Aza bude mít co mazat. No aspoň je vidět, co jsou ti lidé a ten chat zač.

      Vymazat
  5. Ano, pěkně tu bylo brutálně zatapetováno. Nejdříve jsem si to musel zdokumentovat. Teď už je zase čisto.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024