Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Srovnání chatů (2): Diskuze plus 2 Bonusy.

Druhý díl tzv. srovnávaček se bude věnovat Diskuzním fórum a přidáme si k tomu dva Bonusy.

První díl:  Srovnání chatů (1): Úvodní strana (profily), Admini - 9.5.19

Od tohoto dílu již nebudu tvořit pořadí jednotlivých chatů v té či oné "disciplíně" ale ohodnotím je hvězdičkami (od 1 do 5, kdy 5 hvězdiček je nejvyšší počet, tedy nejlepší hodnocení)


Diskuze

Vezmeme to dnes abecedně, takže začneme Chat.cz a zakončíme to XChatem.


Chat.cz

Na tomto chatu je vše dosti zvláštní a vše dosti jinak než jinde. Je tomu tak i u diskuzí. Ty jsou vystavěny vcelku jednoduše. Každá diskuze má svého správce (pokud ho má), jinak správcem všech diskuzí je administrátor a pak též provozovatel. Nyní přijde ta zvláštnost, na určité diskuze mohou psát jen lidé, kteří mají karmu. Jelikož těch lidí je čím dál méně, pak na některé diskuze nemůže většina lidí ani přispívat. Ne, že by po tom na tomto serveru toužili. Na fórech se v podstatě nic neděje a jsou mrvá podobně, jako je umrtvený celý Chat.cz.

Hodnocení:  ⭐


Chatujme

Tady bylo záměrem tvůrce zřejmě vystavět diskuze podobně, jak tomu bylo na Lidé.cz, anebo jak to mají na Diskutnících. Zjevně se to ovšem nepovedlo, tzv. stromečkové řazení bez spojovacích čar a i v záhlaví příspěvku nejasnost na koho diskutér vlastně reaguje, činí při větším množství příspěvků dosti zmatek a právě nepřehlednost v tom, kdo komu odpovídá. Také správa jednotlivých diskuzí je dle mého názoru špatně, je tomu zde podobně jako na Diskutnících, kdy je v podstatě na správci diskuze, jakým způsobem ji spravuje, tudíž když to zjednoduším, tak si může mazat jak chce a vybírat si lidi, které na diskuzi připustí či nikoliv. Takovýto systém rozhodně, opět dle mého názoru, diskutování nepřispívá.

A ono se také na Chatujme nediskutuje. Jede tam v podstatě jediná tzv. hravá diskuze a pak už si jen dva lidé, a to Mam-rada-Chatujme a Anathema, tak nějak "spamují" svá vlastní fóra. A do tohoho si někde zatrolluje JupiteHans či vznikne nějaká nová a naprosto zbytečná diskuze či reklamní fórum.

Hodnocení: ⭐⭐


Libimseti

Na tomto serveru jsou diskuze již od základu špatně, neb ani zakladatel nemůže býti správcem či moderátorem. Dříve to celé obhospodařovali administrátoři, nyní se o to nikdo, stejně jako téměř na celém portálu, nestará, tudíž si tam každý může předvádět cokoliv. Bylo to patrné hlavně v nedávné minulosti, kdy si z diskuzí na Libimseti udělal jakýsi Kouba svůj blog a spamiště.

K dění na diskuzích, nu občas tam někdo něco napíše, lidé na sebe i reagují, tudíž cosi jako diskuze tam i výjimečně proběhne.

Hodnocení: ⭐


SuperPokec

SuperPokec má, řekl bych, nejjednodušeji vystavěné diskuze. Naprosto nic se na nich neodehrává, tady je to totálně mrtvé, a tím bych to mohl zakončit, protože zde není psát o čem.

Hodnocení: ⭐


XChat

XChatové diskuze jsou opravdu stařičké, takto se již diskuze nedělají. Na druhou stranu je vždy patrné, kdo na koho reaguje, neb je to přímo součástí, řekněme, záhlaví odpovědi. Též se dá přepnout na stromovou strukturu, kde tedy vyjede vždy jen to jedno vlákno, tady se to nakonec tak zužuje, že jsou ty spodní příspěvky již velmi nevkusně co do šířky "mrňavé".

Co se týče provozu a přidávání obsahu na diskuzní fórum, tak ani tady se toho moc neděje. Hravé diskuze tu nějakým zpsobem občas jedou, jiný obsah moc na diskuzích tohoto legendárního chatu nehledejte.

Hodnocení: ⭐⭐


Pokud bych měl diskuze na chatovacích portálech zhodnotit tak nějak celkově, pak bych asi musel konstatovat, že v podstatě velmi přesně vyjadřují stav celé chatové scény.


Sliboval jsem i druhé hodnotící téma, a to Administrátory. To si necháme ovšem na příště, nyní si dáme dva bonusy, jeden aktuální.

BONUS I.

KecejChat nejspíš končí

Zdroj: KecejChat.cz

Tak toto se objevuje na Rederixově chatu. Ten bude patrně ukončen ku zveřejněnému datu. V současné době není možné na chat vstoupit bez registrace, tak jak tomu bylo po celou dobu v minulosti.

Oslovil jsem samotného Rederixe a požádal ho o vyjádření. Pokud se tak stane, jistě Vás budu informovat. A také si časem uděláme investigativní glosu, která bude tak trochu navazovat na glosu s názvem Mini a mikro chaty. Ukážeme si jak dopadly ony chaty a budeme se možná zamýšlet nad tím, jaký další chat v budoucnu vymizí z chatového rybníku.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Aktualizace 18:20 14.09.19)

Dle vlastních slov Rederixe byl KecejChat v posledním půlroce uživatelsky neaktivní, proto se rozhodl jeho provoz ukončit.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


BONUS II.

Najdi pět rozdílů

Zdroj: XChat.cz

Nu, popravdě, bude stačit rozdíl jeden. Jak vidíme, nebylo tomu v dávné minulosti vždy tak, že XChat byl SEXChatem. Ten jeden rozdíl je naprosto patrný na první pohled a nemusíme mít ani kalkulačku, abychom viděli, že ten poměr "pokecových" a "sexuálních" room a kategorií se naprosto převrátil. Zatím co dříve bylo 80% lidí v těch tzv. pokecových místnostech, v současnosti je 90% uživatelů v "sexu"!


A jaký bude závěr dnešní glosy? K hlavnímu tématu, tedy diskuzím, jsem se již vyjádřil i celkovým hodnocením a přirovnáním ku stavu celé chatové scény. A myslím, že i ty dva bonusy to pěkně dokreslují.


Anděl Azazel



EXKLUZIVNÍ ČLÁNEK AZANOVIN
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/tretina-xchatu-v-zastave-financniho-uradu/



  AZANOVINY - Nejnovější články 


http://azanoviny.wz.cz/2019/09/10/hiwe-predstav-si-chat-z-90-let-v-tvem-mobilu/



http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/huawei-p30-s-androidem-10-a-ve-dvou-novych-odstinech/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/avast-nedoporucuje-pouzivat-gps-lokator-pro-deti-pro-jeho-zranitelnost/




http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/na-facebooku-budete-moci-zakazat-sber-sdilenych-dat-tretich-stran/






http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/google-rusi-dalsi-funkci-youtube-zpravy-konci/

http://azanoviny.wz.cz/2019/08/18/stale-castejsi-vypadky-facebooku-a-instagramu/












http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/nove-logo-firefoxu-od-verze-70/









http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/huawei-mate-30-pro-bude-drive-tesne-po-iphonech/






http://azanoviny.wz.cz/2019/07/27/apple-nedostane-od-trumpa-celni-vyjimku-na-dily-k-mac-pro/http://azanoviny.wz.cz/2019/08/15/ceska-posta-vydala-varovani-pred-novym-podvodem/

Komentáře

  1. Nu a aktuálně se podíváme i na pokračující megamulťáctví v Komouš výchově, novou modifikací Alzazeliho je nick "politruk_Alzazeli", podívejte se na to ZDE


    A můžeme si letmo shrnout již existující nicky, započněme nickem komous_Azazel (ten je zaBANován), tudíž poté nastoupily nicky jako např. namestek_Alzazeli, prisluhovac_Alzazeli, delegat_Alzazeli, agent_Alzazeli ...... nebo teď tedy nejnověji politruk_Alzazeli. Vítejte na XChatu! Může se někdo divit, že v tomto normální lidé nechtějí fungovat a tak už tam téměř nikdo relativně normální nezůstal? Nemůže, že.. ovšemže!

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na fórum XChatu Komouš výchova napsal Ataka toto "lol ... Jsme prý místnost plná megamultinicků" aby popisek místnosti opatřil "výhružek se zde nezaleknem".

      Netuším, proč se Ataka směje pravdě, stejně jako netuším, jaké výhrůžky a od koho. Divná to místnost, veledivná.

      A-A

      Vymazat
    2. Nejnovějším, v celé již dlouhatánské řadě multinicků, je aktuálně nick profesional_Alzazeli.

      Vítejte na XChatu! A opět opakuji, nechápu, čemu se SS Ataka smál, v případě megamultinicků, když si toto pěstuje v místnosti, nu.

      A-A

      Vymazat
    3. ----------- Azazel VIP -----------
      Nu, a když už ustanou nové nicky tak se zakládají nové místnosti, jako třeba dnešního rána místnost "Azazel VIP", kterou jak vidíte na obrázku založil člověk z Komouš výchovy.
      Skrýn ZDE
      Vítejte na XChatu!

      A-A

      Vymazat
    4. A nejčerstvějším novým nickem ze série "Alzazeli" (kolikátý už, že.. ovšemže, už to ani nespočítám) je nick novinar_Alzazeli. Tak tohle se děje v protekční místnosti Komouš výchova Bogemanova kamarádíčka Ataky. Vítejte na XChatu!

      A-A

      Vymazat
    5. Nu, a pojďme ještě dál a ještě aktuálněji. Podívejte se, jaký je popisek místnosti Komouš výchova "již brzy bude sklizeň zelího", podívejte se na uživatele z Komouš výchovy jakou založil místnost a hlavně s jakým popiskem. A můžete to srovnat třeba s tím, co tu občas též ukazuji, tedy s chováním lidí na Chat.cz. Tak také jednu novější. Najděte pět rozdílů? Já moc nevidím rozdíl žádný.
      Skrýn ZDE

      Nu, to nám XChat pěkně klesá ku žumpě Chat.cz. Ale tak kdo chce kam, že.. ovšemže.. Koneckonců jsou to oba (XChat a Chat) oblíbené chaty Happyny. Tudíž, opakování matka moudrosti, Kdo chce kam, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    6. A máme tu nový popisek Komouš výchovy: Kozel zelí sežral, až se z toho po...
      Úžasné, že.. ovšemže

      A-A

      Vymazat
    7. Dalším nickem v sérii "Alzazeli" je přezdívka ministr_Alzazeli. Byla tu řeč, stejně jako v mém novém fejetonu, o image XChatu. Tady je to takové 2v1 - multinicky a nicky proti určité osobě. A to je jen jedna z mnoha nechvalných image tohoto portálu. O dalších již byla (a možná ještě bude) řeč.

      A-A

      Vymazat
  2. ::::::::::::: AZANOVINY :::::::::::::

    AzaNoviny se rozhodly vrátit na Facebook, to už víte. Nyní trochu uklízely. Podívejte se ZDE

    Samozřejmě se vrátily v plné síle, to už též víte, tudíž i s...
    AzaŽurnálem ZDE
    a
    X-Fórem ZDE


    Vaše Naše AzaNoviny

    OdpovědětVymazat
  3. Takže se podívejme na sobotní statistiky..

    === Sobota 14. září ===
    --- 17:20 ---

    XChat 1029 - (679 - 63) 89,8%
    Libimseti 96 - (12 - 5) 78,2%
    Chatujme 114 - (26 - 26) 22,5%
    SuperPokec (14 - 14) 0%
    Chat.cz (3/1 reg. - 3) 0%


    --- 20:05 ---

    XChat 1075 - (683 - 88) 87,1%
    Libimseti 132 - (29 - 7) 75,8%
    Chatujme 172 - (69 - 63) 8,6%
    SuperPokec (10 - 10) 0%
    Chat.cz (16/12 reg. - 16) 0%


    --- 23:40 ---

    XChat 1482 - (1 001- 127) 87,3%
    Libimseti 134 - (24 - 7) 70,8%
    Chatujme 86 - (29 - 22) 24,1%
    SuperPokec (4 - 4) 0%
    Chat.cz (17/16 reg. - 17) 0%

    Tak to je už opravdu velká bída. Megabída nějak v posledním období zasahuje Libimseti. Ono se říká "každý chvilku tahá pilku", ovšem dle významu jednou nahoře po druhé dole, tady to vypadá, že ti co byli dole tam zůstávají a další se k ním dolů řítí. Nu, jací provozovatelé, takové chaty, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podíváme se při pondělku na statistiky z různých časů..

      === Pondělí 16. září ===
      --- 13:00 ---

      XChat 1266 - (902 - 69) 89,8%
      Libimseti 132 - (31 - 6) 78,2%
      Chatujme 118 - (37 - 30) 22,5%
      SuperPokec (20 - 20) 0%
      Chat.cz (12/11 reg. - 12) 0%


      --- 16:00 ---

      XChat 1360 - (989 - 97) 90,1%
      Libimseti 143 - (38 - 10) 73,6%
      Chatujme 116 - (48 - 36) 25,0%
      SuperPokec (18 - 18) 0%
      Chat.cz (6/6 reg. - 6) 0%


      --- 21:00 ---

      XChat 1615 - (1 186 - 158) 86,6%
      Libimseti 240 - (78 - 28) 64,1%
      Chatujme 176 - (67 - 58) 13,4%
      SuperPokec (26 - 26) 0%
      Chat.cz (24/20 reg. - 24) 0%


      --- 23:00 ---

      XChat 1768 - (1 205 - 112) 90,7%
      Libimseti 172 - (37 - 11) 70,2%
      Chatujme 104 - (40 - 29) 27,5%
      SuperPokec (10 - 10) 0%
      Chat.cz (15/15 reg. - 15) 0%


      Dodávat není moc co, XChat je totální SEXChat, Libko, které bylo v poklesu asi přišla zachránit Prdloňka, Chatujme se už asi nevzmátoří a ty ostatní dva minichaty, také škoda slov.

      A že se Víťa, v té jeho "hnusslavné" diskuzi též rozemočňoval nad uváděním statistik zde, nu pochopitelně, asi to na něj působí ta čísla dosti depresivně, protože ono je to depresivní, vidět takovou a stále větší megabídu, nejen pro něj.

      A-A

      Vymazat
    2. Nu, a úterý v číslech..

      === Úterý 17. září ===
      --- 16:30 ---

      XChat 1288 - (885 - 71) 91,9%
      Libimseti 144 - (26 - 8) 69,2%
      Chatujme 131 - (36 - 24) 33,3%
      SuperPokec (10 - 10) 0%
      Chat.cz (17/10 reg. - 14) 17,6%


      --- 18:30 ---

      XChat 1316 - (816 - 85) 89,5%
      Libimseti 152 - (34 - 5) 85,2%
      Chatujme 153 - (55 - 48) 12,7%
      SuperPokec (15 - 15) 0%
      Chat.cz (8/7 reg. - 8) 0%


      --- 21:30 ---

      XChat 1665 - (1 225 - 149) 87,8%
      Libimseti 210 - (57 - 23) 59,6%
      Chatujme 174 - (79 - 65) 17,7%
      SuperPokec (18 - 18) 0%
      Chat.cz (18/17 reg. - 16) 11,1%


      --- 00:15---

      XChat 1311 - (843 - 54) 93,5%
      Libimseti 122 - (18 - 4) 77,7%
      Chatujme 71 - (36 - 18) 50,0%
      SuperPokec (7 - 7) 0%
      Chat.cz (8/5 reg. - 8) 0%

      Jen stručně, moc slov to nepotřebuje, prachbída trvá.

      A-A

      Vymazat
  4. A jak už jsem dával večer aktualizaci přímo do glosy, tak Rederixův chat opravdu končí, ty důvody mi sdělil sám provozovatel KecejChatu. Znamená to, že všechny chaty, o kterých jsem psal v glose "Mini a mikro chaty", již tedy od listopadu nebudou existovat, tedy ani jeden z nich. Tudíž se k tomu vrátíme a uvidíme, jestli do budoucna nebude někdo z chatovacích portálů tyto následovat, při té megabídě by se člověk ani nedivil, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::::::::: Obrázek na neděli :::::::::::::

    Když jsem dělal o prázdninách obrázkovou glosu s dávných satiristických, karikaturních či meme obrázků, měl jsem za to, že toto už se na XChatu neděje. Omyl, k jednomu takovému jsem se dostal a byl s ním obeznámen, tak se s vámi rozdělím. Kdo je autorem nevím a ani mě to vskutku nezajímá. Obrázek ZDE


    A když už jsme u těch pedofilů, tak si připomeňme již jednou zde uváděný článek
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pedofil-rozhovor-masturbace-mail-nezletila-xchat.A190514_113344_domaci_jadv


    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jen tak mimochodem, tento obrázek, který tu jen odkazem sdílím, se nachází na Fotoalbech.cz. Uživatel je sice na XChatu blokován, ovšem jeho obrázek se zobrazuje, což je ta zvláštnost, o které jsem se tu zmiňoval již dříve. Adresu toho obrázku psát nebudu, není k tomu důvod.

      A-A

      Vymazat
  6. ::::::::::::: Pohádka o XChatu :::::::::::::

    Je tu nový fejeton (tedy on to zas až tak fejeton není) s názvem "Na kdyby se nehraje. Pohádka o XChatu."

    Naleznete jako vždy zde na Xglosách v menu X-Fejetony, anebo na webu X-Fejetonů, kde si můžete přečíst i všechny mé další tvůrčí počiny.

    Anděl Azazel (tentokrát pohádkář)

    OdpovědětVymazat
  7. ::::::::::::: "Úžasná" diskuze na Chatujme :::::::::::::

    Ano, na Chatujme se odehrála opravdu "úžasná" diskuze, a to hlavně v podání Víti.

    Nu, podívejte se na to sami na diskuzi "velikost" ZDE

    anebo

    se podívejte na SKRÝN

    Opravdu úroveň, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak ono to co jsem sem dával na skrýnu, tak to byl jen začátek, hlavní se teprve odehrálo a zvrhlo pak. Nu, pěkné, pěkné, pěkné..

      Tak odkaz na celou diskuzi, neb se to přesunulo ...... vážne úžasné počteníčko diskuze "velikost" na Chatujme.cz

      A-A

      Vymazat
    2. Tuto nechutnou diskuzi nakonec pročistil administrátor Firer, což vítám. To co tam předváděl uživatel Vita1971 bylo nejenom ubohé, ono pokud by admin Firer nezasáhl (velmi správně, chválím), pak bych se byl zřejmě nucen proti tomuto ohradit, neb tady šlo o urážky a možná i o "hate crime (hate speech)". Mimochodem vyvolávání nenávisti (ku jednotlivcům či skupinám) má dnes poměrně široký rámec, obecně je možné jako důvod nenávisti uvést příslušnost ke skupině definované na základě faktorů (skutečných či domnělých):
      - Rasy, národnosti a etnicity;
      - Náboženství;
      - Sexuální orientaci ;
      - Genderové příslušnosti;
      - Postižení (fyzického anebo mentálního);
      - Věku (specificky seniorského věku);
      - Třídy;
      - Politické orientaci.

      Takže ohánění se policií u Víti bylo v tomto případě dosti absurdní, protože by si naopak on měl dávat pozor na podobné projevy nenávisti, které by mohly být mimo zákonný rámec právních předpisů ČR.

      A-A

      P.S.: Ještě bych objektivně uvedl, že uživatelky Mam-rada-Chatujme a Sahrazada se proti výrokům, urážkám a možná proti hate crime ohradily (velmi správně, bez ohledu koho se to týkalo). Já mám celou diskuzi samozřejmě archivovánu.

      A-A

      Vymazat
    3. Ještě taková perlička, všichni si pamatujeme, jak se uživatelka Denisa-speedy svého času registrovala u Grantika na SuperPokecu, dokonce tam měla svoji stálou místnost (trvalo to dočasně). Nyní se Denisa registrovala dokonce na Libimseti, a to nedávno 13. září. Že by ji Chatujme bylo malé, anebo ji tam zase někdo "ubližuje"?

      A-A

      Vymazat
    4. To, že je Vita1971 policajt, tak to je pravda asi jako že panna Marie , byla satanistka a měla se Satanem 666 nemanželských padlých andělů. Tak blbý jako on nejsou ani od poldů měšťáci a to je co říci. Resp. Ti jsou proti němu vysoce inteligentní. Takový sračky, co tam mlel, na to fakt se nedalo nic napsat radši, naštěstí jsem na to neměl čas, taková snůška sraček a slintů by byla škoda na to reagovat a zahazovat se tím, smazaná diskuze bylo to nejlepší a ještě bych mu nádavkem přihodil BAN, kterej měl donedávna na diskuze a je vidět, že ho nutně zase potřebuje (+ Jupitehans)

      Vymazat
    5. Tak bylo určitě pozitivní, jednak to, že to admin Firer bryskně smazal, a pak že ty hnusy odmítli nejen již jmenované osoby ale i Ange a Anathema, takže téměř všichni kdo na diskuze vůbec nějak přispívají. Nu, a jestli existuje BAN pouze na diskuze, to si nejsem jistý, protože když byl BANován Víťa naposledy, tak kompletně. To by měl asi LuRy domyslet, pokud tam nemá funkci zákazu na celé diskuze. Ale možná, že to vykejklí jinak, jak už jsme se v minulosti přesvědčili, a místo vylikvidování tohoto prudiče z diskuzí, tak nastaví všechny diskuze viditelné jen pro přihlášené. Což by opravdu dávalo velký smysl, když diskuze primárně slouží právě uživatelům portálu Chatujme, tak ti ať si počtou, že (malý sarkasmus).. ovšemže.

      A JupiteHans, tak to je kapitola sama pro sebe, tomu bych zakázal přispívat na všechny diskuze na celém netu, však víme. Ale co si tam hřeje LuRy na prsou, to tam holt má, nu.

      A-A

      Vymazat
    6. A když už jsem tu letmo zmínil Prdloňku, tak ta se neobjevila na Libimseti jen tak, dokonce si tam otevírá kompletně svoji místnost U prdloňky ZDE
      Soutěž "hledá se Bad" vyhlašovat nebudu, neb sám neznám správnou odpověď :D

      A-A

      Vymazat
    7. Ale jednu tipovací soutěž si dát můžeme. Bude se týkat Chatujme, tedy chatu, ze kterého Denisa pochází (tedy ona asi pochází z Lidé.cz ale to už neexistuje, aspoň tedy v té klasické podobě).

      Takže tipovací Anketa: Zapne LuRy 1. října počítadlo hodin s limity?
      A) Ano
      B) Ne
      C) Nezapne je nikdy
      D) Cože? Jaké limity?

      A-A

      Vymazat
    8. ::::::::::::: Horká novinka: JupiteHans si na Chatujme smazal nick :::::::::::::

      Ano, je to popůlnoční novinka, protože nicky se, pokud se správně pamatuji, mažou právě po půlnoci. Nick JupiteHans je tedy smazán, ovšem je otázkou, s jakým nickem se tato osoba zase po čase nebo možná hned objeví. Známe to z minulosti velmi dobře, jeho odchody a návraty, mazání přezdívek a objevování se pod jinými, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
  8. ::::::::::::: K úpadku CHAT.CZ :::::::::::::

    Pokles registrovaných uživatelů se dá lehce odvodit například od toho, že již jen 5 lidí má červené kolečko, tedy nejvyšší karmu. 3 stupně karmy se počítají procentuálně z celkového počtu lidí, co vůbec nějakou karmu mají. To jen ve stručnosti pro ty, kdo netuší, jak je to na Chat.cz zařízeno. A dále si každý může velmi lehce spočítat v menu Profily, kolik lidí se na server za den přihlásilo. Jsou to všichni ti, co jsou od systémových nicků "Jameson a Jolanda" výše. Takže například dnes se přihlásilo na portál Chat.cz 67 nicků, záměrně píši nicků, protože mnozí lidé mají těch přezdívek a účtů povícero. Nu, bilance jak hrom, že.. ovšemže.

    Ještě taková poznámka. V roce 2014 vyšla série článků na známých a renomovaných webech, které nesly podobný název "Tvůrci Lidé a XChatu se vrací ke kořenům". Jistě, bylo to kvůli tomu, že přeci jen Pavel Francírek je v branži známá osobnost. A to jak jeho počin, který sám presentoval jako volnočasovou aktivitu, dopadl, o tom vás zase informuji Já a koneckonců vidíte to i na vlastní oči.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tomto portálu, tedy Chat.cz je 7 stálých místností plus Offroad (to je taková room sama pro sebe). A ve 2 ze 7 místností je opravdu "živo", nachatovaný čas, který se zde počítá za 14 dní, je v místnosti Klidné povídání 10 minut 47 sekund, v místnosti Písmenka u kávy je to dokonce jen 1 minuta 46 sekund. Písmenka u kávy je místnost, kde stále trvá ten neuvěřitelný stav, kdy dva nicky s funkcí SS jsou jedné a též osoby. Nu, i toto vše svědčí a vypovídá o stavu tohoto chatu, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    2. Jinak zajímavé to nicky na Chat.cz BOGEMAN a LOVERMAN, ten první je tedy anonym, druhý tam má registraci od 14. dubna 2016
      Skrýn ZDE

      A-A

      Vymazat
    3. A jen tak pro zpestření a jako ukázka, když už jsem tu zmiňoval nick Bogeman, tak bonus s Happynou (PinQi). Je to pár dní staré. A jinak bez dalšího komentáře.
      Skrýn ZDE

      A-A

      Vymazat
    4. A happyča je zase sprostá jako dlaždič. Co si nedovolí na xchatu, to si dovolí na tomhle paskvilu českého diskusního světa :-))))

      Vymazat
  9. ::::::::::::: Jubilejní AZAPOET :::::::::::::

    Po několika měsících se zrodil z básnického pera nový AzaPoet s číslicí X. Pojednává hlavně o dvou Vítcích, jednom z Chatujme a druhém z XChatu. Naleznete můj nový aktuální poetický počin (jak v textové tak mluvené formě) zde na Xglosách v menu AzaPoet, zveřejnily ho i AzaNoviny na své facebookové stránce Facebook AzaNovin

    A-A

    OdpovědětVymazat
  10. Opět trochu statistik..

    === Pátek 20. září ===
    --- 16:00 ---

    XChat 1230 - (840 - 87) 89,6%
    Libimseti 146 - (42 - 13) 69,0%
    Chatujme 94 - (33 - 33) 0%
    SuperPokec (13 - 13) 0%
    Chat.cz (9/9 reg. - 9) 0%

    --- 21:45 ---

    XChat 1495 - (1 092 - 151) 86,1%
    Libimseti 222 - (65 - 21) 67,6%
    Chatujme 152 - (69 - 57) 17,3%
    SuperPokec (16 - 16) 0%
    Chat.cz (19/16 reg. - 19) 0%


    --- 23:40 ---

    XChat 1567 - (1 122 - 107) 90,4%
    Libimseti 150 - (35 - 14) 60,0%
    Chatujme 106 - (38 - 27) 28,9%
    SuperPokec (11 - 11) 0%
    Chat.cz (12/8 reg. - 12) 0%

    Obrázek stále stejný, než nějaké zlepšení, spíše postupný další pád.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, a přidám jeden názor z mnou založené diskuze na Libimseti:

      fullman | 20. 09. 2019, 18:17:16

      Na plná ústa, pouze ke stavu, ne k důvodům, byť bych mohl vyprávět, kam se za dvacet let posunuli uživatelé...

      Libimseti.cz - technicky i obsahově mrtvé, napůl cikánské město, kdysi s obrovským potenciálem
      Zakulisi.cz - technicky i obsahově mrtvé
      Lide.cz - programátorsky zprasené, mrtvé, plné ruského spamu, po 22. hodině za hranou zákona a zralé na trestní oznámení
      Amateri.cz - sub bi tv cuck emo pasiv smeťák (největší místnost je BI s 300 zmrdy uvnitř), plný služeb, spamu, dávno za hranou zákona a čeká ho trestní oznámení
      xChat.cz - dávno za hranou zákona a čeká ho trestní oznámení (divím se, že těch pár odpadlíků původního portálu xko.cz přežilo do dneška (mrtvé Centrum.cz se ho zbavilo).

      Všechny zmíněné portály za hranou zákona nahlášeny na PČR, která zatím pasivně vyčkává, ale to se změní.

      Další seznamky, vesměs placené - mají stejného majitele, jde o reklamní kolotoč končící ZAPLAŤ a placenými službami. Aplikace na Android atd. - bezpředmětné

      NEEXISTUJE JEDINÝ PORTÁL, který by stál za řeč, i když třeba zakladatel původní služby Email.cz sliboval nový web

      (zdroj: Libimseti.cz - Fórum: Úpadek Libka)

      A-A

      Vymazat
  11. ::::::::::::: tatinkovaholcicka :::::::::::::

    Když už se tu řešily nicky (přezdívky), ať už multinicky či závadnost nicku (viz. komous_Azazel), tak se podívejme ještě na jinou věc. Nick "tatinkovaholcicka", je to v pořádku, že takový nick na XChatu může existovat? Je tam již přes 2 měsíce.

    V pravidlech služby XChat se například dočteme toto, ohledně používání slovních spojení v erotických kategoriích:

    Vzhledem k množícím se případům pedofílie je zakázáno užívat v kategoriích 16+ a 18+

    termíny se zdrobnělinami "mlaďoučká, mlaďoulinká, mlaďounká, mladinká, maloučká, maličká" apod. ve spojení s výrazy: "dcera, dceruška, dcerka, dívka, holka, holčička" apod.

    výrazy se zdrobnělinou "holčička", případně "dceruška", jako jsou například: "malá holčička, mladá holčička, velmi mladá holčička, hodně mladá dceruška" apod.

    totéž platí i pro opačné pohlaví a pokud se chcete bavit o dětech, raději si zvolte jinou kategorii místností


    A tady se podívejme na SKRÝN části profilu nicku "tatinkovaholcicka". Všimněte si, že je tam zastínen obličej (tedy jakýsi identifikátor), pro jistotu, aby to vyhovovalo podmínkám na obsah služby Blogger, neb nikdo nemůže tušit kolik té osobě je opravdu let, tedy zda-li není nezletilá a samozřejmě též obecně zákonům a GDPR. Zobrazit si profil zmiňovaného nicku můžete sami dle adresy, která je na něm uvedena, na službě XChat.

    Co si o tom myslíte? Je v pořádku, že takový nick a takto celkově pojatý profil se nachází na chatovací službě XChat?

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen taková malá oprava, přesná podoba toho nicku je "tatinkovoholcicka".

      A-A

      Vymazat
    2. I když ono vlastně nic nového pod sluncem, jak už o tom psala kdysi dávno v roce 2011 Protivná blondýna na svém blogu v článku Xchat.cz - úchyláků ráj?. Nu..

      Klade si tam například otázku, cituji "Poznámka na okraj: Jak je možné, že podobný profil na Xchatu vůbec existuje?". Co na to řící, než opět jen Nu..

      A-A

      Vymazat
  12. ::::::::::::: Další odchod Administrátora XChatu :::::::::::::

    Ve včerejších večerních hodinách oznámil GymJWM na diskuzním fóru "Informace pro uživatele" odchod žluté adminky Pazitka.

    8. září odešel ze stejného postu admin ONDRASHEK. Počty administrátorů na XChatu se nám tedy dosti smrskly. Krom dvou červených jsou tu už pouze 4 žluté hvězdičky, tedy celkově 6 administrátorů.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  13. ::::::::::::: Krapet odlehčení :::::::::::::

    Mě před chvílí pobavil Facebook, když jsem si rozklikl upozornění, tak v jednom z nich stálo: Špionážní kamery a 7 dalších jsou nové návrhy stránek pro vás. :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
  14. A ještě přidám sobotní statistiky..

    === Sobota 21. září ===
    --- 18:15 ---

    XChat 1088 - (723 - 54) 92,5%
    Libimseti 180 - (30 - 7) 76,6%
    Chatujme 121 - (36 - 33) 8,3%
    SuperPokec (20 - 20) 0%
    Chat.cz (5/5 reg. - 5) 0%


    --- 20:00 ---

    XChat 1182 - (726 - 91) 87,4%
    Libimseti 184 - (31 - 7) 77,4%
    Chatujme 157 - (57 - 53) 7,0%
    SuperPokec (22 - 22) 0%
    Chat.cz (8/8 reg. - 8) 0%


    --- 22:15 ---

    XChat 1556 - (1 076 - 135) 87,4%
    Libimseti 231 - (62 - 17) 72,5%
    Chatujme 149 - (71 - 57) 19,7%
    SuperPokec (13 - 13) 0%
    Chat.cz (10/10 reg. - 10) 0%


    --- 00:15 ---

    XChat 1435 - (979 - 75) 92,3%
    Libimseti 141 - (27 - 9) 66,6%
    Chatujme 80 - (32 - 22) 31,2%
    SuperPokec (4 - 4) 0%
    Chat.cz (14/10 reg. - 14) 0%

    Vidíme, že tragedie českých chatů trvá. Jak snižující se návštěvnost, tak např. u XChatu ten děsivý poměr pokec vs. sex. To už je opravdu jedna velká gigabída.

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024