Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Jak na nový rok, tak na XChatu v Kávomilově úsměvný šok.

POKRAČOVÁNÍ 05.01. 19:00

Aneb s úsměvem na líci.. když chaty padající, spící.. jak na GymChatu došli dosti.. ku trapnosti. Nu, načal jsem první glosu v roce 2020 lehkým rýmem. Budeme i nadále v lehkém stylu a rytmu pokračovat, a i ten úsměv se vám na tvářích jistě vykouzlí. Nebude tato glosa ale jen o největším chatovacím portálu (který je největší ale pouze proto, že má 90 procentní enklávu sexživlů), zabředneme i do jiných chatových zákoutí.


Hledá se SS v místnosti přeplněné adminy :D

Dámy a pánové, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, už možná název tohoto bloku vás pobavil. Tak se pojďme bavit dál a drobátko si k tomu řekneme pád dalších detailů.

Nejdříve se možná podívejte sami na diskuzi protekční (adminsko-majitelovi) místnosti Kávomilové ZDE. ............. Tak pokud jste si ji pročetli, tak si k tomu nyní společně něco povíme.

Místnost Kávomilové si udělelali administrátoři a GymJWM pro sebe a také se tam spousta adminů shlukuje, nachází, prostě je přítomna. Pravděpodobně už asi "ONI" se velmi nudí (možná z toho, že krom "NICH" už na GymChatu nikdo moc jiný nezůstal), anebo již pozbyli posledních zbytků svépravnosti či sebereflexe. Ano, původní úvaha zelené adminy Mish.ka, že v místnosti přeplněné adminy nemá jakéhokoliv smyslu vytvářet post Stálého správce, byla velmi správná. Ovšem viděli jste sami, co předvedla Opifka, tedy atrapa admina, možná lépe pseudoadmin, či možná nejvýstižněji parodie na admina (o čemž jsme se i zde na Xglosách přesvědčili a nehlásal jsem toto jen Já ale i další diskutéři). Tato parodie na admina vydala výzvu ku hledání SS a přihlášení se adeptů. Zelená admina tomuto podlehla, ač zprvu zastávala moudrý postoj, a dokonce sama navrhla uživatele Gooryk. On to ale není žádný ledajaký uživatel, je to minulý žlutý administrátor, který tuto funkci vykonával téměř 5 let (01.04.2010 - 22.01.2015).

Do toho všeho další zelený admin Slahy (nebudu ten nick psát s přeskakující velikostí písmen, páč nejsem infantil :D) se na zmiňované diskuzi přidává tímto, cituji "Kávomilové je snad nejlépe obsazená místnost na celém Xchatu. Mezi všemi bych spíš těžko hledal někoho, koho bych na pozici SS vyloženě nechtěl" Ano, obsazení tvoří výhradně "ONI", tedy těch pár "ONI", spousta adminů a jejich kamarádíčků, podržtašků a patolízalů. Ano, nejlépe obsazená místnost na GymChatu (chvíli počkám, než se dosmějete). Tak, a můžeme snad pokračovat. Pod místností Kávomilové je další protekční místnost, kdy se administrátoři a GymJWM usnesli, že tuto místnost ustálí a věnují jako úlitbu prudičům. Myslím, že o Komouš výchově tu již bylo napsáno přehršle, tak jen ještě snad rozšiřme, že její SS Ataka, dle jednoho z komentujících, je údajně "podobojí" a místnost si v poslední době oblíbil Jakouš (Ermenegildo_Zegna), známý z minulosti například z Meditace, kdy chodil i třeba s 8 svými nicky opakovaně za večer a házel na sklo odkazy na gay porno s ještě doprovodným, stejně nestudeným textem.

A už jen pro takové perličkové bonusové doplnění si řekněme, že na GymChatu na diskuzi Historie XChatu si 40 letí strýcové přeměřují... ehm.. své registrace, tedy kdo z nich má registraci starší, a zřejmě při tom vzpomínají na svá mládežnická léta, kdy si v minulém tisiciletí udělali na XChatu profil.


(Ne)Jehovisté na Chatujme :D

Zdá se, že uživatel Jonatan1, který založil na Chatujme diskuzi Svědkové Jehovovi, vůbec není Jehovista, diskuzi založil velmi zákeřně. Známá evangelická prudiča z mnoha diskuzí, i například z mého diskuzního fóra X-Fórum (už jsem tu o tom psal) napostovala příspěvek do diskuze Svědkové Jehovovi tohoto znění "Myslím si že by diskuzi na téma Svědkové Jehovovi neměl zakládat právě jonatan. Proč je nenecháš aby si diskuzi založili sami? Anebo aby to udělal někdo nestranný?" Netuším, jestli toto je již předzvěstí a předvoj případného přesunu na diskuze Chatujme z pomalu končích Diskutníků. Rozhodně to ovšem ve mně, a možná i ve vás, vyvolává další vlnu úsměvů.

Tady si jako bonus uveďme, že Karl1 vytvořil nový samočutací rakord v podobě 23 po sobě jdoucích reakcí sám na sebe na diskuzi Slovní kopaná. Mimochodem Karl si už v poslední době na Chatujme neotevírá ani svou dočasnou místnost "Ztratila jsem dva klíčky" zato na XChatu v roomu Komouš výchova je pečený vařený.


Kouba z Libimseti tiskovým mluvčím Boha :D

"Jelikož je bůh pohádkovou postavou něco jako vodník, tak potřebuje logicky tiskového mluvčího kterým je Guru Vit Kouba Bhagavan....." více si můžete od Guru Kouby přečíst ZDE. Dále pokračuje nejen ve svých "tvůrčích výplodech" ale souběžně k totálnímu přespamování veškerých diskuzí na Libimseti. Ne že by to na tamních diskuzích nebylo už asi i jedno, neb funkčnost a smysl těchto diskuzí je již v kopru nějaký delší čas.


A jaký bude závěr této glosy? Pokud jste ze stavu českých chatů na počátku roku 2020 propadli v depresi a dokonce se objevilo pár slziček, pak říkám, že tomu rozumím. Budu si ovšem přát, abyste po přečtení této glosy, zvolili jako Já tu druhou variantu, a tedy propadli v huronský smích. Ale nechám to, opravdu, jen a jen na vás. Nepochybuji ovšem o tom, že až si to tu přečte, jestli, Anathema, že se zcela jistě POBLIJE!


Anděl Azazel

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POKRAČOVÁNÍ 05.01. 19:00

Jak už jsem předesílal v komentářích pod glosou, tak se podíváme na další vývoj v majitelsko-adminské místnosti Kávomilové na XChatu, zabrousíme i na SuperPokec a Chat.cz.


Kávomilové na XChatu a tvrdé jádro.

Parodie na admina OpiFka zveřejnila na diskuzi ku stálé místnosti Kávomilové seznam tzv. tvrdého jádra, tak se na něj podívejme - acustic, Bob.i.k, bobio, Bogeman, cicek, Cinkyy, Donn, Escobar, Essox, gooryk, GymJWM, HallucinationFlower, ivankasladka, Mish.ka, opiFka, pinzetka, poirot, Quebeck, SLaHy, sonccaa, Tomasek, VesnickaVenuse, vrak.titanicu, zooomek.

A k pár osobám, pro ty kteří nemají přehled či neznají XChat, si něco málo můžeme povědět. Ještě před tím se seznámíme s navrhovanými kandidáty na funkci SS, které předložila zelená admina Mish.ka. Ono řekněme si otevřeně, že nějaké hlasování je stejně zbytečné jako mít v roomu plném adminů a bývalých adminů, SS z jiných místností vůbec nějaké SS, prostě "ONI" si asi navzájem neublíží, spíše platí to, co na diskuzi Administrátoři psal jeden diskutér (je to v komentářích pod glosou), že ruka ruku myje. Je to prostě jedna banda zvaná "Oni", tudíž nevím proč hrají mega trapnou hru na nějaké správce a hlasování. Těmi třemi kandidáty na SS jsou:

gooryk
sonccaa
zooomek


Gooryk je bývalý mnohaletý admin, to jsme si říkali, Sonccaa bývalá SS Prahy, kde byla společně s kolegou SS Any, který svého času svým botem vyspamoval vzkazník nejen mé osobě ale i Anathemovi, neomezoval se jen na XChat, podobné ataky činil vůči emailovým adresám AzaNovin, či se svojí kamarádkou HallucinationFlower (je také v seznamu tvrdého jádra) chodili prudit a tapetovat na tehdejší BezvaChat, kam se někteří lidé z XChatu přesunuli a kde jsme s Anathemou dělali Administrátory. Zooomek je vlastně už takový, jak Já říkám, dinosaurus a propojenec s XChatem pupeční šňůrou, i když někdy dosti nárazově, nyní asi přišel zachránit XChat :D

Cicek a Pinzetka jsou SS Bezva flirtíku, kdysi největší místnosti s ohromnou návštěvností, dnes živořící. HallucinationFlower o které již byla řeč, je taková poloprudička, která vždy měla dobré vztahy s vedením, bývalá SS Metalu (ač ho asi vůbec neposlouchá), kdy naprosto zneužívala své pravomoce a dokonce vymýšlela s nějakým kolegou prudičské pikle (bylo o tom všem psáno kdysi v AN) až na můj nátlak, tedy nátlak právě AN, sama nakonec odstoupila z funkce. Její kolegyní byla, a v podstatě tedy i nástupnicí uživatelka Freyucha, což nebylo o nic lepší řešení, Freyucha měla pak jakési "rande" s adminem Giggo, ale to nebudu dále rozebírat, na příběhy je tu nově kolegyně Dominika, tak jí do toho nebudu fušovat. Ještě zmíním Acustica, což je "pro změnu" SS v Bezva klábosení (mimochodem chodící paralelně na Libimseti do roomky "Cesta k rozkoši"). To by myslím mohlo stačit jako zřejmá ukázka, že v majitelovo-adminské místnosti jsou opravdu jen "ONI".

Ještě si ukážeme zajímavá data. Říkali jsme si v glose o Stálých místnostech a Správcích na XChatu, že těch SS moc není. Nyní si to zúžíme pouze na tzv. pokecové kategorie.

Tedy vězte, že tzv. pokecových kategorií je na XChatu 6, v nich se nachází celkem 40 stálých místností a pouze 7 z nich má alespoň jednoho SS. Takže sami "ONI" si musí zachraňovat tyto příšerné statistiky, as. Místo toho, aby se vedení staralo o dobré fungování, rozkvět, rozvoj a příjemné prostředí pro běžné uživatele na XChatu (a těch už jim tam moc nezůstalo), tak se hlavně starají o svou majitelsko-adminskou místnost a navzájem si chtějí "ONI" rozdávat funkce, je to nejen trapné ale smutně vypovídající o celém XChatu, dnes již spíše GymChatu.

Grantik mazal kde se dalo, ale i zakládal.

Jak jsme si říkali, Grantik majitel SuperPokecu, který má na Chatujme nick (ChatRadio) smazal s novým rokem všechny příspěvky na diskuzi Chatujme Chat Rádio a též na vzkazníku Rádia, kde si lidé píší o písničky (ShoutBoard). Tady malá odbočka, miniaplikace ShoutBoard od BlueBoard.cz byla dávána k volnému použití za dodržení Podmínek služby, ve které byly i další miniaplikace. BlueBoard.cz letos končí. V minulosti ovšem Grantík odstranil jak název a link u ShoutBoardu u svého Rádia, tak si pravděpodobně i celou aplikaci upravil a přetvořil, zřejmě zcela právě proti Podmínkám (takže by se možná dalo i říci, že ji ukradl).


Zdroj: BlueBoard.cz


Chat Rádiu se moc nedaří, ukázalo se to i na Silvestra, kdy zájem byl nicotný a z "jízdy až do rána" se stala jízda s Lovely do předpůlnoci. To že je Chat Rádio propadák, si zřejmě již uvědomuje i sám Grantik, a tak založil (zřejmě jako nový propagační produkt) nově diskuzi Chat Rádio i na svém SuperPokecu, a to 26.12.2019. Dříve se spoléhal hlavně na přísun posluchačstva z Chatujme, když pouze tam byla diskuze Chat Rádio umístěna.



Podvodnice Macule z Chat.cz?

Nedávno jsem jen tak lehce nakoukl do menu Profily na Chat.cz a uhodila mě do oka zajímavá věc, kdy nicky Macule a Elza.23 byly tak blízko u sebe, že jsem si povšiml stejných brýlí u obou fotografií v náhledu. Při návštěvě přímo obou profilů se zdálo těch podobností povícero. Raději jsem to ještě konzultoval s jedním člověkem (nenaznačím ani pohlaví, páč Já když někoho jmenuji, tak to pak takové osobě uděluji u některých lidí tzv. polibek smrti, a to samozřejmě nechci), protože Já moc dobrý na tohle posuzování nejsem a ani mě to vlastně nebaví. Onen člověk mi potvrdil, že jde nejspíš opravdu o jednu a téže osobu.

Proč o tom mluvím? Protože nick Elza.23 se presentuje jako 16 letá týnka navštěvující ještě školní zařízení, kdežto uživatelka Macule je zcela evidentně již dospělá žena, můžete se podívat například na FCB profil ZDE.

Já jsem původně chtěl pouze odkázat linkem na tyto dva profily, ovšem jak jsem dnes v komentářích avizoval předem podvodnický skandál na Chat.cz, tak najednou byla fotografie z profilu Elza.23 smazána. Já sem v poslední době nerad dávám jakékoliv výřezy čehokoliv, kde je součástí i nějaké foto (většinou to rozostřuji). Každopádně tady převládá tzv. obecný zájem, což rozhodně odhalení podvodu jest, a tím uživatelé Chat.cz, kteří si to tu přečtou již nebudou takovému podvodnému jednání vystaveni, tedy Předstírání identity a uvádění v omyl (což je jen tak mimochodem i v Obsahových zásadách služby Blogger).

✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Vzhledem k tomu, že u profilu Elza.23 došlo k opětovnému zveřejnění smazaného fota, tak odebírám oba obrázky profilů z této glosy, čímž to de facto navracím k původnímu záměru a zamýšlenému zveřejnění.

Oba profily si můžete prohlédnout přímo na portálu Chat.cz
Macule
Elza.23

 ✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
(Upraveno: 07.01. 13:15)


Zde tedy máte k posousení oba profily, vyhodnoťte si to dle svého. Mě napadá otázka, proč si dospělá žena tvoří další fejk profil, kde se vydává za týnku školou povinnou? Ale na portálu Chat.cz je to vlastně vskutku normální, tam je přefejkováno a přemultinickováno.


A jaký bude závěr tohoto pokračování? V komentáři pod glosou, který byl takovým rozšířením, jsem psal "To nám to ten rok 2020 ale pěkně začíná :D", tak snad jen ještě dodám "Nu, čím dál tím lépe :D)


Anděl Azazel




Nejnovější články AzaNovin 


http://azanoviny.wz.cz/2020/01/06/navrat-dominikkyy-na-xglosy/
http://azanoviny.wz.cz/2020/01/06/windows-10-nove-funkce-zrejme-budou-nezavisle-na-systemove-verzi/

http://azanoviny.wz.cz/2020/01/06/h1-fbi-edition-od-agm/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/na-messenger-se-nove-bez-facebooku-neprihlasite/
 http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/zakladatel-an-se-pustil-do-podcastu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/aktualizace-pro-windows-7-naposledy-v-lednu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/slouceni-whatsapp-messengeru-a-instagramu-usa-nepovoli/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/huawei-je-jiz-plne-nezavisla-na-hadrwaru-z-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/12/07/diskutnici-konci/




http://azanoviny.wz.cz/2019/12/05/wt-social-spoluzakladatel-wikipedie-spustil-novou-socialni-sit/

Komentáře

  1. :::::::::::::: PodcastyCZ :::::::::::::

    V novém roce 2020 AzaNoviny přicházejí s alternativním katalogem podcastů nazvaným PodcastCZ. Na tomto webu bude ještě hodně práce, postupně bude zaplňován a doplňován nejen o jednotlivé tituly podcastů ale i mnohými odkazy a dalšími informacemi z oblasti podcastů. Nově se též objevila položka PodcastCZ v menu na našem hlavním webu AzaNovin.

    Další informace o plánech X-Magazínu v roce 2020 na Blogu AN ZDE

    AzaNoviny X-Magazín A-A

    OdpovědětVymazat
  2. ::::::::::::: Další (nejen) aktuální postřehy z chatů :::::::::::::

    CHATUJME - Na diskuzi Chat Rádio Grantik (ChatRadio) smazal veškerý obsah diskuze, jediným příspěvkem tedy je nově napostovaná pozvánka na příští Písničky na přání, které se budou konat v pátek 10.1. od 19-ti hodin.

    Admin Lava na diskuzi Chat - Nápady,Stížnosti zveřejnil tento příspěvek:

    "Zdravím, je tu nový rok, a ptám se vás ... lidí.
    Jakej nápad máte, respektive..
    Co by jste tu nového uvítali?
    Nápady pište pod tehle komentář a můžem se tím nějak probrat.
    Díky za vaše nápady"

    (zdroj: Chatujme.cz Chat - Nápady / Stížnosti / Připomínky)

    Tak, abychom zůstali stále v úsměvném rytmu, tak možná by měl přijít nápad na nějakou místnost pro (ne)Jehovisty, třeba :D

    XCHAT - Ke glose ještě uvedu, že na XChatu je zdaleka největší místností roomka s názvem "Kluci s kluky" v kategorii Lechtivá erotika.

    Nu a i zde se zrodil zajímavý příspěvek na fóru Administrátoři:

    pastoun ... 04.01.2020 17:51:35 ... (6582/6582)
    Re: zvůle adminů
    Odpověď na příspěvek od Rbk ( fanda.auticek@seznam.cz ) z 01.12.2019 14:24:36:

    Zvykej si... Ti, co všechno vědí, všude byli, všechno znají, přece nemusí nikomu nic dokazovat, patří jim nejen celý xchat, ale nejlíp celý svět! Nejchytřejší z nejchytřejších, jako např. Bogeman, nemají jiné argumenty, jako např. "Nejsem povinen..." nebo "Viz pravidla...". Zablokují tě bez jakéhokoliv důkazu jen na základě jakési domněnky, nic víc. A stěžovat si jinde? To taky nemá smysl, protože ta verbeš samozřejmě drží hezky pospolu, jak se říká, ruka ruku myje! No a Hatikva? Co bys chtěl, když pánbíčkáře udělají adminem? :D Zřejmě to má být jakýsi pokus o "boží dohled :)".
    Nerozčiluj se, nestěžuj si a pánbíček ti odpustí. Tady stejně nepochodíš, protože admini mají pravdu vždy, ve všem a za každých okolností.

    (zdroj: XChat.cz Uživatelská fóra / XChat / Administrátoři)

    Nu, co k tomu dodat, jestli jste stále v úsměvavé náladě, tak možná opět s úsměvem na líci snad jen "To nám to ten rok 2020 ale pěkně začíná :D"

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi zdařilá Glosa, Azo , s úsměvem jde všechno líp :)

      Vymazat
    2. A Mish.ka dotvrdila muziku, když docela nejapně dala najevo, že vlastně ani neví, jak se přidává SS na místnost :D. To je asi taky adminka na správném místě . A SlaHy jeden čas působil i na chatujme, jako řadový uživatel a rád chodil i do sex místností :)
      Na Komouš výchově straší Ataka třetí světovou .
      Napadl mě k tomu všemu jeden nesmrtelný hit od Quuen. Show must go on . :D :D.

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Teď nejak nevím o čem hovoříš u té Mish.ky, Já tam v tom o čem píšeš žádný problém nevidím, ono asi zřejmě půjde o to, a Já už jsem ti jednou psal, že některé systémové záležitosti nelze posuzovat skrze Chatujme, případně starých Lidé.cz, neb na XChatu je v některých věcech systém naprosto jiný. Narozdíl od Chatujme či Libimseti, kdy si mohou přidávat SS sami své kolegy, tak na jiných chatech, a právě třeba na XChatu, může přidávat nové SS pouze a jen administrátor. Na XChatu to má v kompetenci Giggo, což neznamená, že to nemohou udělat i jiní lidé z vedení. Což nejsou ale zelené hvězdičky, páč ti mají na XChatu pravomoce v podstatě takových vylepšených SS pro všechny místnosti, asi takto bych to nazval. Takže opakuji, na to opravdu pozor, neaplikovat automaticky fungování některých částí systému na jednom portálu na jiný.

      Já jsem samozřejmě objevil uživatele Slahy na Chatujme, má tam nick od roku 2014 ale moc tam toho za ty roky nenachatoval, takže jsem to snad ani nikde nezmiňoval. A to že na Chatujme chodil do SEXu, to není žádné překvapení, vždyť je to bývalý SS např. v místnosti na XChatu zvané "Věkový rozdíl", která je v kategorii "Sex a neřesti od 18 let"

      A Ataka? Nu, ten by měl hlavně vyhledat Nešpora. Ale zase si pak třeba může víc rozumět s totální alkoholičkou a matkou dnes dospělé dcery Blatkou, která do Komouš výchovy občas chodí pod různými nicky. Elita.

      A-A

      Vymazat
    4. Toto tam mimo jiné napsala ta Mish.ka.... jen si nejsem teď jista jestli je třeba hlasovani ,mam tušeni že to stejnak vsichni odkývnou *3* tak mi jen napište zda to odeslat aspon Giggovi *18* a pokud by se teda nekdo jen rozhodl nesouhlasit tak at se taky vyjadri *3*...
      Že si není jistá , jestli je třeba hlasování. Tak jsem napsala, že jako adminka by měla vědět co a jak. To je celé, Azo. A opět je vidět, jak se já a možná i víc lidí nevyzná, nebo spíš neví , jak to s hlasováním SS je na XChatu. Takže opět díky za vysvětlení.

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Právě proto se to vždy snažím vysvětlit, protože to tady čtou lidé ze všech chatů, a některé věci na různých chatech jsou někdy trochu a jindy úplně jinak. Tak aby lidé věděli jak to chodí na těch jiných portálech, na kterých třeba nikdy nebyli, a tím chápali i souvislosti. Protože třeba když uvedu takový hodně velký rozdíl z minulosti Lidé vs. XChat, tak na Lidéčku bylo přímo v rozporu s pravidly mít v jedné místnosti dva či více nicků ze stejné IP, ovšem na XChatu může mít člověk z jedné IP třeba sto nicků v místnosti, tam to pravidla nijak neřeší a nic to neporušuje. To jen takový křiklavý příklad za všechny.

      A-A

      Vymazat
  3. Proč už nejsme Gymrodinka? :(


    Tvá Parodie na admina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A hele, potrefená zakejhala :D. To bylo řečí, že sem už nebudeš psát - kolikrát už ? Jsi opravdu Parodie na adminku, protože jak to tam vedete, to by jeden šavloval :D. Ale jsem ráda, že neumíš držet slovo, aspoň se tu všichni zase zasmějeme . Jsi i Parodie na Alfa samici :)

      Vymazat
    2. No vidíš, v tom jsme s azazelem stejní. Neumíme držet klávesnici. Věnuj se raději leštění análu pana vrchního, čertví, co jsi vlastně zač :D

      Vymazat
    3. Parodie na adminu OpiFka si zřejmě asi neuvědomuje kde je a tak jede svůj obvyklý styl z GymChatu, kde si může, parodie na alfasamici, hulákat na lidi ať "drží hubu". Těch lidí je tam ale už tak málo (těch ze "slušných" místností), že si své komplexy a nahromaděnou negativní energii chodí vybíjet sem na Xglosy na komentující (není to zdaleka poprvé, že.. ovšemže).

      Doporučení:

      pro OpiFku: (sarkasmus) Doporučuji věnovat se budování v dohledné době jediné spravované a nejúžasnější místnosti na XChatu v pokecové části, tedy Kávomilové, nechť do budoucna můžete míti i více Stálých správců a tak mít úžasnou místnost, ve které se nakonec budou scházet téměř všichni zbylí lidé (z pokecové části), tedy majitelé, administrátoři, bývalí administrátoři, budoucí plnohodnotní administrátoři, stálí správci ať vaší místnosti či z jiných (živořících room), kde všichni návštěvníci budou mít nějakou funkci a tím vytvořit kávomilský funkcionářský ráj, kde se můžete navzájem obdivovat, hlavně své funkce, případně si pro zpestření občas funkce prohodit.

      Dále doporučuji podporovat prudičskou místnost Komouš výchova všemi prostředky a pomáhat v náboru dalších prudičů z ostatních portálů.

      A do třetice doporučuji vytýčení si cíle pro tento rok, dosažení podílu SEXŽIVLŮ na XChatu přesahující hranici 95 %.

      pro Komentující a napadené OpiFkou: Nenechte se, prosím, vyprovokovat touto prudičkou z XChatu a neklesejte na její prudičský styl komunikace a na její úroveň. Tady na Xglosách přeci nejsme jako ONI.

      Administrátor Xglos
      Anděl Azazel

      Vymazat
    4. Promiň, Azo, neodolala jsem. Ale slibuji, že se příště ovládnu. Máš pravdu, nebudeme tady jako ONI .
      Tu hranici sexživlů jistě překročili už dávno, jen ji maskují těmi jejich místnostmi o kávě a komouších :D.

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Vždyť v pořádku, bylo to vtipné :D, jen to chtělo vložit do správné větve :D to vkládání teploměrů :D

      A-A

      Vymazat
    6. Já bych to ráda vložila do správné větve, Azo, ale někdy se mi prostě neukáže to,, komentovat,, tak to musím napsat kam to jde : D.

      Vymazat
  4. ::::::::::::: Pozvánka na nedělní menu Xglos :::::::::::::

    Nu, sice bych sem mohl do komentářů, tak jak to dělám často, hodit pár nových postřehů (některé již ze včerejška ale musel jsem ještě cos prokonzultovat), ovšem ony ty nové informace se tak, zřejmě řízením osudu, velmi hodí přímo ku glose, a tak čekejte její rozšíření. Co bude obsahem? Budeme pokračovat v tématu majitelovo-adminské místnosti Kávomilové a co to vypovídá o celém GymChatu, dále zabrousíme de facto i na SuperPokec a ukážeme si i novou podvodnickou kauzu z Chat.cz. Čímž to bude vyčerpávající záběr na celou chatovou scénu.

    A lehlým vánkem jsem zaslechl zvěsti o příběhu kolegyně Dominiky, na který vás též zvu.

    Takže sledujte Xglosy - a máte nejen přehled. Pravdivé informace, nazývání věcí pravými jmény, skandály a další děje, plus nově a trochu jinak Příběhy slečny Dominiky. Příjemnou neděli přeji :)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však už čekám na výtvor od Dominiky s napětím :D. Jen škoda, že mi už končí celozávodka a od zítra zase do práce. Tak se budu těšit na večer, co Dominika a jasně že i Ty zase vytvoříte :)

      Vymazat
  5. ::::::::::::: Křižácká výprava z Diskutníků na Chatujme ::::::::::

    Ještě se podíváme, už jen zde v komentářích na portál Chatujme. Jak jsem správně předpokládal, dochází zde k přesunu křižáctva z Diskutníků a již uváděnou diskuzí "Svědkové Jehovovi", kterou založil Jonatan1 to nekončí. O uživatelce Pavla119 již též byla řeč. Nově ovšem založil Jonatan1 diskuzi "Svědkové Jehovovi vs. Bible" a ani tím to neskončilo, uživatel Slavidan založil fórum "Kaple". Nu, co k tomu dodat, snad jen " U všech rohatých :D"

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty diskuze o SJ , to jsou ale plácaniny :D . Líbí se mi jak se tam snaží argumentovat oponenti, ale zdá se, že to je jako by tomu Jonatánovi bylo všechno jedno, jede si svou lajnu a jen když je vidět . Škoda, že má Vita BAN , ten by asi dobře zaperlil .Karlík se tam tedy moc nepředvedl, holt na to nemá, leda tak na slavné komouše, tam mezi ně zapadl jako prdelka na hrnec :D.

      Vymazat
    2. Ono s těmito ani nemá smyslu diskutovat, to už jsem zjistil drahně dávno. Ale Já se na to podívám zase úhlem chatového pohledu, kdy se vlastně zcela naplňují mé předpoklady. Teď je otázka, jakého rozsahu to nabude a kde se to zastaví, páč jsem si všiml, že tam někdo chce zakládat ještě další diskuzi o Bibli, v čemž má i podporu jiného uživatele. Takže na mrtvých diskuzích Chatujme se rozlezou křižáci jako mor a vůbec nic jiného tam nebude. Takže se pak lidem naskytne úchvatný pohled při přihlášení či prostě při pohledu na úvodní stránku, kde budou jen a pouze v boxu Aktuální diskuze křižácká témata. A to se tam ještě navzájem různá vyznání nebo spíše zástupci jednotlivých církví začnou mydlit mezi sebou, jak je tam také jedním uživatelem naznačeno. Což bude z mého pohledu definitivní katastrofa a smrt diskuzí Chatujme a další nepěkný úpadek celého portálu. Nu, a Karl, tak ten už posunul zdatně hranici svého samokopacího rekordu na číslo 35 po sobě jdoucích reakcí sám na sebe.

      A-A

      Vymazat
  6. :::::::::::: Rychlé info: Noví SS v místnosti Kávomilové na XChatu :::::::::::::

    Administrátor Giggo dosadil do místnosti Kávomilové (na návrh) 3 SS: gooryk sonccaa zooomek

    A-A

    OdpovědětVymazat
  7. ::::::::::::: Rychlé info: Na diskuzích Chatujme se rozjíždí Svatá válka ::::::::::

    Ano, stále dochází na má slova a pororoctví, na dvou ze tří nových křižáckých diskuzí (Svědkové Jehovovi a Svědkové Jehovovi vs. Bible) se začíná rýsovat Svatá válka, a to v pravém slova smyslu. Dle všeho se dá očekávat další příchod lidí podobného ražení z Diskutníků.

    (Opět malý sarkasmus) Tak teď už LuRy nemusí závidět XChatu řádící křižáky.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. Vůbec jsem se k tomuhle nechtěla vyjadřovat, ale.. :)
    Podle mého vědomí a svědomí s uživatelkou Macule doopravdy nemám nic společného. To, že tvá “domněnka” tvrdí opak, nic nemění na pravdě. Myslím, že je na chatu dost lidí, kdo může dosvědčit mou reálnou působnost na chatu. Opravdu nemám zapotřebí, vydávat se za staršího člověka. To samé nemá určitě zapotřebí uživatelka Macule, vydávat se naopak za mladšího jedince. Už podle fotky je jasné, že se opravdu o stejného člověka nejedná. Na první pohled je vidět věkový rozdíl. A podobnost brýlí? Pardon, ale znám desítky žen, co mají velmi podobné brýle, jako mám já sama :) o žádné předstírání identity a omyl se zde nejedná :) fotku mám pro tvé klidné svědomí zpátky. A jestliže ti to nestačí, mohu si tam dát klidně další. Přijde mi až absurdní, řešit takovýhle hovna :’)
    člověk normálně smýšlející hned na první pohled pozná, že se nejedná o jednu a tu samou osobu. Plést si dojmy a pojmy je dost velký problém, nikoliv můj, ale tvůj. Zamysli se :’)
    Elza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím že se Aza nemýlí, už jen proto že ty dvě fotky jsou si velice podobné co do tvarů a velikostí částí celého obličeje, brýlí i vlasů. Tudíž když jste ve stejnou dobu byli ve stejné místnosti a ve stejný čas to člověka vede k zamyšlení zda je zde vaše podoba čistě náhodná. Nebo jste nějakým způsobem genetický zpřízněné bud sestry, sestřenice nebo matka s dcerou.

      Vymazat
    2. @ Elza

      Vítám tě na Xglosách, poděkování za komentář se ti doufám zobrazil automaticky :)

      A teď k věci. Víš, musíš si uvědomit, že tady nejsi na paskvilní francírkově žumpě Chat.cz (což je opravdu mega ostuda klasických chatů), kde těch pár lidí má každý několik dalších multinicků, kde je přefejkováno, kde se fejkujete navzájem, kde pomalu nikdo neví kdo je kdo, kdo se za koho pod jinou identitou vydává atd. Já budu velmi smířlivý, Já vám tento podvodnický vyfejkovaný svět neberu, když vás to baví, je to pouze vaše věc, Já tento svět naprosto odmtám a hnusí se mi. Samozřejmě to není jen doména francírkova chatu, děje se to všude, ovšem nikde v tak horentní formě. Tady nezáleží na tom co tu napovídáš, na řeči se tu nehraje, ale na důkazy a fakta, ty jediné mohou určovat pravdu.

      Já jsem psal, že jsem vše pro jistotu konzultoval, tudíž to není pouze a jen můj závěr. A nejde vůbec jen a pouze o brýle, těch shod je tam daleko více, myslím že naopak, od tvého tvrzení, je každý neslepý vidí, včetně vlasů, které sice mají na jedné fotce světlejší odstín, ale i ten je k nalezení na FCB profilu Macule. Vše ostatní už jsem napsal v glose, netřeba to opakovat. Snad jen ještě jedna věc, a to fakt, že jsem i konzultoval tvé chování a tvé řekněme zájmy o kterých ses na Chat.cz šířila, opět tu byl stejný názor na to, že to neodpovídá 16 leté slečně. Tudíž platí závěry mnou vyřčené, a každý si může k tomu udělat i svůj svobodný úsudek.

      A-A

      Vymazat
    3. Ne že bych se chtěl do vaší plodné debaty nějak vměšovat, ale na těch fotkách jsou podle mě dvě různý osoby. Stačí se podívat např. na obočí obou žen... Ale je fajn, že i v letošním roce budou glosy pokračovat v duchu dřívějška a o zábavu nebude noouze :-)))))

      Vymazat
    4. @ Pez

      Tak tím obočím bych asi moc neargumentoval, na obou fotkách je částečně překryto obroučkami, je třeba brát v úvahu (a to i celkově), že je to foceno z naprosto jiných úhlů, a také je otázka stáří těch fotek, tedy jde li u osoby na obrázku o současnou či třeba několik let starou. Myslím, že je to podobné jako s tím odstínem vlasů. Ale jinak máš samozřejmě na svůj názor právo, tady za jiné názory nikoho neperzekuujeme, tady máme rozdílné názory naopak rádi, neb to jsou svobodné Xglosy.

      A-A

      Vymazat
    5. Jo, jen názor. Mně stačí špína špín happy, kde se na tom nicku střídaj dvě osoby a je vždycky poznat když píše happy a když píše ta mladá blbka.

      Vymazat
  9. Pro Opy . Mám leštit anál vrchnímu? Copak jsme v hospodě ? Je tu nějaký vrchní ? Vrchní, prchni, nová doba, host vyhazuje vrchního :D
    Když někdo souhlasí s někým, hned podle Tebe leští? Teploměr pro mě nemáš?:D.
    Měj hezký rok , pseudo Alfa samčo a až budeš používat zase teploměry, prosím, jen ne s rtutí, kdyby nějaký ten sameček leknutím stiskl půlky, ještě by Tě zavřeli za otravu rtutí a to by bylo škoda přijít tady o Tvé výživné komentáře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uf, z toho příspěvku je mi trapně i za tebe. Gymrodinka byla super, ta mě bavila. Asociovalo mi to tu rodinu dinoaurů z 90. let.

      Vymazat
    2. @ OpiFka (admina SEXChatu)

      Ten příspěvek Nicnechapu je náhodou vtipný, to už jsem psal na jiném místně. Ale jinak si to vyřiďte mezi sebou, ženščiny, Já se vám do toho plést nebudu. Tak napíšu něco jiného, koukal jsem, že po rozdání si funkcí SS v Kávomilově jste si následně rozdali i další funkce, jako žluté hvězdičky (ještě sem dám pak zprávičku). Čím víc funkcí (na GymChatu s čím dál tím míň lidma), tím víc Adidas, aneb sejdeme se všichni v Kávomilově.

      A-A

      Vymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sorry, znova vkládám komentář Ty...vo...go děcka... Na co já píšu příběh, když tohle je příběh sám o sobě ...? Pane kolego velice ti gratuluji, protože tohle je jisto jistě jedna z tvých nejvíce povedených glos (z mého pohledu) .. když pominu, že se v tom prdlajs vyznám , tak musím teda hledět. Nový kamarádčofty vzali za své, to se jako musí nechat .. ty čachry machry na XChatu to je hustý a velice vtipný .. já jsem teda nikdy na ten Xchat moc nebyla , takže ti lidi jdou zcela mimo mě. Správci správcům správce .. to je dobrý :D ..
      Co se chatujme týká .. nechť si tam svědci Jehovovi zakladaji třeba místnosti na vzkříšení Ježíše Krista, ono si to svoje "lidí" najde . Má to aspoň nový rozměr :D. A pokud jde v závěru o tu uživatelku z chat.cz. (zde musím pozměnit svoje poslední tvrzení na základě předchozího komentáře Pez) ... zaměřila jsem se na to obočí ... Něco na tom bude .. ale dle jejího komentáře výše soudím, že takto v 16 ti letech nikdo nepíše. (To jen já jsem byla výjimka :D) ..
      Jinak jestli se někdo bude ještě navážet do mé oblíbené čtenářky Nicnechapu -nechť si to jde rozdat se mnou. (Aza se o sebe postará) .. toť vše, díky za pozornost. Konec hlášení .

      Vymazat
    2. @ Dominikkaa

      Děkuji, kolegyně, také myslím, že se tato glosa velmi vydařila. Nu, a k tomu novému rozměru na Chatujme, Já se o tom zmiňuji na jiném místě, ono je naopak dosti brutální, při těch mrtvých diskuzích , že se tam zřejmě jako mor rozlezou právě křižáci, kteří se budou mydlit i mezi sebou (z různých církví) a naprosto jediné co tam bude k shlédnutí, tak budou debaty o víře, bohu, bibli atd. A to si zrovna nemyslím, že bude úžasná image toho portálu, a co se týče tamních domorodých uživatelů, některé to možná může i odradit či již nebudou mít ani náznak chuti se věnovat diskuzím, když tam bude záplava jen pánbíčkářských kydlanců. To je můj pohled na věc.

      A co se týče Elza - Macule, nu myslím, že je tam spousta podobností, k samotnému obočí jsem se již též vyjadřoval v reakci na Pza. A velmi souhlasím s tím, co píšeš o vyjadřování se někoho v 16 letech, protože toto stejné mi právě sdělilo víc lidí, a to byli lidé, kteří byli s dotyčnou slečnou v dlouhodobějším styku, takže to nesoudí jen podle jednoho textu ale znají její chování a vyjadřování a témata o kterých psala dlouhodobě.

      Prudičku OpiFka (co tedy na XChatu dělá adminu), tu bych nějak neřešil, ona se sem chodí navážet úplně do každého, její hejty už tu dobře a dlouhodobě známe :D Nemůže si pomoci, ač už mnohokráte psala, že sem nic plkat nebude :D Nevydrží to prostě, nedá jí to si tu občas opět a znovu zahejtovat :D

      A-A

      Vymazat
    3. Křižáci se rozlezou na Chatujme, ale sexživlové ne, co se diskuzí týká, to by jim tam admini zatrhli :D.
      Kdo bude chtít ty křižobláboly číst, bude je číst , ale pro většinu tam čtoucích bude zajímavější jejich slovní bitky než ty cancy, kterým dost lidí nerozumí. Takže si přijdou na své asi všichni :D.
      A že se někdo ve čtyřiceti vyjadřuje stejně jako v šestnácti letech. Tak se mu holt mentální vývoj v té době zastavil :D.
      A že tu naše Alfa samča zahejkala a dost drsně na mou a Tvoji adresu. Kdybych mlčela, tak by to nevyplodila, ale na druhou stranu Azo. Dřív jsem si myslela, že trochu přeháníš v tom, jaká potroublína OpiFka je. Její slovník . Protože nejen já , ale asi víc lidí ji nezná z chatu, když tam nechodí. Takže se tu předvedla a je to šok :D

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Já ti na to odpovím citací příspěvku uživatelky Ankch z diskuzí Chatujme:

      "Ahoj vše krásné i tobě, já bych jeden nápad měla, zakázat jonatanovi tu zamořovat chat náborem Svědků Jehovových, zakládá jednu diskuzi za druhou a všude čteš to samé, viz Kaple, Svědkové Jehovovi, Svědkové Jehovovi vs. Bible apod. Myslím, že sem se má jeden přijít pobavit, zatím se tu jen naštve, jinak přeji hodně chatujících"
      (zdroj: Diskuze Chatujme.cz)

      Přesně tohle jsem měl na mysli, že takovýmto způsobem to může působit na řadu uživatelů.

      A-A

      Vymazat
    5. A je tu další křižácká diskuze na Chatujme, která nese název "Ateismus a věda nedává smysl". Já jsem tady již uveřejňoval odkaz na Diskutníky a kategorii "Náboženství a filosofie", takže ještě jednou ZDE. Podívejte se sami, že ty názvy diskuzí jsou přesně ty z Diskutníků, a kolik tam ještě takových diskuzí je. Budou všechny přeneseny na Chatujme?

      Jsem právě zvědav, jak se k tomu postaví admini, až diskuze Chatujme budou zamořeny 10, 15 možná 20 takovými fóry? Možná to některé lidi též naštve a otráví, už takhle tam zůstávajá jen těch pár zarytých domorodců. Jsem sám zvědav na vývoj situace a jaké toto bude mít do budoucna následky. Admini zatím mlčí.

      A-A

      Vymazat
    6. Já si myslím, že admini se k tomu nijak nepostaví. Je to nezajímá. Jediný Firer tam chvilku psal, ale rozumně to vzdal. Takže když am neprudí Vita a nespamuje Jupitehans, tak už je tam jen čutálista komouš Karl a pánbíčkáři. Toto ale na chatujme s diskuzemi dopracovali .

      Vymazat
    7. @ Nicnechapu

      Ano, diskuze Chatujme dopadají katastrofálně, a to ještě není zdaleka asi konec, teď večer vznikla další křižácká diskuze, tedy už osmá, založil ji tentokráte někdo jiný než Jonatan. Ještě o tom budu informovat. A jak jsem sem dával v obrazových postřezích, tak Karlův rekordní samočutací spam už odmítám počítat, naposled to bylo 67 samokopů.

      A-A

      Vymazat
  11. ::::::::::::: Co se chystá :::::::::::::

    07.01.2020

    Dominikkaa bude každou neděli publikovat novou kapitolu svého Příběhu.

    V lednu vznikne glosa o Podcastech a uvidíme, zda li připravím hodnocení 4 letého působení 42ideas na XChatu.

    Glosa k aktuálnímu dění může samozřejmě vzniknout kdykoliv.

    Počet článků na každý měsíc je plánován na počet cca. 8, kdy se o ně podělí oba autoři, tedy 4 Dominikkaa a 4 Azazel. Samozřejně to nejsou pevně stanovené počty, jde o optimální předpokládaný stav.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  12. Jestliže tobě nepřijde, že takhle píše 16tiletý člověk, je to tvoje věc. Každopádně, od pravdy to má hodně daleko :) je to tvrzení proti tvrzení a já se vzdávám jakéhokoliv “obhajování” svého věku. Ovšem ano, i ostatní mohou psát stejně, jako si tehdá psala v 16ti ty :) závisí to na slovní zásobě a celkové vyspělosti jedince. Doba je určitě někde jinde a já se za svůj věk nestydím, ba naopak je mi líto vás. Že se bezlítostně pustíte do dítěte, díky svým “dojmům”. Nejdřív bych si celou věc důkladně ověřila, než psala s prominutím lživé sračky. Smutný, asi komplex. Pac a pusu <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Pac a pusu" to mi připomnělo Amstré, blahé paměti. To jen taková bezvýznamná poznámka :D

      A-A

      Vymazat
  13. ::::::::::::: Oznámení a upozornění na úpravu glosy 07.01. 13:15 :::::::::::::

    Na místě dvou obrázků Profilů Macule a Elza.23 najdete tento text:

    ================================================================================
    Vzhledem k tomu, že u profilu Elza.23 došlo k opětovnému zveřejnění smazaného fota, tak odebírám oba obrázky profilů z této glosy, čímž to de facto navracím k původnímu záměru a zamýšlenému zveřejnění.

    Oba profily si můžete prohlédnout přímo na portálu Chat.cz
    Macule
    Elza.23
    ================================================================================

    Anděl Azazel
    Xglosy - Vždy a vše transparentně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívej, opravdu nemám náladu se hádat s někým jehož jedinou číností je kydat hnůj na druhé lidi. S Elzou mám společného max to že jsem bruneta a že mám brýle. A doopravdy není můj cíl dělat na chatech fejkové profily... na to nemám ani náladu ani čas...

      Vymazat
    2. @ Macule

      Zajímavé, že se sem přišly vyjádřit oba nicky, ono se sem většinou lidé zas až tak moc vyjadřovat nechodí, ač to tu rozhodně nejen aktéři nějakých kauz čtou. A jinak Já o sobě můžu nyní prohlásit, že jsem třeba "Svatá Anežka Česká", jakou sílu bude mít takové tvrzení víme, stejnou jako to tvé. Ale jak už jsem psal na jiném místě, na Chat.cz jsme odkryli již spoustu podvodů i v minulosti, používám množné číslo, páč abych si nepřipisoval zásluhy jen sám, tak ve své době i moje kolegyně Dominika, a to v kauzách kolem místností V pekle a Písmenka u kávy, jestli si dobře pamatuji. Nu

      A-A

      Vymazat
    3. Jaké máš zásluhy? Zachraňujes lidí? Zvířata... Děláš něco užitečného? Jen sedíš u kompu očerňujes lidí. Opravdu mezi prací, staráním se o domácnost , nemocnou matku je to poslední co by mě napadlo chodit na chat jako dva nicky. Ono jsou i lidé co nemají čas jen sedět u PC a psát ptákoviny a říkat tomu zásluhy

      Vymazat
    4. Ahoj Macule. Jaké má Aza zásluhy? Každý umí a dělá něco. Ty jsi klasická žena , kterých je na světě miliony. Pracují , mají domácnost, rodinu a dejme tomu i chodí na sociální sítě. A tam si začnou hrát na něco, plní si tajné sny a přání. Z domácí pipky najednou můžou být třeba letušky.Čteš tu Glosy, tak Ti jistě neuniklo, že třeba Aza má nějaké zdravotní problémy, tak asi do práce nechodí. Proto má víc času sledovat dění ve virtuálním světě. A jaké má zásluhy? Třeba právě ty, že odhaluje špínu, přetvářku , podvody... a co si za to vysloužil ? Sama jsi viděla to neskutečné chování určité skupiny lidí vůči lidem postiženým.
      Zkus se nad tím zamyslet .

      Vymazat
    5. Možná jsem domácí pipka co nic nedokázala ale nepotřebuju si honit ego na netu, nijak se nepřetvařuju a chovám se na netu tak jako v reálu... Nemám to za potřebí. A nikdy by mě nenapadlo vysmívat se postiženému , sama mám mamku na vozíku s na dialýze a věř že je to stejně náročné na obě strany, proto by mě nikdy nenapadlo dělat druhý profil. Takže asi tak...

      Vymazat
    6. Tou obecnou pipkou jsem myslela ženy všeobecně, nemusíš to vztahovat hned na sebe. Ale jednu věc nechápu, máš maminku na vozíku a ještě chodí předpokládám 2x a 3x týdně na dyalýzu. Což je velmi smutné. Ale pak nechápu, když je tak těžce nemocná a Ty se o ni staráš, jaktože chodíš ještě i do práce? Takto těžce nemocní lidé vyžadují 24 hodinovou péči.

      Vymazat
    7. 2x až 3x týdně mělo být .

      Vymazat
    8. Mám ještě taťku tak se střídáme. Do toho mám ještě hypotéku. Navíc mamka je bez noh takže nechodí. Tak a teď mi řekni proč bych v téhle situaci měla ještě dělat fejkový profil ;-).

      Vymazat
    9. Tohle ani nema smysl jakkoliv resit, je to jen slabej vykrik do tmy zakomplexovanym jedincem, co uz nema o cem psat. :) vecna skoda

      Vymazat
    10. No tak Já bych shrnul tento blok asi takto. Milionkrát jsem viděl extra trolla Macha z XChatu tvrdit, pod milion různými nicky, že rozhodně není Mach a ani žádného Macha nezná. Stejně jako spoustu jiných fejků a podvodníků, dokonce používali i tu argumentaci, že rozhodně ale rozhodně na to či ono nemají čas.

      Naopak se domnívám, že Lenka má mnoho předpokladů (ve smyslu toho, co tu psala Nicnechapu) k tvorbě fejk profilu. Vytržení se z reality a být aspoň na chvíli někým jiným a zažít interakce, které by člověk pod svojí pravou identitou nezažil.

      A poznámka na závěr, jestli oba nicky tíhnou a opěvují nemocnou hlavu Freya, pak už i to je pro mne, a myslím že i pro mnoho jiných, kteří vědí a znají, v mých očích devalvující a jejich výroky nedostatečně relevantní. Ono je vůbec devalvující, když se kdokoliv usadí na žumpě Chat.cz v její současné podobě odpadní jímky. Netvrdím, že na jiných portálech je vše úžasné, rozhodně není, i z toho co o těch portálech píšu, přesto s určitými jevy se lze setkat opravdu jen a pouze na žumpě Chat.cz a potvrzuje mi to řada uživatelů, kteří mají to srovnání s jinými klasickými chaty. Nehledě na uživatelskou skladbu na Chat.cz, o které už tu bylo psáno mnohé. Prostě a jednoduše je pro všechny z nás, kdo znají a vědí, na stole otázka, proč Lenka či kdokoliv jiný chodí do paskvilního pajzlu páté cenové skupiny kde se schází galérka, fejci, mulťáci a podvodníci, kteří tvoří drtivou většinu štamgastů, proč raději nenavštěvují nějaký lepší aspoň trochu slušnější podnik. Už totiž jen tento samotný fakt je určitým způsobem vypovídající o té či oné osobě.

      A-A

      Vymazat
    11. To Azazel

      Vyjádřím se naposled a to z toho důvodu že ty jsi přesvědčen o své pravdě a nikdo ti ji nevymluví... Ono kdybych to vysvětlovala svému psovi tak to asi vyjde prakticky na stejno... jenže ona narozdíl od Tebe nepíše nikde kraviny.
      Zkus někdy vyjít ven do reality a nežij jen ve světle chatů, diskuzí ono skutečný život je úplně o něčem jiným. A že si rozumím s Freyou ? Proč ne máme stejné zájmy, záliby a věř tomu že nejsem ovce a že ve všem někomu přikyvuji, jsou věci ve kjterých třeba s Freyou máme odlišné názory. Ale tu si připadám jak v mateřské školce ona je taková protože se baví s tou a s tím.... V tomhle se chováš jak malej harat ... ty a třeba i Anathema který se se mnou přestal bavit protože jsem se nepřestala bavit s Freyou.
      A poslední věc k mé osobě... jediný profil s ekterým mám něco společného nick Pretty ale na který se mi nepodařilo přihlásit potom co jsem měla potíže s PC.... tím jsem domluvila.... A ty Azazeli zkus začít něco opravdu užitečného a ne lustrovat po dnech a nocích profily na chatech a na facebooku... ono i lidi s tělesným postižením můžou být něčím užiteční . a zamysli se nad tím než něco napíšeš... Myslíš si že mám fekové profily , fajn mysli si to. Věří ti tvé ovečky... asi jo protože mám pocit že když řekneš že země je placatá a podpírají ji obři tak ti Tví příznivci budou přitakávat... A já se z Tvých "článků" rozhodně věšet nebudu protože mám ve svém reálném životě svých problémů dost a chat beru jako odreagování ale neberu to jako realitu :-)

      Vymazat
    12. @ Macule

      Aha, ty jsi ta jedna z těch dvou sester, ta s těmi zelenými vajíčky. Nu, tak to jsi pak protřelá chatová světoběžnice (kde jsi všude byla? Po paměti XChat, BezvaChat, SuperPokec... a nyní Chat.cz), takže je vidět, že na chatování čas máš. A žádní malí haranti tu nejsou, ani Já, a ani Anathema, u toho si náhodou cením vyjadření jasného postoje, jakési pozice zásadovosti. A zásadovost tu Já mám moc rád, ty patrně ale toto slovo nemáš ve svém slovníku, tam budou jiné, jako faleš a pod.

      Ani žádné mé ovečky tu nejsou (to je zase nějaká freyovina), jsou tu tak maximálně moji čtenářové. A co si myslím Já, to možná není v určitém úhlu pohledu podstatné, důležité je to, co si myslí opět moji čtenářové, Já jim totiž, na rozdíl od vás neříkám, co si mají myslet, jen jim něco předkládám, a nechávám to na jejich zdravém ale i nezdravém úsudku.

      A-A

      Vymazat
  14. ::::::::::::: Další 2 nové křižácké diskuze na Chatujme :::::::::::::

    Do puntíku se naplňují mé předpovědi, na portálu Chatujme začínají růst křižácké místnosti jak houby po dešti, dnes byly založeny další dvě, a to diskuze "Katolická církev" a diskuze "Setkávání křesťanů". A možná stále nejsme u konce, když se podíváte na Diskutníky do kategorie "Náboženství a filosofie" ZDE, tak tam uvidíte názvem totožné diskuze, které vznikají na Chatujme a také jaké množství diskuzí se tam nachází. Přejde většina na portál Chatujme? Stanou se diskuze Chatujme diskuzním místem už jen pro křižáky, protože nikdo jiný evidentně na diskuzích nediskutuje, a zatím nevidíme, že by se z Diskutníků chystaly přejít jiné skupiny. Nu, bude to ještě zajímavé, jak vše nakonec dopadne.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  15. Pro Dominikka. Díky za lichotku, Dominiko a neboj se, já se nedám :D.

    OdpovědětVymazat
  16. ::::::::::::: Zprávičky z chatů (08.01.2020) :::::::::::::

    XCHAT - Již včera se čtyřlístek Hudyna, Mish.ka, Sissi a Slahy stal majitelem žlutých hvězd, tedy jmenovaní se stali plnohodnotnými administrátory na XChatu.

    CHATUJME - Zde se přesouvání křižáckých diskuzí právě na Chatujme zastavino v současné době na čísle 6, ovšem zřejmě to zdaleka nebude konečný stav. Posunula se nám i rekordní hranice Karlových samokopů, prozatimní rekord je 57.

    LIBIMSETI - Jak vypadají nespravované diskuze na Libimseti dokumentuje i tato veledlouhá tapeta z nějakým HTML, dokonce snad s čínskými znaky. Toto se tam vyskytuje opakovaně a vy se na to můžete podívat třeba ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  17. ::::::::::::: Nový Xfejeton: Utopí se Chatujme ve svěcené vodě? :::::::::::::

    Fungl nový fejeton z mého pera reagující na současný vývoj a situaci na portálu Chatujme jsem nazval "Utopí se Chatujme ve svěcené vodě?" Najdete ho jak už jste zvyklí na:

    - webu X-Fejetony ZDE
    - na Xglosách v menu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve fejetonu je již zmíněn momentálně po včerejšku aktuální počet křižáckých diskuzí, tedy 7, zde si zpravodajsky řekněme, že Jonatan založil včerejšího večera diskuzi "Bůh - existence". A ještě jeden takový postřeh, ač můj vztah k palcování obecně je spíše negativní, což je můj trvalý postoj a náhled a mluvil jsem o důvodech již v minulosti, tak opět ovšem zpravodajsky si řekněme, že Jonatan si za tu chvíli co působí na Chatujme vysloužil již zápornou karmu 40. Samozřejmě nevíme, kdo ho mínusově palcuje, neb toto má skryté, tedy jestli to jsou jeho nějací odpůrci z diskutníků a jiných portálů, anebo je to ve většině vyjádření místních Chatujmáků.

      A-A

      Vymazat
  18. To že s Azou v něčem ostatní souhlasí, neznamená, že jsou jeho ovečky . Vám šlape na kuří oka, tak se hájíte. Máte se hájit argumenty a ne jeho napadáním, že je zakomplexovaný, má ovečky, leštidla a kdoví co všechno. A Ty OpiFko i s celou GymPrudinkou jste se už předvedli až až. Co jste zaseli, to sklízíte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Toto co píšeš, to je v podstatě stále stejná šablona těch lidí od prvopočátku, a je jedno z jakého portálu, je jedno jestli jsou to funkcionáři či běžní uživatelé. Ano, namísto argumentů, diskuze nad daným zveřejněným tématem, kauzou atd., tak přichází většinou jen s osobními útoky, snahou po diskreditaci jak mojí osoby tak celých Xglos, s tím je samozřejmě spojené napadání a očerňování všech, kdo si jen troufnou mít alespoň trochu podobný názor a vidí ty věci o kterých píši stejně či v nějaké podobné variantě a pod. To je tady klasika. Příroděžel.

      A-A

      Vymazat
  19. ::::::::::::: Obrazové postřehy z chatů (09.01.2020) ::::::::::

    XCHAT - SS Ataka prostřednictvím popisku místnosti komouš výchova nabádá k užívání opiátu (látky pouz ena lékařský předpis, která je desetkrát slabší než morfin ale prakticky stejně silná jako známý kodein). Tento opiát může vést k drogové závislosti. Obrázek ZDE

    CHATUJME - Tady to otočíme a na obrázek se můžete podívat ZDE. Co na něm vidíte? Box "Aktivní diskuze" je v posledních dnech prakticky neměnný a má přešsně takovouto podobu, toto uživatelé Chatujme již spatřují konstantně, tedy křižácké dískuze a samočutacího Karla, který ku 20. hodině vytvořil nový samo-spam-kopací rekord 67 (Dále už to odmítám počítat). Můžete se také podívat na ukázku, jaké například příspěvky jsou na diskuzích chatujme již jen ku shlédnutí.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. AKTUÁLNĚ k situaci na diskuzích Chatujme: Byla založena další křižácká diskuze "Ateismus vs víra v Boha vs věda, argumenty" uživatelem Visitor77. Tudíž počet podobných diskuzí nám stoupl na 8. Vzhledem k tomu, jak jsem již psal na jiném místě, že na Diskutnících je kolem 20 takových diskuzí, které by mohly migrovat na Chatujme, pak se dá předpokládat, že počet 8 ještě nebude zdaleka konečným.

      A-A

      Vymazat
    2. Aktuální PERLIČKA z chatu Chatujme.

      Nejdříve se podívejte na obrázek ZDE
      Jistě okamžitě upoutá vaší pozornost, že v místnosti jsou dva nicky Skalda66. Ano, je to jeden uživatel, u druhého nicku jde při patkovém písmu (které se tu na Xglosách zobrazí) o podobu skaIda66.

      Můžete se podívat i na oba profily těchto nicků ZDE01 a ZDE02

      Místnost Domácí výroba je poměrně novou stálou místností (založeno: 14.12.2019), každopádně dva nicky téhož uživatele je nepovolené a nefér navyšování hodin místnosti. A když už toto ukazuji, tak se vyjádřím, svým subjektivním názorem, ku popisku místnosti. Zákaz šeptání, nucení do zdravení, za nektivitu kick, to už jen toto na mě působí dojmem místnosti, která bude zřejmě omezená a nesvobodná, zakazovat lidem šeptat, to je něco co opravdu může napadnout jen omezence, s tím zdravením je to podobné.

      (zdroj obrázku: Chatujme.cz - Chat - Kategorie: Koníčky a zájmy)

      A-A

      Vymazat
    3. Doplnění: Mimochodem, do místnosti Domácí výroba později vstoupil admin Lava, to už se druhý nick v místnosti ale nenacházel.

      A-A

      Vymazat
    4. Když jsi u té perličky - tak je i perlička opět založený profil jupitehans :D. A viděla jsem, že nějaký nepříznivec admina Lavy, založil profil LavaJeLama.
      Podle toho popisu místnosti Domácá výroba, tam asi SS neznají moc pravidla. Protože podle mě za vyhazov neaktivních nicků je to právě porušení pravidel .

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Vida, tak Jupitehans si založil i přímo svojí přezdívku, tak to Já zas tak důkladně tam nelustruji, tak díky za upozornění. Tudíž už má Jupitehans, co se před časem smazal nyní tedy nicky 2, a to Jupitehans a Jurghens. A Lava, želpřírodě, asi lama bude, alespoň dle toho co předvedl tenkráte s tou anketou či jak odstálil placenou místnost. A když jsme tedy u těch perliček, tak je úsměvné jak se Lava nedávno ptal uživatelů na fóru co by chtěli zlepšit, jestli nemají nějaké nápady, nu a reakce pak přišla od té Ankch (zvěřejňoval jsem) o Jonatanovi, což asi ani samotná Ankch (narozdíl ode mě) ještě netušila, že nejde o Jonatana ale že se k nim stěhuje celá křižácká smečka z Diskutníků. Lava se zatím nevyjádřil :D

      A-A

      Vymazat
    6. Zajímá mě jak přibývají profily a jupitehans pro změnu s malým J se přehlédnout nedal :D. To co předvedl Lava, oni se předvedli všichni admini a nejen na chatujme , tak aby se nerozlezly,, Lamy ,, taky všude: D. Ale na obranu Lavy, on není podle mě až tak špatný admin, ani Firer . A LuRy holt pořádně ulítl tenkrát s těmi BANy, ale pořád jsou na výši na rozdíl od těch pseudo adminů jinde. To je můj názor.
      Jinak, Ty jsi se vyjádřil dobře o pánbíčkářích zde a ano, Ankch na diskuzi. Všimla jsem si, že je nová diskuze Elektřina a rozesmálo mě tam to video, písnička :D.
      A že se ještě Lava nevyjádřil, tak snad nestuduje bibli, starý a nový zákon nebo dokonce korán , aby se pak pustil do svaté války:D.

      Vymazat
    7. Nu, Já se od toho odrazím a podívám se na to z trochu jiného úhlu, profily sice přibývají, ovšem na návštěvnosti se to nijak nepromítá, teď když jsem nakoukl, tak v půl desáté večer bylo na portálu Chatujme 153 lidí, což je vyloženě strašné.

      A abych spojil ty adminy, diskuze, křižáky, nu Já se upřímně a na férovku přiznám, a možná mě zase někdo bude soudit, ano možná je to hnusné, každopádně Já se nad celou tou nastalou situací škodolibě usmívám. Říkám to otevřeně, nebudu rozšiřovat řady přetvářkářů, a říkám si, proč bych se škodolibě neusmíval? Za mé éry se na diskuzích živě diskutovalo a jely tam rozličná a rozmanitá fóra, sám Jedno Zwire, který tam tenkráte dorazil, se rozplýval nad tím, jak oproti XChatu, kde je mnohonásobně víc uživatelů, jsou na malém Chatujme diskuze svižné. Ale některým se pořád něco nelíbilo, Firerovi a LuRymu a dalším Moje ANKETA, pak se nelíbilo, že jsme údajně někteří z nás z Chatujme někoho vyhnali, ano vyhnali jsme Bada anebo Karla, a to bylo jen a jen dobře. Jenže přišly další věci, jako třeba, jak jsem to svého času nazval, LuRyho kejkle, hra na boha co musí ovládat vše a vrtat se do všeho, jako třeba jeho zásahy do diskuze Mezilidské vztahy v době, kdy ji nemohla spravovat zakladatelka, kdy například vyjel po Bořkovi, což nebylo ani tak osobní, spíš si jen našel vhodný terč, na kterém chtěl presentovat a demonstrovat ale úplně jiné své záměry. To jen ve stručnosti připomínám, o všem se tu již psalo. Tudíž abych to shrnul, nu když se LuRymu nelíbilo to co popisuji, nu tak to dokejklil do stavu, kdy se přestalo diskutovat skoro úplně a nyní už se tam diskutuje jen na jediné téma, a to náboženství. Do toho jen trapně spamuje Karl. Takže proč bych se škodolibě neusmíval? Ale klidně mě za to, že se nebojím přiznat své přirozené pocity, odsuďte. Je mi to jedno.

      A-A

      Vymazat
    8. Asi opravdu nemají zájem chodit nové profily po místnostech a ruku na srdce, na jaké místnosti by tam chodit měli ? Na kávičku s babkami nebo na plkání o sexu? Třeba je časem napadne udělat si vlastní místnosti, ale to dost pochybuji.
      Podle toho co píšeš, že si LuRy dokazuje a demonstruje své záměry. To je dost smutné a jak vidno má tedy velký podíl na tom, že diskuze zazdil. Nyní si asi říká, že má klid a křižáci mu nevadí, ale to je přece chat pro lidi, lidem se tam má líbit a ne aby měli strach někam na diskuze psát . Tvoji Anketu jsem tam sledovala a byla dost dobrá, tak asi právě proto ji admini zazdili, nepochopitelné.
      Myslím, že se škodolibě neusmíváš jen Ty, Azo, jen to přiznáš a to umí málokdo. To mě je z toho trochu smutno, ale na druhou stranu si říkám, patří Ti to LuRy, když ten chat děláš asi jen pro sebe a pár přívrženců.
      A že jsi někoho vyhnal z chatujme, no a co, dost lidí někdy někoho vyhnalo z chatů a kdo se chce pak vrátit, vrátí se a baví se s kým chce.

      Vymazat
    9. @ Nicnechapu

      Nu, jak jsem poznal Lukáše, tak nejen že mu asi křižáci nevadí ale dokonce bych řekl, že by si to mohl užívat. Vysvětlím. Protože ony se mu rozzáří očíčka vždycky, když někdo něco ohledně chatu, diskuzí, no prostě všech věcí na portálu chce, když je aktivní, přichází s nějakými nápady. Sám mi psal, jak kdysi ho lidé oslovovali a pak děkovali za kde co, co nového na Chatujme udělal, a pak byl asi smutný, když to ustalo. Nu, a nyní si to třeba zase může užívat s těmi novými, takže pro něj to může znamenat novou vlnu nadšení. Vzhledem k tomu, že byl teď v poslední době často viděn ve vzkazníku a něco nacvičoval na testovacím fóru, tak by to mohlo to o čem píšu i potvrzovat. Příroděžel, LuRy uvažuje takto, nikoliv jako správný provozovatel a nedokáže dohlédnout následků a důsledků, nedokáže zhodnotit co je a není dobré do budoucna. Proto dovedl svůj portál "na buben". Po konci Lidéčka tam měl téměř tisíc lidí v jeden okamžik na portálu, kde jsou ti lidé? Ale ještě i tak před rokem a půl tam měl mnohdy ve večerních hodinách přes 260 lidí na portálu, kde jsou ti lidé? Nu

      A-A

      Vymazat
    10. Nejen že to LuRy zazdil, ale aby to nakonec nezazdil i Lava a ještě hůř. Jenže když se dokázal spojit LuRy s kdysi nepřítelem Grantíkem, už bych se nedivila, kdyby se chatujme spojilo i s XChat. Pro slávu , pochybnou, pro podkuřování by asi toho schopní byli. Ale pro koho? Pro pár adminů a jejich pár kamarádíčků? Na lidech jim asi houby záleží a vyplní se Tvoje předpověď.

      Vymazat
    11. @ Nicnechapu

      Tak napadá mě jedna možnost a důvod, pro který by se mohli ty dva chaty spojit, proti někomu spojit, proti Azazelovi a Xglosám. Jejich uživatelé, někteří, už tak činili, byli jsme a jsme toho svědky, kdy se podporovali převážně prudiči z vícero chatů v útocích na mají osobu. Tudíž by vedení těch chatů mohlo mít zájem na odstranění Xglos a všech dalších výstupů (což se jim ale nikdy nepovede, ovšem máme příklady z minulosti, kdy opravdu byl svého času "sundán" web tehdy AzaNovin, koneckonců i u Xglos tu přeci pseudoadmina OpiFka vykřikovala podobné záměry a pokusy o smazání a odstranění mého blogu). Myslím, že místo starání se o to, co se kde na netu o těch či oněch portálech píše, mělo by se vedení a provozovatelé oněch portálů starat hlavně a předně o jejich vývoj a nastavení příjemného prostředí pro chatující, tedy pro své uživatele, vytvoření spravedlivých podmínek pro všechny a ne jen pro určitou "vyvolenou" malou skupinku, jak správně píšeš. Ano, na lidech (tedy běžných uživatelích, kteří se s NIMI nekamarádí, nepodkuřují, neřiťolezují, nepodržtaškují apod.) jim evidentně vůbec ale vůbec nezáleží. A moje zvěsti a předpovědi se opravdu, jak opět píšeš, v čase naplňují, a je to ověřitelné, naplňuje se většina věcí, které jsem předpokládal již před nějakými i 6 lety, dokonce někdy je to ještě horší než byly mé předpovědi a prognozy.

      A-A

      Vymazat
  20. A dáme si po čase malou statistiku návštěvnosti chatovacích portálů.
    Legenda stále stejná: Portál (Chat celkem - Chat pokec)

    ==09.01.2020==
    == 20:30 ==

    XChat 1525 (1 032 - 132)
    Libimseti 264 (79 - 36)
    Chatujme 172 (71 - 60)
    SuperPokec (21 - 21)
    Chat.cz (33/29 reg - 33)

    == 22:00 ==

    XChat 1708 (1 140 - 133)
    Libimseti 243 (79 - 25)
    Chatujme 153 (80 - 57)
    SuperPokec (14 - 14)
    Chat.cz (23/19 reg - 23)

    == 23:00 ==

    XChat 1649 (1 095 - 109)
    Libimseti 227 (55 - 18)
    Chatujme 120 (54 - 31)
    SuperPokec (14 - 14)
    Chat.cz (23/18 reg - 23)


    Jak vidíme, žádné dramatické změny. Chatujme exploze křižáků zatím nepřináší žádný efekt v počtu lidí na portálů, je to stále prachbída. XChat klasicky SEXchat, tady se též nic nemění. Další oficiální statistický průzkum AzaŽurnálu nás čeká na jaře, uvidíme kam se vše posune a jak vyvine. Trend je ale dlouhodobě jasný a chaty ještě evidentně stále mají padat kam.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  21. ::::::::::::: Vážně - Nevážně: Rádio AzaJerevan :::::::::::::

    Dotaz Aleše z Bohumína: Doslechl jsem se, že chatovací portál Chatujme se bude prý přejmenovávat, je to pravda? A jaký bude jeho nový název? Děkuji Rádiu AzaJerevan za odpověď. Aleš

    Odpověď Rádia AzaJerevan: Milý Alešu, ano, tvé informace jsou správné, Chatujme chystá přejmenování na Bohujme. Nechalo si zaregistrovat nejen doménu bohujme.cz ale pro všechny případy i domény jehovujme.cz, kapličkujme.cz a bibliujme.cz. Potvrdil to našemu Rádiu AzaJerevan sám spolumajitel RuLy (Rukáš Lyšánek) "Doba se mění a lidé s ní. Chatujme se mění také. Nově tedy vzhledem k počtu uživatelů určité skupiny se změní název našeho portálu na Bohujme, chat už dávno není prioritou a nejužívanější službou, tou jsou nově diskuze. Pro uživatele chatu se tím nic nemění, takže Bábušky u kávičky, Prdloňka Denisa či Sahrazada mohou být v klidu. A Ortel Repasiho už stejně šel k ledu, tedy do dočasných místností. Aleluja, Váš RuLy"

    Dotaz Andrei z Pičína: Milé Rádio AzaJerevan, prý se nemá měnit jen název Chatujme ale snad i XChatu, co je na tom pravdy? A nevíte, jak se nově bude jmenovat?

    Odpověď Rádia AzaJerevan: Milá pičínská Andreo, i tvé informace se zakládají na pravdě, ověřili jsme si všechno u TotalGyma a samozřejmě víme všechno. Odcitovat můžeme část jeho vyjádření: "Doba se mení a lidé s ní. XChat se mění také. Nově tedy vzhledem k počtu uživatelů v sex kategoriích se změní název na SEXChat. Navrhované varianty jako "Bogemanova křižácká Potěmkinova vesnice", "S OpiFkou u kávy s teploměrem v zadečku", "U kříže Hatikvy blbého jak tykvy" či "Atakovi prudiči alias U slizounů" neprošly, pro jejich dlouhý název."

    Radio AzaJerevan
    Veškeré materiály Rádia AzaJerevan nejsou chráněny Copyrightem, a tak jsou určeny k volnému užití.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::::::::: ONI jen ONI na GymChatu :::::::::::::

      Jukněte opět nejdříve na obrázek ZDE

      V kategorii Volný čas a sport jsou 3 zaplněné místnosti (Kviz nepočítejme), Továrna na sny, což je pro ty, kteří by nevěděli, adminská roomka, pak Kávomilové, což je majitelsko-adminská roomka aby jako vzbudili dojem, že jsou ONI jakoby v běžných místnostech s běžnými uživateli, nu a pak prudičská místnost (z vůle adminů) Komouš výchova.

      Takže vidíme jen adminy, spolumajitele, SS slizouna, Karlíka jedničku co na Chatujme směle brzy atakuje hranici 100 samo-spam kárlokopů na diskuzích, Elzu ajťáckého chytráka kámoše nejen Prazdroje a Kobru11 (ryze intelektuální záležitost :D).

      Jestli máte dojem, že pokračuji v sarkastické show Rádia AzaJerevan, pak je Váš dojem více než správný.

      A-A

      Vymazat
    2. ::::::::::::: Prostor Ondřeje Tesárka (Největšího spolumajitele XChatu) :::::::::::::

      Ale třeba nám o tom všem více poví v Prostoru Ondřeje Tesárka Bratříček. Je to přeci největší spolumajitel firmy 42ideas vlastnící XChat. Ale spíš asi ne, poté co ho smazal kompletně Facebook, tento YouTuber a Podcaster asi došel k závěru, že se tímto neuživí, a tak všude dává odkazy na FCBInstagram, kde propaguje svoji budoucí "vesnickou prodejnu na rohlíky" (jako by to někoho zajímalo). Můžete se na to podívat třeba na Twitteru ZDE.

      I když dost silně pochybuji, že by průměrné uživatelstvo XChatu bylo vůbec přítomno na této sociální síti :D Přeci jen stupidně dementní xichtkniha je holt xichtkniha (se stejně úžasným xichInstagramem).

      Víte, že Ondřej Tesárek Bratříček si hraje na konzervativce a schvaluje teroristickou vraždu iránského generála? Ale to už se zase dostáváme k politice, takže si tu vystavím autostopku.

      A-A

      Vymazat
    3. Rádio Aza Jerevan, nebylo kdysi nějaké rádio Jerevan s Bubílkovou a Šimkem? To Tvoje Aza Rádio mě rozesmálo :D.
      A ČutalKarlík, on čutá, aby jsi o něm aspoň něco psal tu na Glosách :D.

      Vymazat
    4. Ano, na principu Rádia Jerevan později stavěli i Šimek s Bubílkovou, jejich fiktivní rádio se jmenovalo tuším Rádio Bubu. No a Já mám zase Rádio AzaJerevan :D

      A KarlSamokopa už jsem psal, že dále odmítám počítat. Tedy ne že bych tu jeho serii samočutanců kdy počítal, ty posty jsou číslované, tak vždycky jen odečtu ten poslední od prvního :D Možná, jestli se mu podaří stovka, a nikdo mu to nezkazí, tak to letmo ohlásím :D

      A-A

      Vymazat
    5. Tada napsal jsem to špatně, samozřejmě je to obráceně, první odečtu od posledního. Nu a jakýmsi řízením osudu, tak když jsem nyní nakoukl na diskuzi slovní kopaná, tak tam právě Karl1 vložil post #9831, nu a jelikož jeho první příspěvek, kdy později již nikdo jiný než on v té řadě není nese číslo #9731, tak tím je dosažena STOVKA jeho samo-spam-kopů. :D Dále již tohoto autočutala nesleduji. :D

      A-A

      Vymazat
    6. Tak Ti mě zrovna napadlo, že ten Karlík nám asi přes svátky přibral, tak sportuje, aby to shodil, nejlépe góly do vlastní branky :D

      Vymazat
    7. Karl je věru komická postavička, on si v podstatě dává vlastňáky neustále a už se tak ztrapnil a znemožnil, že ať už by udělal nyní cokoliv, tak už to zřejmě nejde překonat. Stručně si připomeňme jeho místnost Psojedy, kdy všude vykřikoval jak něco pozvedl (nakonec ji musel pro nezájem odstálit), jeho diskuze Řáholec, kam nakopíroval příspěvky z jiných diskuzí a reagoval tam na ně až nakonec si tam vyřvával zcela sám. Až po jeho deset nestálých místností z nedávné doby a nyní samočutání na Slovní kopané. A samozřejmě usídlení se na XChatu mezi Komanči. A k tomu dodejme, že je to fanatický obdivovatel Grantika. Nu, holt každý má své fanoušky, Já Grantikovi ty jeho nezávidím :D

      A-A

      Vymazat
    8. Karl je tragikomická postava, co všude byl, všechno zná a nakonec je rád za Rádio , tam se mu musí opravdu věnovat aspoň ten moderátor Grantík :D
      Kdoví jak moc se mu věnují na Komouších .:D.

      Vymazat
    9. @ Nicnechapu

      Ano, nemám co dodat. Jen snad zmíním ještě tu jeho tapetaci. Ano, nově už to nazývám tapetací, protože to co předvádí na diskuzi Slovní kopaná je už čistokrevná tapetace. Jen se divím, že ho tam LuRy a admini nechávají takhle tapetovat. I když, ono u Lavy, který se chodí kamarádit s prudičema Komoušema na XChat, kde je i Karl, tak to vlastně až zas tak moc nepřekvapuje.

      A-A

      Vymazat
    10. Já se tomu nedivím, že ho nechají tapetovat. Jen mě štve, že když byla ta aférka s Borkem na diskuzi Mezilidské vztahy, jak tam dal to hudební video, hned ho LuRy napomenul a zbytečně. Na jiných diskuzích to bylo v pořádku, když se tam lidi napadali, uráželi se a dost sprostě, Vita a spol. Jak dlouho trvalo, než to admini zarazili a ještě se tomu smáli. Myslím si, že nejsou spravedliví, jen si dokazují moc , ale blbě si ji dokazují, na úkor pár slušných lidí. Pak to dopadá, jak to dopadá .

      Vymazat
    11. Já myslím, že nejen to s Bořkem, byl LuRyho úlet, on tehdy vůbec nezvládl celou tu situaci na Chatujme. Známé AzaMoudro praví "Zajíci se počítají až po honu", takže ono vše chce svůj čas a myslím, že dnes se zcela jasně ukazuje, kam vedla a co způosbila politika a kejklařina LuRyho, jak vše opravdu, a to i emočně, nezvládl a výsledek toho všeho vidíme v dnešních dnech, včetně tapetujícího Karla. A hlavně, situace a uživatelská základna Chatujme a všechny další věci naznačují, že budoucnost tohoto portálu je velmi nerůžová. A v čase se toto opět prokáže a potvrdí.

      A-A

      Vymazat
  22. ::::::::::::: Křižácký mor na Chatujme se šíří dál :::::::::::::

    Na portálu Chatujme.cz se zrodily další dvě diskuze, a to "Skuteční svědkové Jehovovi", kterou založil uživatel Abulka (mimochodem diskuzi "Svědkové Jehovovi" založil i na XChatu ZDE.), další diskuzí vzniknuvší na portálu Chatujme je "Ateistická společnost" zakladatele "sirStanley",což lze zařadit do náboženských a filosofických diskuzí migrujících z Diskutníků, čímž se dostáváme k číslu 10! A stále to zřejmě nebude konečné číslo. Možná by stálo za úvahu k tomuto tématu vytvořit samostatnou glosu. Uvidíme.

    Jen si připomeňme, že admini a LuRy tomuto stále jen bezeslov přihlíží!

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedenáct! Ano, tak na tomto čísle se zastavil počet křižáckých diskuzí na Chatujme, tu zatím poslední založil Jonatan (překvapivě) a dal jí název "Křesťanské knihy". Tak vidíte, jak jsem se opět nemýlil a pomalounku polehounku směřujeme k té dvacítce. Takže ještě jednou, současný počet křižáckých diskuzí jest 11.

      A-A

      Vymazat
    2. Křižáci zaplavují chatujme a až je zaplaví satanisté, to bude teprve čoro moro, ti budou jistě čtenější než pánbíčkáři, chudáci admini, budou se smažit mezi dvěma ohni :D.

      Vymazat
    3. A kde by se ti satanisté vzali. A Já tam nic zakládat nebudu, nejsem aktivním uživatelem žádného portálu, a na Chatujme nevidím smysl k zakládání jakýchkoliv fór, jen jsem ano napsal fejeton, kde to zmiňuji, ovšem jen jako možnou položenou otázku vedení, tedy jsem připustil tu možnost, že bych se mohl výjimečně i přímo na Chatujme vyjádřit či s tím nějak jinak naložit (aby se chlapci také mohli předem připravit :D). Ale třeba nepodniknu nic, anebo třeba se vzbudí ze zimního spánku Anathema, nejdříve se klasicky poblije a pak to tam řádné, jak ho známe, rozsvítí :D Anebo čert ví, co se všechno může v budoucnu stát, cesty osudu jsou nevyzpytatelné. Nechť se stane, co má se stát.

      A-A

      Vymazat
    4. Anathema bude tak často blinkat až bude jako to zelí a to bych mu nepřála :D.
      Však oni se tam nějací satánci ukáží, to jistě nebude bez odezvy i kdyby Ty jsi držel Bobříka neDiskuzí :)

      Vymazat
    5. Tak ale ono se toho, při pohledu, a to na všechny portály, moc nic jiného, než to poblinkání se, dělat nedá. Jen připomínám, že ani Já a ani Anathema ve skutečnosti nikdy ale opravdu nikdy nezvracíme, tedy vše je jen slovní obrat :D

      A-A

      Vymazat
  23. Bogemanova křižácká Potěmkinova vesnice", "S OpiFkou u kávy s teploměrem v zadečku", "U kříže Hatikvy blbého jak tykvy" či "Atakovi prudiči alias U slizounů" neprošly, pro jejich dlouhý název."

    :D :D Tak to je ovsem sekec.

    Nekdy si řikam, ze je moc dobre, ze jsi natrefil tenkrat na ten teplomer. Z vyctu supermistnosti, jako Masturbacni dotaznik, Sobotni odpoledne s cuketou v k*nde nebo Honici zachranka, atd. je Teplomer v zadecku hodne umirnene. V sexu obcas vznikaji opravdu skvosty :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ OpiFka (admina SEXChatu)

      Ale to jsem ti přeci psal už dávno, v dávných dobách, kdy jsme ještě meli nějakou e-mailovou komunikaci, kterou jsem ovšem též dávno ukončil, a na rozdíl od tebe mám tolik sebevlády, že to dodržuji, což každý zde vidí kolikrát jsi tu psala, že už tu nenapíšeš písmenko ale prostě ti to nedá si tu zahejtovat. Já ti to jako administrátor těchto Xglos dopřeji (opět na rozdíl od tebe a VÁS, u kterých je inspirátorem CENZURA a Urválek.).

      Tedy abych to pro své čtenáře objasnil, podivoval jsem kdysi nad tím, proč tak "téměř romantickou místnost "Teploměr v zadečku" vyhodnocuje parodie na admina OpiFka jako snad skrytou zástupnou místnost pro pedofily. A hle, po nějakém delším čase mi parodie na adminu sama dává za pravdu, že mezi místnostmi na SEXChatu "pod čarou" se nacházejí mnohem ale opravdu mnohem horší, nechutnější a odpornější místnosti.

      A mimochodem, když už dnes jedeme ve "svižnějším úsměvném rytmu", tak ono i v těch tzv. pokecových místnostech to není žádná hitparáda. Takový Vapet, co má na Libku nick MazlikXXL či taková Karamelka (kterou na SEXChat přetáhl), která ma na Libku nick Terezhicka20.(mimochodem měla na profilu XChatu napsáno: Jsem děvka), tak oba dle hodnověrných zdrojů neměli problém, zvláště Karamelka, se na webce, která je na Libku implementována do systému, ukazovat ve vší své přirozenosti a nahotě (tedy hlavně té přirozenosti /od přirození/ a hlavně u Karamelky).

      A-A

      Vymazat
  24. ::::::::::::: Nový fejeton: Bude LuRy skákat, jak nebesa pískají? :::::::::::::

    Než se dočkáte dnešního dne vydání II. kapitoly od Dominiky, můžete si dát zatím malý předkrm v podobě mého nejnovějšího fejetonu, který jsem nazval "Bude LuRy skákat, jak nebesa pískají?" Najdete ho jako vždy na:

    - webu X-Fejetony ZDE
    - na Xglosách v menu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  25. ::::::::::::: Rádio AzaJerevan - Možná nová podoba Chatujme :::::::::::::

    Rádio AzaJerevan exluzivně získalo návrh nové podoby portálu Chatujme. Rádio AzaJerevan jako vždy ví všechno, ale všechno bez záruky. OBRÁZEK

    Rádio AzaJerevan
    Věř a AzaJerevan tvůj tě uzdraví!

    OdpovědětVymazat
  26. Z dlouhodobého statistického sledování vyplývá, že nedělní večerní čas bývá v průměru tím nejvydatnějším ze všech dnů v týdnu. Tak se na to podíváme, jak se portálům vedlo tuto neděli.

    ==12.01.2020==
    == 20:30 ==

    XChat 1637 (1 090- 152)
    Libimseti 239 (71- 27)
    Chatujme 181 (68 - 53)
    SuperPokec (20 - 20)
    Chat.cz (32/28 reg - 32)

    == 22:00 ==

    XChat 1724 (1 228 - 120)
    Libimseti 287 (56 - 13)
    Chatujme 168 (67- 49)
    SuperPokec (15 - 15)
    Chat.cz (30/26 reg - 30)


    == 23:00 ==

    XChat 1772 (1 180 - 91)
    Libimseti 217 (56 - 19)
    Chatujme 118 (44 - 25)
    SuperPokec (15 - 15)
    Chat.cz (26/19 reg - 26)

    Ta čísla jsou plus mínus podobná předchozím datům z poslední doby. Překvapuje to ovšem zvláště u Chatujme, kam se přesunula skupina lidí z Diskutníků, ovšem naprosto to není nikde na těch číslech patrné a na prachbídě Chatujme se tím vůbec nic nezměnilo.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  27. ::::::::::::: Oznámení Xglos :::::::::::::

    Do Menu Xglos byla přidána nová stránka s názvem DOMI-Story. Naleznete tam všechny kapitoly Příběhu Dominiky na jednom místě.

    Dále byly položky v Menu lehce přeskupeny. Věříme, že se Vám budou tyto změny zamlouvat a přispějí k Vaší lepší orientaci, přehlednosti a čtenářskému komfortu.

    XGLOSY
    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  28. ::::::::::::: Na Chatujme 12. náboženská diskuze :::::::::::::

    Dnešního dne v podvečer byla založena na portálu Chatujme další náboženská diskuze "Římskokatolická církev (ŘKC)", ve velmi krátké době jich bylo tedy zatím celkem založeno již 12. Ovšem zřejmě ani toto nebude konečné číslo. Chtě nechtě zřejmě nadchází čas, kdy se tomuto tématu budu muset věnovat v samostatné glose. Přiznám se, že zrovna do této glosy se mi nebude moc chtít, ovšem přehlédnout takové silné téma nelze.

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024