Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Zonky - přesměrováno z domény Notesoo

 

 

Mám rád uzavřené věci. A tímto článkem můžeme definitivně uzavřít působení české sociální sítě Notesoo. V současné době tedy spíš už nepůsobení. Ano, spadla klec a je to definitivní. Ono již v září minulého roku Notesoo zhaslo a postupně bylo víc než zřejmé, že už se nikdy nerozsvítí.


Úplně poprvé jsem tu na Xglosách o Notesu informoval krátce po zrodu této sociální sítě v březnu roku 2022 v článku nazvaném NOTESOO CZ - Ryze české miminko na poli sociálních sítí. Průběžně jsem se tu této socce věnoval, takže nakonec vzniklo o této české platformě osm článků. Tento, poslední, bude tedy devátým. Ten předešlý jsem publikoval na konci loňského listopadu a nazval ho Notesoo za peníze? Jestli se tedy vůbec kdy znovu rozjede. To ještě majitel a provozovatel Notesa Michal Auředník naivně snil o znovuzprovoznění své platformy, ale Já už v té době správně tušil, jak to dopadne.

Změna vlastníka domény notesoo.cz

Notesoo jako česká sociální síť definitně skončilo. Svědčí o tom i změna držitele domény notesoo.cz, kterou již nevlastní zmiňovaný Michal Auředník, nýbrž osoba se jménem Michael Sobotík. Kdo to je netuším a je to nejspíše nepodstatné. Podstatná je ta skutečnost, že ke změně majitele domény došlo začátkem dubna, jak můžete vidět z Výpisu z registru domén CZ.NIC.

 

Výpis z registru domén CZ.NIC - notesoo.cz


Doména přesměrována na Zonky

Možná vás překvapilo proč je, sakra, úvodním a náhledovým obrázkem k tomuto článku o sociální síti Notesoo nějaká půjčka Zonky. Ale je to jednoduché a smysl to dává - pokud si zadáte do adresního řádku notesoo.cz pak budete posléze přesměrováni právě na adresu https://www.zonky.cz/nejlevnejsi-s-pojistenim/.

 

Zonky půjčka - přesměrováno z Notesoo


A jaký bude závěr dnešní glosy?

Nebudeme to nijak natahovat, páč k tomu není žádného důvodu. Před více než dvěma lety se zrodila česká sociální síť Notesoo, nu a dnes již neexistuje. Nic se nestalo, nikoho to tak nějak vůbec nezajímá, nikdo to možná ani nepostřehl. Bylo tu a není tu. Život a svět plyne dál jako by se nechumelilo. Nikdo nepláče, nikdo se nehroutí. Zbytečný pokus o zbytečnou českou socku se nepovedl. Konec.


Anděl Azazel
 

 

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

               Čtěte na AzaNoviny.eu                    

S příchodem AI přestaly stroje data jen analyzovat, ale tvoří nová - AzaNoviny
Mobilní aplikace Portál občana oficiálně spuštěna - AzaNoviny
Za podcasty Češi utrácejí stále více peněz - AzaNoviny


Bábovka s tvarohem smetanou a salkem - Recepty a vaření
Bábovka s tvarohem smetanou a salkem



AzaŽurnál - Blog AzaNovin
AzaŽurnál - Blog AzaNovin

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

Letní nadhledová glosa: V SEO skóre daly Xglosy chatům na frak.