Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Ankety a podfuky

Proč došlo ke zrušení anket na webu Hraběte X? Skutečnost, že byly obě volby Muže a Ženy chat.cz neregulérní, o tom jsem již psal v jedné z předešlých Xglos. To ovšem ještě nebylo nic oproti poslední anketě ve které se hlasovalo o nejlepší místnost. Tady už nekalé ovlivňování hlasů dosáhlo takových rozměrů, že to pozbylo i nádech hry a zábavy. Vy jste mohli vidět vždy jen procenta u jednotlivých položek, teď vám ukáži i počty hlasů a sami pochopíte. Nejdříve si ukážeme obě již zmiňované volby (Miss a Muž Chat.cz)



















Zdroj: Administrace anket Blueboard.cz




Freya se mi sama po čase přiznala, že ovlivňovala první hlasování, tedy o Miss, a to z důvodu, že jí naštvalo zařazení do této ankety. Já jsem toto schopen pochopit, neboť nebyla jediná. Ano, například taková Keter, která o zamýšlené anketě věděla s předstihem, tak si smazala všechny fotky z profilu aby nemohla vyhovět jednomu ze dvou pevně daných kriterií pro zařazení do ankety. Ono, Já jsem to schytal i od své kolegyně Monachielli, že jsem jí na tuto anketu nominoval. Druhá obdobná anketa v mužském pojetí vyzněla pro zástupce Temnoty a stejně se jevilo i hlasování poslední o nejlepší místnost. Nyní si ukážeme s jakým neskutečným počtem hlasů došlo k zmanipulování celé ankety a to i podivným počtem hlasů pro Hrabě X, zřejmě aby to nebylo tak do očí bijící.

Zdroj: Administrace anket Blueboard.cz


Jak už jsem říkal, a jak sami vidíte, toto už není ani o zábavě a hře. Mám neblahý pocit, že jakákoliv další anketa, ve které by figuroval někdo z rodiny Lichů a jejich přátel, by vždy vyzněla pro tuto rádoby temnou skupinu. A hra, ve které je předem jasný vítěz, je vskutku nezajímavá a nudná.



Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?