Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Hrabě X - Trn v oku mnohých

Někdy se sám sebe ptám, proč místnost Hrabě X byla a je tak kolosálním trnem v oku mnohých? Je to tím, že nejsme jako ostatní, běžní, průměrní, že nejsme místností která přijme každého? Že nejsme ochotni akceptovat podprůměr a chaos, vyloženou nekvalitu a bezduchost, omezenost a tupost myšlenkových procesů, prudiče všech odrůd, neotevřenou mysl a bytosti bez sebemenších známek vlastních úsudků a kritického myšlení? A to v míře větší než velké? Ano, nejsme. Hrabě X je jiná místnost, neříkáme že lepší nebo horší, prostě jiná. Smiřte se s tím, že nikdy neupadne do konformity chatu.

Zřejmě proto si mnozí, malí človíčci, přejí pád HX. Ten se ovšem, navzdory přáním některých jedinců a skupin, nekoná. A Já říkám zcela otevřeně, ano, HX není pro každého. A tak ti, kteří nejsou hodni naší místnosti, se pokoušejí alespoň okopávat nám kotníky. Třeba jako takový Angar.

Zdroj: Seznam místností Chat.cz

Angar je na našem BL a je tam oprávněně. O takové lidi opravdu nestojíme. Krom jiných jeho excesů, je nepochybné, že tímto způsobem, jak vidíme na obrázku, se slušný uživatel neprezentuje. Proč a z jakého důvodu je trnem v oku HX pro Ragnara, a kdo co je to vlastně zač, mi uniká, každopádně pro výčet je vhodné tuto ukázku napodobeniny naší místnosti uvést. Skutečnost, že se s přítomností naší místnosti od prvopočátku nemůže srovnat další výtečník Albert, asi netřeba zmiňovat.. že.. ovšemže.

Zdroj: Seznam místností Chat.cz


A nyní se dostaneme k dlouhodobému záštníkovi HX Richamaovi (psisku, čoklovi, škubánkovi [svého času dívčího nicku Retardovaná]). Když založil místnost Hrabě Kiks, neb nejsem úzkoprsí, pak jsem to v danou chvíli bral jako vtípek. Nepředpokládal jsem ovšem, že jeho záměrem bude otvírat tuto místnost pravidelně a dlouhodobě, a tak jsem dalšího dne na něho a Archi uhodil. Obeznámil jsem je s tím, že pokud se tato místnost bude nadále vystkytovat na chatu, že jí jako závadnu místnost budu řešit s RA JiHem. Jsem rád, že na tuto variantu nedošlo a zabanovaný uživatel Richam tuto závadnou místnost již dále neotevíral.

Zdroj: Seznam místností Chat.cz


A závěr této Xglosy. Už zazněl v tomto článku. Nejme lepší ani horší, jsme jiní! Respektujte to!

Doslov: Byl bych vděčen všem, kteří doposud dávali rovná se mezi místnost Hrabě X a Azazela aby si toto škrtli. Jsem v chatovém důchodu a ustoupil jsem do pozadí, o čemž se např. každý přesvědčí u nového webu místnosti, který bude vlastnit a provozovat jiná osoba než Já.


Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?