Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Přepište dějiny. Nová mapa chat.cz

Místnost Fajn Pokec bývala jasnou jedničkou mezi místnostmi dle nachatovaného času a návštěvnosti. Za mého působení na chat.cz byla jen 2x na kratší čas vystřídána na prvním místě jinou roomkou, starým Absolutnem a pak již jen Hrabětem X.

Když se podívám na místnosti celochatovým měřítkem a okem, pak myslím, že nemohlo být lepší místnosti v čele pelotonu, vždy jsem říkal, že na špici má být pokecová místnost a v tomto případě místnost řádně a dlouhodobě spravovaná.  Už v poslední Xglose jsem si na úplném konci položil otázku ku všemu mnou napsanému "Co se to s milým Chat.cz děje?". Nu, a máme tu dá se říci vyústění, které se promítlo do řazení místností a mám neblahého tucha, že FP se na první místo tentokráte jen tak rychle nevrátí, místnost dlouhodobě zkoušená nájezdy a všemožným působením prudičů, zkoušená Meme Lordy a v poslední době umlčovaná i z nejvyšších míst.

Mapa chatu je přepsána, řekněme si kdo je na špici. Místnost 30 a více, kam jsem párkrát nahlédl a na skle neviděl nic a pak později, když jsem chtěl ze zvědavosti zjistit oč v té místnosti vůbec jde, neb byla celou dlouhou dobu mimo mé rozpoznávací schopnosti, pak jsem po dlouhém visení usoudil, že místnost má IQ cca. 80 a nacházejí se v ní mnohdy jedinci, které ani pořádně neznám a nebo je plná anonymů. Dalším podstatným znakem této místnosti je fakt, že je to místnost absolutně nespravovaná, tedy nemající vůbec žádného SS. Další čelní místností se stalo mafiánské Absolutno. Jak vypovídající o současném chatu.cz je tato dvojice premiantů, že.. ovšemže. Ano, toto reprezentuje a vypovídá o současném stavu chatu.

Co bych dnes řekl závěrem. Snad jen "PRUDIČ NEBO HRZINA, VŠICHNI JEDNA RODINA - ABSOLUTNĚ"

Na úplný závěr si nechám přeci jen něco jiného. Musím sám nad sebou pokývat hlavou, tedy nad tím, jak jsem si skvěle odchod do chatového důchodu rozfázoval a naplánoval. Vyšlo to dokonale. Ale nebojte, nebo někteří se naopak tolik neradujte, Já se tu jevit budu i nadále, tudíž nezmizím úplně, jen se z aktivního lídra a vůdce přesunu do "rady starších".


Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Co měsíc dal - Březen 2024

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Únor 2024

Kam se přesunou diskutníci z Diskutníků?