Zabordelařený hampejz a počty adminů.

Takovýmto výrazem "zabordelařený hampejz" se vyjádřil 29. dubna k diskuzím na chat.cz známý SS FP Firer a Já jsem musel jen souhlasně pokývat hlavou. Dnes máme 4. května a tapetační hrůzy na diskuzi Staré hry, jak vidíme z obrázku, jsou stále nesmazány. Tyto příspěvky jsou tu již od 27. dubana resp. 16. března!

Zdroj: Diskze Staré hry na Chat.cz




Já jsem dával na Náměty a připomínky 11. dubna komplexní návrh na řešení diskuzí (plná verze tohoto návrhu byla uveřejněna zde na Xglosách). S dalšími osobnostmi chatu, SS FP a Temnoty, tedy Freyou a Anathemou, jsme se v podstatě shodli, že nějaká takováto verze návrhu je pro všechny přijatelná. Též jsem na této diskuzi konstatoval, že bod č. 1 nevyžaduje prakticky nic náročného, pouze přidělení oprávnění. Jak typicky vyznívá skutečnost, že přímo nad vláknem tohoto návrhu se do dnešních dnů vyskytují urážlivé příspěvky jednoho z mnoha nicků Jakuba z 12. dubna.

Zdroj: Diskuze Náměty a připomínky na Chat.cz




Volně se přenesme k počtu administrátorů, neboť zde na chat.cz je pouze jeden jediný. Majitele chat.cz Franciho těžko můžeme počítat ku nějakým on line adminům starajícím se o běžný provoz. Proč si tedy majitel chat.cz nezajistí lidi, kteří by se mu o jeho chat staraly, neb evidentně ani na takto početně malý chat jeden admin nestačí, nemá přístup všude (např. právě na diskuze) a i tak by už pravděpodobně věci nestíhal. Na všech ostatních chatech je administrátorů povícero, ono už jen pouhý fakt, že jeden člověk nemůže býti přítomen 24/7 napovídá, že správců chatu by mělo býti více. Například na takovém Xchatu, i když je to svou velikostí chat nesrovnatelný, pak na 1. máje si na této chatovací službě nanominovali adminy na zkušební dobu a to v počtu 6 (Pro ty, které by to zajímalo a jsou znalí xchatového prostředí, to jsou: Advisor, Belmas, CrAzYSoLDiEr, ONDRASHEK, opiFka, Shoemaker).

Otázkou jest, proč majitel Franci nezajistí další lidskou sílu, v podobě adminů, kteří by mohli mít omezenější pravomoce než RA JiH, kteří by řešili běžné akutní případy? Že by takový jeden, nejlépe dva lidé byli velmi k potřebě a užitku, víme my, co se o věci zajímáme, nejen na příkladě diskuzí, všichni.


Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Srpen 2024

Kam se přesunou diskutníci z Diskutníků?

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Neuvěřitelné se stalo ještě neuvěřitelnějším

OČI PRO PLÁČ NEBO ÚSMĚV NA LÍCI?

Klasická internetová diskuzní fóra. Stále žijí.

Oči pro pláč nebo úsměv na líci II.

Google .. Bing, DuckDuckGo a Seznam.

Zabrání už konečně XChat zneužívání jeho portálu k hanebnostem na adresu lidí z Xglos?!