Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Zabordelařený hampejz a počty adminů.

Takovýmto výrazem "zabordelařený hampejz" se vyjádřil 29. dubna k diskuzím na chat.cz známý SS FP Firer a Já jsem musel jen souhlasně pokývat hlavou. Dnes máme 4. května a tapetační hrůzy na diskuzi Staré hry, jak vidíme z obrázku, jsou stále nesmazány. Tyto příspěvky jsou tu již od 27. dubana resp. 16. března!

Zdroj: Diskze Staré hry na Chat.cz




Já jsem dával na Náměty a připomínky 11. dubna komplexní návrh na řešení diskuzí (plná verze tohoto návrhu byla uveřejněna zde na Xglosách). S dalšími osobnostmi chatu, SS FP a Temnoty, tedy Freyou a Anathemou, jsme se v podstatě shodli, že nějaká takováto verze návrhu je pro všechny přijatelná. Též jsem na této diskuzi konstatoval, že bod č. 1 nevyžaduje prakticky nic náročného, pouze přidělení oprávnění. Jak typicky vyznívá skutečnost, že přímo nad vláknem tohoto návrhu se do dnešních dnů vyskytují urážlivé příspěvky jednoho z mnoha nicků Jakuba z 12. dubna.

Zdroj: Diskuze Náměty a připomínky na Chat.cz




Volně se přenesme k počtu administrátorů, neboť zde na chat.cz je pouze jeden jediný. Majitele chat.cz Franciho těžko můžeme počítat ku nějakým on line adminům starajícím se o běžný provoz. Proč si tedy majitel chat.cz nezajistí lidi, kteří by se mu o jeho chat staraly, neb evidentně ani na takto početně malý chat jeden admin nestačí, nemá přístup všude (např. právě na diskuze) a i tak by už pravděpodobně věci nestíhal. Na všech ostatních chatech je administrátorů povícero, ono už jen pouhý fakt, že jeden člověk nemůže býti přítomen 24/7 napovídá, že správců chatu by mělo býti více. Například na takovém Xchatu, i když je to svou velikostí chat nesrovnatelný, pak na 1. máje si na této chatovací službě nanominovali adminy na zkušební dobu a to v počtu 6 (Pro ty, které by to zajímalo a jsou znalí xchatového prostředí, to jsou: Advisor, Belmas, CrAzYSoLDiEr, ONDRASHEK, opiFka, Shoemaker).

Otázkou jest, proč majitel Franci nezajistí další lidskou sílu, v podobě adminů, kteří by mohli mít omezenější pravomoce než RA JiH, kteří by řešili běžné akutní případy? Že by takový jeden, nejlépe dva lidé byli velmi k potřebě a užitku, víme my, co se o věci zajímáme, nejen na příkladě diskuzí, všichni.


Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Co měsíc dal - Únor 2024