Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Snažit se, snažit se, snažit se! (na motiv V.I.Lenina A.X.Azazel)

Dnešní Xglosu odstartujeme ukázkou z Diskuzí, fóra Náměty a připomínky.

Zdroj: Diskuze Náměty a připomínky na Chat.cz

Když Hraběti a Pokecu někdo nahlašováním zrušil weby místností, pak jsem použil svou již v minulosti známou hlášku "Někdo tvoří a někdo boří.". Zde bych jí mohl lehce modifikovat a na příspěvek mnohonásobně zabanovaného, na vícero chatech, Jefa (toth) reagovat "Někdo se snaží a někdo prudí". Pravdou jest, že za dobu co jsem přítomen na serveru chat.cz se toho zase tak moc nového důležitého nevylepšilo. Neříkejme ovšem ale zase že vůbec nic, neb některé dílčí věci (nahlašování fotek, vylepšené mazání tapetářů na diskuzích pro správce [to běžný uživatel ani nevidí], oprava chyby kdy DS mohl vykopnout SS, a některé další drobnosti) udělány byly. Ono je třeba si upřímně říci, že za 1. se jedná na tomto chatu o koníček, tedy vyloženě volnočasovou aktivitu Franciho a za 2. obdobně je tomu už snad na všech chatech, s tím že je to pouze zájmová činnost nadšenců, neb jak už bylo mnou i v AzaNovinách řečeno a na číslech ukázáno, platforma chat už nikoho moc nezajímá.

Víte, ono se může zdát, že si na diskuzích, a předně na fóru Náměty a připomínky, Já a pár dalších lidí, lidově řečeno, plácáme jen játra. Nevím jak to mají jiní, ale každopádně pro mne je důležité mít v tomto ohledu čisté svědomí, neb i když to vypadá, že se mnohými věcmi nikdo nezabývá, tak sám sobě si mohu říci "Aspoň jsem se snažil." A pokud se této snaze, mé a jiných, vysmívá zabanovaný uživatel, který se též snaží, ovšem pouze prudit, otravovat, narušovat ostatním poklidný pokec, vulgárně lidi napadat a urážet je a mnoho dalších gaunerských činností, pak je to velmi ale velmi stupidní. (Přečtěte si následnou Xglosu s názvem "Objektivita aneb jak si sama sobě Freya láme vaz." zde )

Ano, i snaha se cení, a Já si snahy u kohokoliv a čehokoliv přínosného a pozitivního cením. A snažím se i v jiných záležitostech. Například když vidím, všimnu si, nějakou sex místnost bez označení filtrem 18+, pak jak sami můžete vidět na následujícím obrázku, nahlásím toto RA, a ten po mém upozornění neprodleně konal.

Zdroj: Místnost Hrabě X na Chat.cz

Pokud zrovna RA není přítomen a Já vidím, že mohu celou záležitost vyřešit sám, pak se tohoto chopím a dám věc do pořádku a souladu s pravidly. Jak můžete vidět na dalším obrázku, vstroupil jsem do jedné evidentně sex místnosti, velmi slušně jsem osazenstvo obeznámil s krokem, který chystám učinit, opatřil místnost požadovaným filtrem, počkal než se do místnosti někdo vrátí a odešel opět do své nory s názvem Hrabě X.

Zdroj: Místnost Sex s tehulkou :* na Chat.cz

A máme tu závěr. Pomáhat a chránit nebo Prudit a urážet? Aza nebo Jef? Slušní uživatelé odpověď znají, tedy alespoň ti, kteří si na slušné uživatele jen nehrají.


Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kam se přesunou diskutníci z Diskutníků?