Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Konec glosování glos aneb síla Azovo nastavených zrcadel.

Pravda bývá pro některé krutá, a mě, nejen na tomto chatu, někteří obdařili přízviskem pan Pravda, a tak když po pohledu do nastaveného zrcadla pana Pravdy Freya uzřela pohled to nehezký, rozhodla se již dále nekomentovat Xglosy. I když, bylo to její rozhodnutí? Nebo si opět od někoho nechala "dobře poradit"?

Nu, a Já, pan Pravda, tu opět uvedu na pravou míru slova kolegyně správkyně z místnosti Fajn pokec "Jelikož jsem byla asi stejně byla jedna z mála, kdo to vůbec četl.....". Řeči jsou řeči ale data jsou data aneb statistika nuda je, má však cenné údaje, jak se zpívá v jedné pohádce.

Zdroj: Google statistiky blogu Xglosy

Jak vidíme ze statistiky Top 10 zobrazených článků, pak zcela jednoznačně je na špici Xglosa s názvem "Záhada měnícího se Jakuba ..." na kterou reagoval dvěma komentáři i sám RA. Z novějších květnových příspěvků se na 3. místě nachází článek "Fajn nahlašování, fajn stížnosti..." a do Top 10 se dostaly už i nejnovější články "Prehistorické skrýny..." a "Objektivita aneb jak si Freya... ".

Tyto výkřiky o tom, že to nikdo nečte, už znám z dob AzaNovin. Bylo to vždy jen zbožným přáním, nejen statistiky říkaly ovšem vždy něco naprosto jiného. Informace z AN se dostávaly i k tamním adminům, např. při nočním zveřejnění jednoho čísla, kde byly uvedeny údaje, ke kterým jsem se Já osobně nemohl dostat ale byly mi poskytnuty někým jiným, pak v dopoledních hodinách následujícího dne byl onen uživatel, aniž bych ho Já osobně prozradil, neboť své zdroje nikdy nezveřejňuji, odhalen a zabanován za vyzrazení infa.

Na záčátku jsem si kladl otázku: "Nebo si opět od někoho nechala "dobře poradit"?" Nemusíte dlouhosáhle uvažovat od koho, jste li průměrně vnímaví a máte alespoň průměrnou inteligenci, odpověď je zřejmá. Ano, od guru místnosti Přátelé Temnoty. Není a nikdy nebylo v jeho zájmu (i v dobách Čajovny na Xchatu, kde byl SS asi 10 dní, než ho admini sundali), aby jeho ovečky měly přístup k jiným zdrojům informací. Je třeba odfiltrovat a tabuizovat vše, co by narušilo vymývání mozků báchorkami nejmenovaného. Co kdyby ovečky počly pochybovat? Co kdyby dokonce začly samy uvažovat a přemýšlet? Nepřípustné!  Jen je mi s podivem, že jeho hlavní nesvéprávná a nekritická obdivovatelka Medusa mé Xglosy čte (asi by jí to měl nejmenovaný zakázata!). Musím na tomto místě plně suhlasit s RA JiHem, který na diskuzích pronesl cos o tom, že ač je nejmenovanému předloženo jakékoliv racionální vysvětlení, pak si stejně jede svou. A nákaza se šíří rychle. Sám jsem se o tom přesvědčil u Medusy, která měla horentní zájem o to, že v naší místnosti přebývá Jakub, který je prý na našem BL. Asi na třikráte jsem jí vysvětloval, že Jakub, po zrušení light BL už na BL nikdy nebyl a nebyl tam ani přidán za vyzrazení hesla (jak si opět Medusa mlela mylně svou). Dokonce jsem jí vypsal oněch 7 uživatelů, kteří jsou na našem BL, marně.

A závěr dnešní glosy? Přemýšlejte, tvořte si vlastní úsudky, buďte plni pochybností (o sobě i ostatních), mějte kritické myšlení i k těm, kteří vám jsou sympatičtí a máte je rádi. Druhou alternativou je totiž život v růžové virtuální realitě plné přetvářky, lží a pokrytectví. Je jen na vás, milí čtenáři mých Xglos, co je vám příjemnější.

Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?