Konec glosování glos aneb síla Azovo nastavených zrcadel.

Pravda bývá pro některé krutá, a mě, nejen na tomto chatu, někteří obdařili přízviskem pan Pravda, a tak když po pohledu do nastaveného zrcadla pana Pravdy Freya uzřela pohled to nehezký, rozhodla se již dále nekomentovat Xglosy. I když, bylo to její rozhodnutí? Nebo si opět od někoho nechala "dobře poradit"?

Nu, a Já, pan Pravda, tu opět uvedu na pravou míru slova kolegyně správkyně z místnosti Fajn pokec "Jelikož jsem byla asi stejně byla jedna z mála, kdo to vůbec četl.....". Řeči jsou řeči ale data jsou data aneb statistika nuda je, má však cenné údaje, jak se zpívá v jedné pohádce.

Zdroj: Google statistiky blogu Xglosy

Jak vidíme ze statistiky Top 10 zobrazených článků, pak zcela jednoznačně je na špici Xglosa s názvem "Záhada měnícího se Jakuba ..." na kterou reagoval dvěma komentáři i sám RA. Z novějších květnových příspěvků se na 3. místě nachází článek "Fajn nahlašování, fajn stížnosti..." a do Top 10 se dostaly už i nejnovější články "Prehistorické skrýny..." a "Objektivita aneb jak si Freya... ".

Tyto výkřiky o tom, že to nikdo nečte, už znám z dob AzaNovin. Bylo to vždy jen zbožným přáním, nejen statistiky říkaly ovšem vždy něco naprosto jiného. Informace z AN se dostávaly i k tamním adminům, např. při nočním zveřejnění jednoho čísla, kde byly uvedeny údaje, ke kterým jsem se Já osobně nemohl dostat ale byly mi poskytnuty někým jiným, pak v dopoledních hodinách následujícího dne byl onen uživatel, aniž bych ho Já osobně prozradil, neboť své zdroje nikdy nezveřejňuji, odhalen a zabanován za vyzrazení infa.

Na záčátku jsem si kladl otázku: "Nebo si opět od někoho nechala "dobře poradit"?" Nemusíte dlouhosáhle uvažovat od koho, jste li průměrně vnímaví a máte alespoň průměrnou inteligenci, odpověď je zřejmá. Ano, od guru místnosti Přátelé Temnoty. Není a nikdy nebylo v jeho zájmu (i v dobách Čajovny na Xchatu, kde byl SS asi 10 dní, než ho admini sundali), aby jeho ovečky měly přístup k jiným zdrojům informací. Je třeba odfiltrovat a tabuizovat vše, co by narušilo vymývání mozků báchorkami nejmenovaného. Co kdyby ovečky počly pochybovat? Co kdyby dokonce začly samy uvažovat a přemýšlet? Nepřípustné!  Jen je mi s podivem, že jeho hlavní nesvéprávná a nekritická obdivovatelka Medusa mé Xglosy čte (asi by jí to měl nejmenovaný zakázata!). Musím na tomto místě plně suhlasit s RA JiHem, který na diskuzích pronesl cos o tom, že ač je nejmenovanému předloženo jakékoliv racionální vysvětlení, pak si stejně jede svou. A nákaza se šíří rychle. Sám jsem se o tom přesvědčil u Medusy, která měla horentní zájem o to, že v naší místnosti přebývá Jakub, který je prý na našem BL. Asi na třikráte jsem jí vysvětloval, že Jakub, po zrušení light BL už na BL nikdy nebyl a nebyl tam ani přidán za vyzrazení hesla (jak si opět Medusa mlela mylně svou). Dokonce jsem jí vypsal oněch 7 uživatelů, kteří jsou na našem BL, marně.

A závěr dnešní glosy? Přemýšlejte, tvořte si vlastní úsudky, buďte plni pochybností (o sobě i ostatních), mějte kritické myšlení i k těm, kteří vám jsou sympatičtí a máte je rádi. Druhou alternativou je totiž život v růžové virtuální realitě plné přetvářky, lží a pokrytectví. Je jen na vás, milí čtenáři mých Xglos, co je vám příjemnější.

Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Silné administrátorské rozhodnutí

Statistiky StatCounter a půlroční statistiky Xglos

XChat se zbláznil: Kyberšikana podporována Vedením, Bratříček zablokovaný na Facebooku

Červen to je i Klub blogerů, kde jsou Xglosy tři roky

Co měsíc dal - Červen 2024

Oči pro pláč nebo úsměv na líci II.

EU odkryla svou cenzorskou tvář. Tajnou dohodu o cenzuře na X Musk nepřijal

Technická glosa aneb redukční dieta

Google .. Bing, DuckDuckGo a Seznam.

Silvestrovská glosa aneb kdo neslaví s náma, slaví proti nám.