Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Prehistorické skrýny. Ano, některé věci se nemění.

Na diskuzi Fajn pokecu se objevilo sdělení odkazující na skrýny na webu této místnosti. Moje první reakce byla vcelku nechápavá, a sdělil jsem ji přímo Freye, co tím básnířka chtěla vlastně říci. A též jsem konstatoval, že brát si za obětního beránka Jefa je vskutku velmi nešťastné. Pravděpodobně si Freya potřebovala vyřešit sama pro sebe dávnou historku se smazáním diskuze, kterou spravovala, neboť jiný důvod mě opravdu nenapadá. Na skrýny místnosti FP se můžete podívat zde

Zdroj: Diskuze místnosti Fajn pokec na Chat.cz

Já neznám přesně situaci z té doby, zato znám velmi dobře Jefa, který má na Xchatu zabánováno velkou spoustu nicků, znám jeho chování, které je vskutku stále stejné, tedy naprosto prudičské. Pokud vůči němu byly v té době uplatněny nějaké sankce ze strany RA, a později byly určitě, neb už tu má pár nicků též banovaných, pak nelze než jinak tyto zásahy RA s potěšením kvitovat. Já namísto prehistorických skrýnů nabídnu skrýny aktuální, a je to jen vrcholek ledovce toho, co několikráte denně Jef v naší místnosti provádí.


Zdroj: Místnost Hrabě X na Chat.cz


Nejsmutnější není další lichoblábol ale skutečnost, že tento očividný a jednoznačný prudič je hýčkán v místnosti Přátelé temnoty, stejně jako např. BHH zcela otevřeně a veřejně propagující nacismus a genocidní zvěrstva, tedy v místnosti dalšího zabanovaného prudiče z Xchatu Anathemy. Evidentně zde platí, vrána k vráně sedá, svůj svého si hledá. Ano, Jef se nikdy nezmění!

A abyste pochopili rozdíl, mezi Anathemou, který byl zabanován na měsíc za řádění na diskuzích Xchatu samotným majitelem GymJWM a posléze zřejmě na rok za prudění nejen v místnosti BTMR, pak se podívejme, jak mě osobně, tedy Azazelovi (po mém odchodu z Xchatu jsem na fórech používal nick RetorNo.1), se vší vážností odpověděl na fórech Xchatu sám majitel Jan Zálešák (GymJWM).

Zdroj: Fórum Administrátoři na Xchat.cz

A závěr dnešní Xlosy? Jsem velmi ale opravdu velmi rád, že jsem již v chatovém důchodu a že naprosto nezaujatě mohu občas vypustit v éter nějakou tu Xglosu. Mimochodem, excesy a emocionální rozdrážděnosti některých, jsou na dvorečku platformy chat opravdu již velmi úsměvné, neb jak praví název nejnovějšího článku II. kanálu AzaNovin AzaŽurnálu, Chaťák je ohrožený druh. Můžete si přečíst zde



Anděl Azazel

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?